nybakta bullar & feber

så har ÄNNU en helg gått... till, ingen nytta alls? eller?
 
igår vaknade jag ganska tidigt, vid nio nångång. låg och lyssnade på doktor glas i någon timma innan jag vågade väcka älskling....
jag lyckades få upp honom, och efter många om och men fick jag med honom till en träningsmatch på öisgården.  det var ÖIS - Västra Frölunda
matchen sög, och slutade 0-4. och när jag tänker efter... varför hoppas vi alla på att allbäck ska komma hem? han kan inte rädda ett helt lag i kris som inte ens kan hålla nollan mot ett division 2 lag. näe.... nu har jag tröttnat.

det regnade mycket denna lördag, så det blev en eftermiddag framför tvn. tittade på james bond - casino royale. det är den enda bond film som jag lyckats se ända från början till slut. jag somnar alltid i alla bondfilmer, för att jag tycker mest att dom är långa och tråkiga.
men i denna film kan man ju inte somna. ALLA är ju tamigfan snygga.

image54
så blev det lördagskväll.
micke kom hit också. och så hade carro hemma en kompis. så det blev fullt framför tvn och melodifestivalen denna kväll.
haha, kebabpizza låten borde ju ha gått direkt till final! jag fattar inte det ;)

micke fick sova nere i mitt och krilles sovrum.... och imorse hörde jag honom klaga över att vi hade "låtit för mycket". men det kan omöjligt stämma. det enda han kan ha hört är krilles hostande... för den grabben har gått och blivit sjuk inatt. feber, huvudvärk och en jävla hosta.
snart smittar han väl ner mig också. vore ju perfekt såhär nu när jag äntligen känner att jag vill ta tag i skolan.





idag är det söndag. jag har lyssnat ut doktor glas. jävligt skönt att vara klar med det... ganska trist bok, men ändå. det är säkert nyttigt och kulturrikt att lyssna på lite gamal fin lyrik.
har precis ätit.... och marie har bakat kanelbullar. det luktar underbart i hela huset.
ikväll är det wallander på tv. det ska bli mysigt... sista kvällen innan skolan drar igång igen. men somsagt, jag är ganska pepp för skolan nu.
inte många veckor kvar till vecka 11. och då är det musikalvecka!
det får ni tamigfan inte missa alltså....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0