melissa horn

lät du henne komma närmre?
var hon vackrare än mig?
ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig.
jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer.
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

tomhet

jag kan inte säga annat än att det gör fruktansvärt ont, och det är förbannat tomt här hemma utan dig roffe <3
du kommer alltid vara med mig i mitt hjärta, och i mitt hjärta kommer du alltid att vara min!

mitt tuffaste beslut...

jag ska inte dra ut på det, jag ska berätta med en gång. jag står inför ett tufft beslut, ett utav de värsta i hela mitt liv.
jag står och väger mellan om jag ska lämna bort min älksade ögonsten rolf eller inte. (rolf är min katt...)

jag älskar honom mer än något annat, men samtidigt vet jag att han inte mår bra hos oss. roffe är en blandras mellan perser och norsk skogskatt. en sådan katt ska vara ute. han har världens jaktinstinkter och flyger efter varenda skugga, fluga, eller nu i juletid så är det julgranskulorna i granen han flyger efter som en idiot.
jag vet att han skulle må bäst av att få komma till någon som bor där han kan få gå ut, springa, jaga fåglar och dessutom få riktigt mycket utrymme.
hos oss bor han i en etta på vallhamra torg. det enda ute han får vara är på en balkong mot ljungkullen. där finns inte mycket att jaga.


men så slår egoismen in, och kommer ikapp. jag köpte roffe för ungefär ett år sen. jag visste att han var en skogskatt, men jag intalade också mig själv om att han skulle bli en perfekt liten innekatt med oss. han var ju så lugn, fin och snäll!
på dethär året har jag lärt känna kissen, och han är en av de mest underbara katter som finns! det gör riktigt ont i mig att tänka tanken att lämna bort honom. men det är som sagt bara egoism. för vad är egentligen bäst för roffe?
jo, självklart det jag nämde tidigare. och min mammas bästa väninna är djurvän, och har haft katt sedan måååånga år tillbaka. hon har ingen katt kvar idag, hon har bara en hund som också är en riktig kelgirs. och roffe kommer ju så bra överrens med andra hundar. det har vi sett förr, när han legat och myst en hel natt med krilles mammas hundar.... ändå är mitt beslut så svårt! hur ska jag klara mig utan roffeman här i lägenheten, som bokstavligt talat hoppar på alla fyra när jag kommer hem från jobbet?
hur ska jag klara mig utan någon som kurrar ner sig mellan mig och krille under täcket på nätterna?


jag vet inte hur jag ska göra, men tiden går.....


 

 


.

my heart did time in siberia
was waiting for the lie to come true
cause it's all so dark and mysterious
when the one you want doesn't want you too

stockholm - here we come!

näe, om 12 timmar är vi på väg till stockholm! det känns underbart! backstreets back, alright!!!

shopping och julklappar!

sedan jag skrev sist har jag gjort en hel del! jag har tex vart i ullared hela TVÅ gånger. tro det eller ej, samma helg dessutom. det var inte planerat eller meningen, men det blev så.
jag fick iallafall köpt mycket julklappar! men var inte oroliga, det är inte så ni alla kommer få julklappar från ullared... men ändå!


idag har jag vart ledig från jobbet. tog en riktigt lång sovmorgon, och därefter åkte jag och krille till frölunda torg som byggt till en ny del på varuhuset. i förra veckan öppnade dem en jättestor gina tricot på två våningar, så jag var tvungen att kolla läget.
köpte några klänningar, bland annat en som jag tänkte ha på julafton och sådär. köpte också lite festkläder till i helgen när vi är i stockholm (backstreet boys!!!) och maggie, du kommer bli förvånad. men jag har köpt en väst. en PÄLS-väst. men denhär var riktigt snygg! H&M is the shit.


dagen avslutades med att hämta upp thaimat, och åka till mamma och pappa för att slå in julklappar. herrejävlar, jag tror vi slått in över 100 stycken. rekordåret! men julklappar hör julen till, så är det bara.

PUSS O KRAM


RSS 2.0