morgontårar

har gått på knän så många år i den här staden
men jag svär att jag hörde frälsningsarmén
sjunga om att lämna allt bakom sig
image81 första gången jag såg dig
och jag svär att jag hörde lastbilar från
E4an dundra förbi där utanför
natten vi kysste all skit vi gått igenom här adjö



projektrapport, klar!

åååh, äntligen. har spenderat hela eftermiddagen verkligen HELA eftermiddagen med att skriva projektrapport. och nu är jag äntligen färdig!
det blev totalt 14 sidor tror jag, om man räknar med framsidan och sådär! ^^ jag är nöjd, mamma och pappa har läst igenom den och tycker att det var riktigt bra. men vad skall dom säga egentligen? klart alla föräldrar tycker det deras barn gör är bra. men ändå!

nu tänkte jag slicka frimärken och få postat alla mina inbjudningskort till studenten! och för er som om jag av någon anledning har missat att skicka inbjudan till så får ni inte vara ledsna! :) ni är så varmt välkommna ändå. utspring klockan två, därefter öppet hus på östra bäckevägen! :D

imorn är det valborg. egentligen var det planerat att vi skulle på fest på hard rock. men det blev jävligt dyrt.. dessutom verkar det som att halva göteborg ska dit. så det lär bli knökfullt med folk. och det har vi ingen större lust med!
men cortegen blir det allt, sen blir det nog grillning eller nått :) trevligt och mysigt ska vi iallafall ha det!



blondinbella

godmorgon mina vänner!
satt just och läste i dendär jävla blondinbellas blogg.... alltså, vad gör henne på speciellt?
varför vill ingen läsa om blondinlisa för? :D vad har hon som inte jag har? en lägenhet i innerstan i stockholm. men ja, sävedalen är bra fint det också!

idag ska jag till frissan! jag ska äntligen försöka bli av med mitt gula hår. seriöst, nu funkar det inte att lägga i blond och guld färg. hon MÅSTE bleka det. så är det bara... gör hon inte det, så går jag ta mig fan och bleker det själv hemma i badrummet. ^^

sitter hemma hos krille nu... men det är bara jag här. och fyra hundar. alla jobbar eller är i skolan. men eftersom det är måndag är jag ledig! jag antar att jag inte ska klaga då...
fast jag ska faktiskt göra ett skolprojekt idag. jag, jonna, fiffo och jeanette ska till ett buddhistiskt tempel i linnéstan. jag hoppas det går bra, för det verkar grymt kul och spännande ^^

och så säger jag

GODNATT SVERIGE!

radiovideo

har suttit hela dan och pillat med vår spellista till studentflaket! dethär kommer nog bli bra! :) alla i klassen fick önska låtar, dessutom tar jag med sånnadär självklara som sommartider och studentsången helst med kobojsarna! haha.
dessutom har jag pluggat psukologi idag med.. visserligen ett par veckor kvar till provet, men jag orkade inte göra någon annan uppgift idag. så jag tog mig tid för att läsa 20 sidor socialpsykologi. sådär halvkul =/

igår var ingen bra dag... eller, den började förfärligt. massa att göra i skolan.
och när jag väl kom hem var det kaos hemma, och framför allt var det kaos i mitt hvud. megabråk med krille och allting blev bara fucked up.
men efter många timmar verkade allting lösa sig.
jag och krille gick ut & käkade, drack vin och hade det bara bra. det blev en mysig kväll och sexig natt.


men! nu ska jag snart rusa till joss för att äta middag :) ska bli gott.
sen blir det en grym kväll med svensson-svensson!

PS, jag måste lägga upp en härlig bild på mig och fia von lith från stockholmsvistelsen:

image80

studentfeber!

ja, nu har jag precis suttit och fixat ihop mina inbjudningskort till studenten! dem kommer bli så galet fina! har köpt guldkuvert och rosa papper.
dessutom satt vi och knåpade ihop en spellista på lunchen idag. all musik som ska spelas på vårat flak! massa musik som vi i NS3 har framfört under åren, och självklart massa sommarplågor! och så är det mycket håkan hellström! det gillar jag...

men vi satt även och räknade hur många projekt, inlämningar och prov vi hade kvar innan studenten är kommen. det var 18 stycken.
nu har jag precis skrivit klart en svenskauppgift. alltså har jag bara 17 saker kvar att ta tag i!
svenskan nu då... man skulle skriva ett kåseri och en essä. vad är skillnaden? men ja, jag har som sagt skrivit klart den ena. kåserit. hoppas jag får bra betyg, för jag vill verkligen ha MVG i både svenska B och C. jag hoppas att jag kan klara det. det gjorde jag ju i svenska A.

image79






näe, bilen kallar!

I aprilsolen


ja, nu är det verkligen vår! det har vart solning på lejontrappan, glass på triumf och kvällspromenader i skymmningen. och givetvis en stor dos av håkan hellström :D då är det verkligen vår och snart sommar.

och det är ett väldigt tjat om studentmössor. jag ska bara tillägga att jag faktiskt också har  fått min! för över en vecka sen! mohaha :D
dessutom är jag klar med allting till balen. klänning, skor, väska, och strasssmycken :) jag och mamma har köpt smycken för flera tusen nu. nu ska jag bara fixa hår tillsammans med sara... sedan kommer jag och krille vara det finaste paret som havet någonsin har speglat uppe på marstrand.

OCH så jag köpt studentklänning och skor till det också! och lite extra smycken. ;) haha.
så nu får studenten gärna skynda sig o komma... och sen är det jobb heeeela sommaren på telia. goa pengar eller?! JA :D


har tittat på liverpool - chelseea nu... jag som trodde att liverpool skulle ta hem det. så gör dem SJÄLVMÅL i sista minuten. vadfan är det liksom? 1-1? jaja.
är man öisare är man van vid orättvisor. förresten så vann öis med 3-0 i helgen. ännu är vi obesegrade denna sässong! känns bra... match på torsdag mot åtvidaberg. hoppas det går bra!

nick carter, fortfarande flickdrömmen!

FOTO: JAG, LISA LARSSON

image78

be myself and i

sitter och diggar gamla klassiker med backyard babies! grymt sköna killar detdär alltså!

nu ska jag berätta lite om veckans händelse för er hade jag tänkt ^^
i måndags åkte jag till sthlm. jag träffade sofia och frida där, dem visade mig vart vi bodde och lite sånt.
sedan var det stadsrunda och lite shopping, en god lunch på jensens och sedan var det hem för att fixa sig inför kvällen och backstreet boys!

EMD för förband, haha herregud. det är verkligen skillnad på pojkband då och nu... men dem var väl helt okej att lyssna på en liten stund.
men när backstreet boys kom upp på scen. HERREGUD VA BRA DET VAR! alla bra låtar man kan tänka sig, blandat nytt och gamalt. men mest äldre låtar.... helt fantastiskt!
jag skrek så att min röst helt gick sönder. men det var det värt!
dessutom fick jag ta i nick carter när han sprang ut i publikhavet. meganice!

tisdagen spenderades också i sthlm. ännu lite stadsvandring, shopping och sådär. sedan var det 7 timmar hem på en buss... ganska segt, men det var ett billigt alternativ. och med massa tidningar, en ipod och trevligt sällskap kändes det riktigt bra!

och jag som borde vara lycklig...

jag är trött på att vara orolig
jag är trött på att vara ledsen för allting
jag mår inte bra, men jag kämpar på ändå
jag mår inte bra, men jag kämpar för andras skull
och vad är tacken för det?
ett sms från england då och då.

stockhom, här kommer jag!

så, nu är mina saker packade.
klockan är ställd på 05:30.
backstreet boys, stockholm, här kommer jag!

för sent för edelweiss

middagen med joss igår var fantastisk :) vi käkade på la gondola. hur god mat som helst verkligen.
sedan blev det disneyfilm som jag önskade mig! "skönheten och odjuret". åh, den är galet fin den filmen...
dessutom fick jag försenade födelsedagspaket av joss! en till buddah (men man kan aldrig få för många!) ett par jättesöta örhängen och lite bodylotions och sådär!
tack min underbara vän! <3 jag älskar verkligen dig.


och nu är jag nyss hemkommen från håkan hellström i scandinavium! tyvärr fick jag inga bra bilder... men ändå!
han var lika bra, mysig och älskvärd som vanligt. haha, förrutom att han hade gais-halsduk. men jag får leva med det. gaisare har ju blivit en del av mitt liv nu för tiden...
och jag måste erkänna att jag fällde en tår när han tillägnade "Aprilhimlen" till den nyss bortgågna anders göthberg. så jävla fint var det. dessutom är det en av mina favoritlåtar.
kort och gott, detta var en konsert som jag behövde för att orka med lite till!

världens sammanträffande

jag och my sitter och pratar på msn:

jag: har ni sitt eller ståplats ikväll?
my: sittplats, ni då?
jag: sitt också. vilken läktare?
my: ehm, T vänster - rad 4 , plats 15 & 16.
jag: SKOJAR DU?
my: näe?
jag: VI HAR PLATS 13 & 14 PÅ SAMMA RAD!!!



SÅ JÄVLA ROLIGT :D så nu ska vi dit tillsammans, sitta tillsammans, sjunga tillsammans, gråta tillsammans och vara helt jävla lyckliga tillsammans.
vilket team, jag, sofia, my och lucas :D


image77




to look forward to:


ikväll: restaurangbesök med joss <3

imorn: håkan hellström i scandinavium

på söndag: en helromantisk kväll med tända ljus och rödvin tillsammans med min älskade pojkvän

på måndag: shopping dag i stockholm och så backstreet boys på hovet

tisdag: bussresan hem från stockholm med världens goaste brudar!




guuud vilken vecka...

jag gör en veckoredogörelse bara för att ni ska förstå att jag har gjort massor med saker denna vecka, men fortfarande inte tillräcligt! :O

måndag: egentligen är jag ju ledig på måndagar, men idag blev det att träffa jonna, fiffo och anton för att öva inför våran dansredovisning nästa vecka. jitterbugg, lindy hop. herregud, det var mycket blod svett och tårar.
eftermiddagen spenderades på stan för att hitta kläder inför dansen, och kvällen spenderades på en danskurs i guldheden där vi fick spana in jitterbuggen.

tisdag: det var tänkt att jag och krille skulle träna idag... men det blev allt för stressigt! jag tvingade istället honom att ta en cykeltur, och så gick jag hem från skolan istället. skoldagen var lång, och det var mycket lektioner och mycket dans.
sedan hann jag med att sola solarium, åka in till stan och köpa en tåg biljett till sthlm (900 spänn, ENKEL VÄG!) rena rånet...  och slutligen åkte jag och krille hem till henrietta för att han skulle försöka fixa hennes dator.

onsdag: en helvetes massa pluggande idag! religion, projektarbete, livskunsap, svenska och så plugg inför ett försenat prov om första världskriget. yummie! och självklart en hel del dans...

torsdag: mycket i skolan, men idag var första dagen jag kunde slappna av LITE när jag kom hem.
åkte in till stan med älskling och gick på GAIS - Hammarby tillsammans med hans pappa och hans farfar :)
väl på ullevi träffade jag ingen mindre än michael marosan. haha, spännande att träffa sina lärare. nu kommer han mobba mig resten av terminen....


ah, men idag är det fredag och jag är ledig. jag har vart så stressad att jag har fått magkatarr, hela magen bara gör uppror mot mig. inte roligt alls!
ikväll ska jag ut & käka med jossan, och sen hoppas jag på en grym disneyfilm!

GI-metoden

ja, jag glömde nämna det förrut... min mor och min far har GI-bantat i en vecka nu. så hela kylen är full med saker som bara innehåller fett, men absolut inga kolhydrater. och faktum är att det har gett resultat! båda två har gått ner 4-5 kg på bara ett par dagar.

så nu har jag själv funderat på att prova. jag tog mig tid och läste igenom GI-boken idag, och ja... det låter intressant!
jag tänkte prova och se om jag klarar det, och se om det hjälper mig att komma i balklänningen.


image74

53 dagar kvar...

ja, om jonnas nedräkning på hennes blogg stämmer är det bara 53 dagar kvar till studenten! åh, nu börjar det verkligen kännas på riktigt! i fredags träffade jag och jonna ett par jävligt snygga killar som ska ordna vårat studentflak! vi fikade på vallgatan, och gav dem en handpenning.
dessutom är balen betald, krilles kostym är köpt och min bal outftít är ganska komplett också! detta kan ju inte bli annat än bra!

nu är det söndag, och ja. lite söndagsångest har jag! har ingen skola imorn, men jag ska dit ändå och få lite ordning på ett dansprojekt vi håller på med. ah, jag orkar inte tänka på allt jag har kvar i skolan egentligen... så jag skiter i det!

igår var det lördag! det var en mysig sådann! :) först övningskörde jag till golfbanan och slog lite där uppe. krille lärde sig att slå, och ja! det gick bra, han är en riktig talang enligt pappa! hihi.
på kvällen drog jag, krille, joss, carp, jeanette och hennes kusin ellinor för att bowla i gamlestaden! det var riktigt nice! sedan att jag suger på bowling är en annan femma! men somsagt, det var trevligt och ett underbart sällskap!
efter bowlingen var det hyrfilm hemma hos joss som gällde! "this is england". bra film, den vill jag rekomendera!

image73



köttfärslimpan kallar!

han är tillbaka, och livet känns plötsligt lite lättare!




image72


MARCUS ALLBÄCK GÅR PÅ VATTEN, SCHALALA LA!
CIRKELN ÄR SLUTEN, MACKAN ÄR TILLBAKA DÄR HANS HJÄRTA ALLTID FUNNITS, I ÖIS!



take me out!

vad har hänt sedan sist? jag har vart dålig på att blogga den senaste veckan. jag gör en liten lista, så ni får en kort summering!

boende och tågbiljetter är mer eller mindre fixade till stockholmsresan nästa vecka! det blir en härlig backstreet boys konsert tillsammans med sofia och frida :)


jag har vart på ett flertal jobbintervjuer, alla har inte gått lika bra. men nu hoppas jag verkligen på jobb hos telia i bredbandssupporten. för den intervjun gick riktigt bra, och det kändes väldigt lovande. bra lön, schyst jobb och grymt bra arbetskamrater.


i helgen var vi på fest hos en av krilles polare i olofstorp. riktigt bra fest, tills vissa människor stormade ur och det hela slutade med att polisen fick komma... herregud. det var trasigt porslin i hela huset. dessutom fick jag sitta o ringa i en timma för att få tag i en taxi. och inte nog med det! när vi kom fram till stan tänkte jag "bra, vi hoppar av här och tar den sista nattbussen hem, så sparar vi ett par hundra på taxin". såklart var klockan framställd en timma, så det var bara till att ta en ny taxi. x-antal hundralappar försvann på ett par minuter.

jag har bråkat ytterligare en gång med min familj, så nu tänker jag bannemig vara hos krille ett bra tag innan jag kommer tillbaka till sävedalen. förlåt, men jag orkar verkligen inte tänka på sånt. dessutom så har skolan kommit igång nu igen och stressen innan studenten är total! då orkar jag inte ha en massa bråk som föröstör.

idag ska klassresan betalas. det blir en vecka med världens bästa NS3 i budapest! dessutom hänger världens coolaste lärarteam med oss. christian och rickard :D <3

krille och jag har även kollat på en resa till sommaren :) det blir antagligen grekland! där har jag aldrig vart, så det ska bli riktigt nice :)

RSS 2.0