bara så att ni vet:

jag är hemma från branäs, jag har inte brutit benen, endast nacken....

ny bloggdesign!

woho, min svägerska och vän caroline-rullgardin har fixat mig en ny bloggdesign! min var ju typ 2 år... haha! dock har jag kommit på lite små detaljer jag vill ändra på. tex detta sjukt fula typsnitt? ser ut om att jag skriver med skrivmaskin förfan! haha :D
men jag ska fila på lite små idéer, och så får vi se när det blir gjort. men jag är iallafall väldigt glad att denna underbara kvinna hjälper mig! lite färg behövde jag!


och på tal om caroline, henne har jag nyss kört till skolan. igår kväll hade hon, jag och min svärmor filmkväll hemma hos dem :) så passade jag på att sova där - och nu imorse körde jag carro till skolan i kungsbacka.
men nu är jag hemma igen, och är LEDIG. så sjukt skönt! är nästan ledig en hel vecka!

på torsdag åker vi till branäs för att åka skidor! eller, jag vet inte hur mycket skidor jag kommer att åka.
men jag har efter flera dagars intensivt letande hittat både skidställ, mössor, pälsstövlar och allt annat som hör fjällen till. nu får det bära eller brista!?

varför ska det vara så svårt att få tag i en tid hos gynekologen?

COLD!

okej, jag vaknade upp såhär klockan nio på en söndag, och kikade ut genom fönstret. man riktigt såg att det borde vara riktigt kallt. och ja, det var kallt. just nu är det -16 grader i lilla sävedalen! herreguuuuud.
nej, bäst jag fortsätter med disken!

... och så var det över för detta året!

jul & nyår passerade lika fort som jag misstänkte. jag jobbade mestadels, vilket inte var jätteroligt, men det kommer ge mig en fet lön nästa månad!

jul var en mysig tid, julafton var vi hemma hos min familj här i sävedalen. väldigt klassisk jul med kalle anka, julmat, glögg & pepparkakor och som vanligt SJUKLIGT mycket paket. fick riktigt nice grejer! blandannat en kaffemaskin från nespresso, en fotmassage, presentkort, kläder, pengar och mycket mer! och iår satte jag rekord i att GE julklappar. tror seriöst jag köpte julklappar för säkert 15 tusen. men! det är ju bara jul en gång om året. och dessutom har jag världens bästa familj som är värda all kärlek och alla julklappar i världen!

i mellandagarna firade vi jul med krilles familj. det blir ju lite mer komplicerat när familjen är utspridd på så många ställen, men vi fick ihop det riktigt bra.
något vi mer gjorde i mellandagarna var att införskaffa oss ny TV-möbel och nytt soffbord. soffbordet är en kista md blandannat vinställ! jag ska ta kort på dessa någon dag så ni får se vilka skönheter jag fått tag i.

nyår var väldigt oplanerat och rörigt till en början, men i sista stund fick vi ordning på det, och det blev en trevlig kväl. först var vi ett litet gäng hemma hos maggie och käkade middag! därefter fick vi tag i en taxi (!) och åkte till en av mina jobbarkompisar som hade fest på hisingen. där firade vi tolvslaget med champagne och en jävla massa raketer.
hemma vid tretiden ungefär om jag inte minns fel. och sedan börja jobba klockan åtta på nyårdagen! herregud, att jag inte klappar ihop snart.
thanks everyone
<3

RSS 2.0