färgad

nu är jag mörkhårig igen :)











måste gå!

hallå, man måste väl gå??! vem går med? thåström i mars, madonna i augusti!!!


men?

i love you sis, jag förstår inte hur det blev såhär. men jag och din bror finns alltid för dig :)
skit i din dumma jävla såkallade mamma och hennes alkoholiserade dartgubbe.


onsdagskväll i lövgärdet...









illa, illa, jag mår illa...

usch, ännu en jobbig dag... orkar inte skriva om allt i bloggen - men från och med april verkar det som att jag, lisa larsson, kommer att bli arbetslös! herregud, inte direkt vad jag önskat mig direkt... så nej, jag är inte på hummör.
det tragiska är att det är after work ikväll! jag var först sjuk peppad på att gå. men nu känns inte det alls speciellt kul. kanske man endast ska gå dit för att få dränka sorgerna?
äh, jag ber krille kila ner till systemet i eftermiddag istället.
jag får väl göra annat viktigt istället. som att betala räkningar! eller kanske handla mat? eller tvätta? eller..... bara sitta här framför tvn och glo. tycka lite synd om mig själv. ja, det är precis vad jag ska göra!

snart är du hemma <3

och inatt kom isen över sjön
och snön föll försiktigt över skandinavien
och nordsjön är väl stilla och kall så här års
innan våren sätter av igen
och det är nånting stilla mellan dig och våren
det är nåt kallt mellan mig och england


aldrig igen!

förlåt att jag inte bloggat på hela helgen... jag ville ju lägga upp bilder och sånt i fredags, men det blev inte riktigt av.
min helg har vart tragisk, jag vill aldrig vara med om det igen.
jag sammanfattar lite kort:

i fredags när jag och magdalena träffades i stan efter jobbet tog vi vagnen hem till mig. vi köpte mat och satte oss hemma i soffan för en myskväll! dock var det en hel del polisbilar i omlopp runt omkring och en polishelikopter som cirkulerade över skogen. jag gick in på GP.se och läste där att för en stund sedan blev en spelbutik i lövgärdet rånad. jaja, sånt händer ju hela tiden överallt. inte mer med det! trodde jag... 
jag lyckades bråka med krille denna kväll också, så jag var ganska ledsen och ångerfull när jag gick och la mig... det tog en stund att somna, dessutom var det massa ungdomar ute och ropade och höll på... hemmafest tänkte jag,. och när jag nästan hade somnat helt så PANG! jag och magdalena flög upp. då var det ingen hemmafest, utan ett gängbråk på baksidan av vårat hus. och självklart, skottlossning.
då brast det för mig! jag var som sagt redan ledsen för allt med krille, och så nu detta som skrämmde upp mig. jag ringde till 112, de skickade en polispatrull och sedan ringde jag krille och hans vänner som i panik fick komma för att hämta mig och maggan. jag var skräckslagen och kunde inte lugna ner mig. jag ville inte lägga mig där utan krille igen - men han var ju iväg och lanade, och skulle dessutom jobba om en timma (han jobbar som tidningsbud)
så jag och magdalena fick helt enkelt åka med dem. först lämnade vi rolf hemma hos min mamma och pappa. sedan så delade vi tidningar med krille. sedan var klockan sex på morgonen och jag skulle egentligen upp för att jobba. men jag insåg ganska snart att det skulle bli omöjligt i mitt tillstånd. klockan sju somnade jag, krille och maggan i en säng på olas väg utan täcken. sov i ungrfär 3-4 timmar sedan var det ljust, och omöjligt att somna om!


var helt slut igår. och det är jag nu också.... fast idag är jag iallafall på jobbet.
jag och magdalena lyckades ta oss på bio igår kväll iallafall :) vi såg mammut! en riktigt bra film. heja lukas! den gjorde du bra. den här också!

.

varför blir jag psykiskt misshandlad för? :(

olycka

usch , igår efter jobbet när jag stod och väntade på att krille skulle hämta mig var jag med om en riktigt läskig traffikolycka. orkar inte riktigt förklara, men bilarna såg ut som små skrothögar. personen i den ena bilen känner jag, men dem kom undan oskadda, båda två! rena turen alltså.
jag lämnade mitt telefonnr till polisen för att eventuellt få vittna. inget roligt! jag som har uppkörning inom kort (ja, det rör sig om dagar, inte veckor)


krille jobbar nätterna nu, i ett par veckor. så jag har alltså fått sova själv i vår lilla lägenhet. eller jag har ju haft rolf ;)
men det går riktigt bra! jag måste ju lära mig att sova själv jag också.
i helgen får jag dock sällskap av magdalena. vi ska på bio imorn efter jobbet och på födelsedagsmiddag hemma hos hennes mamma som fyller år :)


krille ska dessutom lana hela helgen.... hur mkt lan det nu blir,  med tjejer inblandade? hm, tycker detdär är väldigt märkligt. men men.

tänkte ta lite foto och lägga  upp här i bloggen från min senase veckas shopping!  kommer ikväll :)


rökare

jag vill sluta röka... så är det bara. fatta vilka pengar jag skulle spara....

oc-marathon!

är ledig imorn, så det blir lite oc-marathon för mig och krille ikväll. med glass, hallonsås och redbull-vodka.
btw så är jag riktigt sugen på att ut och ta lite drinkar någon kväll. någon som är på? efter den 25e blir jag ruskigt rik, då kommer allt jul-jobb på lönespecen!



bjuder på en härlig bild på mig och my från en utekväll som slutade på stars & bars



deppdag? jotack!








deppig idag eller?

middag någon?

helgen försvann förbi igen. fredagen blev myskväll med choklad och rödvin hemma hos mamma :) pappa är i london en vecka, och mamma ville ha lite sällskap. så jag tog med mig lilla rolf till sävedalen.
det gick riktigt bra, och han kom överrens med de andra katterna elsa och sune! eller, elsa såg mest livrädd ut när rolf skuttade runt.... men annara så ;) ingen catfight!

igår lördag vaknade jag och mamma ganska tidigt. vi åkte först hem och lämnade rolf, sedan passade jag på att övningsköra någon timma eller två tillsammans med mamma. vi åkte runt till lite olika affärer och tog en massa omvägar ^^
sedan blev det girlsnight här :) my och magdalena kom hit. det blev tjejsnack hela kvällen. vi hade tänkt kolla på lite film och sådär, men det blev inte av. vi pratade bort hela kvällen och halva natten. dock mysigt det också! :)





söndag idag... jag har inte tagit mig ur nattlinnet än... och klockan är tio över sex.
ska tvätta om en timma, sedan blir det slappkväll med lite OC tror jag ^^ söndagar känns meningslösa och ångestladdade, men det är trots det skönt att dem finns. då hinner man göra såntdär viktigt. som att sova ut, städa och tvätta.
nej, nu blir det middag.... korv med bröd? ungefär så mycket jag orkar nu.
-KRILLE, SÄTT PÅ SPISEN FÖRFAN!

wehey!

härlig fredag detta! började med körlektion i morse som gick riktigt bra! bokad för uppkörning nu! hur bra är inte det?
efter lektionen gick jag till young nail och fick äntligen mina naglar fixade! akrylnaglar äntligen, med fansk manikyr!

nu sitter jag på jobbet, jobbar bara halvdag idag, alltså 4 timmar. sedan är det helg och ledighet som väntar! grymt skönt.


bloggar mer sen :)

snart blir det ju februari!

dagar, veckor och månader bara rusar förbi! hösten bara försvann. tiden gick fort med jobb, flytt och vuxenlivet tog fart. nu är jag vuxen!
bor inte hemma, är förlovad, har heltidsjobb, skaffat katt och min största dröm nu är att ta körkort. och fylla 20. vilket snart sker! alltså, jag är snart fullkommligt vuxen!

jag ser fram emot månaden februari iallafall!
joss kommer hem en vecka ifrån hennes nya hemstad london, jag fyller 20 år, jag ska gå på iptelefoni-utbildning, jag och magdalena åker till malmö och köpenhamn, jag och my ska på håkan hellström i partillebohallen, det är alla hjärtans dag, jag tar förmodligen körkort (vi ska inte hoppas för mycket dock...)  och ja! säkert massa mer roligt som händer. det kommer bli en kanonmånad! jag bara känner det på mig.


krångel krångel hångel!

jag blir så trött - jag och magdalena bokade ju tåg och boende igår till malmö/köpenhamn. men vad tror ni händer? jo, de dagarna dyker det plötsligt upp en ip-telefoni utbildning på mitt schema som jag bara inte kan missa. mitt jobb kan hänga på den utbildningen. som alla säkert läst varslar telia folk. dock sitter vi på bredbandssupporten hyfsat säkert än så länge. utan supporten skulle inte telia klara sig speciellt bra med tanke på hur mycket dem sålt senaste året som tyvärr inte fungerar smärtfritt hela tiden.

men men, resan har vi fått skjuta fram ett par dagar. då kom nästa problem. hotellet vi hade bokat hade inte lediga rum de dagarna vi ändrat till. men efter många om och men ringde killen upp mig och sa att dem fått en avbokning på ett dubbelrum torsdagsnatten - men inte fredagsnatten. men jag tackade ja till erbjudandet. så nu har vi fredagsnatten - vart ska vi sova då?
håller på att kolla runt på lite andra hotell men det mesta är fullbokat. inte så konstigt, eftersom det är sportlovsvecka. det enda som verkar ledig är på scandic, där det kostar 1500 pet natt och person. inte riktigt vad vi räknat med i pengar...
finns också ytterligare ett alternativ. jag har en bekant som bor i lund som erbjudit oss att sova där. gratis visserligen, men jag är rädd för att han ska känna att man utnyttjar honom bara för att få bo gratis.
men vågar man sova på centralen i köpenhamn eller malmö en natt? knappast. speciellt inte eftersom det är fredagen den trettonde! vad som helst kan ju hända ;D


vill hem till krille nu. kanske lite hångel? haha. var bara tvungen att återkoppla till min rubrik.
det blir hångel och OC ikväll, det vill jag lova :)

vi sticker!

nu har jag och magdalena äntligen köpt tågbiljetter och bokat hotell för vår malmö&köpenhamns tripp!
det blir mycket shopping, fest och avslappning. ska försöka hinna med att gå på spa och sånt i köpenhamn! en dansk massage vore ju inte helt galet ;)
hur som helst kommer det bli underbart skönt!
men innan dess måste jag fixa allt detdär nödvändiga jag pratat om så länge... klippa mig, färga håret och så rullar det bara vidare!


kom tillbaka till jobbet idag efter en långhelg. det var inte direkt jätteskönt, men dagen gick bra ändå!
måste dock tänka på att försöka sköta jobbet nu, och inte slappa som jag gör vissa dagar.



fina köpenhamn :)


om man inte orkar

ja, vad gör man då?
om man inte orkar mer. om man inte orkar tänka tanken att ta tag i saker som måste göras.
nej usch, jag orkar inte mer just nu, och detta kommer inte sluta bra. det vet jag....

natti natti, snart?

vi började att titta på james bond - golden eye... men efter halva filmen tröttnade jag såklart, och satte mig framför datorn istället.
alex och krille får klara av filmtittandet själva - jag orkar inte just nu. jag vill lägga mig! men jag kommer aldrig kunna somna innan grabbarna stängt av tvn och släkt lamporna. så jag får väl snällt vänta tills filmer är klar.

deg hela dagen

nu sitter vi här igen... jag, krille och alex. har spelat guitar hero någon timma nu, käkat pizza och bara degat.
snart är det dags för en bondfilm och lite godis. usch... jag har vart riktigt onyttig denna helgen, och tränat har jag inte heller gjort.
men imorgon är det slut på det! ska försöka komma iväg och träna lite nu i veckan, och jag ska verkligen sluta äta alla kolhydrater. från och med imorgon är det low crab and high fat-metoden som gäller. och blir jag sötsugen får jag tänka på att till helgerna blir det lite lyx med mörk choklad och rödvin. för det får man allt unna sig!


imorgon är min sista lediga dag... shit, 4 dagar av ledighet bara försvann! har jag gjort nått vettigt? fast tja, det var ju halva grejen... att bara dega, ta det lugnt och inte stressa med någonting. idag har jag inte ens lämnat lägenheten. jo, en gång förresten! jag gick utanför portdörren för att kunna röka. inte ens det har jag orkat med idag! och då brukar jag nästan röka ett paket cigg om dagen när jag jobbar.
men som sagt imorgon är min sista lediga dag. tänkte passa på att vara lite effektiv då iallafall. först ska jag till min gynekolog för en rutinundersökning, då jag mått lite kasst senaste tiden. ska kolla så att det inte beror på spiralen.
sen tänkte jag ta vägen om min frissör anita i sävedalen. hon får ta en titt på mitt hår, och sedan får hon bestämma om det ska klippas mycket, och om jag måste mörka ner håret lite... för mer blonderingar klarar inte mitt hår. då ramlar det av!
dessutom hinner jag nog med lite shopping! (trots att jag inte har råd...)



btw, min shopping igår var lyckad som jag berättade. glömde dock berätta att jag köpte OC - säsong 4. så nu är min samling komplett!

amarula tree

godmorgon! nu har jag och magdalena nyss ätit en riktigt grym frukost! ostmacka, ägg, mjölk, te och såntdär nyttigt! nu är man riktigt mätt för en gång skull på morgonen...
har haft en bra helg hittills :) bion och det i fredags som jag berättade om. igår var jag krille och sebbe runt på mediamarkt, allum och ja. fick faktiskt shoppat en del! två par nya skor, ett par ugg och ett par boots med söt liten klack! ^^
sedan blev det som vanligt degkväll med magdalena och en hel del lek med rolf!


nu sitter jag och spanar igenom de mest spelade låtarna på radio 2008. jag gillar egentligen inte amanda jensen speciellt bra... hon är så. för mycket? men amarula tree är riktigt bra! hennes röst är grym, det går inte att ta ifrån henne.
skönt att håkan hellström och kent också lyckades ta sig in på listan!



lovade ju att bjuda på lite bilder från i fredags, så är kommer de:

















godnatt!

varför blir klockan alltid över tre innan jag kommer i säng?
kvällen har vart bra :) maten var god, filmen var bra och sällskapet var i högsta klass, som alltid! ^^
gå och se wallander - hämden nästa gång ni går på bio!
lägger nog upp lite bilder från kvällen imorgon. orkar inte lägga in dem i datorn just nu...


jag ska istället ta min lilla kattunge under armen och lägga mig för att sussa. imorgon är trotsallt en ny dag!
dock kommer väl krille och sebbe sitta här hela natten o spela massa fjantiga spel+!
nattinatti!

helg igen!

så var det helg igen. och för mig en långhelg. riktigt lång dessutom! är ledig fredag, lördag, söndag och måndag! fyra dagar... försök slå det ni! :D
jag ska försöka ta det så lungt och varva ner så mycket som möjligt. det kommer bli en bra helg!
ikväll kommer sara och linus först hit på middag! det blir självklart taco när sara kommer hit! ^^
sedan ska vi på bio, på premiären av den nya wallanderfilmen. jag älskar dem filmerna, så jag hoppas den inte gör mig besviken ikväll!
första gången vi ska lämna rolf i flera timmar... men det klarar han nog :')

imorgon blir det sovmorgon och slappdag. sedan kommer magdalena hit - traditionen! först var det tänkt att vi skulle ut på krogen eller nått, men eftersom hon lyckats bli av med sitt bankomatkort och jag dessutom också får försöka spara lite pengar blir det nog som vanligt en hemmakväll med mycket film och gos.
nu har vi ju en kattunge att gosa lite extra med också!
dessutom ska vi träna på söndag! hur bra är inte det?



nej, nu ska jag hämta tvätten i tvättstuga och ställa mig och stryka lite.... fan vad vuxet det lät. uscha.
äh, jag hämtar tvätten och slänger den i en hög på golvet istället :D

WTC

jag och krille har haft lång filmkväll. vi började med filmen world trade center.... jag har sett den en gång innan. och jag tycker inte den är så himlans bra. mest är man ju nere under marken i rasmassorna.
så efter det laddade vi ner den andra filmen om wtc, united 93! den är mycket bättre. där får man följa en story på ett annat sätt. där följer man terroristerna och passagerarna i planet.

men usch, man mår ganska dåligt och får en megaklump i magen av båda filmerna... helt ofattbart att något sådant kunde hända! det är sånt som bara kan hända på film - en perfekt filmstory som dock blev verklighet innan någon regisserade det.
nu saknas det bara att king kong en vacker dag ska klättra upp på empire state!


to do!

men hallådär, jag följer trenden och vill också lägga upp en to do lista! fast detta är blandad to-do och önskelista!

  • klippa, färga och ev sätta i lite extensions i håret
  • gå och fixa mina naglar, akrylnaglar
  • se till att jobba hårt de 3 kommande månaderna, så jag får förlängd anställning 
  • gå ner i vikt
  •  köpa mig en iphone (dåligt av mig att typ vara sist med det...)
  •  köpa nya skor, mina är trasiga i dragkedjan och allmänt slitna nu

och ändå, trots allt detta ska jag försöka spara pengar.... hur fan ska det gå ihop?



imorgon ska jag och sara gå på bio med våra män! det ska bli riktigt roligt. vi ska se premiären av wallander!
och innan dess hade vi självklart tänkt hinna med en tacobuffé någonstanns. ni minns väl alla att sara och hennes familj är familjen taco?



'
vi hade likadant hår, likadant smink, lika cpiga och ja... vi var bäst helt enkelt!



 


babylycka!

här kommer lite mer bilder på min och krilles nya bäbis! :)










kissekatt :)

aww, idag har jag och krille vart och köpt/hämtat en kissekatt! äntligen får jag lite kattmys här i lägenheten. en riktig dunboll har jag fått tag i! vi har det lite svårt med namn, men vi tror att vi har bestämm oss för rolf! jag vill ha ett riktigt fult gubbnamn.. bruno eller roger var också alternativ. men nej, rolf får det bli! roffe :D raggarkissen.

han är redan jätteduktig! kissar i lådan och äter ordentligt. ska bli spännande att se hur han beter sig första natten i lägenhet, utan sin mamma och utan sina syskon....
<3 mycket kärlek denna helgen alltså!



mammas misse :)




aww, på vandring i stora lägenheten ^^

4/1-2oo9




städa bort julen!

nu är jag riktigt trött på julen. efter nyår så känner jag bara att jag vill städa ut julen och börja det nya året utan massa rester från julen 2008. så jag började lite smått igår! jag, krille och magdalena var på freeport, kungsmässan och IKEA. jag köpte nya handdukar, blommor och lite småplock till badrummet. jag har kommit på att jag ska ha massa rosa där inne som matchar mitt kakel.
kalaset på ikea gick på ganska mycket pengar. det sved lite, men jag köpte nödvändiga saker!
och så beställde jag lite nya kläder på gina tricots hemsida (som förövrigt aldrig brukar ha nått kul längre...)
men jag hittade en fin spetsklänning och spetstrosor som var lite våriga!

i övrigt var min lediga lördag bra :) vi käkade ute, kollade på tv och åt massa onödig mat och godis!
men nu är det stopp på det. från och med imorgon är det GI som gäller för mig igen. det är väl inget jag längtar efter direkt, men vafan. det är nödvändigt!



förresten, jag och krille ska och kolla på kattungar! :) förhoppningsvis får jag med mig en hem. jag har också funderat på att skaffa två, så att dem har varandra så att dem inte blir så ensamna när jag jobbar och så. men det är ganska stort jobb med katter ändå. det tror man inte, men dem ska också vaccineras, matas, rastas och tas hand om. det är som att skaffa en hund. lite lugnare bara...

lite fler nyårsbilder...













nyår!

lägger upp bilder från nyår, INNAN tolvslaget!










1 januari 2oo9!

ja, då var det 1a januari. hur många av er var uppe innan klockan åtta imorse? upp med en hand!?
men, jobbar man på nyårsdagen så gör man...
igår var en lyckad kväll :) inget jätteröj, men fest så det räckte för min del! bilder kommer nog lite senare ikväll när jag kommit hem!
tack magdalena och ni andra som gjorde denna kväll grym!


RSS 2.0