Dag 26 – Mina rädslor

jag vet att jag inte följer schemat riktigt... dessa 30 uppdateringar skulle ta december månad. nu är vi snart i februari. det blir ungefär ett inlägg varannan dag. skäms. så, det är inte "dag 26" utan snarare "ork till uppdatering 26"
idag skriver jag om mina rädslor....

jag har en fobi - och det är spindlar. visst, många är rädda för spindlar. men jag har fobi. hjärtat slår snabbt, jag blir skräckslagen och kan inte tänka klart. någon annan måste komma hem till mig och ta bort spindeln, det gör jag inte själv. efteråt börjar jag ofta storlipa och blir såklart generad också, jag menar. en sånt litet litet djur? men näe, gud. jag tycker verkligen det är Ä-C-K-L-I-G-T!


real love

YOU'LL NEVER WALK ALONE!älskade lön!

två kvällar i rad har jag ätit ute, druckit vin och bara haft det GÖTT. har såklart shoppat också! på björn borg STORE har dem 50-75% på alla underkläder. både jag och krille får ny underklädes-garderob. det är tamigfan billigare på björn borg nu än på H&M!
har självklart köpt den nya strawberrydoften på body shop också! jag menar, det kan ju inte finnas en produkt där jag inte har... och den luktar lovely.
nästa vecka ska jag och krillson köpa ny dator också, som vi ska ha i nya lägenheten!
älskade älskade lön!
svar på frågor!

haha, jag fick bara 3 frågor. det kanske inte finns så mycket ni undrar om mig? jaja, kommer ni på fler frågor kan jag såklart svara på dessa också i senare inlägg :)


Hur länge har du och din kille vart ihop? Tror du ni kommer va ihop länge? / Malin
jag och min pojkvän har varit tillsammans i ca 4 år, och varit förlovade 2 år. vi har bott tillsammans i ungefär 2½ år. eftersom vi planerar vår framtid ihop med barn och precis har skrivit kontrakt på en större lägenhet tror jag självklart att vi kommer leva med varandra hela livet. jag hoppas iallafall det, för jag älskar min pojkvän väldigt mycket.

LIIIISA! varför har du bara bilder på gamla gubbar på din plats? :D / Telianen
haha som jag sagt typ en miljon gånger tidigare så har jag en svag punkt. äldre män! att jag sedan printat ut bilder på mads mikkelsen, per morberg, mikael nyqvist och mikael persbrandt och förpestar mina jobbarkompisar med är väl kanske lite i överkant :DVarför pissar du på katten? / skunken
kul krille, jättekul :) för er som inte förstår frågan är det ingenting att förstå. det är ett internt gammalt skämt.
om man säger "pissa på katten" fort flera gånger låter det som man beatboxar. sen fick jag frågan av några kompisar om jag kunde åka på bussen och spårvagnen hela vägen hemifrån till jobbet och skrika "pissa på katten!" om jag hade fått en lägenhet på avenyn för besväret.... haha

OCH OM NI INTE HÖRT TIMO'S HYLLNINGSLÅT TILL GÖTEBORG, LYSSNA NU.
denhär ska spelas på min begravning. http://www.youtube.com/watch?v=b4pLKFALqXA


frågekväll!

vi gör ett undantag från mina "vanliga" updates och kör frågekväll. jag vet ju att jag har runt 40 unika läsare per dag, så NÅGON av er borde ju vilja fråga någonting? jag svarar på allt :)

Dag 25 – En första

en första vadå? konstig rubrik...
jag kan berätta om min första RIKTIGA fylla.
det var första året på gymnasiet. innan dess hade jag bara druckit ganska begränsat och aldrig riktigt varit full. bara lite berusad...
hur som! detta var efter ett par månader med min underbara musikklass på gymnasiet. sofia, eller fiffo som hon kallas, bjöd ut hela klassen till sin sommarstuga på tjörn.
jag hade fått min bror att köpa xcider och starkcider till mig. det var en jättetrevlig fest! vi körde ölspelet, dansade bugg och sprang ner till rönnäng-pizzeria barfota och köpte cigg.
det förekom även nattbad i havet, något som jag avstod, som tur var!
detta var min riktiga fylla, och den var faktiskt riktigt bra! jag blev aldrig illamående, utan jag var bara sådär gött full och snackade med alla och skrattade åt allt.
what a night!

Dag 24 – Det här får mig att gråta

begravningar får mig alltid att gråta. det spelar ingen roll om det är en nära familjemedlems begravning, eller en begravning på film. jag börjar alltid lipa. det är något speciellt med det där sista avskedet. så sorligt, men samtidigt så vackert. svårt att förklara!

en annan sak som får mig att gråta (jaaaa, det är barnsligt!) är gamla låtar med backstreet boys som väcker crazy minnen. men då gråter jag av glädje, såklart! :DDag 23 – Det här får mig att må bättre

min familj och mina underbara vänner får mig alltid att må bättre, oavsett hur jag känner mig. dem betyder allt!
sedan är glass också ett bra sätt...josefin, jag och sara en sommar på vallhamra IP! :D

jag och maggie! ;)


jag och krille på rhodos för 3 år sen! :)Dag 22 – Det här upprör mig

det finns mycket som upprör mig. hade nog kunnat göra en lång lista... men det som upprör mig mest är falska vänner. vänner som säger en sak, men sedan går till nästa person och säger en helt annan sak.
jag trodde jag var vuxen, och att mina tjejkompisar hade växt ifrån det. men där hade jag fel! jag vet att jag fortfarande har vänner som snackar skit, som beter sig som ett gäng 14 åringar. vänner som inte kan acceptera att vi alla valt att leva olika liv, och att vi alla har olika mål i livet. jag tror dessa vänner tycker jag har gjort ett sjukt fel val när jag valt att flytta ihop med min pojkvän, förlovat mig, skaffat fast jobb och letar större bostad för att eventuellt kunna bli fler i vår lilla familj. men för dem vännerna kan jag tala om att jag trivs med det, och att det är det bästa val jag gjort! jag säger inte att era val i livet är fel, och alla måste få göra precis vad som helst. men det som upprör mig är att man väldigt lätt blir dömd av människor när man väljer ett "vanligt svenssonliv" i slutet möts vi alla där ändå. eller?

nu är det väldigt få av mina vänner som resonerar såhär, och den större massan av mina vänner accepterar mitt val av liv, precis som jag accepterar deras. och dem som inte accepterar det lär inte läsa min blogg ändå...  


Dag 21 – Ett annat ögonblick

ett annat minnesvärt ögonblick i mitt liv som jag inte nämt i tidigare inlägg är min morfars begravning.
det var ett av de sorligaste ögonblicken i mitt liv. men samtidigt var det så vackert. det var en ljus begravning, och en väldigt lättsam begravning med de finaste kransar du kan tänka dig.
jag älskade, (älskar!) min morfar otroligt mycket, och vi hade en mycket speciell relation. jag pratade om allt mer morfar, och han lyssnade alltid. vi gjorde så mycket skoj ihop, och jag minns fortfarande exakt hur det lät varje gång jag kom gående längs gatan där han bodde tillsammans med min mormor "nejmen är det min lilla lisa som kommer"
morfars död tog hårt på mig, och än idag kan jag få perioder då jag bara vill att han ska vara här med mig och förklara varför vissa perioder i livet är så jobbiga!

helgen bestod av träning & shopping...

denhär helgen har jag tränat både lördag och söndag. hurtigt! MEN jag har shoppat sjukligt mycket, båda dagarna.
jag började faktiskt shoppa redan i slutet på förra veckan....
och då är jag ändå inte klar! jag måste köpa en ny plånbok, min rosa dina plånbok ifrån grekland är helt utsliten. dessutom ska jag och krille lämna in våra förlovningsringar för lite makeover snart...
lite av helgen reaklipp:


  • på the body shops rea hittade jag blandannat dushcreme med satsuma, lite nytt smink, en parfym samt en ny necessär.
  • på gina tricot köpte jag 2 klänningar och 3(!) koftor
  • på joy köpe jag två nya tunikor
  • på stadium köpte jag ett par nya gymskor eftersom jag köpt ett årskort på sportlife!62 bast!

finns det någon på denna jord som kan förstå att denna underbara kvinna är fyllda 62 år?
jösses, så ska jag också se ut när jag passerat 60-sträcket.
och ja, bilden är ny!


meryl streep <3


Dag 20 – Den här månaden

nu är det januari, och alla jul och nyårshelger är över (förrutom trettondagen som är imorn!) och det är så skönt. visst att jag älskar jul och allt där till, men nu ser jag fram emot ett nytt år med nya möjligheter. 
i januari har jag inte några speciella planer. ska börja träna på sportlife igen denna månad, samt boka en resa till mig och min sambo. det lutar åt en vecka i egypten i mars! ska också försöka åka och hälsa på farmor någon dag snart i ulricehamn.


RSS 2.0