vad är en bal på slottet...

jag har aldrig varit något stort fan av kungahuset, allra minst av prinsessan victoria. men jag har förstått att det är en stor grej detta med att hon gifter sig med en "man av folket" och jag kunde självklart inte låta bli att ha på tvn i stort sett hela dagen igår. och när själva vigseln i storkyrkan kom 15:30 satt jag klistrad. det var vackert! jag hade inte tackat nej till det bröllopet. dock är jag lite besviken..... victorias klänning var inte alls så pampig som jag hade hoppats på.


 

 


weekend

det är inte riktigt helg än... både idag och imorgon kvar på jobbet. båda dagarna stägning! det känns väl sådär att jobba till 22:30 en fredagskväll. men men! jag får vara glad att jag har ett jobb.

jag hoppas det blir en great helg! på lördag får vi hem våra nya soffor! bruna skinnsoffor, riktigt snygga! dem ska såklart invigas första dagen med en riktigt tv-dag. skulle gissa på att det blir det kungliga bröllopet som kommer hålla mig fängslad vid tvn...

söndagen ser ut att bli ägnad till liseberg! vilket vore sjukt roligt. jag hoppas bara att vädret håller i sig!

11/6

idag börjar fotbolls-vm. men hur roligt är det att följa, när inte sverige är med? känns helt onödigt. om man typ inte är invandrare och har ett annat land att sympatisera med. eller om man känner någon i ett annat land kanske....
men det gör inte jag! så vilka ska jag hålla på? kanske där jag har semestrat mest.... vilket isåfall blir antingen frankrike, spanien eller grekland. riktiga svenne-semester-land dessutom.
nej, jag får hålla på ett annorlunda land. slovakien kanske?

vuxna människor!

det finns en sak jag inte förstår! flera av mina kompisar har fortfarande kontantkort till mobilen! vad är det ni inte förstår? det är både billigare och smidigare att ha ett abonnemang! kontantkort är såååå 2002! :D skärp er!

grattis caroline!

igår tog min älskade svägerska och vän caroline-rullgardin studenten! här har ni lite bilder ifrån det :)
-i love you!
 

jag med studentskylten

 

studentbarnet!

 

studentbarnet med pojkvän! :)

 

älskade unge!

 

carro med sin mor och far. alltså min svärfar och svärmor!

 

 


RSS 2.0