hemma efter en underbar helg i stockholm!

jaa, vad säger ni om att vakna klockan sex på eftermiddagen? men jag och carro var vakna till klockan sju i morse på väg hem från stockholm. inte en blund på hela natten! men det var det värt!
stockholmsvistelesen var riktigt gryyym! och tatueringsmässan var fantastisk! och carro vann andra pris för sin gadd :D så himla glad för hennes skull! och jag passade på att pierca bröstvårtan på mässan! haha, jag har velat det länge och i helgen var det dags!

vad gjorde vi mer då? joo, vi shoppade, träffade min underbara vän frida som numera bor i stockholm som visade oss runt på söder där hon jobbar. sedan blev det en hel del åkande i både tunnelbanan och i taxibilar fram och tillbaka runt om stan. jag gillar stockholm mer och mer för varje gång jag är där. det är nått speciellt med den staden! och dem har en kvinna med pappegoja. det är någonting som vi i göteborg saknar....



carro kom två på stockholm inkbash med sin gadd :)

 

galna lizardman!

 

det blev en hel del shopping också!

 

och jag fick som sagt en ny vän, på axeln...


på väg!

vi har just passerat jönköping och är nu verkligen på väg till stockholm! äntligen!
men jag gjorde en riktig tabbe i morse och glömde biljetten hemma... som tur var kom jag på det innan jag var inne i stan. så jag fick hoppa av bussen, i panik ringa mamma och be henne hämta biljetten hemma hos mig och sedan köra upp till spårvangshållplatsen där jag väntade. såå, det blev lite tight om tid. men det gick!


nu väntar tatueringsmässan och stockholms uteliv på oss!







... och dem blåa tungorna kommer från carros jävla ögongodis...

du är en oldie!!!

madonna, det är ingen idé att sura över att bilderna läckt ut! du är en olide, det är bara att face the truth!







en dag full av sysslor!

jag började inte förrens halv två idag... men trots det har jag varit vaken sedan klockan nio imorse. jag vaknade när krille stack till skolan.
men jag är nöjd ändå, för jag hann göra massa sysslor innan jag drog till jobbet. jag tvättade, dammsög och soreterade massa tidningar och skräp som jag gick till återvinningscentralen med! duktig mig!
hann också ringa till london och prata med joss en lång stund. riktigt skönt att höra henne! och snart kommer hon hem till sverige på semester!


jag köpte nytt shampo & balsam igår! från "PHC" det var riktigt bra, och håret doftar helt underbart! fick även med två tester som jag tar med mig till stockholm över helgen! underbar hårvårdsserie. det blir mina nya favvisar och kommer i höst ersätta bed head i mitt badrum!




PHC - en underbar hårvårdsserie!

lyxlivet kallar!

igår bokade jag och carro hotell för stockholmsvistelsen. det blev ett dubbelrum på hotel scandic park mitt i stockholm city. ligger på stureplan, precis brevid humlegården! undrar om man kan höra ett "hum hum från humlegården" om man öppnar fönstret? gud va jag är rolig! haha, jag vet att jossan iallafall hade tyckt att jag var stört rolig. (hon som för övrigt träffat en man i england. nu får jag väl aldrig hem henne...)
hur som helst! jag och carro ska bo lyxigt, äta lyxigt och ha det allmänt lyxigt under hela stockholmsvistelsen!
ska självklart träffa frida också, som numera bor på heltid i stockholm. hon har lovat att visa oss nattlivet i stockholm! oh yeah!

anledningen till att jag faktiskt kan lyxa till det så här är för att jag slipper att betala några räkningar alls närmasta månaderna. eftersom krille numera får studiebidrag och studielån får han ta hyran, mat och alla räkningar ett tag. payback time?!


så nu tänkte jag faktiskt unna mig att köpa lite fina och bra saker! jag började redan igår då jag köpte nytt smink på make up store. tänke faktiskt gå tillbaka dit i eftermiddag och köpa en necessär jag spanat på länge, men alltid tyckt vart lite väl dyr. men nu ska jag unna mig!
tänkte också köpa mig en ny klänning som jag kan ha i helgen. och lite mer kanske. jag är fortfarande i desperat behov av en väska!



lite av gårdagens inköp:




stockholm, nästa!

jag och min älskade svägerska caroline åker till stockholm på fredag morgon! vi ska på tatuering och piercing mässan!  (stockholminkbash)
det ska bli så sjukt roligt. är det någon från stockholm som läser detta så kan väl ni tipsa mig om ett bra hotell?




denna lilla tatueringen ska carro tävla med :) och jag ska hålla henne i handen hela helgen! :D







i desperat behov av ny väska!

min väska från Belle är helt sönder... den är sliten både innuti och utanpå.
som ni kanske vet älskar jag märket "friis & co". dock hittar jag ingen väska hos dem just nu som jag vill ha.... och eftersom väskorna kostar runt tusenlappen känns det inte så kul att köpa en väska som är "sådär" snygg.
har vart inne i varenda väskaffär i stan känns det som. jag får helt enkelt byta märke!
kan tänka mig en DKNY väska som jag sett på NK också... jag menar, nått måste jag ju få unna mig nu när skatteåterbäringen kom på drygt 15 tusen?
även sveas väskor är snygga. men det kanke är lite uttjatat och lite väl ungdomligt? jag menar, jag är snart 21...






en biobiljett, och lyckan är gjord?

jag har tidigare sagt att jag är trött på mitt jobb.... och ni anar inte hur illa det faktiskt är. och jag har tagit kontakt med facket, men dem skyller på arbetsgivaren och arbetsgivaren skyller på facket eller möjligtvis den ekonomiska krisen.
jag känner folk här, som jobbat här i över 30 år, och dem säger själva att organisationen har aldrig någonsin skötts såhär dåligt.
men, vad ska jag göra? jag får helt enketl pressa mig själv och bara göra mitt jobb och verka tacksam. jag har inte direkt råd att tacka nej eller säga upp mig. trots att jag bara får förlängt en månad i taget (vilket suger!)
jag försöker fortfarande ge järnet i de tävlingar som pågår här uppe.... och jag kämpade som ett as i en säljtävling förra veckan. jag kom faktiskt trea på hela avdelningen. och gissa vad jag fick för pris? en biobiljett! lyckan är gjord....

vill du jobba på telia?!

idag önskar jag att jag vore arbetslös.... det är INTE roligt att jobba på telias support en dag som denna!


en tom känsla

usch, jag orkar inte ens kommentera gårdagens derby.
men trots resultatet hade jag, emelie och min sambo krille en väldigt rolig kväll tillsammans! dyra sittplatser, men det var det värt! fick iallafall vadderade stolar på ullevi.
för att få er att förstå hur det kändes efter förlusten på 1-0 så tänkte jag klippa in ett litet inlägg jag hittade i en öisblogg förrut. precis såhär känner jag:


"Mest skrämmande är det att man efter denna match har insett att vi fan inte är bättre än vad tabellen visar. Man var för första gången likgiltig när man var på väg hem. De dåliga ursäkterna och analyserna var som bortblåsta... Inte för att GAIS på något sätt var bättre, utan för att vi är så jävla dåliga på alla möjliga sätt. Sist vi åkte ut från Allsvenskan var man bedrövad för att man hela tiden ansåg att vi var bättre än vad tabellen visade. Men denna säsong inser man som sagt att vi fan inte är det alls. "



men än är det kankse inte kört? jag tror varken att djurgården eller gais vinner så mycket mer matcher... jag hoppas vi kan plocka lite poäng i kommande matcher och klättra om dem. sakta men säkert!

vill ha bil...

har suttit hela morgonen och förmiddagen och dregglat över bilar... jag önskar att både jag och krille skulle haft varsina fasta jobb, och tagit ett lån. för då hade jag köpt någon av dessa rackarna:






 
toyota prius - egentligen inte jättehäftig. har kört den en gång, och den är otroligt bekväm och stilren.
det är en miljöbil. men det är inte skälet till att jag skulle välja den, med tanke på dem andra t vå favorterna:





volvo xc90 har vart drömbilen i många år. tänk er den, tillsammans med ett hus på landet, ett stall med islandshästar och mycket överflödiga pengar...





snyggaste bilen saab gjort, någonsin. 93-x är allt annat än miljövänlig, men ÅH så snygg och skön.
dock gillar jag inte den vita färgen. en svart vore nice!


pirrar i magen...

det pirrar i magen - ikväll är det derby. och jag är nervös! denna match är otroligt viktig... det är verkligen vinna eller försvinna, för båda lagen dessutom! bottenstriden fortsätter!








ibland hatar man sig själv mer än vanligt...

jag blir så jävla trött på mig själv. i flera veckors tid har jag bara blivit schemalagd att börja klockan 07:45 på jobbet. öppning varje dag i flera veckor! så jag har satt klockan på 06:00 varje morgon sedan semestern tog slut. jag  visste dock att jag hade bytt till mig ett par stycken senare pass.
igår kväll tittade jag och krille på film, "allt flyter" hette den. klockan blev ganska mycket och jagk om inte i säng förrens vid halv två. och med tanke på att jag skulle upp klockan 06.00 var det bara några timmar kvar. imorse när jag vaknade var jag riktigt trött! fyra timmars sömn är iallafall 5 timmar för lite för mig. men jag hoppade in i duschen och sprang till bussen.
när jag väl kommer till jobbet tittar jag på mitt schema.... jag börjar klockan 11 idag, för det har jag ju bytt till mig. HELVETE! jag hade alltså kunnat sova i 4 timmar till och fått lite sovmorgon.
men eftersom jag är ganska shoppingsugen så jobbar jag några timmars övertid nu istället, och får några extra hundralappar! alltid något...

KENT - PÅ DRIFT

åh, jag har börjat lyssna hysteriskt mycket på en kent låt. "På drift"
jag vet inte om ni sett friendsreklamen, när det är en utstött tjej som går igenom en skola och sjunger?  kent har skrivit just den låten, och här är deras version:


http://www.youtube.com/watch?v=0CqDF-xhH8A



snälla, ge den ett par minuter, lyssna och njut!

maggio!

underbara älskade veronica maggio spelar på kulturkalaset ikväll. men gissa vem som jobbar till klockan 22:15? jo, det gör jag.
men nu har rykterna nått mig att hon spelar på deep imorn kväll! och det vore ju nice att se henne på en liten nattklubb? eller? finns det någon som vill gå med?


veronica maggio <3

lastbryggan!

finns det något bättre än sexleksaker? skulle inte tro det! jag har dem i badet, i sänglådan och i städskåpet!
måste tipsa om en grymt bra sida, www.lastbryggan.se.... där hittar du sjukt mycket och väldigt bra leksaker!



självklart har jag en sånhär söt hemma :)

like a virgin!

det blev en lång dag/kväll/natt!
först var vi på derbyt jag och emelie... jag vill inte ens kommentera saken. IFK vinner den matchen på fusk, och det säger alla. vi höll ledningen i mer än halva matchen.
sen lägger IFK ett mål på en solklar offside. så solklar att till och med ifkspelarna själva såg fundersamma ut och inte vågade jubla.men jag skiter i vilket! öis visade hjärta och kämpade på i 93 minuter. någonting dem inte visat på väldigt länge tidigare...


efter derbyt mötte jag och emelie upp veronica utanför nya ullevi. vi stod i en bankomatkö som var typ en mil lång och tog en timma. därefter gjorde vi entré på planen. vi fick helt okej platser ganska nära scenen. sedan öppnade sig himlen och jag har inte sett så mycket regn på flera månader. snacka om störtskur! på några sekunder var alla på hela ullevi helt dränkta. vi kände oss som dränkta råttor!
förbandet var inget band, utan en långhårig DJ som stod och vevade med armarna långt bak på scenen.
vissa låtar var riktigt bra remixade, men alla stod i vita stora regnponchos och ingen kunde riktigt röra på sig.
sedan, efter en lååång blöt väntan kom ÄNTLIGEN madonna ut på scenen! hon var lika snygg och sexig som på bilder.
hon spelade låt efter låt, men det kom inte en enda klassiker! mot slutet kom la isla bonita, men tyvärr var också den helt up-poppad! det var bara nya söndermixade låtar. visst, det kunde ha blivit världens största dansgolv, men nej, det gick inget vidare. noll publikkontakt var det också. jag hade mycket högre förväntningar på madonna. mycket högre!
att vi i  publiken går igång först när michael jackssons låtar spelas, visar ju hur dåligt det är... (hon gjorde någon hyllning där...)
jag menar, det är ju madonna-fans som är på plats? och trots det så går inte hennes egna låtar hem!
jag ville ha lite klassiker, lite känsla och lite värme. men nej, madonna verkar tyvärr väldigt kallhjärtad.
sedan att hon inte ens visar sig utanför hotellet när hennes fans har väntat på henne i 19 år är ju så dåligt att man bara vill börja gråta!
vem tror hon att hon är? det är ju fansen som gjort henne till den artist hon är, lite uppskattning till oss då vore väl inte fel. skitsamma! madonna får en tvåa i beyg av mig. för ljusswohen var riktigt häftig, och scenen var stor och imponerande! och självklart är madonna en jävel på att dansa....



att få taxi hem var också svårt. vi kom hem sent. mycket sent.


grillfest på orust!

igår var en härlig dag! jag uppskattar ibland att vi har nedcabbad bil. som igår! körde ut till hönö för att hälsa på mamma och pappa. det var nästan 30 grader varmt. då uppskattar man att inte ha tak på bilen! det blåser så gött i håret.
var iallafall på hönö ett par timmar. solade, och blev grisrosa i annsiktet. lustigt nog var klänningen som jag hade för kvällen också grisrosa. match making!


drog vidare till orust. hämtade upp krille på vägen. väl på orust var det grillkväll med krilles mamma, hennes nya gubbe, hans familj,carro, johan och lite andra vänner! var en riktigt trevlig kväll med mycket mat och mycket sprit. väldigt mycket sprit. och mitt rosa annsikte var kvällens samtalsämne! kul att man kan skapa lite uppståndelse!
en del av kidsen drog vidare till uddevalla och "trädgårn" ja, tänka er! i uddevalla har man också en nattklubb som heter trädgårn! men jag och krille drog inte med... krille skulle åka hem för att jobba natt, och jag hakade på.




nu hinner jag inte skriva mer! ska in i duschen, hinna klä på mig och sedan ska jag ut med emelie och ta några öl (läs cider). därefter väntar derby, och sedan madonna!!!

mh, vilken kvinna!









beth ditto! vilken kvinna va! <3

lillsemester på hög nivå!

åh, jag och min sambo hade en underbar dag igår! tidigt på morgonen åkte vi in till stena line terminalen, körde på färjan och åkte över till fredrikshavn. det var underbart väder i danmark! vi körde över till blockhus och vidare till fårup. där spenderade vi några timmar på sommarlandet. krille var i extas hela vägen dit och kunde inte sitta still. han har tjatat om att vi ska åka till fårup sedan vi blev tillsammans för över två år sen. när vi väl kom in på fårup åkte vi lite berg-o-dal-banor. den var faktiskt i klass med kanonen, till och med bättre! men i övrigt hade vi nog lite för höga förhoppningar på fårup besöket. visserligen hade vi roligt. vi spelade minigolf, badade i det berömda aqua-landet där vi slängde oss i rutchbanor och vågbassänger. men det var inte samma känsla som när man var liten. vi är precis i den där mittenåldern. jag tror det kommer bli mycket roligare att åka tillbaka om ett par år när vi har egna barn som kommer vara precis som krille var i bilen dit.  i extas!

sedan åkte vi vidare upp till skagen. jag fick köra, och krille fick ligga och sova. inte så konstigt att vi var trötta egentligen, redan här hade vi dygnat. vi fick nästan ingen sömn alls natten innan.
skagen är så otroligt vackert! det fantastiska vädret gjorde det inte direkt sämre. milslånga sandstränder, en sjukt mysig hamn, hus och byggnader som ser ut som slott allihop. jag ÄLSKAR skagen och jag ÄLSKAR danmark!
vi gick längst stranden, vi åt på en mysig liten restaurang innan det var dags att ta sig tillbaka till fredrikshavn igen.
vi var nästan tre timmar tidiga till färjan. men vi hade sett och gjort det vi ville, och var så himlans trötta att vi chekade in bilen, ställde oss i färjekön och sedan sov ett par timmar i bilen innan det var dags att köra på.

vi hade en jättemysig dag! jag behövde en liten mysig lillsemester! <3
- för övrigt brännde jag säkert 400 spänn på bara spelautomaterna på stena line, och kanske det dubbla på öl, vin och dricka. nu har vi bunkrat upp lite hemma!





skagen i det vackra vädret :) fler bilder kommer ikväll!


årets händelse!

när jag var liten tyckte jag att två saker var "årets händelser" dels var det att gå på liseberg, jag vet inte hur mågna veckor i förväg jag planerade för ett lisebergsbesök. jag skrev upp vilka attraktioner jag skulle åka i vilken ordning, hur dags vi skulle äta och när mamma och pappa skulle väcka mig och min bror för att vi skulle komma längst fram vid grindarna när liseberg öppnade.
och dels var det att åka till fårup, vilket vi oftast gjorde en gång varje sommar. att åka stenaline, köpa haribomix-lådan, spela på banditerna. och väl framme i danmark var både jag, min bror och mina kusiner i extas när vi närmade oss ingången till fårup.

nu har vi fått biljetter av lena, krilles faster. hon jobbar på stenaline och orndade till min lediga dag  "danmark över dagen med bil-biljetter" till oss. så imorgon åker vi till danmark! och självklart hade vi tänkt göra ett besök på fårup. är vi kanske barnsliga? jag tycker inte det... jag tycker det ska bli riktigt mysigt! dessutom verkar det bli strålande väder imorgon (iallafall i danmark!)
så, imorgon får jag uppleva årets händelse.


ögoninflammation

usch, förra veckan hade jag några febertoppar. men jag kämpade på, jag ville ju inte vara hemma första veckan efter semestern. men när jag jobbade i helgen började ögonen rinna och svida. till slut sa min chef till mig när jag gick hem igår, att om jag är så här hängig och dålig fick jag inte komma tillbaka, utan då skulle jag vila upp mig.
och mycket riktigt - när jag vaknade imorse hade jag svullna ögon som bara rann och mådde allmänt dåligt. så jag sjukanmälde mig och fick en tid hos läkaren ganska omgående. läkaren konstaterade bara att jag fått någon typ av virus, och gav mig antibiotika. så nu hoppas jag väl att det ska bli bättre snart.


har haft en riktig mysdag hemma med krille idag - vi har sett två beckfilmer, legat o tittat på fotboll (öis spelade lika mot örebro) och ätit glass. det har vart skönt!
ska vara hemma imorgon också. varken bra eller skönt att sitta framför en dataskärm på telia i 9 timmar med dessa ögon!

när U2 soundchekar skakar teliahuset

jag tycker det är riktigt tråkigt att jobba helg - och idag kändes det värre än vanligt, för idag är första dagen på flera veckor som det inte ösregnar i sverige. idag är det riktigt fint väder! skönt för alla som ska stå och gunga på ullevi ikväll till U2.
det är så roligt, för både igår och idag när U2 soundchekade runt lunchtid skakade hela byggnaden jag sitter i (teliahuset ligger precis mitt emot ullevi) ganska häftigt!
nästa helg är det min tur att stå på ullevi och skaka loss till madonna! appropå det, är det någon som vill gå med mig och veronica på madonna? har en biljett över! säg till isåfall! ni får köpa den billigt...


slutar klockan åtta idag. det känns segt... riktigt segt. och så börjar jag tidigt imorn. sedan är helgen slut!

RSS 2.0