TACK!

TACK HENRIETTA! hon mindes var glassen hette :)
Clip Clap! såååå sjukt mycket nostalgi. försöker hitta en bild på den, men lyckas inte. någon som kan hjälpa mig?

nostalgi-glass! MEN HJÄLP MIG!

när jag träffade min bror & resten av familjen förra helgen diskuterade vi glass och godis nostalgi. jag blir helt galen av sånt! jag kan mer eller mindre börja gråta... haha. men nu till det stora problemet! jag minns en glass som jag ÄLSKADE, men jag kan inte hitta den någonstanns.  
kan NÅGON HJÄLPA MIG att komma på vad glassen hette från gb (tror jag) som var en vaniljglass med någon form av apelsinöverdrag. pinnen till glassen var en tuggummi-pinne som var inslagen i ljusblått papper?


här har vi lite favoritnostalgi, från mina största glassår: (bild 2 är bäst, 1995)






godaste glassen här alltså! CONFETTI! varför tog dem bort den?
Boomy var också en höjdare ^^



och alla minnsv väl cool bits?

välkommen fredag!

det är SÅ skönt att det är fredag idag! det är knappt så det går att beskriva.
dock är jag inte så jävla pigg på att jobba som supporttekniker en dag som denna. jag är ganska hes idag, så jag måste typ upprepa allt jag säger 10 gånger innan de stackars kunderna förstår. men men! som skönt är jobbar jag öppning, vilket betyder att jag slutar redan 16:30! hur dags stänger systemet? nu när man är 20 måste man ju nyttja det lite bättre!

är ledig i helgen också! ska bli grymt skönt :) ska försöka hitta på lite roliga saker. nu har man ju lite pengar på kontot igen! fast dem försvinner väl lika snabbt är jag rädd...
jag är sugen på att bowla! det kanske man skulle göra imornkväll? jag ska fråga gänget ;D


vad ska ni läsare göra i helgen?




vi hörs lite senare! :*

hoppsan...

blondinbellas blogg stängs ner... gud va spännande! världsnyheter i högsta klass! nästan lika viktigt som att kronprinsessan gifter sig med bonnläppsdaniel!





btw, bilden är tagen från någon random förkrossad 14årings rosa blogg.


lite mer jobb!

hurra! nu är jag lite gladare igen!
hade precis ett möte med min chef som hade suttit på ledninsmöte hela morgonen - och fått klart att dem får förlänga alla vikariat i ytterliggare ett par månader. så nu har jag garanterat jobb fram till 31 maj!
det känns skönt, då har man ytterligare lite mer tid att planera vad som ska hända sen.
dock verkar det väldigt osäkert inför sommaren - förmodligen kanske jag får gå in som sommarvikarie 1 juni, och då får jag inte ta ut mina 26 semesterdagar jag sammlat på mig nu under sommaren.
så  för att vara säker på att jag får dem semesterdagarna jag tjänat ihop måste jag ta ut dem innan 1 juni. så det kanske bilr en semestervecka eller två i april, och så någon i maj. kanske borde man dra iväg någonstanns då? så man verkligen får lite sommar.


ännu fler presenter!

jag har fått ännu mer presenter från jobbet. jag & mitt team hade en tävling om statistiken på våra samtal (det är invecklat, men man skulle nå vissa mål och procent!) vi är ca 20 st i vårat team, och det var 5 stycken som klarade upp till målet. jag var en av dem!
så nu när jag kom till jobbet fick jag en liten presentkorg med mörk choklad ifrån kahls kaffehandel och ett jättesött litet illrosa paraply... eller ja, telia-rosa såklart!

och inte nog med det! när jag kom hem från jobbet igår fick jag min lite försenade födelsedagspresent av krille. en helt perfekt och underbar present. näligen ett presentkort på youngnails! skitgrymt, det är ju ganska dyrt att få sina naglar fixade. men nu slipper jag betala nästa gång! tack älskling <3
har bokat en tid med dem i mitten på mars, då borde mina naglar vara ganska nedslitna och dags att sätta på nya. helt klart blir det ett par rosa denna gången!



tack telia!

idag har jag fått jättefina blommor på jobbet - inte bara jag utan alla på supporten. på blombuketten sitter en liten lapp där ledningen uppskattar allt vårt slit med ip-telefonin (om någon av er läsare har ip-telefoni från telia känner jag medlidande med er...)
idag när jag kom till jobbet kändes allt ganska hopplöst.
men sedan fick jag blommor - och ett besked om att ledningsgruppen har möte imorn och att nya beslut ska tas angående vi som går på vikariat. äntligen har dem väl kanske insett att vi behövs! vet redan ett par stycken nu som fått sina vikariat förlängda.




ang graviditet!

jag har suttit o läst massa bloggar om graviditet nu. ung mamma 15, gravid med tvillingar, mig och max mm.
man blir ju helt galen! visserligen kan jag själv tycka att åldern är lite väl ung... även för mig! men vafan, det betyder inte att man är en sämre mamma och inte kan ta hand om sitt barn! jag som är 20 skulle bli precis en lika bra mamma nu, som om 10 år då jag är 30. allt handlar ju om erfarenhet! och det har ingenting med ålder att göra.
visst, sedan finns det annat som spelar in. om man har bostad, jobb och kan ge sitt barn en säker tillvaro.
men med lite tur får jag fortsätta på telia - annars letar jag nytt jobb. och med ett barn har man rätt till försörjningsstöd om det skulle knipa! dessutom, det finns ju dem som är trebarnsföräldrar och blir varslade från volvo. dem är väl inte några dåliga föräldrar för det? man kan ju inte gå runt o räkna med "det kommer gå åt helvete" för då gör det precis det, går åt helvete!

jag säger inte att jag vill ha barn just nu - jag säger bara att jag skulle klara av det precis lika bra som någon som är 27!




H&M - home

ingen har väl missat att H&M börjat sälja heminredning? igår damp det ner en H&M - home katalog i brevinkastet. dem har jättemycket fina saker! kuddfordral, duschdrapperi, mattor, handdukar.. mest textil alltså!
om det inte vore för att jag bodde i en väldigt liten lägenhet (knappt 40 kvadrat) uppe i angered som jag ändå snart vill flytta ifrån hade jag köpt massa saker ifrån katalogen!
men jag avvaktar lite och ser om vi ska flytta snart. då blir det ändå dags att köpa ny och fin inredning :)











grymt tuffa saker! eller hur?

jävla bank

1½ timma innan jobbet började satte jag mig på banken. jag tog en nummerlapp och fick nr 55. då var det nummer 45 som betjänades. alltså var det 10 personer före mig. men det är lugnt tänkte jag, jag har ju mer än en timma på mig. när det hade gått 45 minuter var det 8 personer före mig kvar. alltså, det gick så JÄVLA långsamt. och en av tjejerna som satt bakom disken var helt jävla korkad! hon fick fråga den andra bankkvinnan om allt hela tiden, så ärendena tog dubbel tid för båda två.
så jag fick helt enkelt ge upp! jag får gå en vecka till utan något fungerande bankomatkort.

nu blir det en lång eftermiddag och kväll på jobbet. det är typ inga andra som jobbar stägning heller :/ llucas är ju sjuk som vanligt. tror det måste vara 10:e gången på bara några veckor? han är helt hopplös. kass attityd!

godmorgon!

äntligen den 25e! jag har längtat. idag kom det en fet lön till mitt konto! hurra.
jag passade på att köpa öis-sässongskort det första jag gjorde. så nu har jag årskort i klacken till den nya arenan! det känns underbart bra!

tänkte snart väcka krille. han har också fått lön. och en fågel har viskat i mitt öra att jag ska få min försenade födelsedagspresent av honom nu när pengarna trillat in. det låter väl spännande?






usch, jag börjar jobba klockan halv två... jobbar till stägning :/ jag har ingen vidare lust med det.
och innan det ska jag hinna till banken. det är lika bra att jag sätter fart!

godnatt!

nu blir det snart skönhetssömn för lisa larsson. dock hinner jag nog med en omgång monopol ;)
vi hörs imorgon :) puss, godnatt!

död åt tronen!

alltså, dendär förlovningen är förbannat överskattad! halva aftonbladet handlar om det idag... största nyheten sedan berlinmuren föll! inte ens kriget i gaza fick lika mycket uppmärksamhet. och allt för att en tjej som ÄRVT sin tron och råkar vara född i "rätt familj" ska förlova sig, och sedan eventullet gifta sig med en bonnläpp från landet som säkerligen går på anabola. haha, och frågan daniel fick! "hur känns det att bli en av de mäktigaste männen i svensk historia?".... vadå mäktig? han blir ju inget annat än ingift prins. och vilken makt har kungafamiljen nu? herregud, det är ju löjligt.
det var bättre på gustav vasas tid!

nej, var istället glada för att jag och min fästman krille har bestämmt datum för när vi ska gifta oss.
nämligen 11/11-11.




jag säger nej nej nej!!!
vad säger ni läsare?


arbetstid = bloggläsar tid

jag är så trött på mitt jobb för tillfället! samma tjat dag ut och dag in om ip-telefoni som inte fungerar, digitaltv boxar som brunnit upp och folk som inte kan läsa e-post. livet går väl knappast ut på att sitta här? näe, helt ärligt. om jag inte får vara kvar efter månadskiftet mars/april kommer jag väl inte bli helt knäckt. jag får leva på min a-kassa ett tag och flitigt söka nya jobb.
som tur var finns bloggarna här om dagarna och räddar mig! tänkte tipsa er om de bloggar jag följer och läser mest just nu:


http://magiskaminnen.blogg.se/ - leonoras blogg! en blogg som verkligen exploderat, och fått grymt mycket läsare! leonora är lucas lillasyrra - och hennes blogg läser jag flitigt! :) you go girl!

http://enbyggtjejs.blogg.se/ - gocke! min svägerska och kanske den bästa släkting jag har! här följer jag hennes liv då jag inte hinner träffa henne. hon skriver bland annat om sitt liv som ensam tjej på bygglinjen i kungsbacka! och vi får också läsa om en hel del festande ;)

http://sabrina.blogg.se/ - sabrina! hennes blogg är grym - och snygg! skön läsning och coola bilder att vila ögonen på när man sitter i teliahuset med förbannade kunder.

http://thailack.blogg.se - tuff tjej som drömmer om att bli tatuerare. hon skriver med ett tilltalande språk och självklart har även hon fina och tuffa bilder!

http://ellamarie.blogg.se/ - en av mina favvistjejer! 15 år och gravid med tvillingar. denna tjej är jag verkligen imponerad av! jag menar, hur många 15 åringar är redo att ta steget att föda tvillingar i 15 årsålder? jag önskar dig verkligen all lycka till och håller tummarna för dig!

http://ballabellas.blogg.se/ - en riktigt snygg och bra blogg! en ganska nyupptäckt blogg som jag följer varje timma från och med nu.



sedan bör ni spana in länkarna jag har här till vänster :) där har ni alla mina goa vänner bloggar!

ny dator på g!

godmorgon där ute på er! :)

nu när jag fyllt 20 år har jag fått en hel del pengar av mamma, pappa, mormor och övriga släkten. alltid roligt!
visserligen behöver jag spara undan en hel del av dem... men det kommer dessutom en lön imorn som är riktigt bra. jag förstår inte hur den kunde vara så hög denna månaden. men jag antar att jag jobbat mycket kvällar.
men, jag har gått plus ca 30 tusen denna månaden! inte illa.
mrn mycket kommer jag spara undan till lägenhet, hyra och räkningar. men självklart ska jag unna mig någonting. och nu har jag bestämmt mig för vad!
krille ska bygga en dator till mig i veckan, så vi har kollat på alla delar och sådär nu. det blir en riktig monsterburk! fast en söt sådan :D spana chassit:


lägenheter

senaste dagarna har det ramlat in ett par olika erbjudande om nya lägenheter. jag har tackat ja till två stycken i sävedalen och så har jag faktiskt  tackat nej till en. dock låg den i hindås (härryda) så det är en bit bort.... och så var den himlans dyr.
men mitt största hopp ligger på en tvåa i sävedalen, finngösa park. helt nybyggda lägenheter och perfekt läge! precis där jag vill bo. så nu får ALLA HÅLLA TUMMARNA för mig och krille.


nu tänkte jag bjuda på lite bilder från min 20årsfest! :) enjoy!























mycket fler bilder finns på min bilddagbok, trubbel.

mer om helgen

lördag:
lördag förmiddag vaknade jag upp i magdalenas säng med en svettig pojkvän brevid mig. jag misstänker att vi såg ganska skabbiga ut. och då vill jag inte veta hur vi luktade!
jag lyckades iallafall få upp oss ur sängen, och väcka magdalena och hennes nattsällskap som för övrigt låg i hennes föräldrars säng. hur förbjudet är inte det?! haha.
jag och krille gick hem till mamma och pappa, där vi tog varsin dusch och lyckades få i oss lite frukost.
därefter åkte vi till kållered för middag hemma hos krilles mamma marie. andra dagen i rad som vi slapp laga egen mat hemma i lägenheten.
det blev snökaos, men trots det gav jag mig ut i en liten toyota aygo, hämtade my och i full fart (typ 30 km/h på motorvägen... det gick seriöst inte att köra fortfare i all snö) åkte vi mot partille och HÅKAN HELLSTRÖM!
helt grymt att han spelade där!
konserten var självklart bra, som alla håkans spelningar. grym spellista, med mestadels äldre låtar. snacka om att my och jag skakade rumpan ordentligt, trots att vi var bakfulla som bara den... kom igen lena, tro och tvivel, vi två 17 år, minnen av aprilhimlen, jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din, känn ingen sorg för mig göteborg och en massa andra underbara låtar!
jag tänkte lägga upp lite bilder och eventuellt ett par filmklipp från kvällen när jag kommer hem. sitter somsagt på jobbet fortfarande.

krille fick hämta oss i partille - och så var vi på väg tillbaka till kållered igen. det tog över en timma att ta sig hem på motorvägen i all snö! helt sjukt mycket snö... inte sett det i göteborg på flera år.

söndag:
mamma hade lite släktkalas för mig hemma i sävedalen. så vi var där, åt god mat, tårta och så fick jag paket  från övriga släkten :) tänkte ta lite bilder på paketen sen också...
kvällen avslutades hemma i vår lägenhet tillsammans med magdalena. vi glodde beckfilm, körde lite rygg och nackmassage och sedan var det sängen som gällde!




vilken helg!

herregud, jag har haft världens bästa helg! så ni kan tänka er att det var jobbigt att komma tillbaka till jobbet klockan halv åtta imorse...
jag ska försöka berätta om alla 3 dagarna i bloggen idag. bilder har jag tyvärr inga här, utan det kommer ikväll när jag kommer hem från jobbet.


fredag:
min 20års dag! dagen började med att mamma kom upp till lägenheten, och gav mig en hel del paket! mestadels kläder faktiskt, viket jag älskar! nya tunikor och leggins i fina vårfärger, mysiga koftor och söta trosor!
fick en hel del pengar också, så nu ska jag och krille äntligen börja köpa delar och bygga en ny dator till mig. så jag kan spela nya sims 3 :D
hur som helst, dagen gick ganska fort. det blev självklart en PINSAM sväng på systemet.... haha, i efterhand önskar jag att jag aldrig gick in ;) krille tappade en flaska i golvet och jag kände bara att nääe, hur fan kunde det bli såhär. det blev inte heller bättre när grabben i kassen utbrast "bra start på 20årsdagen vännen"... hm.
mamma och jag fixade och grejade uppe i lokalen i puketorp där min 20års fest snart skulle äga rum. och mycket riktigt, helt plöstsligt är det kväll!
det blev en jävligt lyckad fest! vi var riktigt många, och det var så kul att träffa folk från förr! bjöd en hel del folk från min gamla vallhamraklass, många från gymnasiet, jobbarkompisar, släkt och så nästan hela krilles bekantskapskrets också.
dans, musik, paketöppning och en hel del spännande drinkar gjorde kvällen helt oförglömmlig!
vid halv två stack ett gäng hem, ett annat gäng drog vidare till krogen, och ett gäng drog hem till magdalena för efterfest. jag var en i magdalena-gänget.
dock blev det inte så mycket efterfest, vi var ganska trötta.... så det blev TV en stund, sedan blev det sängen och en skön sömn. iallafall för min & krilles del ;) ;)




återkommer senare med mer rapportering från helgen!

20!

idag fyller jag 20!




bilder från malmö/köpenhamn













ladda upp!

jag känner peppen redan nu! imorgon fyller jag 20, och det kommer bli så roligt :)
fest med alla mina vänner, paket, tårta! jag har köpt en jävla massa snacks, och drinkmixar. och imorgon ska jag ta bilen till systemet (helt själv! då kan jag både köra bil själv, och köpa sprit själv)
det kommer bli kanonroligt!
det är mycket som händer nu! har fått erbjudande om en jättefin och stor nybyggd lägenhet som är värsta drömmen! men allt hänger på jobbet... och eftersom jag FORTFARANDE inte vet någonting så måste jag nog dessvärre tacka nej - vilket suger pung! menmen...




efter jobbet idag ska jag in på lindex & köpa mig en ny BH tills imorgon också.
och jag vet inte ens vilken klänning jag ska ha på mig imornkväll? antingen en rosa, eller en leopardmönstrad.
riktigt snygga båda två!



om inte all sprit går åt imorn får jag ta med det på jakobs fest ;) men det betyder att jag måste övertala honom att verkligen komma  till mig imorn!




fler besökare?

skaffa fler besökare till din blogg genom att klicka in här :)
det fungerar för mina polare, så nu ska det bannimig fungera för mig, och er också!


btw! mitt hår blev jättefint igår! tack maggiedarling för hjälpen! äntligen är jag lite rödhårig, utan att se ut som pippi långstrump!
lägger upp lite bilder när jag kommer hem från jobbet i kväll!

ullared!

nyss hemkommen från ullared där jag tillbringat dagen med min fästman! :) fick köpt en hel del saker till lägenheten... diskmedel, rengöring, glödlampor och annat skoj. ja, ni hör! bara vuxen-tråk-saker. men, ack så nödvändigt!
fick också köpt en hel del saker till festen på fredag! åh, i övermorgon blir jag 20 år! och då blir det partyparty ^^
skönt med körkort nu också, jag behövde inte be någon om skjuts idag! jag kunde köra till ullared och tillbaka helt själv utan att vara beroende av någon annan!


nu sitter jag här med magdalena, och väntar på att få skölja ut min hårfärg. jag köpte mig en rödbrun färg nere på ullared. jag gillade inte riktigt den färgen jag hade nu... den skiftade nästan i grönt ibland!




monopoly

flera kvällar i rad har jag & krille spelat monopol-online :D grymt härligt tidsfördriv. dock tröttnar man lite för fort. dessutom har jag lyckats att gå i konkurs nu också. inte helt bra!

även denna kväll har spenderats med monopol. men också framför tv4. "halv åtta hos mig" och så "bygglov"... jag lyckades också slänga ihop en chokladpudding som blev skitgod!
appropå matlagningsprogram ;)

jävla tisdag!

det kunde inte börja sämre.... det började redan klockan halv fem i morse när jag vaknade av att krille fortfarande inte hade  gått o lagt sig och istället spelade wow med HÖG MUSIK. jag förstår inte, vad är vittsen med att sitta uppe hela nätterna när alla andra sover, och sedan istället sova bort hela dagarna?
hur som helst blev jag jävligt irriterad eftersom min sista 1½ timma i sängen var förstörd.
jag var uppe o skällde på honom, tog en cigg och lyckades  nog g´lömma ciggen ute på gården i mitt arga tillstånd (jag hittar dem inte nu iallafall...) grannarna måste trott att jag var galen som stod på gården kvart i fem på morgonen i nattlinne och tights. men men! i frustrationens tider gör man knäppa saker.
MEN jag lyckades faktiskt somna om en timma efter den där ciggen... tyvärr lite mer än en timma så jag lyckades missa min buss med typ 3 minuter, vilket gjorde att jag också missade spårvagnen & kom 20 minuter sent till jobbet. inte bra....


så nu sitter jag här, utan att ha hunnit sminka mig, inga cigg och köerna i telefonen blir bara värre och värre.
men jag ska inte klaga. jag har iallafall ett jobb!



förresten fick jag inte lägenheten i sävedalen som jag blev erbjuden :/ den var verkligen jättefin och perfekt. men den gick till en annan tjej.... det är så typiskt! man har 50% chans på lägenheten. så lyckas alltid den andra hälften (i detta fall den säkert dumma bruden) få lägenheten.
men! jag ska inte ge upp. men i angered tänker jag inte stanna resten av livet.



men gosh, ge mig tillbaka den kroppen jag hade då!

underbara dagar!

nu är jag tillbaka efter några dagar i malmö & köpenhamn. jag gjorde dessa två städer osäkra tillsammans med maggie-darling :)
vi hann med att göra mycket! vi åt gott, slappade och framför allt shoppade vi en hel del! det var huvudsyftet med hela resan typ... och köpenhamn är en jävla fin stad alltså! och exklusiv! haha, ni skulle sett när maggie var inne i louis vuitton-butiken! hon fick multipla orgasmer flera gånger om ;)
när jag orkar kommer jag att lägga upp bilder från våran spännande och megamysiga resa! :)


söndagkväll nu då... jag och krille har lagat god mat tillsammans, och nu sitter vi med varsin ben & jerry-bägare och trycker i oss massa glass!
jag är lite nervös för arbetsdagen imorgon. då blir det att bara svara på samtal från kunder som har problem med ip-telefonin... jag tycker inte alls att jag kan nått om ip-telefoni just nu, trots utbildningen.
näe, jag är helt klart bäst på adsl, fiberlan och digitaltv! men man vänjer sig antar jag....


och jag hoppas ingen av mina vänner eller bekanta har missat att jag fyller 20 på fredag? :) jag hoppas att alla fått en inbjudan till min 20års fest  :)
det känns megatrist att inte joss kan närvara.... men! vi får fira detta när jag kommer till dig i din nya lägenhet i london nu snart!



död åt er!

jag är riktigt trött och irriterad på er pinsamma och patetiska modebloggare som ständigt måste lägga upp bilder på er själva och sedan DESSUTOM skriva vad ni har på er. som om vi inte ser det på bilden?! va, är det sant? har du en rosa klänning från gucci på dig? jag som trodde den var svart o kom från H&M? - jag är inte blind! och hade jag vart det hade jag väl knappast läst bloggen??
och det värsta av allt. när man lägger upp priset också! haha, det kan ju knappast vara för att verka stöddig iallafall. för hur coolt är det att man har köpt nått på gina tricot för 49 spänn? som dessutom varenda jävla brud i hela sverige går omkring med i exakt "samma outfit", som ni så vackert kallar det.

näe, lägg ner det! skriv om nått vettigt. och OM ni absolut vill veta:
själv har jag på mig en brun urtvättad gamal tränngströja och ett par mjukisbrallor som luktar en blandning mellan svett, kiss och sperma. tror dem kommer från klädkällaren eller möjligtvis ullared.... kom säkerligen under en hundring för hela outfiten!

allt händer idag!

herregud, först får jag biljetter till madonna, sedan skriver alvaro santos på 3års kontakt med ÖIS, och nu detta. metallica till hultsfred!
är detta min turdag ELLER?.... kanske inte. jag har ont i magen. magsjuk kanske?





madonnabiljetterna är mina!

efter att ha köat hela morgonen i telefon och på internet gav jag och veronica upp! hon slängde sig i bilen och körde in till scandinavium och där var det ingen kö kvar alls! det var bara att gå rakt in och köpa de biljetter som vi ville ha.
två stycken ståplats till madonna i augusti!
helt grymt!




ÄNTLIGEN!

körkortet är nu MITT



<3

jag vill ha sommar, och jag vill ha krille! <3





kan man köpa sig lite ORK på e-bay?

usch, jag är trött. jag har dessutom huvudvärk och är megahungrig. detta är helt enkelt ingen bra dag!
övningskörde med mamma imorse i nästan 2 timmar. ältade korsvägen, avenyn och allén fram och tillbaka. nu kan jag fan varenda fil och rondell i hela storgöteborg. skönt att jag föddes med ett grymt lokalsinne och minns allt iallafal...


allt är fortfarande osäkert med jobbet. det skaver, för jag vet just nu inte alls vad som händer med min framtid här på telia.
jag måste verkligen få behålla jobbet! och krille måste få ett jobb. det finns så sjukt mycket vi vill göra som vi måste avstå ifrån. vi vill flytta till ny lägenhet, köpa bil, kunna resa. jaa, kunna unna sig att köpa och göra roliga saker utan att ständigt tänka på pengar - hur vi ska få det att gå ihop...


jaja, nu är jossan hemma i sverige iallafall :) det känns otroligt skönt! ska försöka träffa henne nått i veckan,
och dessutom tänkte jag tillbringa helgen med denna unga dam! hon måste ju självklart komma upp och se min lägenhet, och lilla rolf! :) <3

helvete!!!





BARA FÖR ATT JAG HAR VÄNTAT PÅ DENNA VECKA OCH JOSSAN HUR JÄVLA LÄNGE SOM HELST, SÅ BLIR DET SNÖSTORM!!!! hur ofta händer det i london?
FAN OCKSÅ!

RSS 2.0