unmistakable

sitter här i nytvättat blött hår... det luktar gott. mh!
denna morgon har jag tittat klart på OC sässong 3! duktigt av mig! men, som alla säger... nu börjar det ju verkligen att spåra ur! men trots att det bara blir kassare och kassare är jag grymt sugen på att köpa sässong 4. bara för att ha alla boxar hemma, och bara för att ha sett allt. eller är jag dum? har jag fel?

image71


om en timma ska jag åka in till stan och träffa sofia lith och hennes vän :) hon ska få pengar för backstreet boys biljetten, och så ska vi snacka ihop oss om hur vi ska göra med sthlmsresan. hur vi ska lösa det med tåg, hotell och sådant! jag hoppas det löser sig lätt, för jag är så jävla sugen på att bara sticka dit utan problem! åh, backstreet boys. det kommer bli riktigt bra! lika bra som sist! ^^ nya skivan är dessutom gudomlig.

och ikväll ska jag till krilleponken :) <3  my true love. forever!

jobbintervjuer

japp, på ett par timmar har jag fått 4 stycken jobbintervjuer inplanerade.
igår var jag på burger king på jobbintervju. dock fick jag besked samma kväll att jag inte hade fått jobbet... men jag försökte ialllafall!
idag var jag på intervju nere på en klädbutik på allum. det lät väldigt possitivt, och jag skulle få besked i veckan.
på måndag ska jag på intervju på telia bredbandssupport och en annan dag i nästa vecka ska jag till willys i mölndalsbro.
jag behöver verkligen ett jobb. så det är bara att hålla tummarna!

idag har i övrigt vart en mycket skön dag! :) lyckades sova lite längre imorse, ända till tio!
sedan var jag ute på en långpromenad i solen. såklart med solbrillor och ipod i högsta hugg!
efter det bar det somsagt ner till allum för jobbintervju.
det gick ganska fort, och där träfade jag emil carlsson! vi åkte in till stan och tog en fika på espresso house! den klassiska fikan med chai latte! to die for!
emil har en IPHONE! ascool verkligen. den är hackad och klar för sverige, och man kan ha vilken operatör som helst. han sa att hans polare kan fixa en åt mig också. för ungefär 3700! nackdelen är om den går sönder... man kan liksom inte lämna in den någonstanns.

kvällen har spenderats i partillebo hallen! slutspel i handboll. efter mycket spänning vann tillslut sävehof. de lyckades med konsten att kasta in bollen från halva plan in i mål när det var en sekund kvar! yaaay!

nu blir det oc! godnatt sverige! :)

atlantic

jag blev så sugen när sofia morsing skrev om keane i hennes blogg... så ja, nu sitter jag också och sträcklyssnar på dem. och här lär jag sitta ett par timmar!

nu har jag sovit ett par nätter hemma i sävedalen. det känns ganska skönt! men det är tomt... dock kommer krille imorn och jag längtar. för det är tråkigt att sova ensam, och jag saknar hans värme. för att citera keane då: 
an empty house, is not a home

image70

och ja, nu tänkte jag passa på att klaga lite på snön igen... det är groteskt mycket ute nu! igår skottade jag i 40 minuter... tråkigt värre snöade det under tiden så jag såg ingen större skillnad när jag var klar.
men vart tog våren vägen? hallå eller?



just a minute

det första jag gjorde när jag kom hem i snökaoset igår var att ladda ner håkan hellströms nya skiva! jag vet, den är inte ute i butik än. men jag var så galet nyfiken! och skivan var bra! riktigt bra! håkan hellström är en av sveriges största och bästa poeter alltså...
egentligen vill jag inte säga det, men jag laddade hem "Melodifestivalen 2008"-skivan. det är lite mesigt, men vafan! bröderna rongedal är asbra ju :D

kvällen spenderades hemma hos joss med wallander. dessutom tog vi en promenad ner till statoil. och FAN vad mycket snö det är överallt. och idag är det ännu mer, och det snöar ju fortfarande.

idag ska jag och joss till stan (trots snökaoset). måste köpa nya piercingar och byta ut de stavarna som jag har nu. både i tungan och i tragus!... sedan hoppas jag på ett besök i solariumet. jag hade behövt få lite färg.
shit, jag längtar till våren och sommaren nu. först balen och studenten, sedan semester med pojkvän! :) åh. ge mig. ge mig.

men medans jag drömmer om sommar, sol och värme kan jag ju gå ut för att skotta lite....

snökaos!

igår var jag, krille och zäta på hönö. det  var så fint väder, den lilla snön som fanns kvar låg och skimmrade på marken. solen sken som aldrig förr, och det kändes som att våren var på väg tillbaka igen.
jag fick riktigt fina foton. jag ska fixa till dem lite, sedan ska dem tryckas upp på fotoduk.

när vi åkte i bilen hem i går eftermiddag började det snöa, och senare frammåt kvällen blev det mer eller mindre snökaos! här hemma i kållered kom det säkert 20 cm snö! och inte nog med det. nu snöar det på som fan igen! innan dagen är slut är det säkert en halvmeter snö ute...

jag ska hem till sävedalen idag. det känns lite konstigt! jag har inte vart hemma på flera veckor. förrutom under musikalveckan, men då var jag hemma o sov, inte mer. dessutom var jag aldrig ensam.
nu ska jag åka hem, utan krille. det känns konstigt, men jag får väl helt enkelt vänja mig.
pojkvännen ska lana, och själv tänkte jag ha lite underbar tid med joss och sådär. det blir filmkväll tonight, och imorn hoppas jag på stadsbesök och solarium. <3 lövely.



image69




påskhelgen...

idag är det långfredag. förvånadsvärt kort långfredag måste jag erkänna!
fast, när jag tänker efter så har jag hunnit med en hel del idag.
eftersom det är lite kris hemma bor jag för tillfället helt hos familjen fridén. ganska skönt att få vara borta ett tag... hoppas dem där hemma får sig en tankeställare. för jag är jävligt trött och ledsen på att det alltid är som det är.

hursomhelst! idag  var vi på stan! jag fick köpt en hel del :) tänkte eftersom det är påsk, och faktiskt vår behövde jag få in lite färg i min helsvarta garderob. så det blev en röd klänning, en färgglad sjal med massa blommor, nya leggins och så lite hårprodukter! dessutom bjöd jag min pojkvän på lunch, på paprika. riktigt mysigt! ^^

när vi kom hem hade krilles pappa kommit hem från budapest (dit jag förövrigt ska i maj!).
han hade köpt med sig lite smaskens hem. en limpa cigg, och så en ny smirnoff. nu blire partaaaj!
och på tal om sprit... igår var jag med krilles mamma, marie, nere på systemet. vi köpte massa cider och sånt nu inför påskhelgen. men vad händer? när hon skulle betala blev hon anklagad för lagning eftersom jag också stod med henne och inte kunde visa leg. så jävla löjligt! vi lyckades få med oss en del av det vi skulle ha iallafall..... men fan va arga vi var! jag skulle ju förfan bara vara snäll och hjälpa till med att bära. jävla sverige....


image68


trevlig påsk!

top 10 at 10 - kent

tisdagsmorgon i soffan tillsammans med fyra hundar.... det är ganska mysigt! och när jag slår på tvn, och MTV så är det top 10 at 10... med KENT-tema. bara bra musikvideos! just nu är det bara på nummer åtta, och det är en himelsk drog. den videon är mest knas :O jag hoppas kärleken väntar kommer snart. finns ju ingen sötare video!

anledningen till att jag ligger hemma en tisdag och inte är i skolan beror på att jag är sjuk. eller jag är jätteseg, har ont i halsen och är megaförkyld. jag orkar bara inte en dag som denna.
så det är bättre att ligga hemma... krille kommer väl hem om kanske 5 timmar. weey!

image67

jobb?

nääe, jag har inget jobb än... det gör mig förbannad! och framför allt stressad! massvis av mina kompisar har jobb med feta löner. vissa av dem har till och med skaffat lägenhet och hund.
herregud, det är ju min största dröm just nu. att kunna få flytta till ett eget stället.
men somsagt, för det krävs ett jobb. och det har inte jag....
om någon har en bra kontakt, eller vet något sätt jag kan få ett jobb på, så hjälp mig. snälla.

helvete!

igår var det grymt varmt och skönt ute.
var ute i trädgården med hundarna i bara mjukisbrallor och en tröja. där satt jag i solen och njöt... jag fick riktiga vårfeelings... jag satt och tittade på sommarkläder i H&Mkatalogen, och tänkte att sommaren är nog inte så långt borta iallafall!
men vadfan händer? när man vaknar upp idag så är det typ 10 cm snö och det snöar fortfarande som fan.
vad hände med värmen? vad hände med våren?
dessutom har jag ont i halsen, och känner mig allmänt hängig. och jag lovar, det sitter ihop med vädret!


FAN TA ALLT.

i lågornas sken

musikalveckan är över... det känns lite konstigt! något man snackat om och arbetat med och sett fram emot i tre år är bara över. borta! avklarat! men det är ganska skönt också... nu gäller det bara att skriva en bra rapport så är det nog MVG i både scenisk gestaltning och i projektarbete.
efter sista föreställningen i torsdags var hela klassen och lärarna på hard rock café. grymt goda hamburgare, och grymt dyr alkohol! därför blev det inte så mycket festande... men ändå! det var riktigt trevligt!

festande blev det där i mot i fredags hemma hos morsing i hennes gigantiska lägenhet mitt i vasastan! :) så jävla snygg, jag blev galet avundsjuk. när jag blir rik ska jag också ha den lägenheten alltså...
det var en grymt skön kväll med skönt folk. skittrevligt verkligen, tills vissa människor spårade ur totalt.
menmen!

och igår då var det melodifestivalen. final och allt! jag, joss, krille och hans familj satt bänkade framför tvn med massa godis och snacks. jag ringde och röstade som en dåre på nordman! men vad fan händer? charlotte perelli tar hem skiten :O hon är en beeeaatch. dessutom får jag megakomplex när jag ser henne. hon väger under 50 kg. är det meningen att man ska se ut så som hon gör? isåfall ska jag börja svälta mig lagom tills bikinitiden är inne tror jag...
näe! fan heller. nu blire kebabpizza med vitlökssås!

ännu en kväll avklarad

och så var ännu en musikalkväll avklarad. jag har ont i hela kroppen... framförallt i benen. ni som sett föreställningen vet liksom varför.
denna kväll gick allt bra, inga missar och jag är riktigt stolt över min klass när man hör folk säga att "ååh, det känns som att vara på riktig teater" eller när folk frågar "vart har ni hyrt in musikerna?" och dem inte förstår att musikerna är våra klasskompisar.
det tråkiga med publiken idag var att den var lite off... inte mycket applåder. det känndes lite som en dagsföreställning faktiskt. menmen! vi tjänade ju iallafall pengar, och vi har riktigt roligt på scen ;)

image66

imorn blir det sista musikaldagen. och sista kvällsföreställningen. men den kommer bli kanon! min familj kommer, krilles familj kommer, jag har massa vänner som kommer och framförallt hoppas jag att det kommer lite journalister. efter den föreställningen blir det restaurang med hela klassen. sedan är det funderingar på sticky också. men njae, jag tror jag kommer att vara megatrött och istället åka hem och mysa.




KOM OCH TITTA! www.gudmodern.se

image64

föreställningar

nu har vi haft 5 föreställningar hittills. har ungefär lika många kvar... man börjar nästan tröttna. eller, inte tröttna. men man gör allting på rutin! fast. det är bra, det gör bara att man lever sig in ännu bättre i sin roll.
premiären igår blev lite oväntad. vi hade egentligen ställt in dagsföreställningen, men det stod ett gäng utanför aulan och väntade på att bli insläppta. så vi fick köra på ändå! herregud.... men ja, det gick bra.
och kvällsföreställningen gick också bra! så jävla mycket roligare att köra framför publik som faktiskt applåderar, skrattar och sjunger med på rätt ställen.
så för alla som inte sett musikalen än, kom ikväll! eller imorn kväll! sista chansen då...
sedan är allt över. det kommer kännas konstigt... lite tomt! denhär musikalen har man snackat om, och jobbat med i 3 år... och så är det bara över helt plöstligt! hm. men jag hoppas och tror iallafall på ett bra betyg i både projektarbete och i scenisk gestaltning.

åh, det är första gången denhär veckan jag bara kan sitta här i en timma och ta det lugnt....det känns skönt!
tänkte lägga upp lite bilder på bilddagboken nu också, när jag väl har tid.

sååå, har du inte sett gudmodern. KOM OCH SE!

söndagsrep

ja, helgen har somsagt mestadels spenderats i skolan... och jag håller med fiffo. det är tur att det är roligt! annars hade det vart ett helvete.

melodifestivalen igår! så jävla skönt att nordman slog ut carola! jag och jossan ringde och röstade som en galning på nordman. jag lovar att vi hade de avgörande rösterna! ^^
ja, inse carola... din tid är så jävla över!


image63



söndagsmorgon nu. jag har megaont i huvudet, och känner inte alls för att stå på scen i varma lampor, höga stämmor och bullrande trummor.
nu ska scen ett och två repas ett par timmar. jag är med i scen 3. så jävla typiskt.... och det är svårt att sova här när det är så mycket ljud hela tiden.

ikväll blir det iallafall slapp. med pojkvän <3 ah, det blir mys. OC och wallander kanske?

wake me up, before you go go!

nu undrar ni säkert varför jag är uppe, och dessutom orkar blogga innan klockan nio en lördagsmorgon. svaret är: musikal... oväntat, ha?
men med 3 dagar kvar till premiär behövs det repa. repa repa repa!
igår var det fredag, så vi fick sluta lite tidigare. typ fem, istället för sex.
när vi slutat var det bara att stressa hem för att duscha och byta om för att sedan åka på 25års kalas hos min bror.
jävlar vilken fin lägenhet dem har fått! jag blev så galet sugen på att flytta... så söka lägenhet är det första jag ska göra när jag får ett jobb. verkligen!

kvällen igår avslutades hemma hos joss tillsammans med henne och maggan! det behövde jag... lite girltalk. mest sex. och det känns skönt... att prata om alltså... och att ha :* man har typ glömt bort sånna saker under repveckan. man orkar inte tänka och har verkligen inte någon tid att ägna åt de ;)
men det  får bli lite ändring på det i helgen tror jag.... om jag har tid att träffa min såkallade pojkvän. eller om han har tid.

btw, hoppas nordman spöar skiten ur carola ikväll!


image62

benskydd?

ja, benskydd borde jag verkligen skaffa. jag har redan blåmärken på hela låret... och jag har repat en av scenerna där jag knäcker plankor.
tänk er, 10 plankor i varje föreställning. och så är det 9 föreställningar... dessutom med genrep. herregud. mina ben kommer vara helblåa...

näe, denhär kvällen känns inte bra. jag är trött på allt, och hade helst velat lägga mig och sova i två veckor tills allt detta är över. eller ännu bättre! åka bort... typ, till mallorca och palmanova igen? jag vill bli brun, fräsch
 och lite smalare... vilket jag ska bli. snart. jag behöver bara lite motivation.... och den ligger just nu begravd under alla musikalmanus.


image61

jag vill hem

jag är trött på att sitta här nu... har övat i flera timmar.
dessutom blev det lunch på max, och det kan jag inte påstå att jag älskade. jag var så sugen på donkenmilkshake. så blev det en usel fanta istället. hm.

jag vill hem. hem till min oc-box, hem till min säng, och framför allt hem till krille.
men först antar jag att jag ska dansa lite till. stomp!

scen 4

japp, nu repas scen 4. och den är jag inte med i, så jag passade på att plocka upp datorn för att blogga lite.
det är somsagt repvecka. hela veckan är det upp klockan sex, och så är man hemma nångång på kvällen. helt slutkörd. har somnat innan klockan tio framför min nya OC-box varje kväll hittills.
och ja, jag har inte sett sässong 3 än, så det är den jag sitter med varje kväll nu. och som alla har sagt, den serien börjar verkligen balla ur... hm.

i måndags var radio P4 här och gjorde en intervju. den sändes igår, förmiddag.... för er som inte hörde den så kan ni gå in på www.sr.se och leta upp den. "radiohuset, 11.30"...
och igår var metro här, så nu kommer vi snart publiceras över hela stan, på varenda spårvagn och i varenda buss.




föööörlååååt

för att jag inte bloggar. förlåt, verkligen. men jag hinner inte! repveckan är i full gång, och jag ägnar all tid åt den.
håll ut, jag bloggar senare i veckan!

hipp hipp hurra!

idag är det min storebrors födelsedag! 25 år... shit, han är riktigt gammal nu. gubbjävlen! ^^
jag, linus och pappa kom precis hem. har vart och käkat på indisk restaurang! riktigt god mat... lammkött!
och så har linus fått sitt paket av mig! en jävligt snygg brunrutig jacka! hoppas att han gillade den... men det verkade så iallafall!

har haft två spelningar på allum idag. det gick helt okej! inte lika mycket publik som jag hade hoppats, men ändå.
partilletidningen gjorde en lång intervju med mig, så jag hoppas att vi får lite publicitet där.
dessutom ska jag till radiohuset och vara med i P4 på måndag. dom ville också göra ett repotage om våran musikal! ^^


näe, nu ska jag vara lite social med broder och fader. sedan blir det myskväll hos jossan! <3 love.

RSS 2.0