arbetstid = bloggläsar tid

jag är så trött på mitt jobb för tillfället! samma tjat dag ut och dag in om ip-telefoni som inte fungerar, digitaltv boxar som brunnit upp och folk som inte kan läsa e-post. livet går väl knappast ut på att sitta här? näe, helt ärligt. om jag inte får vara kvar efter månadskiftet mars/april kommer jag väl inte bli helt knäckt. jag får leva på min a-kassa ett tag och flitigt söka nya jobb.
som tur var finns bloggarna här om dagarna och räddar mig! tänkte tipsa er om de bloggar jag följer och läser mest just nu:


http://magiskaminnen.blogg.se/ - leonoras blogg! en blogg som verkligen exploderat, och fått grymt mycket läsare! leonora är lucas lillasyrra - och hennes blogg läser jag flitigt! :) you go girl!

http://enbyggtjejs.blogg.se/ - gocke! min svägerska och kanske den bästa släkting jag har! här följer jag hennes liv då jag inte hinner träffa henne. hon skriver bland annat om sitt liv som ensam tjej på bygglinjen i kungsbacka! och vi får också läsa om en hel del festande ;)

http://sabrina.blogg.se/ - sabrina! hennes blogg är grym - och snygg! skön läsning och coola bilder att vila ögonen på när man sitter i teliahuset med förbannade kunder.

http://thailack.blogg.se - tuff tjej som drömmer om att bli tatuerare. hon skriver med ett tilltalande språk och självklart har även hon fina och tuffa bilder!

http://ellamarie.blogg.se/ - en av mina favvistjejer! 15 år och gravid med tvillingar. denna tjej är jag verkligen imponerad av! jag menar, hur många 15 åringar är redo att ta steget att föda tvillingar i 15 årsålder? jag önskar dig verkligen all lycka till och håller tummarna för dig!

http://ballabellas.blogg.se/ - en riktigt snygg och bra blogg! en ganska nyupptäckt blogg som jag följer varje timma från och med nu.



sedan bör ni spana in länkarna jag har här till vänster :) där har ni alla mina goa vänner bloggar!

Kommentarer
Postat av: EllaMarie, 15 år och gravid med tvillingar.

Tack så mycket :)

2009-02-24 @ 15:51:30
URL: http://ellamarie.blogg.se/
Postat av: Anonym

<3

2009-02-24 @ 15:56:04
Postat av: EllaMarie, 15 år och gravid med tvillingar.

Hej igen! Såg att du kommenterat lite frågor.



Nja.. jag är inte så orolig inför framtiden då jag tror att allt ordnar sig om man kämpar. Jag ska såklart plugga och skaffa jobb men jag kommer ta en pause från skolan lite mer än ett år.



Vi har gott om pengar så för oss är det inga problem. Jag får mycket av mina föräldrar och speciellt min mormor. (inte för att jag är gravid utan har alltid fått det)



Sedan så har Hampus ärvt pengar från sin morfar men jag vet inte hur mycket det är.. men lär vara rätt mycket då han säger att vi ska köpa hus och sånt sedan när han har pluggat klart. (Han läser på högskola, juridik) Viktigast att man slipper lån!



Men har såklart stöd från mina föräldrar OM det skulle ta slut mellan mig och Hampus. Det är ju viktigt att ha en plan B.

2009-02-24 @ 15:59:09
URL: http://ellamarie.blogg.se/
Postat av: Leonora

sv; haha, visst :D

lägger en länk på dig i sidan :D

2009-02-24 @ 16:47:03
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: bella

oj, vad glad jag blir! det är klart du får länka! :-D Har du haft en bra tisdag annars då? kram!

2009-02-24 @ 17:15:21
URL: http://ballabellas.blogg.se/
Postat av: Leonora

Läser också hon som är 15 år och gravid med tvillingar, grymt kul att följa henne :D

2009-02-24 @ 19:00:39
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: Caroline

åh vad smickrad jag blir! du är den bästa i släkten lisa larsson <3

2009-02-24 @ 20:21:20
URL: http://enbyggtjejs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0