min spännande helg!

det är ganska surt att jobba helg... speciellt nu eftersom joss är hemma! dem har vart ute både fredag och lördag, och jag har jobbat! gud va roligt.
jag var nära på att bara gå ifrån jobbet och säga upp mig i fredags. men jag insåg ganska fort att det kanske vore korkat.

igår slutade jag jobba vid nio, lagom tills att melodifestivalen och sånt trams var slut. förstår ni att det är jobbigt att sitta med digitaltv-support då?
gnälliga jävla svenskar! "åhneeeej, bilden fladdrade när det var dags för peter jöback! och när det var pernilla wahlgrens tur var det knappt någon bild alls!!!"
hur som helst. efter jobbet åkte jag till ica för att lyxshoppa lite i tröst. jag köpte ben & jerry-glass, tropicanajuice, fruktsallad, kesella och skvallertidningar.
jag har för övrigt upptäckt att phish food är en av mina absoluta favoriter bland ben & jerrys!





här har ni en fin bild jag gjort på 1 minut som beskriver min lördagskväll:


converseväder, tack!

nu börjar jag bli trött på detta snökaos. det är lite FÖR mycket snö nu! jag vill ha vår, med ljusa kvällar, varma dagar, ballerinas, jeansjacka... ja allt som hör våren till!
men all denhär snön kommer väl ligga till midsommar. minst.

för övrigt har jag köpt biljetter till green day på ullevi i sommar! :)



lön vore nice, eller?

idag är det den 23e. borde det inte dimpa ner ett lönespec idag då? jag har faktiskt försökt snåla lite senaste veckorna. inte mycket shopping alls! eftersom jag har en räkning på 12 tusen att betala (kan inte säga än vad det är....) så kommer jag få ligga lågt ett tag. och jobba extra!


idag landar joss i sverige! hon är hemma på lite semester! tyvärr jobbar jag mycket, med helger och skit såklart.
men på torsdag har jag fått ledigt och då ska vi ha en heldag tillsammans! gå på stan, fika, bio, restaurang, rosé.... eller jag vet inte ett smack om vad vi egentligen ska göra. men jag vet att vi ska ägna hela dagen åt roligheter!



jag o joss, oslagbara.


tack! <3

Vilken underbar tjejkväll jag hade hemma på min födelsedag! Jag hade gjort en tacopaj som blev en riktig höjdare! Och så fruktsallad med kesella. Kan det bli bättre?Självklart blev det en hel del rosé, cider och annat gott till detta. Och en jäääävla massa tjejsnack! Bäst för kvällen var ju helt klart ”jag har aldrig” där det kom fram en hel del smaskig info om folk ;)Fick riktigt fina presenter också! Blandannat fina kaffeglas, en lilla-my-mugg, presentkort och produkter från the body shop (obligatorisk present från frugan)

Såå, tack åter igen tjejer för att ni gjorde min 21-årsdag så nice!

 Igår, söndag, hade jag släktkalas istället. Dock var jag inte lika ambitiös, utan vi beställde hem kinamat och tårta istället. Fick även igår fina paket. Av mamma och pappa fick jag blandannat massa nya träningskläder, träningsskor och annat jag ska ha till gymmet.
Av krille fick jag förkläde och grytlappar…. Tydligen vill han att jag ska stå mer i köket?!
Fick också pengar, mer presentkort, klänningar mm.

 

 

Tack mina vänner och min familj! <3 ni är bäst!


21 års kvällen!

maten är klar för att stoppas i ugnen, champagnen är uppkorkad. tyvärr fungerar inte spotify... men i övrigt kommer detta bli en nice tjejkväll!'


tack för alla graulationer under dagen, ni är bäst! <3

oj, så tiden går...

imorgon fyller jag 21 år! kan ni förstå det? jag börjar bli riktigt gammal.
men jag är inte bitter! mitt liv går riktigt bra. jag har ett jobb, en jättefin lägenhet, en sambo som jag älskar, underbara vänner och ja. det går bra nu, kompis det går bra nu!


morgondagen kommer nog bli en bra födelsedag! jag och mamma ska ut på stan och shoppa lite, och köpa mat och dryck inför kvällen, då mina tjejer kommer hit! det blir en riktig tjejkväll med rosa drinkar, sanning&konsekvens, tjejsnack och ja, allt vad tjejkvällar brukar innebära.
<3


vila i frid, per!

Det som har hänt är helt ofattbart. Jag trodde aldrig jag skulle få uppleva en bekant bli mördad.
Vi var inte nära vänner. Vi har gått på vallhamra skolan samtidigt, och på porthälla gymnasium samtidigt. Vi hade också en hel del gemensamma vänner, och du jobbade ihop med min mamma.
Ni har säkert läst en del om det i tidningar och hört på nyheterna under dagen/gårdagen. Jag lider otroligt med dina nära vänner och din familj. Vila i frid per!




kvällens tunika!


kalasdag!

om en timma ska jag köra min mormor till majorna, hon ska på 80-årsfest hos sin vännina. hemmafest med andra ord :D

sen är det min tur! min fru, sara staberg fyller 20 och ska ha 20-årsfest i kungälv, i en lokal hon fixat! det kommer bli massvis med folk och jag lovar att det kommer skitroligt! jag som har köpt en så fin present också. ni kan ju gissa vad jag har köpt? vart brukar lisa köpa grejer liksom....



nej, systemet kallar!

skaffa ALDRIG comhem!

vänner, jag säger bara en sak. skaffa aldrig, aldrig, ALDRIG comhem!
jag tyckte vi hade jävligt dyra fakturor... krille ringde ändå och nergraderade vårt bredband från 50 Mbit till en lägre hastighet i höstas. men nu då så visar det sig att istället för att nergradera från 50 Mbit till 10 mbit har dem lagt upp ett extra abonnemang med 10 Mbit, men mitt 50 mbit bredband har aldrig tagits bort.
och allt detta på autogiro, så har inte tänkt på det. då svarar dem JÄVLA idioterna på comhem att vi borde uppmärksammat det tidigare, och att dem inte kan hjälpa oss nu eftersom ånger och reklamations-tiden har gått ur. nu har vi fått en påminnelse på 1000 kr och en faktura för nästa månad på 900 kr!!! och dem vägrar hjälpa oss! jag har alltså betalat för dubbla abonnemang i flera månader, och kommer inte få dem pengarna tillbaka, TROTS att det var comhem som gjort fel. kul att SKÄNKA pengar till dem. idiotkundtjänst! och otrevlig kundtjänst har dem också. helt otroligt!


nej, tacka vet jag telia.

ja då ses vi på lördag!

jag gillar INTE att jobba helg. jag vet att jag skrev i mitt förra inlägg att jag gillar att jobba kväll. och det är okej! men helger gillar jag verkligen inte... tiden går helt extremt långsamt! från att man kommer hit på morgonen vill man bara hem igen. ångest, verkligen ångest!


förresten vann liverpool det blodiga derbyt förrut! hurra!

THURSDAY I DON`T CARE ABOUT YOU, IT`S FRIDAY I`M IN LOVE !

och så var det ännu mer snö ute... har vi inte tröttnat lite på den nu? jag menar, visst. jag önskade mig en vit jul. men det är snart två månader sedan. och jo jag fick ju en vit jul. men nu räcker det! det behöver ju iallafall inte komma mer snö varje dag?
vi har hundarna hemma ett par dagar nu, och när man går ut med dem och dem springer ner på ängen eller på stora gräsfält så försvinner dem ner i snön. och då är det ändå två ganska stora hundar! jaja.


ska jobba kvällen idag. jag trivs faktiskt mer och mer med att jobba kväll. då kan man få en lugn morgon. man kan dricka sitt kaffe och äta sin frukost till en morgontidning utan att behöva stressa. och nu låter jag som en riktig kärring...


snart är det helg! då jobbar jag visserligen också, men helg är ändå helg! dessutom är faktiskt ledig imorgon, fredag, istället :) då blir det först en sväng till gymmet! jag älskar att gymma. är så glad att jag äntligen börjat.
därefter tänkte jag ta en sväng på stan och sätta spätt på min lön!
kvällen tänkte jag avsluta med maggie! det var så längesen vi sågs... tråkigt! men ja, vi går väl ut, tar en fika, eller så blir det kanske ett bio besök?





RSS 2.0