Dag 19 – Detta ångrar jag

jag ångrar ingenting jag gjort. jag ångrar bara det jag aldrig gjorde...
men som allas vår håkan hellström säger. "man måste dö några gånger, innan man kan leva"

mellandagsrea - in my ass

i söndag skulle jag och krille ut för att mellandagsshoppa lite för pengarna och presentkorten vi fått i julklapp.
jag köpte ingenting på rea - där i mot köpte jag en hel del nyheter till odinarie pris. blandannat köpte jag smink för en ganska rejäl summa. såklart ingen rea där... och sen insåg jag att make up store aldrig har rea. varför vill jag alltid köpa allt smink där?
krille köpte en ny kontroll till wii eftersom vi fått lite roliga wii-spel i julklapp.
köpte också underbara lakan som jag tittat på sedan jag var 12 år och gjorde om mitt barnrum. då ville jag ha röda, till mitt röda rum.
men denna gång fick jag köpa bruna, eftersom vi mest har brunt och beige hemma i sovrummet. självklart var det ingen rea på dessa heller...  men äntligen är lakanen mina! så himla fina med brodderi, små knyten och spetts!


ÄLSKAR!





Dag 18 – Min favoritfödelsedag

när jag fyllde 20 var gryyymt. det var en fredag, och jag hade hyrt en lokal nära där vi bor. jag bjöd såklart in alla mina kompisar, och det var en jävla fest. riktigt lyckad!
tänk att det snart är 2 år sedan...
hur som! här följer lite bilder från min lyckade 20års fest:



jag och frugan


samlingsplatsen var i lokalens kök!


hello grabbar!


girls just wanna have fun!


syskonkärlek! ;)


maggiedarling :D


jag fick ett megastor paket, med ett megastort innehåll...



du är snart där...

blivit sparkad runt några gånger
som en del måste bli
för att fatta vad som betyder nåt
och vem som går att lita på
men när du var med mig
musiken slutade aldrig
du bara får mig att hänga, hänga kvar
för jag tror
när vi går genom tiden
att allt det bästa
inte hänt än

fortsätt när de lynchat sista hoppet
fortsätt när allt du levt för räknats ut som ett skämt
där under träden, bakom stängslet
finns en stig för dig, fortsätt
när du blir gammal
och när du somnar
med det sista de sa i din dörr
-håkan, du var bättre förr







Dag 17 – Mitt favoritminne

mitt favoritminne är en av min och min sambos första nätter ihop. vi lånade min mamma och pappas sommarstuga ute på hönö en helg i juli. det var otroligt mysigt, och vi var sådär underbart nykära.
jag vill inte gå in på detaljer, eftersom detta är ett väldigt privat och intimt favoritminne. men underbart var det, och lyckliga var vi. är vi. det är snart 4 år sedan...




underbar sommarnatt i slutet på juli 2007




Dag 16 – Min första kyss

...första gången för mig?

min första riktiga kyss (inte en puss i lillskogen) var en kyss med min dåvrarande pojkvän thomas. den uppstod i sagoslottet på liseberg. jag vill minnas att jag var 13 år då. det var vår första "dejt" eller vad man nu säger när man är 13 bast? thomas var några år äldre än mig, så visst var det nervöst...
jag minns egentligen inte så mycket av själva kyssen, jag bara minns att jag var så stolt att jag kysst någon på riktigt för första gången!

...det var första gången det.




som ni märker har jag inte uppdaterat min blogg varje dag - jag tror nog 30 dagar snart har passerat sedan jag började skriva "ett inlägg om dagen" och ändå är jag bara på dag 16. detta beror såklart på att det är december månad. det har precis varit jul och jag har helt enkelt varit en upptagen kvinna. och en lat.


Dag 15 – Mina drömmar

jag har massvis med drömmar. jag drömmer om att snart få resa till indien och dubai. jag drömmer om att få bo i ett hus på landet med katter och hästar. självklart drömmer jag om att skaffa barn så småningom med min sambo. jag drömmer om att mitt liv ska bli sådär perfekt.
min högsta dröm just nu är att få en större lägenhet, eller köpa hus när ekonomin tillåter detta.
- i am a material girl

Dag 14 – Vad hade jag på mig idag

idag hade jag på mig en rosa tunika från rosebud :) leggins, och mina nya stövlar! har tyvärr inget bildbevis denna dag... jag är hemskt ledsen för detta. skärpning!

Dag 13 – Den här veckan

  • måndag: jobb till 22:15, därefter lite paketinslagning
  • tisdag: jobb till 25:15, sen ännu mer paketinslagning :D
  • onsdag: jobb till 16:30, därefter ska jag köpa lite mat och mys inför uppesittarkvällen, sen ska vi "flytta in" i krilles pappas hus som vi ska passa några veckor när dem är i thailand över jul och nyår.
  • tosdag: jobb till 16:30, sen äre uppesittarkväll :D <3
  • fredag: julafton hos mammi och pappi med familjen
  • lördag: julmiddag på orust
  • söndag: annandagen, degdag med film och bara mys i huset :)


thindra och krille, jul på liseberg 2010


Dag 12 – I min handväska

  • plånbok
  • telefon
  • nycklar
  • cigg
  • tändare
  • smink
  • tuggummi
  • plåster
  • digitalkamera
  • penna



Dag 11 – Mina syskon

jag har en storebror som heter linus :) när vi var yngre bråkade vi dag och natt, och jag kunde aldrig i hela mitt liv tänka mig att vi skulle komma bra överrens när vi blev äldre.
men tänk vad fel man kan ha! vi är numera goda vänner och umgås både genom jobb och privat. jag är glad att vi har fin kontakt, och jag älskar min storebror otroligt mycket!





bror och jag på julfest med jobbet :D


Dag 10 – Det här hade jag på mig idag

eftersom blogg.se låg nere igår kommer jag göra två uppdateringar idag :)

Såå, det här hade jag på mig igår:
svarta leggins
en beige tjock stickad poloklänning
uppsatt hår med sidenrosett i
benvärmare
gummistövlar

-





<3

ett tips, läs denna underbara blogg: http://beyond-sizes.com/
jag älskar alla inlägg, bilderna, historierna, allt. ett gryyyyymt bevis på att man kan vara tjock och vacker!


Dag 9 - Min tro

jag är döpt och konfirmerad. jag har också gått i kyrkans körer, och varit "fadder" åt yngre konfirmander. på så sätt har jag tidigare varit i aktiv i svenska kyrkan. jag skulle nog påstå att jag är troende och kristen, men jag är inte religiös på långa vägar.

Dag 8 – Ett ögonblick

ett stort ögonblick i mitt liv är 1/4-2009 då jag och min nuvarande sambo förlovade oss. vi hade då varit tillsammans i 1½ år, vilket kanske låter lite kort, men det kändes rätt och vi ville båda visa för världen att vi valt varandra.
så om ett par veckor firar vi två-årig förlovning, och i sommar firar vi 4 år tillsammans. det känns underbart!
snart får vi väl gifta oss också? ;) hih <3

ett annat underbart ögonblick är min student, framförallt utspringet från skolan och ut på gården där alla släktingar stod och hurrade med ballonger och pinsamma studenskyltar. det är ett minne jag kommer minnas med glädje hela livet!















Dag 7 – Min bästa vän

min bästa vän sedan många många många år tillbaka är josefin.
jag har självklart massvis med underbara vänner som jag älskar, men josefin är något helt speciellt för mig.
vi har känt varandra sedan vi var små, och spelade fotboll ihop. dock umgicks vi inte speciellt mycket då, utan det var något vi började göra när vi tillsammans började högstadiet.

ingen har så sjuk humor som vi (eller bra!) och vi skrattar alltid åt samma saker. vi har upplevt så otroligt mycket tillsammans under dessa år. jag komer aldrig någonsin glömma våra resa till st tropez, eller vår semester på mallorca. de minnen vi upplevt ihop kan ingen ta ifrån oss, och jag tror det är svårt att någonsin leva upp till dem!
självklart har väl även jag och josefin haft up and downs. under en period i gymnasiet, när jag träffade min nuvarande sambo och josefin skapade ett nytt nätverk med vänner i gymnasiet så tappade vi lite kontakt, och jag var väldigt rädd för att det kanske skulle skita sig mellan oss tillslut. var jag kanske inte rolig att ummgås med längre? sedan flyttade josefin till london, och även då blev det svårt att hålla bra kontakt, visserligen natruligt, men jag var lika livrädd varje gång att vi inte skulle hinna ses när hon kom hem till sverige på semester mm.

men nu känns det som att vi är tillbaka där vi ska vara. josefin är hemma i sverige, vi har mer eller mindre daglig kontakt, och vi försöker träffas så ofta det går! såklart kommer jobb, körlektioner, plugg och annat ivägen. men jag vet att allt det där spelar ingen roll. för vår vänskap är lika stark och kärleksfull oavett om det gått en dag, eller ett år sedan vi träffades sist. jag älskar dig, och jag hoppas såklart att du känner likadant för mig. annars blir ju detta inlägg lite väl pinsamt ;)




vintern 2005


mallorca 2007


london 2008


hösten 2010



YOU RULE BABE!

trycka på rätt knappar!

förresten! ser ni min nya fina header? om inte, tryck på F5-tangenten, så ser ni den :)

Dag 6 – Min dag

skriver om min gårdag :) började med att jag vakanade upp hemma hos joss. sov över där och tittade på bonde söker fru kvällen innan! mitt absoluta favoritprogram... haha! efter detta åkte jag in till stan tillsammans med carp. vi gick runt i flera timmar, och nu har jag nästan fått alla julklappar köpta. det känns gött! bara några kvar, och det ska jag väl hinna. därefter åkte jag och lämnade in bilen på verkstad. eftersom krille gjorde en liten sladd *host* häromdagen så är det lite små reparationer som behöver göras... kvällen bestod av paketinslagning. jag orkade i ungefär 2 timmar... och då har jag säkert 50 paket kvar att slå in. så det finns att göra några kvällar framöver.

Dag 5 - Vad är kärlek?

Jag kan säga helt ärligt att innan jag träffade min nuvarande fästman och sambo visste jag inte vad kärlek var. Jag trodde att kärlek innebar att man svävade runt på rosa moln hela dagarna. Så är det inte riktigt. Kärlek enligt mig är när man känner att man hör ihop med någon, oavsett ålder, utseende eller annat ytligt och kan dela vardagen ihop. Det ska kännas naturligt årets alla dagar. Jag har hittat min stora kärlek. Visst har vi haft perioder när relationen känns som en liten flotte på ett öppet stormigt hav. Men vi tar oss igenom även dem perioderna, och det är vad kärlek är. Att kämpa för varandra i ur och skur. För hur jävla förbannad och besviken man må vara på varandra så finns det alltid sätt att ta dig ur det, om man älskar varandra. Jag älskar min fästman mer än något annat på denna jord. Och jag kan inte tänka mig att leva utan honom <3

Dag 4 – Det här åt jag idag

eftersom dagen knappt börjat tänkte jag istället berätta vad jag åt igår!

till frukost blev det rostade rågskivor med ost och paprika och ett glas juice.
sedan blev det fika när jag och carro var ute och handlade julklappar. fikan bestod av pepparkaksmuffins samt chailatte.
till middag åt jag pappas köttfärssås med fullkornspasta
sedan hade vi lite myskväll hos joss med bla pepparkakor och julmust till beckfilmen!

Dag 3 – Mina föräldrar

mina föräldrar är gifta och bor kvar i huset där jag växt upp i sävedalen.

min mamma heter lena och är 50 år.
jag och min mamma har alltid stått väldigt nära varandra hela mitt liv. när jag var liten var det mamma som var med mig på barntimmarna, när jag blev lite äldre var det mamma som alltid åkte med på alla körläger och gospelhelger, då vi har sång som ett gemensamt intresse.
det var också mamma som fick stå i manegen/paddocken/stallet och frysa häcken av sig när jag glatt travade runt på mina hästar.
nu senare i livet har jag och mamma fortfarande ett väldig stark relation. vi pratar på telefon nästan varje dag, och ses ganska ofta.
i våras var vi en vecka i grekland bara mammaa och jag, och det var en jättemysig resa, och något jag gärna  gör om.

min pappa heter berth och är 51 år. självklart älskar jag honom lika mycket som jag älskar min mamma, men på ett annat sätt.
pappa var alltid med min bror linus på hans aktiviteter när vi var små, eftersom de var sportintresserade. min pappa är handbollstränare, så det föll sig naturligt att min bror var med honom, och jag var med mamma.
på senare år kan jag dock tycka att jag och pappa kommit varandra närmre än när jag var liten. han har mer förståelse för mig nu, och framför allt märker jag att han har respekt för mig och mina beslut. han lägger sig inte i och vill bestämma över mig så som mamma ibland fortfarande kan göra.
dessutom är pappa alltid den första jag ringer när jag behöver hjälp med något hemma. han är en trygghet för mig, helt klart!

jag älskar mina föräldrar otroligt mycket, och jag kan inte tänka mig ett liv efter deras bortgång. förhoppningsvis
lever dem väldigt länge! <3



pappa å tiger woods, steekare.

mammi på kreta





Dag 2 – Min första kärlek

detta blir ju lite konstigt, haha. men ja, min första kärlek var isåfall emil lundin som jag gick med på kyrkans barntimmar. jag kan tänka mig att jag var kär i honom i några veckor iallafall!
minns att jag gjorde en teckning med röda blommor som stod i en blå vas, och så bad jag mamma skriva "till emil från lisa" på den. kärleksfullt, eller hur?

RSS 2.0