tomorrow!



i've got two tickets to iron maiden baby
come with me friday, don't say maybe


imorgon imorgon imorgon! iron maiden!




@ orust

uppdaterar dåligt, jag är på orust. solar, badar, shoppar och dricker vin mest hela dagarna. och åker fyrhjuling...
varit här sedan midsommar men imorgon blir det nog hemgång till göteborg.
i helgen är det äntligen dags för iron maiden och metallica!






glad midsommar!

uppe med tuppen denna lediga dag. idag är det midsommarafton! vi ska åka till maggies land utanför strömstad idag :) ska försöka komma iväg innan den tunga traffiken drar ut på vägarna ;)
jag hoppas ni får en trevlig midsommar där ute i sverige! och vi hoppas på att regnet håller sig borta...

ett stycke rullator, tack!

inte nog med vädret, jag kan inte ens städa min lägenhet! jag kan knappt böja mig ner. vad är detta? jag blir bara stelare och stelare i kroppen för varje dag som går, och smärtan i nacken och ryggen släpper inte. jag känner mig som minst 80 bast! vad är det som händer med mig?
börjar nog se lite rynkikg ut? hm.

it's raining men...

det är tredje dagen på min semester. det är också tredje morgonen jag vaknar av att regnet slår mot mitt sovrumsfönster. vadfan är detta? sommaren 2011, vart är du?
idag blir det väl till att fixa här hemma. har fortfarande ett par tavlor som ska upp, som på golvet längst väggarna sedan vi flyttade in för typ 2 månader sen. jag tror fan att jag ska göra riktigt storstäd och storfix här i dag, och sedan kanske jag kan bjuda på lite bilder från längeheten!
först ska jag bara deppa ihop lite igen... jävla... regn.

köper någon hem mat till mig?

jag har sjukt ont. jag vet inte riktigt vad jag gjort, men senaste veckan har jag haft ont i nacken och ryggen. sista dagarna har det blivit värre, och idag kan jag knappt vrida på huvudet. det är hemskt! jag försöker kurera mig själv med voltaren, värmeplåster och massa värktabletter.
tanken var att jag skulle hämta thindra idag för att ha henne här några dagar, men jag tror inte jag är så rolig att leka med i detta tillstånd :( usch.
dessutom känns det som att internet har tagit slut! jag tror jag varit inne på varenda hemsida idag.ågot tips på en hemsida man kan besöka för fördriva tid? inga djupa filosofiska bloggar bara. jag orkar inte anstränga hjärnmuskulaturen för mycket...

är det någon som ska på where the action is? jag har kommit på att det är sjukt bra band med i år. varför har jag inte tänkt på det tidigare?
hade varit jävligt nice att se bright eyes tex. och coldplay....
någon som vill gå med mig?
Bright Eyes – Haligh, Haligh, a Lie, Haligh



bjuder förresten på en skön bild från möhippan i fredags!
spana in filip och fredrik. ser dem inte nöjda ut?





snälla säg det igen, snälla säg det igen.

det märks att min semester börjat - regnet slår mot rutorna. snacka om taskigt väder min första semesterdag! tackarrrr.
jag får väl fira på bästa sätt - genom att städa, diska och tvätta! tjohej.
taggar inför sommaren ändå med en grym sommarlista på spotify.
just nu är det lägligen kent - skisser för sommaren


snart kommer den bästa helgen på flera år. bara ett par veckor kvar! iron maiden och metallica samma fucking helg! det är ju bara för knäppt! och så jävla bra! vi håller tummarna för att vädret är lite bättre då...

jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat.

för den som är intresserad så är det nya köksbordet på plats hemma! jag är verkligen inget fan av IKEA längre,
men eftersom jag hade ett presentkort på en ganska stor summa så kändes det inte lika "jobbigt"
det blev ett klassiskt, vitt bord. har tittat på ett från em-möbler tidigare, men det var ungefär 3 gånger så dyrt som detta.
så detta får absolut duga så länge!

köpte inga nya köksstolar, eftersom jag fått mammas gamla myran-stolar i samband med att hon köpte nya. dem är slitna, och en del färg är bortskavd, men vi tänkte nog lämna in dem på lackning så småning om.




Johnny, la gente esta muy loca. What the fuck!

ännu en seg kväll på jobbet. men efter ikväll har jag bara en dag på jobbet kvar, sedan väntar 5 veckors härlig semester! ska bli skönt, även om jag inte är helt nöjd med att det blev en så tidig semester. jag ville ha semester först efter midsommar men ja, jag hade inte så mycket att välja på om man säger så...
förresten midsommar! vad händer då? jag har lite planer på att ha fest. någon?
då ska vi dansa till what the fuck, HELA natten! :D

imorgon kommer bli en väldigt tuff dag. då är det dags för min vän pierres begravning. jag har fortfarande väldigt svårt att förstå att du är borta. cancern vann över dig vännen, och det är fruktansvärt. ditt liv hade ju precis börjat å tagit fart precis som mitt. det är tillfällen som dessa som man undrar om det verkligen finns någon gud. och om han finns, vad var meningen med detta liksom?
men det ska bli skönt att få ta farväl av dig, och jag är säker på att begravningen kommer bli ljus och fin, precis så fin som du var!


nostalgi

år 2001 var bra!





tvättmaskin och diskmaskin installerat!

det har aldrig varit så här roligt att varken tvätta eller plocka ur en diskmaskin. någonsin!

förbannade åska!

har en lååååååååång dag på jobbet. var här klockan 07:45, och kommer att gå hem 22:15. kul fredag!
men vi var tvugna att slänga in övertidstimmar denna veckan och jag hade att välja på att få en monsterdag idag, eller att komma in extra i helgen.
och jag orkar verkligen inte jobba helg igen, jag vill vara ledig. hade tänkt planera in lite roliga saker!
dels så behöver vi verkligen köpa ett nytt köksbord. jag har spanat in ett på EM-möbler, men egentligen har vi inte råd denna månaden... har precis köpt ny tvättmaskin och diskmaskin. viktigt, men dyrt!

är bjuder på fest hem till CH också. hans fester brukar vara jävligt lyckade, och det kan vara skönt att träffa alla.
nästa vecka ses vi alla igen, men då på pierres begravning. det kommer bli en riktigt tung dag....
jag har lite halvsvårt för begravningar, men vem har inte det? samtidigt är det väldigt vackert, och man får träffa nära och kära och visa sina känslor utan att behöva dölja någonting.


dessutom ska jag och maggie hinna plöja igenom jävligt många avsnitt av tre kronor denna helgen. det är snart dags att köpa box nummer tre!


man skulle allt bo i mälarviken....


vad jag bryr mig om nu är att från samma säng lyssna till samma regn

mina senaste blogginlägg har bara handlat om håkan hellström - eller ja, jag har väl mest citerat hans låtar och sådär, men ja.
fast det är en man som betyder mycket för mig och har gjort det i 12 år!
hans musik och hans personlighet har påverkat mig under hela min tonårstid så självklart ska han få den platsen i min blogg.
jag kan inte fatta att det är så lång tid. år 2001 stod jag och min bästa vän joss utanför hans port i vasastan och kastade in blommor och godis i hans brevlåda.
eller när han spelade utanför ullevi och vi kanske var 10-15 pers där och tittade. tänk om han visste för 11 år sedan att han idag skulle spela inför 30 tusen pers på slottskogsvallen....


idag är det verkligen deppväder. grått och jävligt. - lika bra när jag ändå jobbar, jag kan säga att det var lite ångest att jobba i helgen när det var 30 grader varmt ute och solen sken in genom kontorsfönstren...
och så har våran bil gått sönder, igen. alltså, bilar... är det något annat än problem med dem? nu var det dags för fläktremen att gå av. visserligen inget stor fel, men ändå.
man blir utan bil ett par dagar och blir några hundralappar fattigare. jag hade kunnat räkna upp 100 saker som är roligare att lägga pengar på just nu.
trötsshoppa är nog något jag måste göra imorgon när jag är ledig...

 


<3

vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut


tack!

tack håkan hellström för ännu en magisk afton tillsammans med dig!
som vanligt spelar du i en helt egen liga.
<3



4/6-11 slottskogsvallen - ett datum att minnas!


bara en månad kvar!

exakt en månad kvar nu. sedan blir det en grym rockhelg på ullevi. fredagen den 1/7 är det dags för iron maiden, och söndagen den 3/7 är det metallica. lördagen i mellan får bli någon typ av powernap-dag?
helgen kommer bli helt brutalt bra! tänk att tiden ändå gått så fort. det känns som bara ett par veckor sedan som vi stod där i massa minusgrader och köade för biljetter, jag och joss.
jag längtar. xx

vid protesfabrikens stängsel

jag känner att jag kanske borde skämmas lite. jag sitter uppe en tisdagsnatt, äter rå falukorv i smyg och lyssnar på håkan hellström. kanske borde jag tala med någon typ av terapeut.
jag är tyvärr nere i en downperiod, och då är det inte roligt att blogga. det finns liksom inget roligt som jag vill dela med mig av just nu. eller?
jo förresten. en av mina vänner, veronika, är på tjocken! så himla roligt! :) snart får vi en liten babyprins i gänget! <3
sen kan jag också glädjas över att jag och min bästa mammi ska gå på håkan hellström i helgen. kommer bli fint! i slottskogen och allt.
Vid protesfabrikens stängsel
La du din hand på min axel
Och sa att livet var något enkelt
Men jag kunde inte hålla med dig

På en betonglagd äng stod vi
Du bad mig ta kärlek lätt som en vind
Men jag var så ung och dumdristig
Och tårarna rann ner för min kind

För vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar
Och vem vet hur länge vi har varandra
I en nedlagd hamnstad full av misstro och ohållbarhet
Mötte jag min kärlek



RSS 2.0