ännu ett stort hål i plånboken...

ingen kan väl ha missat att jag gillar att handla på the body shop? jag tror jag har allt där i från! förrutom dofter och produkter jag inte gillar då... men dem har jag ju ändå provat.
idag blev det ett nytt stort hål i plånboken. the body shop firar just nu 30 år, och har massa 30 års-erbjudanden och kampanjer. blandannat har dem tagit in 30 favoriter från förr i 30 dagar. och ni kan ju gissa om jag blev glad när jag läste i deras medlemstidning att dewberry-doften skulle göra comeback!
så idag (när dem kom till butik) var jag snabbt där. köpte 3 stycken bodylotion, och två duschcremer. dessutom köpte jag ett bananshampo och ett bananbalsam som min faster eva säger är en klassiker från 80-talet (eva är butikschef på the body shop, drottninggatan) det ska bli spännande att dusha imorgon bitti! först de nya shampot och balsamet, sedan älskade dewberry-duschcremen och sist men inte minst, body lotion!!!kan det bli en tråkigare måndagskväll?

anna anka - vilket jävla stolpskott!
och så öis som krossades av AIK på det också...det är dags för söndagsmys!

fan vad arg jag blir. jag skrev ett helt jättebra långt inlägg. och så skulle jag trycka på spara, kom åt fel knapp. och så var allt borta! attans. jaja, jag får väl försöka skriva ett nytt, snarlikt...


när man vaknar en söndagsmorgon och lördagskvällens godis står framme på soffbordet, finns det seriöst något mer underbart? jag vet att när jag bodde hemma sa alltid mamma "ät inte godis på morgonen, det är verkligen inte nyttigt" men då till min fråga. det kan ju omöjligt vara nyttigare att äta godis kvällen innan, eller? blir man tjockare om man äter det på söndagsmorgonen istället för på lördagskvällen? hm.krille sover fortfarande. han jobbar nätter på helgerna, så jag antar att jag får låta honom sova en stund till. sedan tänker jag tvinga ut honom på massa roliga ärenden! ska tillexempel hitta en väska han kan ha alla sina böcker i (ja, han har ju börjat plugga nu...) dessutom behöver vi lite förvaringslåtor och sånt. kanske kanske kanske lite kläder till mig? :) mhm!

näe, nu ska jag spela lite mer farmville (jaaa, jag är nerd!) och sedan tänkte jag ta mig en dusch och göra mig i ordning. och så ska jag ladda in lite ny och het musik i min iphone!


<3

glömde i förra inlägget berätta om att jag var på liseberg igår tillsammans med my och tittade på håkan hellström! han var verkligen amazing! som vanligt...slapplördag

det är ingen idé att jag ursäktar att jag inte bloggat på länge... för då skulle jag behöva ursäkta mig varje gång jag skriver ett inlägg.
i och med att vi på jobbet fått "surf-förbud" så är det helstopp på allt surfande. så, ingen facebook, ingen msn och framför allt inget bloggande på arbetstid.


men jag har haft en underbar tid senaste perioden! joss har vart hemma ifrån england i 10 dagar. det var mycket festande, shoppande och mysande!
jag hoppas jag kan få upp lite bilder. dock tog jag nästan inga bilder själv, så jag får vänta tills joss får upp lite bilder som jag kan sno! ^^
men det var blandannat kräftskiva, utekvällar på krogen och så ullaredsresan som dokumenterades med kamera.nu är det lördagskväll - och denna helgen kommer verkligen bli en slapp! som idag. kan inte minnas sist jag tog en riktig sovmorgon och inte gjorde någonting på en hel dag! men idag blev det sanning! och imorgon kommer bli lika soft. härligt!

ork?

jag vet att jag inte bloggat på lääänge. men jag har legat hemma i influensa - inte svininfluensan dock.
men nu har jag vart borta från jobbet i 9 dagar och bara legat hemma. förstår ni hur rastlös jag är?
men äntligen börjar det vända och jag känner mig ganska frisk och pigg igen! imorgon är jag ledig, och på torsdag ska jag tillbaka till jobbet igen - då har jag inte jobbat på 10 dagar. känns konstigt! men som sagt, min kropp orkade inte, jag blev sjuk... men nu känner jag mig iallafall utvilad - det var längesen sist!

jävla influensa!

har sovit halva dagen - och lyckades trots det somna runt nio ikväll... dock var lyckan kortvarig. nu är det omöjligt att somna om. jävla influensa! jag orkar inte vara sjuk längre...

Äsch på dig, skrälle!

Jag vet inte hur många gånger vi fått ringa HP senaste året. Jag har haft min dator i ca 1½ år, och det är ständigt problem! För ett tag sen mätte vi upp att processorn var ca 97 grader varm. LITE för varmt i en laptop?! Det har till och med blivit brännmärken i bordet efter datorn...
Och inte nog med det. Igår stendog hela datorn. Helt plötsligt gick den inte att ladda. Förmodligen har den blivit överhettad och orkar inte mer. Den känner inte ens av att jag sätter i laddaren (och ja, laddaren fungerar...)
Min laptop har varit inne på lagning 2 gånger, och jag tror dem har bytt allt i den. Nu vill jag ta mig fan ha en helt ny dator! Min pappa betalar dyra pengar för extra garanti och försäkring på skiten. Och då SKA det fungera, gör det inte det så är väl det minsta man kan kräva att HP är lite hjälpsamma?!
Synd bara att dem antagligen kommer ta in datorn, formatera den, och så försvinner alla mina bilder som jag inte hunnit lägga in på skiva...
Hejdå sommaren 2009.


RSS 2.0