home again!

äntligen hemma. och äntligen har jag fått pussa lite på min pojkvän :)
dock verkar han vara mest intresserad av sin dator som han släpat hit. men ändå! det kan jag unna honom en kväll som denna!
ganska skön dag på jobbet :) vet ni vem jag fick prata med? johan anegrund ringde in och skulle ha hjälp med sitt internet! och dessutom verkar jag ha hjälpt honom! nice är det.
för er som inte vet så är johan anegrund en gammal öisare! en veteran! jooohaaan anegruuund frååån skiiiljeeebooo!

om 20 minuter så är det repris på förra veckans allsång på skansen. som jag MISSADE. hur kunde jag? håkan hellström är ju med och allt. så nu har jag chansen!
och innan det så hade jag tänkt att slänga i en hårinpackning. så jag ska rusa in i duschen nu!

pussgodnatt! <3

på jobbet

nu sitter jag här på jobbet igen.... fast jag mår mycket bättre idag :)
nu har jag istället mensverk, men jag antar att det är något jag får leva med.
det hände lite tråkiga saker för krille imorse. så egentligen är allt jag vill bara att få komma hem, krama om honom och få honom att förstå att jag ställer upp för honom i vått och tort!
jag tror jag övertygade honom om det förrut. men ändå! om du läser detta under dagen: du är aldrig ensam, och allt kommer att ordna sig. sålänge vi har varandra går allting!

som jag pratade om igår så ville jag unna mig lite lyx. en kvart innan affärerna stängde svepte jag ner i k-center och in på kicks. köpte mig ett nytt diornagellack, som FAKTISKT verkar riktigt bra. hurra!
unnade mig också ett nytt nagellacksborttagningsmedel (lååångt ord) som skulle vara riktigt skonsamt för naglarna!
på kicks var det dessutom rea. så det blev ytterligare en produkt! en hårinpackning som var väldigt dyr innan. på rean var den fortfarande dyr, men mer överkommlig :)


nu ska jag svara på lite sura kunder här igen!
vi hörs av senare!

söndagsångest!

trots att jag har vart hemma idag för att vila upp mig så har jag söndagsångest. söndagar är tråkiga!
åt nyss frukost (notera att klockan är typ två...). färska frallor med ost och tomat! tur att jag har en pojkvän som frivilligt åker o handlar på söndagsmorgonen ^^

usch, jag har verkligen problem med mina naglar. det är nästan så att jag tänker GÅ ner till typ lindex eller nått för att köpa nytt nagellack. och detta trots att jag har ett ständigt dunkande i huvudet. some kind of migrän kanske?
och vet ni vad jag mer kom på förrut? jag har helt glömt av att köpa escadas sommardoft!  i år heter den moonsparkle.
det kommer ju en ny doft varje år. och egentligen känner jag ingen större skillnad från år till år. men det är bara bra. för jag älskar den söta och friska sommardoften!
escada

och när jag ändå pratar om att köpa saker så ja.... smink! jag sminkar mig inte så mycket nu för tiden. men jag tror att det beror på att det är så tidakrävande. och det är riktigt tråkigt att ställa sig med det en måndagsmorgon.
men ett mineralpuder från loréal kanske gör susen? det verkar ju rikigt lättaplicerat. och dessutom är det bra för huden! :) jag som har haft sånna hudproblem behöver verkligen skonsamt smink. tummen upp för det!


mineral

 

tack och hej sålänge!


tonårsliv

kinamat blev det... men jag var lite försiktig med min mage. men ett par bläckfiskar gick allt ner ^^
resten av kvällen har spenderats framför tvn...
var på hemmakväll och hyrde film. men så kom vi hem, och så var det tonårsliv på tv. så lindsay lohan gick före irene huss!
meeen, då har jag ju nått att glo på i soffan imorn. för längre än så lär jag ju inte komma mitt tillstånd!
jag är redan megatrött. och sängen ser lockande ut!


vi säger godnattpuss där!
:*

10 sec or something

egentligen borde jag sitta på jobbet nu.... jobbar kväll. men efter några timmar på jobbet så klarade jag inte av mer! jag har problem med magen, och huvudet dunkar. så vid fyraatiden gav jag upp och tvingade krille att hämta mig.
jag ska ligga hemma idag och imorn. vila upp mig ordentligt. jobbar nämligen hela nästa vecka också.

eftersom det blir en sängliggande helg så unnade jag mig lite tidningar. bland annat en cosmopolitan. men jag tycker egentligen inte att den typen av tidningar är nått att ha. men i detta nummer var det en hel del tips för slitet hår och kassa naglar. som gjort för mig! efter blekningar, slingor och extensions behöver mitt blonda hår lite vård. funderar dessutom på att färga håret mörkt till hösten igen.... vi får se!
och mina naglar, dem ska vi inte ens tala om. de har blivit jättesköra, och går av och delar sig för minsta lilla! och jag hittar aldrig nått bra nagellack heller. någon som har något tips? alla nagellack jag kör med tar alltid skitlång tid på sig att torka. trots att det står typ "10 sec dry" eller nått på.
och när det väl torkat, och man ska lägga på ett nytt lager med färg dagen efter eller liknande, så löser det alltid upp sig och blir helt segt.
så, när lönen kommer vet jag en ytterligare sak att lägga pengar på. nagellack!


nagellack



nu ska vi åka & köpa mat. killarna verkar vara sugna på kinamat. jag tror dock inte att det är så bra för min mage... jag får väl köra på filmjölk och flingor eller nått!

btw! jag önskar att jag var på metaltown nu och såg nightwish.


fredag hela veckan!

ja, varför är det inte fredag hela veckan? och en ledig fredag dessutom?!
idag har jag och min pojkvän gjort bra saker! vi har bytt ett av mina lasse åberg-glas. fick massvis med sådanna i studentpresent. men ack så fick jag en dubblett. så den har jag bytt nu :)
dessutom blev det en sväng på ikea. jag gick där och drömde om en egen lägenhet.... åh jag vill verkligen flytta! köpa ny säng, soffa och så massvis med heminredning.
men drömma kan man ju göra. verkligheten är en annan... verkligheten resulterade i två plastburkar som jag ska använda som matlådor till jobbet.
och så köpte vi varsin korv i bröd. ><

fredagskvällen ska vi spendera med joss :) henne har jag inte träffat på två veckor nu. hon har vart i aya napa. och snart försvinner hon igen! till england denna gång.... HUR länge som helst.
så ikväll blir det kvalitetstid! <3

disease

idag är det fredag! och jag är ledig! :D dock jobbar jag i helgen... men ändå! idag är jag ledig och jag ska njuta :) det ska bli lite shopping med krille. har bilen idag, så det blir att åka runt lite överallt ^^

sitter just nu & lyssnar på the ark! vilken nostalgi... in lust we trust albumet! herrejösses, riktigt bra!
ola salo, i still love you!

the ark


And if there is disease in you
I want to have that disease too
'Cause I want everything
That is inside you
If there is disease in you
I want to have that disease too
'Cause if you'd die
Then I should die beside you

godmorgon!

tyvärr blev det inget godnattinlägg igår. förlåt! men jag var hemma sent och ja... med min allergi ville jag bara smörja in hela kroppen och sedan lägga mig.
dock har jag världens sötaste mamma. när jag kom hem så hade hon köpt en jättesöt liten klänning från gina tricot till mig. den är blommig (som alla andra klänningar jag köpt på senaste....) helt fantastiskt söt iallafall :)
och på tal om det. jag nämnde i mitt tidigare inlägg att jag inte unnat mig nått roligt på senaste. jag kom på en sak! jag köpte ett par skitsnygga sandaler runt midsommar där. så lite har jag unnat mig ändå!

snart ska jag rusa ner till tåget... ännu en dag på telia väntar. och en kväll. har jag otur blir jag kvar halva natten ;)






btw, när lönen kommer blir det en ny fräsch D&G-klocka!

D&G

ah

och så jobbar man kväll nu då... till 22.15. men vi har långa köer nu... så det blir säkert till 22.45 om jag har otur.
men det är en skön lön om man jobbar övertid. dessutom sitter jag på ett ganska skönt OB just nu.
och ja på tal om lön. pengar vill jag ha! dels för att jag skall kunna betala in resten på min och krilles resa. och så vill jag självfallet shoppa! massvis :D
en ny klocka, lite kläder och så nytt smink. det var längesen jag unnade mig något sådant.

nej, nu återgår jag till telefonen! jag skriver ett godnattinlägg sen ^^


som kliar och sticks!

äntligen hemkommen från jobbet... sitter hemma hos krille nu.
jag misstänker att jag fått någon allergi av något slag. det började med typ eksem på rumpan... sen fick jag lite på handen, och nu har jag även på hela låren. det kliar konstant, och medecinen mamma gav mig mot eksem hjälper inte.
kanske borde jag gå till en läkare? jag kanske har blivit allergisk mot nått. osannolikt, men ändå! det borde kollas upp...

imorgon har jag sovmorgon! bjobbar 13.30 - 22.15. ska bli riktigt skönt med ett kvällspass.

hej och välkommen till telia support!

har en liten kafferast nu... nu känns det verkligen att jobbet har kommit igång på riktigt.
bara sura kunder som ringer in med komplicerade problem. trots det älskar jag mitt jobb på telia! ;)

igår var det match. öis - brommapojkarna. och vet ni? öis vann med 5-0! IGEN! det är alltså 10-0 till öis på två matcher. bra mycket roligare att se på öis, än att se på svenska landslaget!
och ja som ni vet så jobbar jag ju på öismatcherna, och igår sålde jag riktigt bra! införskaffade mig en ny halsduk själv också! en allbäck-halsduk! fantastiskt bra...

btw, vad tycker ni om den nya desginen på bloggen?
min älskade svägerska caroline fridén ordnar allt åt mig <3 hon är verkligen en ängel!
nu kommer jag ha fler läsare än självaste blondinbella! ^^


nä, back to work!


midsommar

jag hade ingen kamera med mig på midsommar, så det blev bara ett par mobilbilder.


på saltholmen

Krille :)

på saltholmen

anton var grym vid grillen!

på saltholmen

jag var ju tvungen att vara lite sommarfin :*

saltholmen

PUSS JAG ÄLSKAR DIG


ett enkelt svar!

midsommar.... ja, det regnade. och det var kallt! men magen fylldes ändå med ägg, sill och annat som hör till denna dag!
frammåt kvällen sprack vädret upp och vi var ett gäng som stack till saltholmen för att grilla! :)
det var riktigt mysigt och jag blev lite sådär lagom full.
när klockan var runt tolv åkte vi in mot stan igen för att leta upp en krog.... men tills allas besvikelse så var allt stängt.
så gänget splitrades! några var för fulla, och blev satta på en spårvagn hem, medans andra ville hem o sova...
kvar fanns jag, krille, oscar och johan!
så vi stack hem till johan och körde tequila-race. grymt härligt :D

spelberoende

efter en skön helg så var det dags för jobb igen... jag trodde det var ett skämt när klockan ringde imorse. och regnet stod som spön i backen! krille var tvungen att gå upp klockan sju för att köra ner mig till tåget... i det där vädret kan man ju knappast springa liksom.
näe usch.

helgen var som sagt lugn och skön! mestadels... det var fotboll, hyrfilm och pizza som gällde. precis vad jag behövde! nu klarar jag nog av ett par dagar till på bedbandssupporten. sedan kommer ju midsommar! :) vi är ett gäng som tänkte grilla. kanske vid en sjö om vädret tillåter. annars får det nog bli lite festande hemma hos krille :D mjau.


btw, publicerar en snygg bild på mig och henrietta! sköna studenteeeen :D
på studenten! champagnefrukost!

bästa reklamen på flera år!

ja, ni kan väl inte ha missat?

http://www.youtube.com/watch?v=5OLDj2aR9Oc

tiden rinner iväg...

det var värst vilken dålig bloggare jag blivit!
men somsagt, jag jobbar 8-17 varje dag och all fritid jag får över spenderas med pojkvän, vänner eller framför teoriboken.
fram tills igår, då jag klarade teoriprovet :D så nu är jag ett steg närmre körkortet iallafall! det känns riktigt skönt att ha det avklarat...

på jobbet börjar det sätta sig mer och mer... nu kan jag nog faktiskt allting om bredband. adsl, lan och hela skiten! har ni problem med något så är det bara att slå mig en pling!

vad har hänt mer sedan sist då? hm.
jag och krille har firat 11 månader! det är helt otroligt, tiden går så fort. och jag är så lycklig <3 jag vet verkligen med mig att detta är mannen i mitt liv.
ehm. nått mer? solen har stekt på! dessutom har vi spenderat mycket tid på hönö, fått lite färg och jag har badat i havet flera gånger redan! grymt skönt :) jag är stolt.

joss har åkt på bartenderkurs på cypern i två veckor... sedan kommer hon hem ett par dagar, sedan flyttar hon till england.
ja! det är mycket på en gång nu... och jag är megatrött :P jag hade behövt helg redan nu... men! jag får klara två dagar till.





PUSS!


juni, juli, augusti!

ja sommar har vi verkligen!

studenten i fredags - vilken jävla underbar dag!
först var det en jättetrevlig och mysig champagnefrukost hemma hos ida :) efter det blev det samling med klassen i klassrumet, fotografering, promenad och så lunch.
efter det var vi i aulan och fick lite låtar spelade för oss... sedan kom det, som vi alla längtat efter i tre år, minst! UTSPRINGET!
det var fantastiskt, trotts att jag knappt kunde röra fötterna (har fortfarande skoskav som gör att jag inte kan gå...)
och efter det väntade flakturen. jag hade satt ihop musiken för flaket, och jag var riktigt nöjd när jag stod där uppe o skrek och vrålade för full hals! och champagne fick jag i mig hur mycket som helst!
mottagningen hemma var jättetrevlig, och jag fick mägnder med fina saker, smycken ch pengar.
frammåt nio, tio var det dags att åka cab till studentfesten på respekt!
kvällen blev också bra! dock hade jag väldigt ont i fötterna och hela benen... dessutom var jag riktigt trött.
jag åkte hem vid ungefär tvåtiden, och då hade jag verkligen fått ut max av denhär dagen!
tack alla som på något sätt gjort denna dag till en av de bästa dagarna i mitt liv. i love you! <3

image90




RSS 2.0