dagens sanning


lilla lady

jag har en förkyldning som inte vill släppa. blev riktigt förkyld i helgen. gick till jobbet i måndags, och mådde verkligen piss. satt bara å snorade, snöt mig, hade jobbiga nysattacker (oklart hur många men säkert 25 stycken)
så i tisdags och igår blev jag hemma i sängen istället. idag är jag ledig och ska ta det väldigt lugnt, så att jag kan jobba som vanligt imorgon. möjligtvis ska jag gå utanför dörren och handla lite.
för övrigt har jag blivit beroende av the sims på facebook. tragiskt! men i helgen får jag hem min nya dator! (har köpt nytt skrivbord, så vårt gästrum ser numera ut som ett lan-party) då ska jag installera riktigta the sims!

friday, i'm in love!

fredag! lyxdag! ska strax sticka iväg på fotvård och massage. ska bli hur gött som helst ju!

<3


och det var så mycket
som var sorgligt med den trippen
för han älskade henne inte
och hon märkte ingetlearning how to dance the rain

ännu en dag med deppväder. seriöst, är jävligt trött på regn, storm och gula löv just nu. och snart är det oktober, då blir allting värre. och november ska vi inte tala om!
november är bara en transportmånad fram till underbart mysiga december. tragiskt nog längtar jag efter jul! sitter redan nu och uppdaterar spellistan "JUL" på spotify. skadat?
just nu lyssnar jag på tommy körberg - gläns över sjö och stand


i natt åkte jag med krille på långkörning till falköping. det var spännande, vi blev stannade av polisen som hade fått tips om att det åkte runt en lätt lastbil i området där det tydligen hade stulits massa diesel sista tiden.
dock hittade polisen ingen diesel i vår bil, och körkortet visade inget konstigt. vi var varken rånare, terrorister eller fortkörare. ha!
spännande ändå att polisen i falköping var sjukt trevlig. trots att vi var storstadsbor som kom dit och skapade oro.


weeping willows på pusterviksbaren imorgon. pepp pepp! ska bli jävligt nice. sedan är det håkan hellström på liseberg på fredag. ännu mera pepp pepp!
är långledig i helgen, så tänkte passa på att måla om vardagsrummet hemma. det blir nog något svennson som cappucino, latte, eller choklad-färg.
tänkte även sätta någon fräck fototapet som fondvägg bakom tvn. någon som har tips på vart det finns fräcka sådanna?


xx


kom och ta hand om mina skakande händer

jag vill ut härifrån från drinkar och minkar och den här rakbladsmusiken
jag vill ha dej för mej själv i en taxi på väg hem genom nattrafiken
handen på höften, min hand istället och tungan i ditt öra
finns det ingen taxi så snor jag en bil och sen så får du köra

ooooh lala jag vill ha dig

i have my freedom but i don't have much time

är så sjukt trött. var det igår också. kan det vara årstiden? orkar knappt gå upp alls på morgonen, och när jag väl kommer upp är jag skittrött tills jag går och lägger mig på kvällen igen. förstår ingenting. nåja, jag hoppas att det snart går över. dock borde jag börja träna lite oftare igen. igår efter jobbet åkte jag och krille för att hämta en crosstrainer som min svärmor köpt. kanske borde jag också köpa nått sånt? eller näe. har ju ett årskort på sportlife som bara ligger hemma. kanske skulle försöka träna och sola i alla fall en gång i veckan. någon som är sugen på att haka på? är så tråkigt att åka dit själv. måste ha någon med mig som motiverar!
som jag nämt tidigare i bloggen så ska jag opereras i höst/vinter. jag ska göra en gastric bypass, alltså en magsäcksoperation. och efter den är det alltid bra om man tränar lite. jag behöver inte bli ett freak, men för att hålla igång kroppen och för att läkningsprocessen ska gå bra är det viktigt med motion.


imorgon ska jag hem till josefin och solmaz och träffa deras lilla sötaste lilja :) hon är verkligen en såå söt unge.
och jag tror också att hon har dem bästa mammorna i världen! jag är riktigt avundsjuk. kanske kan jag och lilja byta plats? åh, det vore skönt att ligga i en vagn och bli runtputtad på stan.
ska bli kul att se lägenheten också, dem har nyss flyttat till lite större. lika bra, för snart börjar väl lilja springa runt!


xx

klapa snel kat på oves

korvmojen, klockan 03:30.känn dig inte skyldig om du möter mig där

och vi kan le men bara i sekunder
sunny days

nu är det nog höst på riktigt. det känns i alla fall så i luften. det är så där krispigt kallt när man andas på morgonen. gräset är blött länge på morgonen, långt in på dagen faktiskt. så skönt att man äntligen kan börja ta på sig koftor, strumpor och kanske en liten jacka.

idag ska jag och min fina sara hämta ut biljetterna till weeping willows. det är bara två veckor kvar till spelningen! kan inte fatta att det går så fort. ska bli så nice.
förresten hinner vi nog med en liten shoppingrunda på stan idag också. jag shoppade loss ganska så bra i helgen, köpte rätt mycket kläder. men det skadar nog inte om jag köper lite till. dessutom alltid bra att ha med sig sara när man ska kolla på smink!weeping willows - sunny days


RSS 2.0