extraknäck!

jag skulle egentligen vart ledig idag - men den hjälte jag är så gick jag in några timmar extra - en söndagsförmiddag!
men det är inte så farligt som det låter. krille har ändå jobbat natten, så han ligger o sover hela dagen iallafall. dessutom gick jag inte upp förrens vid elva - och magdalena sov hos mig! så jag ska inte klaga :)


igår sov jag och krille länge - sedan tog vi bussen till partille (och ja, jag hatar västtrafik! busschauffören kom aldrig, så vi fick vänta tills nästa buss skulle gå 30 minuter efteråt) men väl i partille lånade vi pappas bil och åkte till ikea. där köpte vi ny byrå, matta och lite annat som är nödvändigt. dessutom köpte vi ljus och röd inredning som hör julen till!
efter det åkte vi tillbaka till sävedalen hämtade magdalena och åt pizza! herregud va mycket kolhydrater! men nejdå, jag köpte en inbakad pizza med massa fyllning. så jag åt "ur" pizzan och lämnade allt bröd. perfekt GI-mat!
 sedan körde pappa upp oss till lägenheten där vi började pyssla med lite av det vi köpte på ikea, men klockan blev plötsligt mycket och vi orkade inte fortsätta. magdalena hade köpt godis - och jag tog säkert 6-7 bitar! DET är mycket kolhydrater. men jag unnade mig det, och det var första godisen på 7 veckor.

krille åkte för att jobba, och jag och magdalena kollade på "tjenare kungen" haha, den är faktiskt ganska bra! lite smålöjlig kanske men ändå! :)
dessutom mitt i natten kom vi på att vi skulle färga magdalenas hår. mahognyrött skulle det bli! dock blev det lite väl rött i utväxten, men imorse när vi vaknade var det faktiskt bättre, speciellt i dagsljus!
vi somnad väl vid, tre halv fyra? men vi hade mys iallafall. trots att jag inte hade krille med mig :/
men honom får jag träffa sen när jag kommer hem <3

vinterfint!

har ni sett så fin min blogg blivit nu? tack carro för hjälpen!
nu är min blogg vintrig och skön.


ikväll blir det att få upp mina snygga adventsljusstakar och lite julmys! det ska bli skönt att få en slapp kväll med en ledig helg! :)

mamma är säkert nöjd

det blev lars winnerbäck på vagnen imorse.... han är ett musikaliskt geni! så är det bara. med låtar som mamma är säkert nöjd, tvivel, hugger i sten och du gamla fria nord kan man inte säga mycket annat. det är tråkigt att jag lagt honom åt sidan senaste året. för han är verkligen fantastisk!

igår var väl en ganska konstig dag. det började med att jag och krille bråkade som två idioter. visst, mestadels mitt fel eftersom jag var grinig och skyller allt på alla andra så gick det ut över krille. men visserligen var han inte heller den snällaste och trevligaste.
hur som helst! jag slängde igen dörren och åkte till jobbet för att gå på möte med fika. och jag fuskade till och med på min bantning! jag åt en pepparkaka. men jag kunde inte låta bli!
och krille svarade inte på telefonen på hela eftermiddagen. så efter mötet åkte jag hem, och då satt han som vanligt framför datorn skitsur och vägrade prata med mig. men efter lite gråt och skrik gav vi upp och allt blev bra igen. vi firade med ett besök på mc donalds. det är svåt att hitta GI-mat där, men det funkade. man köper en hamburgare, så petar man bara bort brödet. och coca cola light får jag ju dricka!
sedan gick resten av kvällen åt för att tvätta! vi tvättade massvis med kläder, lakan, handdukar... allt! vi hade tvätttid från 19-22 men var inte ute ur tvättstugan förrens strax innan 23. dock fungerade inte torktumlaren efter klockan 22 så nu hänger en hel del svart tvätt på tork i duschen istället ^^ men jag får ta i tu med den när jag kommer hem ikväll.
då ska vi också städa och få upp adventsljusstakar och sånt.


dags att fortsätta ta samtal! min chef ska medlyssna med mig i eftermiddag. nervöst?!

värst vad jag bloggar

det var längesen jag skrev såhär många blogginlägg samma dag! hur många är det idag, hittills? 4 va? 5?
men det är skönt att jag får skriva av mig. och imorn är jag ledig, och då tänker jag inte spendera massa tid framför datorn. näe, imorn på min lediga dag ska vi göra flertalet saker faktiskt. först ska jag självklart ta sovmorgon och äta god frukost. sen ska jag ett par timmar till jobbet. har möte och känner att jag vill gå! får bra betalt för att komma in på lite fika. dessutom är det min tur att bjuda på fikan ;)
sen tänkte jag dra med mig krille en sväng på ikea. ska köpa lådor till en kökshylla och en matta till vardagsrummet.
och slutligen har vi tvätttid imorn och det är på tiden! tvättkorgen är överfull och vi har inte tvättat en enda gång sedan vi flyttade in.

så detta kanske blir mitt sista inlägg på över 24 timmar!
puss!

sköööööööönt!

pratade med min chef andreas förrut, och han sa att jag kan vara coolugn. mitt vikariat kommer att förlängas minst ett halvår som det ser ut nu, fram till 31 maj. sedan kommer jag att få sommarvikariat mellan 1 juni till 31 augusti. efter det har jag jobbat i 15 månader här, och om inte anställningsstoppet ligger kvar måste dem fastanställa mig!
så nu känns framtiden rätt lugn. dessutom har jag en vikarie här som är sugen på att jobba julafton ;) jag kanske gör en fuling och byter med henne. vem vet? men då är det goa pengar jag går miste om...




cosmopolitan

jag har skämmt bort mig lite idag.... eftersom jag jobbar så sent och dessutom kommer att få ta taxi hem från jobbet (vill inte ta vagnen till angered och sedan gå till lövgärdet efter klockan elva) så har jag köpt mörk choklad och ett nytt nummer av cosmopolitan. dock så är det svårt för mig att läsa... lampan över mig har gått sönder. typiskt! gissa om det kommer bli mörkt på min arbetsplats ikväll? dessutom har jag typ inga kollegor här. alla är på utbildning. mer ensamt kan det knappast bli alltså!

jag hade körlektion imorse. min körlärare är på semester ett par veckor, så jag hade en annan gubbe idag. han körde c30! han var jävligt petig med småsaker, men visserligen lärde jag mig en hel del nytt också. gjorde dock en miss! fick motorstop på odinsgatan framför en spårvagn! hurra. men, alla kan ju inte vara fläckfria hela tiden.
körkortet börjar iallafall närma sig mer och mer och det känns bra.

jag har för övrigt världen snyggaste, sexigaste och skönaste trosor på mig idag, från primark, london! bild lägger jag upp senare. om ni vill se ;)

schemat för vecka 52 är lagt.

visst, jag hade planerat att jobba hela julen. mest för att få pengar, och dessutom slippa fundera så mycket på VART julen skulle firas och med vilka. men när jag fick schemat framför ögonen på mig idag kändes det ganska tufft. jag jobbar 14 dagar i rad utan en ledig dag imellan. dagen innan julafton jobbar jag till 22:15... uppesittarkvällen blir det inte mycket med. man får ha uppesittarkväll med arga kunder i telefonen istället. julafton jobbar jag från åtta till klockan fem, och detsamma alla andra juldagar också. nyårasfton jobbar jag till klockan 18.00 och nyårsdagen börjar jag jobba redan klockan 08.00. men det är väl som folk säger. man får gå direkt ifrån nyårsfesten till jobbet! och ringer det folk och är gnälliga på nyårdagsmorgon skjuter jag skallen av dem via telefon, och dem får helt skylla sig själva!


förresten!

eftersom jag vet att DU är flitig läsare av min blogg antar jag att du känner dig träffad när jag säger: ta inga vänner för givet!
ena dagen är jag din bästa vän, andra dagen är jag luft. jag vill inte bara vara din bästa vän när det är problem. så är det bara.

ingen bra dag

detta är ingen bra dag. det känndes redan när jag gick upp i morse! huvudet dunkade och ja, jag var allmänt seg.
väl på jobbet hade jag medlyssnare, blandannat henrietta :) det gick jättebra, men jag kände mig aningen oengagerad. efter lunch nu trodde jag att jag skulle vara lite piggare, men huvudet dunkar ännu mer. inte ens cigaretterna gör mig pigg...
jag hoppas att det blir bättre när jag kommer hem.





kärlek är större än bilar!

åh på vagnen till jobbet idag satt jag med ipoden och lyssnade på galenskaparna. vilken nostalgi! jag har inte gjort det på jättelänge. jag listar morgonens bästa låtar:

  • kärlek är större än bilar
  •  sörens sång
  •  frottéfilten
  •  pappa, flytta inte in till tjörn
  • egentligen


egentligen skulle väl jag inte bott i en motorhuv
egentligen skulle väl jag inte pellat med olja och skruv
egentligen skulle väl jag inte gått här med brorsan och gnott
egentligen skulle jag blivit nånting som nog ingen har trott
ge mig en scen! ge mig musik!
ge mig ett gage! ge mig publik!
så ska ni få se nu äntligen
vad jag skulle gjort egentligen

jag skulle blivit idol

egentligen

jag skulle fyllt Albert Hall

egentligen




 


detta kommer bli en seg vecka!

bara måndag än så länge. jobbar hela veckan med undantag för torsdag. sen är jag ledig i helgen... dock har jag lovat att gå in extra 4 timmar på söndag mellan 12.00 och 16.00. dels för att jag börjar oroa mig mer och mer för min anställning, så då ser det ju bra ut om man är lite extra ambitiös och verkligen visar att man vill jobba. dessutom är det aldrig fel med lite övertidslön!
helgen kommer bli slapp, jag lovar. bara filmtittande och mjukiskläder. egentligen skulle jag ju till ullared igen på söndag, men då ska jag som sagt jobba... men det kanske är lika bra så jag slipper göra av med så mycket pengar.
men innan det blir helg ska jag igenom en jobbig vecka....

och vad händer med julen?

jag kom o tänka på hur min jul kommer att se ut iår, när jag läste carros blogginlägg om hur problematiskt det kommer bli... för alla jular i hela mitt liv har sett likadana ut, med undantag för förra julen dock.
men innan dess har det vart samma. julfrukost med mamma, pappa och linus. öppna varsitt morgonpaket, långduscha och ta tid på sig för att göra iordning sig. vid tvåtiden har vi alltid satt oss i bilen och åkt till långedrag och släkten.
klockan tre sitter hela släkten framför tvn o tittar på kalleanka, sedan är det julbord och slutligen är det julklappsutdelning. högarna med paket är typ megastora och det tar minst två timmar varje gång att dela ut dem. så har alltid julen sett ut.
förrutom förra året då, då blev det jul hemma med bara familjen, krille och mormor. och linus var bara med halva julafton eftersom han nu är tillsammans med pernilla, och de var halva julafton hos henne. men vad händer i år?

krille och jag har nu flyttat hemifrån. och visst, hade det vart förra julen hade vi kunnat vara hos krilles familj på dagen, och sen hos min familj på kvällen. men eftersom krilles föräldrar nu är skilda så är det inte riktigt så enkelt. dessutom ska linus och pernilla iväg med hennes famil. jag vill självklart att krille ska få fira jul med vem han vill, men jag vill ju vara med min familj också. något jag därimot inte vill är att jag och krille ska dela på oss.
ett annat problem är att jag jobbar på julafton - på dagen. så då måste vi åka till 3-4 olika familjer på typ ett par timmar under kvällen. i-landsproblem kanske, men julen är viktigt för mig och jag vill ha någon slags tradition. det hela kanske slutar med att jag och krille sitter ensamna hemma och äter julmat?

myskväll!

igår efter jobbet kom pappa och hämtade mig för att hjälpa mig att sätta upp ett par hyllor och lite sånt i lägenheten.
på vägen hämtade vi också magdalena :) när pappa var klar och åkte hem började vi att laga mat och sedan käkade vi en god middag. dock var det mest jag och magdalena som umgicks, eftersom krille hade en livsviktig match i typ CS eller nått annat jävla spel.
men jag hade en väldigt mysig kväll och vi drack självklart rödvin! chill out <3 dessutom går det ju alltid beckfilmer på lördagar. inte helt dumt!
vid elvatiden drog krille hem till kållered eftersom han skulle jobba inatt. så jag, magdalena och buppe (vår hund!) blev lämnade ensamna uppe i lövgärdet. men det gick bra! vi låg och pratade skit halva natten tills jag insåg att jag snart skulle upp. när klockan ringde klockan sju var jag väl inte jättepigg! men det får man ta. magdalena är en grymt härlig vän och vi har alltid mycket att prata om, speciellt minnen <3

jag längtar redan till nästa helg! då är jag ledig och har bestämmt mig för att jag och krille ska ta det jävligt lugnt! med typ OC-marathon, mjukiskläder och massa kuddar.
och på lördag kväll får jag väl ringa upp någon kompis så jag slipper sova själv när krille jobbar ;)


jag är röksugen. krille har mina cigg :O jag hoppas att han kommer o lämnar dem snart!




äh, jag orkar inte...

jag orkar inte skriva upp allt jag köpte igår - det skulle ta för lång tid. och vet ni vad det värsta är? att jag antagligen ska tillbaka till ullared nästa helg med my och paulina. spännande värre!



ullared

fortfarande sjuk.

jag känner mig fortfarande riktigt dålig. jag är megaförkyld med halsont, hosta, snor, huvudvärk och jag kan knappt prata. visst låter det kul att jobba helg när man har ett telefonjobb? men jag har inte råd att vara sjuk mer... dessutom vet jag att det är många vikarier som måste gå efter jul och jag vill INTE vara en av dem. så jag måste jobba på!
trots att det är jobbigt sånahär dagar när hela tangentbordet blir nersnorat och äckligt.
jag kanske borde legat inne igår på min lediga dag och kurrerat mig? men nej, vi hade ju så roligt igår! - nu undrar ni säkert vad vi gjorde?

jo! igår morse gick vi upp innan klockan sex och åkte till ullared! vi slapp köer, och det var faktiskt inte speciellt mycket folk. visst, det var ju inte tomt direkt men man slapp trängas och bli överkörd av galna tanter med kundvagnar.
vi fick köpt riktigt bra saker. jag tänkte vara riktigt mesig och skriva ner en lista för er sen vad jag köpte ^^ det kommer i nästa inlägg om en stund.  jag gjorde av med mycket pengar - men inte mycket som man jämför med de 5 överfulla gula kassar vi kom hem med. hela bilen var fulllassad med kartonger, lådor och gekås kassar. vi hann självklart med ett besök på net on net och köpte en ny router. snygg var den också!

igår kväll blev inte så lyckat som jag hade hoppats på dock - my, hennes pojkvän och mys kusin paulina var på besök för första gången i min och krilles lägenhet. dock så var jag riktigt hängig och hade dessutom lite feber på all förkyldning. vi gjorde tacos, men jag kände ingen smak över huvud taget. jag kände inte ens smaken av vinet, det smakade som att dricka vatten typ. riktigt riktigt tråkigt!
dessutom var jag sur och gnällig just eftersom jag mådde som jag gjorde och då tog jag ut det på krille - så vi började självklart bråka om småsaker och ja, stämmningen var inte på topp!
men jag är oerhärt glad för att dem kom, trots att jag skäms och ber om urstäkt för att jag var så osocial och tråkig.
men jag lovar på inflyttningsfesten kommer ni träffa en helt annan lisa! det kan jag lova.


näe, dags att jobba lite mer. mamma var nyss här med hostmedecin, nässpray och echinagard!  


sjukdom!

usch och fy. dagen har vart lite ansträngande hittills. gick upp klockan halv sex. fatta, och så tog jag bussen till partille från angered centrum för att ha körlektion. men körlektionen gick riktigt bra! en liten tabbe gjorde jag dock i linnéstan... höll på att köra mot enkelriktat på spårvagnsrälsen! fantastiskt.
efter körningen var jag vrålhungrig, och efrersom det är min första dag med mat så har jag också börjat väldigt försiktigt, och kör på GI-metoden. dock hittade jag ingen god youghurt eller nått någonstanns. så till frukost blev det king wings på mc donalds. pinsamt! men men....

sedan fick jag åka till doktorn som fick se på alla mina utslag jag har på bröstet och nacken... och gissa vad det var? svinkoppor! hur äckligt som helst! men jag fick penecelin och lite olika salvor så läkarn trodde att dem skulle försvinna under helgen eller i början på nästa vecka.
jag tyckte så synd om mig själv att jag var tvungen att tröstshoppa på gina tricot. det blev en klänning, en tröja/jacka och en jättefin ring som jag köpte i stl XS så att jag ska kunna ha den på lillfingret! riktigt bra ^^
spana in bilderna nertill!



ikväll kommer min älskade svägerska carro på besök och sover över hos oss i lägenheten :) det blir buzzkväll för hela slanten och så ska vi lägga oss i tid, för imorn ska vi till ett mycket spännande resmål! mer om det senare...






kl









erkänn fina? :D

välkommen!

måste bara passa på att hälsa henrietta välkommen till oss på bredbandssupporten ;) alla slutar vi som telianer en vacker dag...




helosansalva in my ass

nu har jag haft min nya tatuering i ungefär en vecka - och jag är så jävla trött på helosansalva, så ni anar inte. att smörja in tatueringen 3-5 gånger om dagen med denna trista salva som lukar blä.
och ja, jag fortsätter med mina xtravaganza-drycker. jag vet inte riktigt hur mycket jag gått ner än eftersom jag inte har någon våg uppe i nya lägenheten. men jag antar att det är ytterligare nått kilo eller två. dock har jag bestämmt mig för att inte fortsätta så länge till - som det ser ut nu tänkte jag köra veckan ut och sedan ta det i egna händer genom GI-metoden eller så.
visst, jag känner mig lite hopplös om jag ger upp, men samtidigt vill jag ju inte bli helt knäckt psykiskt. dessutom är det inte helt hälsosamt att bara köra på dessa drycker i flera månader. en månad räcker för att komma igång.

nu ska jag fortsätta jobba- jobbar stägning. det känns väl lite otäckt att ta en så sen spårvagn upp till angered, men amine min jobbarkompis bor i lägenheten brevid mig typ så vi tänkte ta sällskap ikväll :) känns skönt!


och att inte glömma! ett stort grattis till min älskade pojkvän som fyller 20 år idag! i love you hunny bunny!

flytten färdigklarad!

måste börja med att be folk om ursäkt. jag har lovat både magdalena och my att komma upp oh hälsa på oss i lägenheten i helgen, men alltså fan va tiden bara flög iväg. jag har haft saker att göra hela tiden, packat ner allt, åkt fram och tillbaka mellan sävedalen och lövgädet säkert 25 gånger, vart på alla stora byggkedjor & varuhus ni kan tänka er (jula, k-rauta, jysk, ikea  osv...) och ja! tiden har inte funnit överför någonting. förrens nu, halv tio söndag kväll. äntligen kan jag börja varva ner NÅGOT. men det är fortfarande väldigt mycket att göra. men det kommer bli bra, och sen är ni alla välkommna och självklart bilr det some kind of inflyttningsfest!

och som om det inte vore nog att tänka på så fyller krille, som numera är min sambo, 20 bast imorn! jag har köpt världens bästa födelsedagspresenter måste jag erkänna. av mamma och pappa fick han ett presentkort på IKEA redan idag men det var mest för att vi var tvugna att köpa nytt skrivbord, tvbänk, hyllor och sådär idag när alla var lediga. men han får lite fler paket imorn och så kommer krilles föräldrar hit med tårta. tråkigt dock att jag jobbar kvällen imorn, men jag får ta det. desutom får jag ju inte ens äta tårtan!


och åter igen, vänner! förlåt att jag inte kunnat dela mig på två i helgen.
-i hope you still love me

resultat:











nu är den på plats!

tatueringen sitter på plats på vristen. och gud va snygg den blev! just nu sitter ju all plast och så på, men när jag kommer hem från jobbet i kväll ska jag tvätta den och göra iordning, sen kommer det självklart upp bilder både här i bloggen och på bilddagboken.

idag mår jag inte så jävla bra kan jag säga... jag känner mig trött och hängig och allt känns ganska jobbigt och samtidigt meningslöst. jag är superhungrig och det känns inte som mina shaker mättar ett dugg. men jag hoppas verkligen att jag mår bättre under dagen och att jag kan orka kämpa vidare. för som det känns nu vill jag bara sluta med detta, och bara försöka lägga om kosten. bara jag får äta!
jag mår rent ut sagt skit av att inte få ta del av någon mat alls.


imorgon gäller det!

vill bara börja med att ägna en rad till carro. tänker på dig hjärtat <3 du vet att du kan prata med mig... och jag kommer dra med dig på så mycket IKEA-shopping och inredning så du kommer inte kunna tänka på annat än det.


imorgon smäller det! jag ska till city tattoo och få mitt ben gaddat! det kommer bli så jävla bra, det kan jag lova er.
jag lägger självklart upp bilder imorgon när skönheten är klar!
för den som vill kan ni alltid komma förbi city tatto efter klockan 15.00!

vardag igen...

och så är det måndag - igen! går inte veckorna otroligt fort? dock är det skönt att det går fort nu.
hela helgen har gått åt till att handla, måla och lägga golv i lägenheten. men det håller på att bli riktigt fint nu! köpte en brun cappuccino färg som vi målade hela hallen med. resten blev vitt, och så en svart fondvägg i sovrummet.
och till hjälp hade vi världens bästa folk - min svägerska caroline fridén, byggtjejen själv och så hennes pojkvän johan :)
och igår var pappa med och hjälpte till med målningen också...
det har vart ganska tufft att inte kunna åka med och käka lunch utan istället dricka mina shaker uppe i lägenheten. men jag biter ihop och jag vill verkligen försöka med detta! har dessutom fått byta ut de riktigt äckliga shakerna så nu denna veckan kommer det nog att fungera bättre.

hur som helst. idag jobbar jag fram till åtta. krille är dock uppe i lägenheten under dagen och skurar golv för att få bort färgfläckarna från golvet. sedan blir det väl upp ett par gånger i veckan för att finpyssla lite med elutag och sådär. men i helgen kommer den riktiga flytten! det ska bli roligt :)
och när vi väl fått iordning på allt blir det självklart inflyttningsparty - eller något i den stilen iallafall.


och om vi återgår till mitt xtravaganza - vi har lagt upp en plan så att jag ska köra på helfart som det kallas i ca 6 veckor till. sedan precis innan jul ska jag börja trappa upp lite så jag kan smaka på lite julbord mm. sedan efter jul och nyårshelgerna blir det tillbaka till helfart - eller på halvfart beroende på hur mycket jag gått ner/upp under jul och sådär.
33 kg ska jag gå ner totalt. det är en hel del...

hur ska jag klara detta?

nu är jag nere och dippar igen... fan! visserligen står det i min xtravaganza bok att denna dagen är den tuffaste. det är nu suget och hungern kommer som mest. så jävla typiskt att det är fredag också! hur gott hade det inte vart med en skål chips till idol sen?
näe, då ska jag sitta med min jävla shake. gud, ibland funderar jag på vad jag gett mig in i. varför gjorde jag inget lättare? typ GI. då kan du ju iallafall äta dig riktigt mätt. det är bara kolhydraterna du utesluter....
men jag ska verkligen ge det ett försök nu ett par veckor innan jag ger upp - och det är sant som alla säger. när jag väl är klar med detta och är nöjd med min vikt är det ju inte så att chipsen kommer att vara slut i alla affärer. jag måste försöka tänka på hur gott det ska bli om ett par månader när jag verkligen kan köpa dendär chipspåsen och bara njuta!



Men visst vore det gott att få trycka i sig nu?



fredag

nu är det redan fredag... veckorna går riktigt fort! och med mitt xtravaganzapulver är jag riktigt glad för att det går fort och att jag dessutom börjar märka resultat. min "grodhaka" börjar faktiskt försvinna. och detta efter bara 3-4 dagar!

det var tänkt att jag skulle följa med jossan, magdalena och tjejgänget till GP ikväll på aya napa reunion. men jag jobbar till halv sex ikväll, och de ska börja förfesta hos emelie i stan redan vid sextiden... alltså hinner jag inte göra mig iordning med dem så jag får göra det själv och åka in till stan själv.
sedan kostar det ändå 200 spänn att komma in på GP och jag kan BARA dricka vatten, ingenting annat. så det känns lite ovärt. dessutom ska vi börja flytta imorn, och då behöver jag vara pigg och glad.
så det blir nog ingen utekväll för mig på ett litet tag iallafall :/




jag ska måla hela världen, lilla mamma!

vilken fyndig rubrik jag använder mig av. idag tänker jag på två saker: målningen och fixet av lägenheten i helgen och så på min mamma.
mamma ligger idag på sjukhus! dock är det inte så illa som det låter... hon gör faktiskt en skönhetsoperation, så det är frivilligt och hon valde det själv. men det är inte direkt någon plastikoperation för er som undrar. näe, mamma har så fula åderbråck och födelsemärken på benen så hon är för att opeera bort dem, och dra ut åderbråcken. kan tänka mig att det gör riktigt ont!
jag kan tänka mig att om jag går ner mycket i vikt (jag har redan tappat 2 kg på två dagar) så kommer jag vilja ta bort överflödig hud på magen och låren... kosta vad det kosta vill, men jag vill inte att det ska se ut som att jag går runt med elefantskinn.

för övrigt går xtravaganza riktigt bra tycker jag! visst, jag är galet sockersugen och jag hade inte bangat att få sätta i mig lite godis eller youghurt för att fixa sockersuget. men jag är inte hungrig iallafall! shakerna får mig riktigt mätt.
dock var de varma shakerna fruktansvärda! så jag kommer nog mestadels köra på de kalla. drack en med persika imorse som var riktigt god. även choklad, vanilj och chokladtoffén är riktigt goda. så detta tänker jag minsann klara!
det enda jobbiga är alla julbord som väntar...

men men! ikväll ska jag och krille få träffa joss som är på besök i lilla sverige! :) det ska bli jättekul! visserligen var det nyss jag träffade henne i london, men tro mig. den tjejen kan man inte få nog av alltså!
ikväll blir nog en lugn kväll med tanke på att jag jobbar imorn och så. men imorn var det tänkt att vi ska på aya napa reunion på gamle port. visserligen kan jag inte dricka en droppe alkohol eller läsk, men jag klarar mig bra med bara vatten. det viktiga är ju sällskapet och stämmningen! <3

jag längtar till helgen! då blir det så mycket pyssel i lägenheten! sjukt kul. var uppe i lövgärdet imorse och hämtade nycklarna. så nu är den verkligen bara MIN.


lila23


bjuder på denna också ;)

jag saknar mat!

haha, jag saknar redan mat...efter ett dygn med bara pulvershake! jätteroligt ;)
men jag har bestämmt mig, jag ska klara detta! idag till lunch/middag ska jag äta kycklingsoppa. alltså, en shake man kan värma. spännande!
dessutom fick jag lite tips om att man kan ställa shaken i frysen en stund så blir det som glass! inte heller helt fel ju.

bara pulver, ingenting annat.

igår hände det mycket grejer! jag och krille vaknade hemma hos honom... vid tovltiden gick vi ner till tåget och åkte in till stan. jag gick direkt till mitt möte på xtravaganza viktcenter. medans jag pratade med min personliga coach där så fick krille ligga i massagesängarna ;) lyxigt värre!
hur som helst, jag betalade min startavgift och min medlemsavgift och nu är jag med. nu ska jag inte äta mat på flera flera veckor, utan bara köra med dessa pulvershaker. jag kommer sakna godis, mackor och chips... och mat i största allmänhet. och dricka! herregud, i helgen ska jag ut med tjejgänget och kommer till att få dricka vatten! :O men men.

efter mötet på xtravaganza gick jag till stena fastigheter och skrev på mitt kontrakt. NU ÄR LÄGENHETEN MIN. jag hoppas på att kunna få hämta nycklarna idag. till helgen ska vi måla lägenheten och lägga nytt golv i badrummet iallafall :)

vi gick till jensen igår och käkade middag. allt för att jag skulle få njuta av min sista dag med mat ^^ mh, det var riktigt gott.
sedan tränade krille på SATS, och jag gick in på valhalla och simmade en stund och njöt i bubbelpoolen.



btw - nu är joss i sverige! ska träffa henne imorn, eftersom jag jobbar kvällen idag. det ska bli underbart <3

lövgärdet, here we come!

lägenheten som vi tittade på i fredags insåg vi idag att det blir tufft att få... dels för att det var många som sökte, men också för att krille inte har något fast jobb, och jag bara har tillsvidare anställning.
men vi var och tittade på en annan lägenhet imorse. visserligen inte en lika fin och nyrenoverad lägenhet. men den var helt okej! två rum och kök. med lite ny färg på väggarna och lite plattor i badrummet kommer det bli kanon :)
ska skriva kontakt imorn och sedan är den vår! så nu försvinner jag från trygga lilla partille och beger mig till lövgärdet!

julkänslan kommer krypande

igår på jobbet lyssnade vi inte bara på idollars. näedå vi åt lussebullar och drack julmust! och ja, det är faktiskt okej eftersom det är november nu och då är det vinter (precis som jag påpekade igår!)
julkänslan kom verkligen krypande! dessutom var det massa frost ute när jag åkte hem och säkert 8-9 minusgrader.
om 2 veckor fyller krille 20... det känns lite jobbigt. han har visserligen fått premiärbiljetterna till bond men någonting mer ska han självklart få :) jag har kollat runt på lite olika saker, men det är svårt att bestämma sig.

och inte nog med att det bara är födelsedagspresenter att tänka på. snart är det dags för all julshopping. och har vi dessutom flyttat hemifrån då måste man köpa ljusstakar, adventsstjärnor och julgran! herregud, det blir mycket på en och samma gång. om vi får den stora lägenheten hade vi till och med kunnat fira julafton hemma hos oss.... men det kan jag väl fortsätta drömma om antar jag ><


dags att återvända till jobbet. har rast om en halvtimma.


november...

nu är det november... det känns lite jobbigt att det går så fort. och kallt är det också! men nu kan jag använda min varma vinterjacka iallafall för november ÄR en vintermånad. så hösten är över, nu är det vinter!


min sömn inatt var väl sådär... jag drömde jättekonstiga saker och dessutom när jag vaknade var krille borta *panik!* fast jag upptäckte ganska snabbt att han var uppe och sprang för att nattröka. men ändå!
jag drömde mardrömmar om min familj. sedan drömde jag jättekonstiga saker som hände. vi skulle flytta, men så när vi kom fram med alla flyttlådor var dörren till vår lägenhet borta och man kunde inte komma in i lägenheten och blablabla bara massa problem.
jag har verkligen fått lägenhetsfeber! men snart bär det av till någon av dem :) sista visningen på måndag sedan måste jag bestämma mig för vilken jag vill ha.


jag jobbar helg för er som inte redan visste det. dock är det en härlig stämmning här idag!
alla sitter och nynnar på "det börjar verka kärlek bannemej". fyfan va roligt det var! jag har säkert tittat på lars idolklipp 10 gånger bara idag.
LARS

HEJA LARS!

RSS 2.0