babyboom

en vän till mig fick nyss barn, en dotter som skulle heta Iris. hon var gravid samtidigt som en annan vän till henne var det, i typ samma månad och allt.
och så händer det som inte får hända. vänninan till min vän (rörigt?) fick barn två veckor tidigare, och gissa vad hon säger att hon ska heta? iris!
man får inte göra så, inte OK! skulle någon av mina närmre vänner eller familj ta ett namn som jag pratat om länge skulle jag bli skitledsen. nu kan ju inte riktiga iri heta iris pga detta.
sååå, friends. akta er för att ta elvira, rosanna eller olle som namn till era barn! paxat!


jag har räddat min hårddisk från stenåldern...

2003

 

2003

 

2004

 

2004

 

2005

 

meeeer kommer.

 


hot stuff

i helgen när jag fyllde år fick jag massa fina presenter!
blandannat heminredning och porslin till vår nya lägenhet. fick också en hel del presentkort på IKEA och andra möbel och heminrednings-butiker.
dessutom fick jag en hög med träningskläder och andra prylar som jag ska ha till min träning. fina adidasjackor, toppar och strumpor.
jag borde fylla år oftare, så jag får fler fina paket...denna underbara skål från JellyBean fick jag av joss och maggie :) underbar!


to the moon & back

I would fly to the moon and back if you be my baby
I've got a ticket for a world where we belong
So would you be my baby?

happy birthday dear friend lisa

vilken kalashelg det kommer bli! jag älskar att fylla år. till att börja med har jag långhelg och är ledig från jobbet.
imorgon kväll kommer det lite vänner hem till oss! framför allt mina girlfriends.
lite förfest och häng sedan blir det ut på stan å dansa! herregud vad jag längtar efter att få dansa. *slår klackarna i taket*
hoppas på en grym kväll.


på lördag kommer svärmor och lennart hem till oss på middag, och sedan ska vi gå på bio. vi ska se den nya åsa-nisse filmen. jag har läst att den fått skitdålig kritik,
men måste ändå se den! och ofra brukar jag och kritiker inte riktigt dela samma åsikter om saker och ting.


på söndag är min själva födelsedag. dock kommer detta bli en lugn dag, med en stillsam middag hemma hos mamma och pappa. krille jobbar och resterande familj är borta eller upptagna.
jag funderar på vad jag ska önska mig för födelsedagsmiddag. mamma har föreslagit att alla får beställa vad dem vill från i love pizza (känner ägarna!) och dem har verkligen stans bästa pizzeria, och är dessutom sveriges första konceptpizzeria.
lyxpizzeria helt enkelt!
vi får se...


kommer bli en NICE helg hursom <3


<3


dyra test!

kan någon snäll människa förklara för mig varför ett graviditetstest ska kosta nästan 100 kr? dessutom rekomenderas det att man ska ta 2 eller 3 test för att vara på "den säkra sidan och få ett rättvist resultat"
ska man då ha några hemma och  göra ett test då och då blir det ju svindyrt. om jag  där i mot går och kissar i en mugg och lämnar på vårdcentralen som ligger 50 meter utanför dörren, då är det gratis. men där kan jag ju inte springa in varje gång! då tror dem väl att jag är paranoid....
näe, subventionera gravtest, bindor och kondomer sverige :)


scissor sisters

igår var jag hos frissan. jag har försökt spara till långt hår nu, och jag VET att man måste klippa det ganska ofta för att hålla det helt och på så sätt blir det snabbare långt. men jag har slarvat. innan igår hade jag inte klippt mig sedan innan semestern i sommras. alltså i slutet på juni. INTE OK att gå med så slitet och långt hår som jag gjort sista veckorna... håret krullade ihop sig som dreads mot slutet.

så igår fick det äckliga håret åka av. och nu har jag typ page. jag trivs inte alls, jag vill inte alls ha så här kort hår. men jag inser att det helt mitt eget fel att min frisör var tyvungen att klippa såpass mycket.
fick iallafall fina slingor och slipper utväxt! man får vara glad för det lilla! :)


Dag 28 – Det här saknar jag

jag saknar all känsla, kärlek och engagemang jag hade för ÖIS.
klubben är nu satt i konkurs, och kommer inte spela i varken allsvenskan eller superettan på många många år.
jag saknar att ladda upp med alla mina gamla öisvänner på puben, gå i led och sjunga kärleksförklaringar till matcherna tillsammans med alla poliser (som sjöng med!) vi spred enbart lycka och glädje. inget hat eller våld....
det är en tragi för staden göteborg att mista örgryte is.öis


audition

kom igen, kom igen! nu behöver jag hjälp. om lite mer än en vecka (på min födelsedag!) ska jag på audition till körslaget. casper från arvingarna ska medverka med team partille, och eftersom jag varit partillebo sedan födseln tyckte min gamla sångpedagog att jag var tvingad att ställa upp...
MEN, vad ska jag sjunga för låt?Dag 27 – Min favoritplats

min absoluta favoritplats är på hönö, där vi har sommarstuga.
där har jag varit sedan jag varit liten varenda sommar.
midsommarfirande, salta bad och glass i hamnen. love it! det var också där jag och krille spenderade våra första nätter tillsammans.
jag önskar att jag hade haft råd att köpa en egen sommarstuga som jag och krille kunde bo i själva, istället för att samsas och vara där samtidigt som mina päron.
det är en dröm jag har faktiskt, att kunna köpa en fin sommarstuga. krille vill dock ha husvagn, men jag vet inte riktigt... näe. ett stillastående hus får det bli!


på en klippa vid denna lilla fyr på hönö klova har vi vår sommarstuga :)


RSS 2.0