halkkörning bokad!

hade körlektion imorse och jag bokade även halkan :) 14 oktober, om två veckor slirar jag runt på isen på stora holm!
det ska bli skönt, och det känns äntligen som att körkortet börjar närma sig. eller?
vilken befrielse det kommer att bli när jag väl sitter där i bilen utan övningskörningsskylt på bakluckan.

jobbar stägning idag. inte det roligaste direkt.... men ibland måste man göra det också. sköna pengar på kvällarna!
btw så ska krille på arbetsintervju imorgon! jag håller tummarna allt jag kan. det vore också en befrielse att ha två inkomster. speciellt med all lägenhetssökning som pågår för oss just nu.
idag har jag sökt ytterligare 5-6 lägenheter i partillebo och säkert 10 stycken på boplats.




gosh, jag vill hem och spela guitar hero!


derby!

ja, ikväll är det dags för derby igen! qviding - öis på vallhalla ip! dock slutar jag jobbet 19.00 precis när matchen börjar... men jag ska springa så fort jag kan! för jag vill inte missa fler öismatcher nu.... det är så tråkigt!
dessutom jobbar jag ju bara ett stenkast från arenan, så det ska väl inte vara några problem! :)

igår när jag köpte alla tv spel och det passade jag också på att köpa james bond - casino royal på dvd. special edition.
det är nog en av de bästa filmerna jag sett. och daniel craig! fyfan va snygg han är i den filmen...
dock blev jag lite besviken. hittade en nytagen bild på honom förrut, inför den nya bondfilmen. fan va han börjar bli old man!
dessutom, ser han inte ut som christer sjögren?




vardag igen

måndag och jag är tillbaka på jobbet. när jag kom hit blev jag lagom förbannad! någon hade dragit ner mina öisbilder och dessutom satt över bilderna på daniel craig.... kul. så går det när man är ledig!


igår var lena hemma hos mig och tog en fika, och så diskuterade vi företagsidén. der blir mer och mer intressant varje gång. dock oroar jag mig hela tiden för att jag inte kommer ha tid, och dessutom bli ännu mer stressad. så jag är lite tveksam, det måste jag erkänna. ><
resten av kvällen spenderades framför playsation. buzz och guitarhero! bästa spelen som finns! ;)


buzz



3




och så var man några tusen fattigare igen...

helgen har vart bra :) igår var det utgång med ett stort gäng! det var riktigt trevligt. jag, magdalena och krille mötte upp ett gäng i stan och först blev det flame. men halv ett stängde dem, så då var det vidare lite överallt.
som sagt, en bra kväll förrutom att vissa människor var oerhört klantiga och gjorde bort sig totalt i mina ögon.
dessutom spydde krille på vägen hem. not so nice!

men idag har jag gjort av med många tusenlappar. jag och krille fick abstinens, gick ner till allum och köpte mig ett playstation 2. och så köpte vi alla spel på samma gång! guitar hero 3, buzz och singstar! haha!
så nu blir det att spela hela eftermiddagen och kvällen.
dock kommer lena hit (min gamla lärare) och vi ska diskutera vidare på företags idén. :)

näe nu ska jag spela!
förresten, vad gillar ni min nya blogg design? tack carro för hjälpen! love you!



ps2

snart långhelg!

bara ett par timmar kvar här idag. det känns helt sjukt! på telia får vi några timmar per vecka som vi kan välja att komma senare eller gå tidigare men fortfarande få betalt. under mina veckor här har jag samlat på mig ganska många sådanna och idag började jag två och går hem sex!  och får fortfarande betalt för en heldag! hur underbart är inte det?
det blir en riktigt lång helg för mig. för när jag går hem här nu, så är jag ledig fram tills på måndag eftermiddag. ibland har man tur med tider alltså. och så har det vart lön, och jag fick lön för dubbla månader. lite drygt 32 tusen ramlade in på mitt konto. så i helgen blir det utgång med ch, my och gänget :) härligt härligt! då ska jag spendera pengar på dyra drinkar och taxi hem! haha.


imorse var jag på undgomsmottagningen. jag ska byta bort mina p-piller till något annat. förmodligen en p-ring eller en hormonspiral. så nu vet ni det!

söka söka söka!

idag har jag sökt 4 lägenheter i partillebo, och säkert 10 stycken på boplats göteborg.
jag menar, hur svårt kan det vara att ge mig en lägenhet? please!


rok

gah!

jag är jävligt trött på min mamma. hon tjatar om så jävla onödiga saker. seriöst, nyss ringde hon mig när jag sitter på jobbet för att försäkra sig om att inte jag eller krille skulle vara hemma på lördag kväll, eftersom hon då ska ha tjejmiddag med sina kärringar.
och nej, jag sa att vi ska gå ut på krogen antaligen. dock kanske jag är hemma på eftermiddagen och gör iordning mig, om vi inte kan vara hemma hos krille och göra det. då blev hon ännu mer hysterisk och var rädd att vi skulle vara hemma för länge och blablabla. men så lovade jag att vi skulle hålla oss undan. så frågade jag om jag när jag fyller år kan få ha ett gäng kompisar hemma, och om hon och pappa kan hålla sig undan då istället. vad tror ni hon svarade?
sånt får du hålla på med när du flyttar hemifrån!
jag blir så trött! hon är så sjukt jävla orättvis. ja men visst, köp mig en lägenhet så flyttar jag redan imorn!

ja ja. idag efter jobbet tänkte jag och krille köpa nya kuddar, och kanske ett nytt täcke! lyxa till det lite nu när det börjar bli kallt på kvällarna.
mitt duntäcke är ett par år nu, så det kanske är dags för ett nytt? :)



inte okej...

nej, inte ens nakenjanne är okej.



nakenhet

var på jobbet redan 07.25 idag! herregud! men samtidigt är det skönt att börja så tidigt. dagarna känns lite kortare när man får gå hem tidigt också. dessutom har vi teammöte 2 timmar i eftermiddag, vilket gör dagen riktigt rolig! mitt team har sån fruktansvärt sjuk humor! i'm glad to be here!

igår kväll var jag trött. låg med mamma i soffan och glodde på outsiders - som handlade om nudister, eller ja. naturister som dem själva kallade sig. helt sjukt! dem älskade att ALLTID gå runt nakna. de gick på stan nakna, de handlade nakna, sprang marathon nakna, sov nakna, gick på restaurang nakna..... ja, dom var nude hela tiden! 
tänk att jobba på typ ICA, och så sitter man där i kassan och så kommer det plötsligt en stor megapung flaxandes i annsiktet på dig som vill köpa cigaretter. euh.
okej att jag själv älskar att bada och också sova naken, det är en känsla man bara kan uppnå genom att vara naken. men att gå på stan och visa sig för alla andra helt naken, vad är vitsen med det?
antagligen långt inne i deras hjärnor lider dem av en störning. de måste ju vara helt sexuellt missbildade!

efter den sjuka nakenheten somnade jag nästan med en gång. jag skulle ringa krille och säga godnatt, men jag vaknade 2 timmar senare av att jag låg med telefonen i handen och hade bara hunnit slå halva nummret.
dessutom hade jag missade samtal från krille, men jag hade inte vaknat trots att telefonen har legat och vibrerat i handen på mig.


snart får jag gå hem!

om 20 minuter slutar jag. då får jag äntligen gå hem! jag är hungrig... dock har mamma gjort äcklig gulasch(?)soppa. och jag tål verkligen inte det! jag är ingen fantast på soppor alls, men ändå. det måste ju vara den värsta! näe, tacka vettja fisksoppa! det är goda grejer det :)
jag antar att det får bli varma mackor eller nått ikväll. men det bangar man ju inte?

igår kväll hyrde jag och krille film. igen! vi gör det riktigt ofta.... och för det mesta är det bara bra filmer! igår såg vi den senaste irene huss filmen. nu har vi sett alla! denna var bra, men inte den bästa.
dock är jag lite sugen på att se beckfilmer. gundvald larsson for the win!

jag ser fram emot helgen! visserligen några dagar kvar. men ändå! det blir håkan hellström, utgång med tha gaang och så ska jag vara hundvakt! och krille ska faktiskt jobba :) my boy.
nästa helg blir också bra har jag bestämmt. då ska jag ta med krille på något speciellt. då har vi varit tillsammans i hela 15 månader.

<3

PUSS

spännande

som jag nämnde i ett inlägg för några dagar sen så ringde ju min lärare lena upp mig.
imorse träffades vi på espresso house över en frukost och disskuterade idén lite. jag blev inttresserad, verkligen! men jag behöver mer information och framför allt måste jag veta om jag orkar ta tag i mer saker.

lena ville dessutom att jag skulle ta med krille till nästa möte, då hon trodde att vi skulle kunna göra ett bra arbete tillsammans när jag berättade lite om oss och om våran relation.
så nu är det ett möte i mölndal på torsdag. egenlitgen jobbar jag kvällen, men jag har gjort en förfrågan om att byta pass. så jag hoppas att det kan lösa sig :)
det är ju värt en chans tycker jag iallafall!


men kan ni tänka er lisa larsson och christian fridén som egenföretagare? haha! hur charmigt låter inte det?


solen skiner!

jag var nog ännu tröttare i morse när jag vaknade, än vad jag var igår. tröttheten från sthlmsresan kommer nu i efterhand såhär. men det får det vara värt! med lite ipren så klarar man en 9 timmars arbetsdag.

söndag idag. solen skiner jättefint ute! den riktigt värmer när man går ut och ställer sig mitt i den. så skönt!
jag gillar inte riktigt att hösten är här... visst, det är vacker och det känns kul att kunna köpa lite mysiga höstkläder.
men kylan! och allt regn som säkerligen snart kommer att komma. hur roligt är det? usch nej.
då är det bättre med sommar. eller ännu bättre, utomlands. det slår alla rekord!

ikväll kommer krille till mig :) det ska bli mysig, och jag längtar efter honom. har vart många nätter utan honom i sängen nu!
men det blir så när man jobbar mycket. speciellt helger.

stockholm!

sådär, då var man hemma igen från den lilla stockholmsvistelsen! igår morse drog jag och krille med oss våra mammor i bilen på hemlig utflykt. och vi talade inte om vart vi skulle. gissa om dem var nyfikna ;) men någon gång efter våran kissepaus i gränna började dem med gissningslek och efter ytterligare 10-20 mil kom dem fram till att det måste vara stockholm vi är på väg till. och dem hade så rätt! gissa om dem tjöjt av lycka när dem fick reda på att det var stevie wonder vi var på väg att se?
krille körde hela vägen upp, och vi stannade många gånger för att fika, kissa och sträcka på oss.

väl uppe i hufvudstaden hade vi eftermiddagen fritt. vi gick runt på stan och spanade in sånt man bara måste kolla när man ändå är i sthlm - som slottet, gamla stan och plattan.
och det mest sjuka av allt. vi åker 50 mil bort - och vem springer jag på mitt bland att folkkaos på drottninggatan - om inte henrietta och hanna! dem hade vart och sett coldplay kvällen innan. och jag hade MASSOR med klasskompisar som åkt upp till sthlm denna dag - remina, sandra, rebecka, erik, ellen.... någon jag missat? ganska kul att man inte träffat dem på ett halvår, och så springer vi runt i stockholm alla på samma dag.

vi käkade middag i kungshallarna och efter det lämnade vi av krille på en bio - inte ska väl han springa runt ensam i stora staden en fredagskväll. (och ja, han VÄGRADE att gå med på stevie wonder)
så jag, mamma och marie tog t-banan till globen och slog oss till ro på våra sittplatser. men vi är inga mesar, det fanns bara sittplatser att välja på - men betyder det att man måste sitta ner? nejdå. vi stod och dansade, klappade takten och sjöng med typ hela konserten.
och konserten var SJUKT BRA! i början var den riktigt bra, sen blev den lite småseg en liten bit in mot mitten. men sedan exploderade det och stevie leveredade hit efter hit. sir duke, i just called to say i love you och jaaa. ni vet ALLA bra låtar.
när konserten var slut var vi alla tre väldigt nöjda med kvällen. vi mötte upp krille som stod med bilen utanför globen på pakeringen. sakta började vår färd genom sverige - tillbaka till göteborg och framsidan!
dock tog inte hem resan riktigt lika många timmar som ditvägen. vi stannade bara för att tanka en snabbis, sen rullade vi i 130 hela vägen. och krille fick ligga och vila med mig i baksätet, eftersom marie och mamma tog över framsätet.
var väl hemma runt 5 imorse. och så var det upp halv 8 för att jobba! och gissa vem som sitter här och är megatrött nu? jo, lisa larsson.

men på jobbet är jag iallafall och jag ska försöka stå ut!
TACK STEVIE FÖR EN UNDERBAR KONSERT!
och tack krille för att du är en underbar pojkvän och en grym chaufför! <3


oj oj oj!

här är mitt och krilles framtida barn!
gå in och testa ni, på www.makemebabies.com




fandå!

varför är världen emot mig? jag fick avslag och fick inte denna lägenheten heller :/ usch. trots att jag hade lovat mig själv att inte hoppas på för mycket så gjorde jag nog det långt inne ändå. och klart fan blev jag megabesviken! åh ><
men jag antar att det är som alla säger... det kommer gå mycket bättre och lättare att få lägenhet om vi är två som söker samtidigt. men då behöver ju krille ett fast jobb också. och när kommer det?
det finns så mycket jag/vi måste ta tag i. nu i höst måste jag verkligen bli klar med mitt körkort. och så vill jag börja träna. jag måste verkligen bli sundare.... jag vet att min kropp inte mår bra, och då gör inte jag heller det. och med detta jobbet blir man ju inte direkt tränad.



skitdag! minst sagt!
men jag måste passa på att hälsa min älskade och bästa kusin sara grattis på 21års dagen! <3 :* HURRA, HURRA, HURRA!

torsdag

och så var det torsdag - och jag jobbar till stägning. det känns lite tråkigt....
men idag hann jag faktiskt göra lite innan jobbet! efter jag vinkat av krille på centralen så tog jag mig en sväng in i nordstan och in på gina tricot för att kolla om de hade klänningarna jag såg på gina tricot i partille - fast i rätt storlek.
men inte heller här fanns dem. skit också! jag gick också upp och tittade i kompassen men inte heller där kunde jag hitta dem i min storlek. vafan, hur många använder storlek 34? aja.

imorn är det överraskningsresan för mamma och marie! det ska bli roligt, och jag längtar :D
skriver mer sen.... puss!

fruktansvärt roligt!

förut hade jag ett missat samtal - från en gamal lärare som jag hade i italienska på gymnasiet.
jag tänkte att tja, hon kanske vill ta med mig till italien i  år igen så jag ringer upp henne!
hon ville dock inte ta med mig till italien, men detta var nästan snäppet bättre. hon och hennes man har startat ett företag och de jobbar med olika team, och hon ville nu eventuellt anställa mig till ett av teamen. om jag fattade henne rätt så får man driva ett helt eget företag och hålla på med olika projekt som hon och hennes man bekostar. och dem är även coacher för mig.
och anledningen till varför hon ringde mig var en mycket smickrande motvivering.
"ja, jag minns dig som en väldigt roligt, trevlig och öppensinnad person. jag gillade dig väldigt mycket och jag vet att du hade vart rätt för dethär"
och så har hon letat rätt på mitt mobilnummer genom min gamla skola och hela köret bara för att få kontakt med mig! :)
så nu har vi bestämt möte på måndag morgon på espressohouse där vi ska gå igenom allt och så ska hon berätta mer! vi får väl se vart det här leder, men jag tycker det låter fruktansvärt roligt iallafall!



i'm happy! :D

hey hey, i wanna be a rockstar!

trots att jag inte var speciellt hungrig så lyckades jenny dra med mig till macken, och vi köpte pasta. den var helt okej för att vara färdiglagad och mickrad pasta! :)
dessutom gillar killen på macken oss på telia. tidigare idag när jag var nere och köpte en youghurt fick jag en film av honom. egentligen skulle man köpa en tidgning, så kunde man få köpa filmen för "bara" 69 kronor.
men han hade så många, och ville bli av med dem så jag fick en gratis. dock vet jag inte hur många gånger jag kommer titta på en actionrulle med clint eastwood. men men! det är tanken som räknas ^^

ringde magdalena på lunchen nu också. hon var nervös! stackarn ska tatuera sig imorn, och tror att det ska bli det mest smärtsamma i hennes liv. men hon har fel! det gör inte speciellt ont. visserligen har jag bara gjort en tatuering innan, och den är ganska liten. men det kan väl inte vara så stor skillnad? dessutom är magdalenas lika liten! ett litet hjärta :*)
och i november, då gaddas jag! HURRA! det är lite rockstar.

onsdag!

veckan rullar på och det är redan onsdag. för en vecka sen så här dags låg jag vid en pool och njöt av den sista dagen på rhodos. och gissa om jag längtar tillbaka? slappa dagar i solen, ljumna bad i havet, goda cooktails och inte ett enda bekymmer i världen! ingen stress över huvudtaget!
trots att det bara är knappt en vecka sen jag satt där vid frukostbuffén så känns det så konstigt avlägset på något sätt nu när man sitter som supporttekniker dygnet runt.

idag hade jag iallafall sovmorgon! jag och krille låg och sov till frammåt tio, gick upp och åt en ordentlig frukost tillsammans och sedan kunde vi duscha i lugn och ro! det var riktigt skönt. men det finns nackdelar med att jobba kväll också. man kommer inte hem förrens det är mörkt, och då är det bara till att gå och lägga sig igen.


på fredag är det dags för suprise-resan för mamma och marie. eftersom jag vet att iallafall marie läser min blogg då och då så vågar jag inte skriva vart resan bär av. men jag kan säga så mycket som att det kommer bli en sjukt rolig och lång dag. jag längtar!
men det är synd om krille som måste köra bil så många mil :D



och öis vann över assyriska igår! så jävla skönt! nu drar vi änna iväg där uppe i toppen.
DET ÄR VI SOM SKA TILL ALLSVENSKAN!

OMG!

OMG OMG OMG! nytt världsrekord! världens största hund:
- och jag som ville att min hund skulle vara den största.


omg


så snygg!

snart har jag lunch! vad blir det då? jo, en korv på preem eller nått i den stilen. låter väl lyxigt?
magdalena frågade mig för en stund sen om jag ville följa med henne på kungsmässan någon dag. det hade vart grymt roligt! nackdelen är bara att jag jobbar så sent alla dagar. eller om man slutar vid sex, då är man inte i kungsbacka förrens vid sju och tja, det blir bara stressigt!
idag slutar jag visserligen lite tidigare. men jag ska till krille hade jag tänkt. och har jag ens råd att shoppa mer nu?
i helgen köpte magdalena en singoalla top på gina tricot som jag är galet sugen på. men det kanske inte är så coolt om vi har lika dana? haha.




men visst är den snygg?



aaaa

tisdag

altså, kvällarna går så fort! igår när jag kom hem från jobbet var klockan ungefär sex.... då stack vi o käkade, och var hemma vid sju igen. sedan sa det bara poff! sen var kvällen slut, och jag somnade framför tvn igen.
jag som vill ha lååååånga mysiga kvällar hemma med krilleponken.
och så får man sova några timmar och sedan är man tillbaka i teliahuset! men jag antar att jag inte ska klaga... jag har ju iallafall ett jobb!

jag har fått erbjudande om en ny lägenhet, btw! :) en tvåa nere i partille. på 80 kvadrat! det är sjukt stort..... lite mer än 25 kvadrat, som den förra lägenheten jag tittade på.
denna gången ska jag dock inte hoppas på för mycket, och verkligen inte ta ut någon seger i förskott. men jag kan ju inte göra annat än att hoppas iallafall!


nu är också biljetterna och hotell bokade till london! äntligen ska jag få träffa min allra bästa vän joss! :) jag längtar! det ska bli riktigt roligt att få komma till london. gå på harrods, åka london eye, gå på Madame Tussauds och framför allt dricka kaffe på starbucks!
london, here i come!

london

jag vill hem!

nu vill jag hem.... jag är hungrig och äsch! jag längtar bara hem.
första dagen på jobbet har gått bra! har haft utvecklingssamtal med min chef, som gick utmärkt! det fanns ingenting att klaga på :)
men nu är jag seg. jag får bita ihop sista halvtimman och ta ett par till samtal.

och jag MÅSTE ta tag i körskolan nu också. jag vill ju så grymt gärna ha körkort! alla hinner före mig känner jag.

på jobbet igen då!

så var man tillbaka på jobbet igen! efter en skön och underbar semester, och sen efter några dagars hemmaliggande med öroninflammation.... men det känns ganska skönt att vara tillbaka här iallafall! har fått min fasta plats nu och allt, så jag har lite att pyssla med. sätta upp mitt schema, skriva ut bilder och sånt spännande! ;)
men visst, det var jobbigt att gå upp imorse. speciellt när krille låg kvar och sussade sådär sött. åh, jag ville bara stanna!

helgen har vart en bra helg. i fredags var jag bara ensam hemma och tog det lugnt. frammåt eftermiddagen åkte jag med mamma ner till allum och tittade på lite kläder. fick faktiskt köpt mig en fin kjol! och så köpte jag en fotoram! ^^
kvällen spenderades med mamma och pappa framför tvn uppe i vardagsrummet.

lördagen var också en soft dag! först en lång shoppingrunda på stan med magdalena. och vi fick shoppat oss en hel del måste jag säga. nya byxor, toppar, morgonrock, tofflor... och så hann vi med en fika på espressohouse! SOM jag saknat chailatte. och som jag saknat att springa på stan med magdalena och snacka om killar, sex och smink ;)
det är ju bara sånt vi tjejer kan! ><
på kvällen glodde vi på ännu en svensk film med helena bergström. "Angel".... och den var väl inge vidare! uscha näe, istället fick jag en helkroppsmassage en hel timma av magdalena. DET var njutning! herregud, bland det bästa på länge alltså!

och igår övningskörde jag till kållered och hämtade krille :) vi hade en myskväll hemma med taco och sedan bridget jones! dock somnade jag mitt i filmen. allt penecelin gör mig så trött och seg.
men, jag vaknade till efter filmen och då var det mysstund på hög nivå. krillepille, jag älskar dig <3




nu ska jag jobba vidare! har utvecklingssamtal med min chef sen. oj oj oj...

men.... sömn?

alltså, det är lördag. jag vaknade 07.30 och var helt utvilad. visserligen gick jag och la mig ganska tidigt igår. allt penecelin jag äter för örat gör mig ganska trött, och framför allt har jag ont. så det skönaste är att somna ifrån smärtan.
men njae. det var ingen bra natt. krille svarade inte på telefon så jag fick ingen godnattpuss. han sket i mig helt enket :P dessutom hade jag mardrömmar om allt möjligt.... när ska dem sluta?

och något som gör mig stressad är att på måndag börjar verkligheten. då är det tillbaka till jobb, körskola och allt annat som jag måste ta tag i.
men jag ska iallafall gå en fotokurs nu i höst! :) det ska bli spännande!


nu ska jag försöka väcka mamma (ja, ni hörde rätt. jag är uppe innan henne!) och så ska vi äta frulle!

hemma igen!

sådär ja! så var man hemma i kalla sverige igen....
men jag har haft en helt otorligt skön semester med bara massa sol och bad! :)
rhodos var verkligen fint, och klimatet var helt sjukt. havet var helt ljumet. för att kunna svalka sig var man tvungen att ligga i poolen!
om ni spanar in mina bilder på bilddagboken (http://trubbel.bilddagboken.se/) så finns typ hela semestern dokumenterad där!
en mysigare kärlekssemester tror jag inte att man kan ha <3



rhodos

nu åker vi

klockan är nu 03:32 och vi har precis duschat och gjort iordning oss!
så nu sticker vi! :)

hej då!

trött, eller vad?

idag är jag så jävla megatrött! när klockan ringde klockan sex imorse trodde jag att det var mitt i natten. men men! inte hänga läpp, det var bara att hoppa upp och ta sig till jobbet.
och nu har jag jätteont i huvudet! det känns som om ett migrän anfall är på väg. usch! inte kan jag väl bli sjuk nu? vi åker ju till grekland inatt! det ska bli så satans jävla skönt!


dock så missar jag lite härlig fotboll! bland annat så missar jag bortamatchen mot falkenberg ikväll - för jag måste packa åt både mig och krille och ja.... det tar sin lilla tid! men heja öis! ikväll blir det 3 sköna poäng igen!
en annan sak som är spännande är att gais vann derbyt igår mot ifk! herregud, det var lycka! nu är ifk göteborg SÄMST!



första september...

idag så är det min första dag på jobbet som fastanställd. jag är alltså inte längre sommarvikarie! hurra!
innan jag går hem idag ska jag få mobil + abbonemang. så nu har jag jobbmobil, och behöver inte längre oroa mig för dyra mobilräkningar. jag återkommer senare med nummer, så att ni inte missar att jag byter :)

efter jobbet idag ska jag somsagt gå till mobilfirman som ska få chansen att laga min dolce & gabbana mobil.
och så var det tänkt att jag och krille skulle gå med hans pappa och farfar på derbyt ikväll. ifk göteborg - gais. sista derbyt på ullevi!
men det strulade lite med biljetter, och äh. så viktig är inte den matchen....
vi får åka hem och packa inför resan istället :)


RSS 2.0