bonussambo

jag och krille har fått en inneboende. eller två! krilles syrra carro har flyttat hem till oss för en period, och med sig har hon sin goa och underbara hundvalp humla!
hmmm, ja jag har massa uppgifter som jag kan ge min inneboende. jag klurar lite. bland annat behöver jag en nytt utseende på denna blogg. (hon har gjort om den tidigare)
sen är hon en jävel på att måla... hon är en sån där händig typ. hmm. jag ska klura vidare lite...carro och humla!


god fortsättning!

god fortsättning mina kära vänner och läsare. hoppas ni haft en bra jul!
det har jag. lugn och fin (ganska iaf) med familj och släkt.
fick mycket trevliga julklappar! bland annat en torktumlare, en isabellampa, presentkort på massa ställen, en hårfön, lite kläder osv osv.
julafton spenaderade vi hos min familj, juldagen hos krilles familj och på annandagen åkte vi till min farmor en sväng.


om intressesmurfarna ville anteckna menar jag...

fråga!

hejsan
började prata med min läkare igår ang operation, nått ja vart inne på länge då jag bara går upp i vikt pga ämmnesomsättningsfel...
måste fråga vad väger du nu, jag väger nästan 100 och är 169 lång, har smärt plåster mot ledsmärtor mm och det känns inge vidare....
mitt bmi är ju på 33.6 men visst kan man få op om läkare rekomenderar det!?!

kommer följa din blogg!!

lycka till kram angelica

 

 

hej angelica! kul att du vill följa min blogg :)

resan började för mig när jag var på vårdcentralen för en helt annan sak än min vikt. jag har problem med att jag ofta får öroninflammation. min läkare frågade då om jag funderat och försökt jobba med min vikt.... jag berättade såklart att jag försökt i flera år, och då sa min läkare att om jag hade ett BMI över 40 så kunde hon skicka in en remiss till kirugen för operation.

jag blev vägd, mätt, gjorde säkert 20 blodprover och sånt, innan remissen gick iväg. och nu har operationen blivit godkänd och jag står på plats 11 för att bli opererad. ska på inskrivning om ett par veckor, träffa kirurgen igen och narkosläkaren för att boka en specifik tid. och sedan går det nog ganska fort.

jag vet att dem är stenhårda här i göteborg och i västra götalandsregionen med att du måste ha ett BMI över 40. så du som är 169 lång (jag är 168) måste väga minst 115 kg för att operationen ska bli godkänd. i alla fall om du bor i denna goa del av landet! ;)

 

 

 

jag vet för övrigt att jag bloggat sällan senaste tiden. men det kommer bli ändring på det! lovar!

snart jul! woho!


dagens visdomsord

I Irak är det skam att äta fläskkött, dricka sprit och ha sex utanför äktenskapet. I Sverige kallas det för julbord med jobbet.

RSS 2.0