nu tändas tusen juleljus

vilken stormig helg! ingen kan väl ha missat stormen som drog in över väskusten igår. man gjorde bäst i att hålla sig inne!
och så har vi firat första advent, och julklappshysterin har börjat. i år är det svårare än någonsin! jag har hyfsad koll på vad jag ska ge mina närmsta vänner.
har också rätt mycket idéer om vad jag ska köpa till mamma. men det är värre med männen. bror och far är svåra, och allra svårast är nog min sambo. vad ska man köpa till en tekniknörd som redan har allt?
helst ska det ju vara något hårt paket. någon som har något tips?

gastric bypass - snart opereras jag!

nu börjar min viktresa på riktigt. på måndag ska jag träffa kirurgen igen som ska genomföra min operation. jag börjar bli nervös... jag har ännu inte fått något exakt datum, men jag vet att operationen kommer att ske inom ca 70 dagar. troligtvis inte innan jul - vilket kanske är skönt.
innan själva operationen ska jag äta pulverdiet och enbart flytande kost en period. det kommer bli tufft, men det kommer också vara så värt det.
jag vet att många inte tycker jag ska genomgå denna operation - och tro mig, jag har valt fram och tillbaka länge länge, och vägt fördelar mot nackdelar tusentals gånger. men nu har jag bestämmt mig, och då behöver jag stöd, inte tillrättavisanden.

där jag sitter just nu har jag inte tillgång till någon bättre kroppsbild som jag kan lägga upp, tänkte göra det lite senare. den som jag lägger upp i detta inlägg är ganska påklädd, vilket gör att man inte ser min kropp till fullo.
men från min kropp ska ca 45 kg bort. det är otroligt mycket, och det kommer inte hända på några dagar.
men det kommer bli bra. det kommer bli otroligt bra.jag i sommras.


bilder

bästa carro och jag var ute å fotade i veckan :)
jag och fina humla <3

min nya iphone 4s

ÄR UNDERBAR!
att tala med siri är fruktansvärt rogivande...
RSS 2.0