sista måltiden

idag är det sista dagen uppe på supporten. i 2½ år har jag suttit på samma ställe.... men nu äre över.
dock kommer jag finnas kvar på telia, på en ny avdelning. där kommer jag jobba med e-post, chatt och sociala medier (facebook, forum mm)
det känns så konstigt att sitta här och svara idag, och veta att när jag går hem om 8 timmar så är det over and out, supporten!


dagen till ära har jag med mig tårta till mina gulliga kollegor! er kommer jag såklart sakna massvis! som tur var sitter vi fortfarande i samma stora hus, så chansen att vi springer på varandra är la rätt stor ;)
och ikväll blir det utgång/afterwork för att riktigt fira av detta, och fira in mitt nya jobb.
nice nice nice!


ååååh sopa!




jag skulle kunna dö för denhär soptunnan. någon som kan hitta en till mig? skulle kunna tänka mig en silverfärgad eller en vit också...
men rosa vore ju drömmen.
och ja, den måste vara såhär stor!

desigual

idag efter jobbet tänkte jag ta en sväng förbi den nyöppnade (och enda i sverige hittils!) desigualbutiken i nordstan.
det är helt amazing att dem öppnat... det är verkligen mitt favoritmärke. alla deras kläder är unika och har en väldigt egen stil.
är lite sugen på att köpa en tröja/kofta om jag hittar någon. och en jeansklänning.... vi får se vad lönen räcker till.




nedan har ni lite desigualkläder, om ni inte visste hur dem ser ut :)




 






kalashelg!


3 kalas på 3 dagar. i fredags firade vi linnea som fyllde 21 år! hon bjöd på middag med tillhörande vin, trevligt sällskap och mycket håkan hellström i högtalarna.
var jättekul att träffa linneas vänner.
efter flera timmar hade vi räknat upp massvis med gemensamma vänner och kontakter från sävedalen. världen är skitliten verkligen!
det var en lyckad kväll <3


i lördags åkte vi till trollhättan och hade överraskningsparty för lennart, som är min bonussvärfar (krilles mammas gubbe!) han fyllde 44 år, och vi överraskade honom med en helkväll med 5-kamp, bowling och god mat.
i femkampen var det blandannat prickskytte, bungeerun och equalizer. Spana in bilderna här nedanför, så förstår ni vad vi gjorde....
så kul att träffa allihopa som var med :) det var längesen sist!


och så igår, söndag så fyllde min pappa år! hurra hurra hurra! av oss barn fick pappa Buzz till PS3, och av mamma fick han lite andra tvspel, så vi satt hela stora familjen och spelade hela kvällen.
sjukt roligt! det är som mamma säger.... när barnen har flyttat hemifrån så är det plötsligt pappa som börjar önska sig leksaker istället för oss.







bungeerun
&
equalizer!


kaosnatt!

 

 

igår kväll vid åttatiden, när jag fortfarande satt kvar på jobbet ringde min sambo och sa att han hade ramlat, att han knappt kunde stödja sig på benet för att det gjorde så ont.
jag fick hämta upp honom, och vi åkte till östra sjukhusets akutavdelning.
efter en liten stund i väntrummet var det krilles tur. där kikade dem på foten och sa att vi måste åka vidare till gamlestans akutmottaging för att träffa en ortoped.
sagt och gjort! vi körde ner till gamlestan där dem också ganska fort tog in krille i ett rum hos en läkare. men den läkaren kunde inte heller avgöra om det var en skelettskada eller bara en kraftig stukning och svullnad.
vi fick en remiss till mölndals akutmottagning där vi skulle på röntgen.
när vi är på väg tycker jag det låter konstigt om bilen, och den drar väääldigt åt vänster. gissa  vad som hänt? jo, då har vi fått punktering på biljäveln!
vi fick ställa oss intill vägen och ringa min far som kom för att hjälpa oss att byta till reservdäcket. när det väl var på, gissa vad som händer då? jo, vi upptäcker att även reservdäcket läcker luft.... så pappa fick åka land och rike runt för att hitta en bensinstation som kunde tänka sig att låna ut lite pumpar och grejer, så vi iallafall kunde få rulla hem bilen till pappa...
sedan fick vi ta mamma & pappas bil och köra ut till mölndals sjukhus. röntgen visade ingen skelettskada, utan det var som vi misstänkte från början.
en kraftig stukning och en rejäl svullnad.
så nu hoppar krille runt på ett ben med en skena runt foten, och vi kommer bli x antal tusen fattigare pga att vi får köpa ett nytt specialdäck. kaosnatt! menmen, det kunde vart värre!


xx


saturday

lördagsmorgon på jobbet - kaos. det står hur mycket människor som helst i kö.... vad händer?
att spendera helgen här på jobbet är väl inte det roligaste som finns kanske. men vad gör man inte för lite extra cash...

för övrigt går min diet sådär. jag tycker jag började väldigt starkt, men nu har jag ätit mat två dagar i rad... nästa vecka får jag nog vara lite hårdare mot mig själv, och verkligen inte tillåta NÅGOT att äta måndag-fredag. helgerna får bli lite undantag.



väldigt kallt ute, huh? fick skrapa rutorna på bilen nu imorse när jag åkte till jobbet... måste nog hämta mina vinterjackor hos mamma någon dag. och kanske köpa ett par till skor? hehe. (nej, det får räcka nu!) har förresten skickat ner mormor med mina trasiga skor som jag skrev om ett par inlägg ner. dem lagade sulan direkt, och sedan fick jag tillbaka lite pengar och ett par extra sulor att lägga i när det blir kallt. ibland är det bra att ha en kräsen mormor!



xx

hey ho, lets go!

idag börjar min superdiet. pulver och kosterstättning på veckorna, LCHF på helgerna.
jag mår superbra idag, efter första halvan av dagen! men jag saknar redan att tugga...
längtar redan efter helgen!



undrar om all min nya badrumsinredning kommer idag på posten? eller det kanske tar några dagar till....
krille kommer inte bli glad. det är en väldigt tjejig inredning. men, han har väl inget att säga till om när det gäller sånt? eller?

don't stop believing!

A singer in a smoky room
A smell of wine and cheap perfume
For a smile they can share the night
It goes on and on and on and on

...för det är ingen vanlig dag

idag fyller min bästa vän josefin 21 år! hurra hurra hurra!
när du kommer hem från england nästa vecka ska detta firas med croissanter och rosie!




<3 xx


skojävlar.

jag köpte förra helgen ett par jättefina höstkängor. nu har jag använt dem i en vecka, och redan har sulan innuti börjat släppa.
INTE okej på ett par skor som kostar över tusenlappen. jag tror jag ska skicka ner mormor och reklamera dem...
mamma tjatar om att jag ska köpa bally-kängor. hon har minsann haft sina i 15 år, och kackat om dem en gång och det är tydligen den bästa skon i hela vääärlden.
visst, jag har också hört att dem är jävligt bra i kvaliten och att dem är tidlösa och man kan ha dem vinter efter vinter. men tröttnar man inte?
jag är ju sån som köper nya skor inför varje sässong. jag får ta mig en funderare.... kanske är det en bra julklapp? fast. då är det ju försent! gosh.
varför fyller jag inte år snart?






detta är för övrigt skorna som är "trasiga"....


RSS 2.0