pics from london


 

 

 

 

 

 

 

<3


a week in london

hello :) jag är hemma från england. en vecka med min bästa vän i london var precis vad jag behövde! gud va roligt jag hade. jag skrattade så att jag grät, varje dag! det gör jag aldrig annars... seriöst!
jag ska lägga in bilderna i datorn ikväll (jag har fått ny dator, så krille måste hjälpa mig att installera massa bildprogram)
tack josefin för en underbar vecka med dig i underbara london! <3

bartömmning!

igår var det bartömmning på vårt stammis-ställe flame i majorna. dem ska nämligen lägga ner, så nu ska allt bort... billig öl, cider och framförallt billiga drinkar! och självklart blev det en del dansande och skrikande i karaoken.


nej, nu ska jag packa! imorgon sticker jag till london!

semester!

nu har jag snart avklarat första veckan på semestern.... gud va fort det går! det är inte alls bra att tiden bara försvinner såhär. denna första semestervecka har spenderats dels i malmö/köpenhamn med min sambo. vi firade 3 år tillsammans! kan ni förstå det? 3 år! det går fort...
har även hunnit med ett par dagar i sommarstugan på hönö! vi har dessutom köpt ett nintendo wii, så det spelar vi dag och natt....
i helgen åker vi till orust och stannar några dagar. skara sommarland står på schemat, blandannat!
och i nästa vecka åker jag till london en vecka... och i slutet av månaden ska vi till danmak igen.... jo, men jag har lite bokat denna semestern! och jag ska njuuuuuuuuuuta.
nu ska jag kila till frissören! nedan får ni njuta av lite bilder från köpenhamn :) 

 

 

 


RSS 2.0