ingenstans blir man så fin, som hos frisören!

åhå, jag gjorde ett besök hos min frissa imorse! anita :) världens mysigaste frisör. och håret blev rött! så sjukt snyggt. har kallats lilla körsbäret av både krille och några jobbarkompisar! haha.

efter besöket hos henne träffade jag jossan!!! hon kom hem från london tidigt imorse, och självklart kan jag inte hålla mig ifrån att träffa henne. så det blev två mysiga timmar med massa snack och flera koppar kaffe. riktigt gött och mysigt att ha dig hemma! :)
vi diskuterade faktiskt att ta en vecka till mallorca i sommar igen - jag hoppas verkligen vi kan göra det i juli! det vore så gött!


men nu jobbar jag kvällen - fram till 22:15. känns lite surt... men men, jag ska inte gnälla. i övrigt är detta en ganska slapp vecka på jobbet!

västtragik!

jag blir riktigt trött på västtrafik. nu imorse när jag skulle ta bussen var jag ute i god tid på hållplatsen, och tänkte ta en tidigare buss för att kunna köpa frukost i caféet innan jobbet - utan att behöva stressa.
gick på bussen, satte mig längst bak och stoppade ipod lurarna i öronen. tog buss 505 som ska vara en snabbuss från vallhammra torg (där jag bor!) till stan...
åkte 3 hållplatser, sedan stannade bussen. han höll på att fippla fram och tillbaka med dörrarna. det hela slutade med att busschauffören gav upp och sa till oss att ta bussen bakom, eftersom dörrarna var trasiga.
dock körde bussen bakom helt förbi, och det var nu 20 minuter kvar tills jag skulle börja jobba. nästa buss gick om 30 min.
FAN FAN FAN!
så nej, jag tog en promenix, en ganska snabb sådan tillbaka till vallhamra torg för att där fanns det iallafall lite fler bussar att välja mellan.
det hela slutade iallafall med att jag blev ungefär en halvtimma sen - och då åkte jag ändå i väldigt god tid för att slippa stressa.
gissa om jag var arg?! jag förlorade inte bara tid och pengar. utan jag förlorade också helt det lilla förtroendet jag hade kvar för västtrafik. det är jävligt viktigt och högt prioriterat tt utveckla nya komplicerade biljettsystem, men en sådan enkel och självklar sak som att bussarna ska hålla tiden och vara i funktion vid varje färd verkar vara en omöjlighet för västtrafik. 
VÄSTTRAGIK!


studenten närmar sig för mina vänner!

sitter på jobbet - inte speciellt lång tid kvar nu. en timma ungefär! sedan slutar jag. woho!
efter jobbet tar jag mig nog en sväng till allum för att köpa lite studentpresenter. jag ska ju somsagt på flera studenter både denna och nästa vecka.
jag kan inte förstå att det är ett helt år sen jag tog studenten! det känns verkligen som igår...
och något annat jag inte heller kan förstå är att jag nästa vecka har jobbat ett år på telia. ETT ÅR som supporttekniker. det ni! och tagit körkort, och förlovat mig, och flyttat hemifrån..... listan kan göras lång!
frågan är, när är det dags att ta nästa steg i livet?

blocket.se

jag jobbar en skön vecka! måndag - lördag visserligen, men mestadels tidiga pass, vilket gör att jag är hemma i god tid på eftermiddagarna.
förrutom på onsdag, då jobbar jag stägning (13:30-22:15) men det passar ganska bra, för då hinner jag gå till frissören på förmiddagen så håret är nyfärgat innan alla studenter! först är det hanna fridéns student på torsdag, och sedan är det carp och mickes student på fredag.
ett jäkla partajande ska det bli, vill jag lova!


sent igår kväll la jag upp en annons på blocket. jag vill bli av med mitt barbord med tillhörande stolar...
jag la ut det ganska billigt, endast 800 spänn för hela kittet. och vet ni? jag har blivit nerringd. eller nej, inte riktigt så illa. men det är flera stycken som hört av sig och vill ha det.
så fort gick det!


spana min annons här:
http://www.blocket.se/goteborg/Barbord___Barstolar__knappt_anvanda_21873842.htm?ca=15&w=1


kalmar borta

har inte skrivit nått inlägg på ett par dagar nu - trots att jag lovade.
men nu tänkte jag skärpa mig på riktigt! börjar med ett litet inlägg om torsdagen.
då var nämligen jag och my på roadtrip hela vägen till kalmar! 80 mil fram & tillbaka.
vi såg självklart kalmar ff - öis. det var ju själva anledningen till varför vi åkte... men det blev ändå en helmysig dag med fikastopp och fina små skogsgläntor i småland.
matchen slutade dessvärre 1-0 till kalmar.... men å andra sidan hade jag inga höga förväntningar. det kan man inte ha som öisare idag...

här följer iallafall lite bilder från resan :)

hej & förlåt!

eftersom sabrina (mfl.) nu påpekat min dåliga uppdatering, och jag dessutom fått tillbaka lite bloggsug så tänker jag ta upp bloggen igen! :)
jag orkar inte riktigt nämna allt som hänt sen sista, men det viktigaste: jag har flyttat och är klar med min nya lägenhet i sävedalen och jag har fått förlängt mitt vikariat tills i höst!
jag trivs riktigt bra i min nya lägenhet, och ser fram emot många grillkvällar på balkongen tillsammans med mina vänner & bekanta. jag hoppas ni kommer förbi?


har precis i denna vecka gått en utbildning på jobbet som kallas för  "telia smart" - för att kunna börja supportera ALLA våra kunder med trådlösa uppkopplingar. så har ni problem med era trådlösa nätverk där hemma så kan ni från och med nu slå mig en pling ;)
för övrigt går det riktigt bra på jobbet! vi har sälj-veckor och mängder med tävlingar för de medarbetare som säljer mest.
jag leder överlägset! jag binder & skaffar kunder varje dag.
kanske borde jag jobba på kundtjänst istället för på support?
hur som helst är jag ganska säker på att det är min starka insats i säljet som fått chefen att förlänga mig tills i höst (till att börja med!)


nu ska jag fortsätta i telefonen en stund! men jag looovar att uppdatera från och med nu :) en inlägg kommer lite senare om gårdagens resa till kalmar!

im back
back on track!

vill ha, vill göra.

allt vore så mycket lättare om min pojkvän fick ett jobb. jag börjar bli galet trött på att bara ha honom hemma som någon jävla hemmafru. och jag vet att han försöker så gott han kan med att skaffa jobb, både själv men också via arbetsfömedlingen och socialen. men när inte ens det räcker till så ger man upp - snälla, vakna sverige! ge oss ungomdar jobb, vi behöver det!
det finns så mycket jag vill göra nu och i sommar som jag kommer få avstå ifrån bara för att jag vet att jag står ensam med en hyra och måste försörja min sambo.
jag vill kunna åka utomlands med min pojkvän utan att han ska behöva låna ifrån mitt sparkonto, jag vill kunna köpa lite nya grejer till vår lägenhet utan att få dåligt samvete. jag vill köpa en ny mobiltelefon eftersom min inte fungerar.
jag vill kunna köpa en liten bil som jag kan ha, nu när jag tog körkort i vintras och allt.
men ingenting jag vill göra eller köpa kommer att kunna bli verklighet sålänge det är såhär. och det gör mig illamående.jag vill galet gärna åka utomlands i sommar på min semester
men jag vet inte ens om jag har råd att ta ut min semester. funderar på att jobba på semestern, så jag får dubbel lön.
på så sätt kan vi ju faktiskt klara några månader till....


konstiga människor

tyvärr finns dem överallt!

bilder på gadden!

nej, jag orkar inte riktigt blogga på riktigt än... flytten är inte helt klar, och jag har legat med feber, influensa och all jävla skit på samma gång.
men jag har iallafall tagit lite bilder på min nya gadd, som jag lovat! enjoy!mitt i flytten!

förlåt att jag aldrig bloggar. förlåt!
men jag är mitt i flytten till min nya lägenhet i sävedalen!

RSS 2.0