ge mig ett nytt sovrum, tack!

nog för att jag har en nyrenoverad lägenhet med stora fönster, nya golv och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. och jag har en stor lägenhet! en etta på ca 50 kvadrat är stort!
men jag är så sjukt sugen på att få inreda ett riktigt sovrum. jag är trött på att ha "sovdel" i vardagsrummet.
jag vill ha en trea, med ett sovrum och ett kontor!
var hemma hos jhonny igår. han hade en underbart mysig lägenhet i majorna. DÄR vill jag också bo. själva lägenheten var säkert 10 kvadrat mindre än min. men den var så mysig! ett fint sovrum, ett litet kök, ett mysigt vardagsrum och ja. såntdär fint gammalt trägolv!


satt just och drömde mig bort om att få inreda ett sovrum. så såg jag h&m-reklamen. KOLLA DESSA UNDERBARA INREDNINGAR! jag dör lite innombords....
keep on walking!

vad hände egentligen? jag var helt säker på att salem al fakir skulle ta hem melodifestivalen! både jag och mamma röstade som idioter.

förevigt saknad. förevigt älskad.

sometimes I cry, when I think about how things used to be...rolf
<3


vi kisade mot kameran och log!

seriöist, nu vill jag ha vår! bort med all snö. jag vill ha rosa klänningar, converse, solglajjor, uteserveringar och annat vårmys!
och så vill jag ha lön också. hur långt är det kvar? minst 2½ vecka va? jag har nämligen varit ganska sparsam denna månad. (vissa vet varför!)
men nästa lön, då ska jag unna mig lite! ska börja med att köpa en ny digitalkamera. jag har visserligen min systemkamera som är gryyym MEN den är klumpig att ha med sig om man bara ska ut på stan, ta en fika eller ta med sig på semestern.
och mina andra små digitalkameror verkar ha gett upp totalt. den ena fungerar inte blixten på, och den andra har bara blivit allmänt kass.

så, jag har kollat lite på olika kameror. det lutar åt en canon igen! helst en rosa ;) någon som har tips på en grym, men inte ALLT för dyr (under 4 tusen) kompaktkamera?
nästa inköp är en ny laptop. men det får nog vänta en månad till...
 


real love.

jag mår sådär idag. var jag faktiskt tvungen att gå hem tidigare från jobbet.
det hela började igår. efter jobbet träffade jag joss. vi gick först en sväng på stan, och jag hade hela tiden lite ont i magen men inte värre än vanligt.
(senaste tiden har jag haft lite problem med magen så det var inget jag direkt reflekterade över.)
sedan gick vi till restaurang danilo som ligger vid bion. då tyckte jag magen gjorde lite väl ont, och jag kände mig illamående. jag gick på toa och sedan tyckte jag det kändes ganska bra igen. jag kunde äta som vanligt, dricka alkohol och jaa, mådde helt enkelt bra! vi gick på filmen, och det var ingen större fara. sedan åkte vi hem. DÅ, väl hemma blev jag illamående igen och fick kramp i magen. så det var bara att spendera större delen av natten på toaletten. KUL!


imorse när jag skulle gå till jobbet var jag såklart trött, men jag tyckte ändå att jag kände mig bra igen. jag åt dock ingen frukost men jag kunde dricka utan problem. sagt och gjort, jag åkte till jobbet. första timman gick jättebra! sedan blev jag hungrig, köpte frukost och då, pang, kom illamåendet tillbaka och jag kände mig återigen spyfärdig.
jag gick på ett informationsmöte och jag satt under hela mötet och kallsvettades. så nej, sedan bestämmde jag mig för att istället åka hem. sååå, här ligger jag nu och tycker synd om mig själv!
filmen igår var förresten helt okej. vi såg "Farsan". både jag och joss hade väl hoppats på att den skulle vara som "jalla jalla" eller "kopps" men det var den inte! inte alls lika rolig. på vissa ställen visste man inte om man skulle skrata eller gråta. men ändå, helt okej film :) att dessutom få en underbart rolig kväll med joss är bara det tillräckligt! <3

RSS 2.0