underbara älskade!jag saknar dig sweetheart.
när vinden blåser kyligt här i kalla sävedalen, behöver jag dig nära!

men snart ses vi igen, det lovar jag!

from am to pm

2 dagar i rad har jag inte vaknat av min iphone.
jag har typ lagt den på ljudlöst, och då har alarmet bara vibrerat = omöjligt att vakna av.
så igår efter jobbet åkte jag och krille ut till "nya" frölunda torg för att köpa en väckarklocka. jag var från början ute efter en "wake-up-ligt" ni vet en såndär, som gör att det blir som en soluppgång i hela lägenheten, och som fågelkvrittrar?
men jag insåg ganska fort att det är inte heller något som skulle få upp mig. så istället köpte jag en skithäftig väckarklocka med typ led-lampor som lyser upp hela sovrummet som en nattklubb i blått. dessutom var den ganska dyr, men jag köpte den på nedsatt pris!
jag packade upp klockan, och försökte installera den, men till min stora besvikelse var det en amerikansk klocka med endast AM och PM!!! panik! jag vet ju inte vad som är AM och PM!
haha, men den turflicka som jag är loggade joss (KÄRLEK!!!) in på msn och jag fick bekräftat vad som var när.


och sen kunde jag inte riktigt sova, så jag la mig faktiskt och läste manualen till väckarklockan. och gissa vad det stod, med stora svarta feta bokstäver?! "DU KAN SJÄLV VÄLJA OM DU VILL HA 12 ELLER 24 TIMMARS KLOCKA (AMERIKANSK KLOCKA ELLER EUROPEISK) det enda du behöver göra är att trycka på knappen "mode"...."
gissa om jag kände mig dum?


RALF!

Ralf Gyllenhammar. Sveriges coolaste människa.
TACK FÖR EN GRYYYM SPELNING I LISEBERGSHALLEN!mustasch!

om ett par timmar är vi i lisebergshallen och ser mustasch, live!!!!Prinsessa!

Jag ska snart hoppa in i duschen, på jobbet! Det ska bli en spännande upplevelse.... Jag försov mig imorse och hann varken duscha eller borsta håret.
Slängde bara på mig kläder och sprang till bussen. Jag hann med bussen, men jag såg ju inte riktigt klok ut. Sedan kom jag på att jag direkt efter jobbet skulle ut med maggie, gå på restaurang och gå på bio.
Så nu har jag fått snatta shampo av en kollega som råkade ha med det i träningsväskan.

Jag och maggie ska somsagt gå på bio. Det ska bli mysigt :) Ska se filmen "Prinsessa"
Har velat se den ganska länge, men har inte riktigt fått tummen ur röven. Men nu så!


lager 157

idag hade jag min lediga dag från jobbet! ska jobba hela veckan + helgen + nästa vecka. 10 dagar i rad, kommer bli greeat. inte.
så iallafall passade jag på att göra nått roligt idag! så jag tog med mig min vän carp och drog till gällstad, lager 157.
som vanligt var det ganska dåligt med kläder jag gillade... jag tycker mest dem har en massa jeans (som jag alrdig använder längre!) där i mot har dem en hel del killkläder! och eftersom pappa fyller år på lördag, och krille fyller år om några veckor så fick jag köpt lite presenter. niiiiiiice :)


har slappat framför bonde söker fru, och nu är det dags för efterlyst!

allt du är!

att jag älskar när du kommer och vi försover oss med flit. 
jag älskar att din hud är så onaturligt vit.
och jag älskar varje gång du tvingat med mig ut på stan
och varje misslyckat försök du gjort att bli vegetarian.
åh ditt eviga tjat om hur kul det är med rave.
och jag älskar när vi leker PJ Harvey och Nick Cave.
att du alltid ska stampa i varenda vattenpöl
och att du fyllnar till rejält på bara fyra mellanöl.
jag älskar dina omöjliga lysande idéer,
att du gråter när vi bakisglor på Disney-matinéer.
jag älskar till och med din göteborgska dialekt.
jag fattar väl att det hade vart perfekt
så kan du fatta hur puckat det känns att säga nej,
att bara älska allt du är men inte dig.

någon som kan hjälpa mig?

nej alltså, jag vägrar uppdatera min blogg när jag har så gamal design. ni ser att det är snöflingor? ja, exakt. den är ett år.
min svägerska cnarro brukade hjälpa mig, men jag kan tycka att hon slappat till lite på den fronten ;)


någon som kan hjälpa mig för en billig penning?

dessa jävla tänder!

jag har sjuklig tandvärk. tänk er den mest smärtsamma smärtan ni haft i erat liv.... typ som när man satte in sprialen! herre jesus. det måste vart värre än att föda barn (det säger dessutom alla som fött barn att det är!)
så ja, tänk er sprialsmärtan fast i munnen!
ungefär så känns det för mig nu. och det är inte första gången! på bara ett år har jag säkert gått på åtta, kanske nio penecelinkurer för att mina visdomständer som håller på att växa upp tar ovanligt lång tid på sig, och dessutom har ovanligt lite plats.
så idag ringde jag till min tandläkare, (som tack och lov är en privattandläkare, folktandvården hade ALDRIG brytt sig om mig!) och jag grät och bönade och bad om att få tänderna utdragna! jag orkar inte smärtan mer, och jag vill inte äta mer penecelin heller!

så gissa vem som ska till en specialisttandläkare imorgon bitti? jo jag. och har vi tur så blir jag av med tandjävlarna.


ny bil på G igen!

pappa har fått någon slags bilkris...
det är inte många veckorsen han argumenterade för varför man ska köpa en liten miljöbil. och att det var ett onödigt köp av dem att köpa en helt ny c30, och inte köpa den som miljöbil, utan som bensinbil.
men gissa vem som denna veckan ska byta in sin clio och istället köpa en volvo v70? Dessutom en D5a, fullutrustad. Jo, pappa! Och hans argument?
"Jag är så trött på att inte få plats med golfbagen i bagaget, jag vill slippa fälla sätena"
men jag gnäller inte. jag äääälskar stora bilar, och en v70 är jävligt bekväm. dessutom har den skinnsäten och är somsagt fullutrustad. såå, någon som är på ullared eller? haha.RSS 2.0