alfons har anlänt!

vår fina bruna labradorhane har äntligen kommit hem till oss! :) <3 det är mycket spring ut och in, och en del kissolyckor på golvet. men vad gör det när man har fått världens finaste sällskap?









en prinsessa är född!

så var den svenska nya prinsessan född. nu blir det lite spännande. jag undrar hur hon ser ut? och framför allt, vad ska hon få för namn? jag hoppas innerligt på desiree!


design!

äntligen börjar jag få en design på bloggen som passar mig lite bättre! fortfarande liiiite som ska justeras. men visst blir det fint?
tack carro!

hurra hurra hurra hurra!

jag är ledsen att jag inte har bloggat på några dagar. det har varit lite mycket annat runt omkring och jag har helt enkelt inte orkat blogga eller ta tag i bloggen. designen står just nu still, därav den trashiga designen just nu. dock har jag bett carro om hjälp igen, så snart ska det nog bli bra!
imorgon är det redan en vecka sedan själva operationen gjordes. själva operationen gick jättebra enligt kirurgen och allt blev precis som dom hade räknat med. sjukhusvistelsen var inte så farlig som jag hade trott heller. jag fick dela rum med en jämnårig tjej som gjorde samma operation bara ett par timmar efter mig. hur go och gullig som helst :) så där låg vi och snackade skit och läste skvallertidningar. och sjuksköterskorna var himla trevliga och hjälpsamma! så jag stod enkelt ut mina tre dagar på sjukhus!
jag har inte haft jätteont efter operationen. jag fick en del kramper och så i förra veckan, men nu under helgen har jag verkligen vilat upp mig och tagit korta promenader, så nu känner jag mig nästan helt smärtfri.
efter operationen har jag bara fått äta flytande kost, och ska göra det i ett par dagar till. börjar bli lite trött på bara fil, mjölk, soppa, saft och vatten. ska bli så skönt att få börja tugga lite om några dagar. en kokt potatis...mmmmm.... men jag har gått ner ca 12-13 kg sedan jag började med pulverdieten för 3½ vecka sedan. så det är ju belöningen :)
ett extra stort grattis till mig idag förresten, för idag fyller jag 23 år! woho!

Im alright!

Provar att mobilblogga... Aldrig gjort förr! Nu har jag vaknat första dagen efter operation. Har lite ont och är öm, men mår bra! Eller bra, allt är ju relativt. Men har inte upplevt några jättestora krämpor eller så än :) jag hoppas det ska flyta på bra framöver. xx


design!

håller på att fixa & dona med bloggen. får givetvis hjälp av carro också :)
här ska det göras ny design! sååå, ha tålamod. för nu är den ful.

its electric

lördagens hurt: har hämtat motionscykeln
lördagens lathet: har köpt fjärrkontroll till lamporna

2 dagar kvar

så har snart ännu en helg passerat. som jag skrivit tidigare gillar jag inte helger för tillfället på grund av att jag går på diet och bara får dricka pulvershakes. men nu är det bara 2 dagar kvar till operation! sedan slipper jag dessa äckliga shakes. ska bli så gott att få äta en sked youghurt eller dricka ett glas juice! och att inte tala om sedan när jag får börja äta riktig mat. av någon anledning är jag sjukt sugen på broccoli. och på majs. och potatismos. herregud va gott det ska bli!


igår var jag och min sambo ute på lite äventyr. vi var i en djuraffär och köpte det första halsbandet och kopplet till lilla alfons. tänk, det är bara 2 veckor kvar tills han ska flytta hem till oss! passade även på att kika på hundbädd, valphage och leksaker. men vi väntar nog tills in i det sista innan vi köper allt sånt. dessutom är det ju ingen idé att köpa en stor hudbädd för massa pengar som han ändå kommer växa ut efter någon månad.


sedan var vi en sväng på kungsmässan. passade på att köpa lite grejer inför sjukhusvistelsen. en bh utan bygel, nya leggings, trosor och lite nya tidningar. måste köpa öronproppar också! vägar ligga vaken hela nätterna för att någon annan jävel på avdelnigen snarkar.


lördagskvällen spenderades givetvis framför melodifestivalen. jag tror jag helt har tappat hoppet om svenska folket. hur kan man skicka vidare en dansande kontorist från norrland? haha.
därefter kollade vi på den bästa james bond filmen, casino royale.



dags att svara på lite fler mail! sitter på jobbet. kram på er :)


counting the days...

så var ännu en dag avklarad. sitter fortfarande på jobbet. jag jobbar ju som bekant till 22:15 varje dag.
nu är det bara en helg kvar och en vardag. sedan är det dags för operation. just nu känner jag lite oro inför själva sjukhusvistelsen och längtar bara tills att denna process är överspelad.
jag tycker inte om sjukhus, och jag tycker inte om att sova borta. kombinationen är ingen höjdare! önskar att min mamma eller min sambo kunde sitta med mig dygnet runt brevid den där hemska sjukhussängen. men har inte så många timmars besökstid.... jag hoppas bara att jag får sova ordentligt och att det ska gå bra.

nu kommer en helg. helgerna är lite jobbiga när det gäller maten. det är inte kul att äta pulver och shakes när alla andra går på restaurang, bio, café osv. men detta är sista helgen! nästa helg kanske jag kan äta nått godare... en mosad potatis eller nått! haha.
ska försöka sysselsätta mig hela helgen. på lördag tänkte jag umgås och hitta på saker med min sambo och på söndag ska jag jobba.


xx

måste se?

sådär ska en man se ut!


life is good!

detta är en bra dag! säger bara det! vågen visade 6½ kg mindre imorse än för en vecka sedan!

helgen är över

för första gången i hela mitt liv längtade jag till måndag. jag har sedan i fredags längtat efter vardag igen. helger handlar BARA om mat. folk ska ut på restaurang, folk ska ha middagar hemma, det är fredagsmys, lördagsgodis, fika på stan, ja ALLT handlar om mat för ALLA. spelar ingen roll vad du ska göra så visst fan har det med mat att göra i någon form.


så det är så skönt att det är vardag igen. nu är det bara en vecka kvar till operation. jag börjar bli riktigt nervös. själva operationen i sig är jag inte så nervös för, herregud, det är duktiga kirurger jag har att göra med. näe, jag är mest nervös för tiden efter operationen. jag satt och läste runt i bloggar, forum och hemsidor där folk som gjort denna operation skrivit. vissa kunde tex inte äta godis, kakor eller chips efter operatioen. tänk.... kommer jag ALDRIG mer kunna köpa mig en påse chips med dip en fredagskväll? för er som inte älskar att äta eller för er som inte har problem med övervikt osv kanske det låter konstigt. men en sån sak skulle kunna knäcka mig. att vara begränsad!
sen finns det andra som säger och skriver att dom kan äta precis vad som helst, precis som innan, men mycket mindre. och det är så jag hoppas det blir för mig. inga komplikationer. jag vill kunna köpa lördasgodis, jag vill kunna äta en bit pizza då och då och jag vill kunna ha en utekväll på krogen precis som alla andra i min ålder utan att må pest.
näe, dags för frukost. jag tror det blir en shake med kaffesmak....

min kille!

dag 7 på bara shakes. det känns i hela kroppen! i går kväll var värst. lördagkväll framför melodifestivalen och jag fick inte äta någonting. försökte lyxa till det med lite te. det var riktigt tufft! men jag har klarat det och jag tänker inte fuska.
i fredags var vi och hälsade på valpen. våran lilla alfons :) svärmor marie var med. såååå fin han är!
nej, nu är det dags att dra till jobbet. ska faktiskt jobba alla dagar fram till operationen. visst att det blir många dagar på rad - men då har jag något att tänka på hela tiden och glömmer bort hungern.

btw!

jag har gått ner 4½ kg sedan i helgen. och då har jag ändå inte rakat benen ännu! ;)

hunger

idag har vairt en jobbig dag. vart jag än går eller vad jag än gör så dyker det upp mat överallt. bara för att jag verkligen inte FÅR äta.
just nu skulle jag döda för en knäckemacka....

RSS 2.0