halsinfektion

inte nog med att jag inte får äta någon mat - nu har jag gått och dragit på mig en halsinfektion och en kraftig förkyldning. inte bra 14 dagar innan operation!  trodde först att det var halsfluss, men var hos läkaren imorse och hon konstaterade att det är ett virus. jag fick hostmedecin, alvedon och halstabletter. "hem och sätt på en bra film och ät mycket glass, så är det här snart över"
om hon bara visste att allt jag får äta nu är halvtråkiga shakes....men jag får väl festa till det med en kopp te och en sockerfri redbull....

nästa dans

jag minns hur dom sa till mig
det där går aldrig bra
det fattar vem som helst
hon vet inte vad hon gör, hon är alldeles för vild
aldrig hemma någonstans
mamma, jag älskar dig
men jag orkar inte mer, jag vill gråta i din famn
mamma, jag älskar dig
men jag känner mej så trött, jag vill somna i din famn


zäta, åå, ää, ööe.

nu har jag kört i en vecka med att byta ut alla måltiden förutom en om dagen till shakes. har fungerat riktigt bra! igår åt jag tex frukost hemma, och ersatte resten av dagen med shakes. tidigare i veckan åt jag en sallad till lunch, och ersatte frukosten och dom andra målen med shakes. i helgen tänkte jag göra någon riktigt god middag och äta shakes till frukost och kvällsmat. på månad börjar den riktigta kampen. från och med då är det ENBART shakes och pulverersättning. inte ens en skiva äpple, ett knäckebröd eller en gurkbit. bara vätska. ska ladda upp med ett flak redbull (sugarfree) coca cola ligt och massa massa svart kaffe. för dricka sockerfritt går utmärk i mellan "måltiderna".


sitter på jobbet i skrivande stund. har min första rast och klockan är snart tre.... vill hem. vi är hundvakt åt lilla zäta i en vecka. det är så mysigt! men det blir fredagskväll på jobbet. slutar klockan 22:15....
just det! har inte berättat än. om 4 veckor kommer vår egna lilla prins! vi har tingat en labrador. en brun liten hane. i stamtavlan och i kenneln heter han "atlas" men jag tycker inte det passar så fint. så det blir nog alfons! det ska bli så kul och mysigt! och sjukt mycket jobb. men det får man ta! har redan anmält oss till valpkurs! :)lille alfons som kommer till oss om 4 veckor <3nu börjar livet

nu är det knappt tre veckor kvar och jag har lite smått påbörjat min diet. idag har jag tex. bara ätit en macka till frukost samt en stor kopp chaite.
till lunch, middag och kvällsmat har det blivit naturdiet shakes. dom är faktiskt riktigt goda. jordgubb är bäst! smakar ungefär som milkshaken på mcdonalds, fast lite tunnare.

i nästa vecka börjar den riktigt tuffa kampen. då är det INGEN mat, utan enbart flytande föda i 14 dagar. det kommer bli tufft. men det är en relativt kort period och jag gör det bara för min egen skull, och inte för någon annans.
dessutom är inte det viktiga att gå ner i vikt nu dagarna innan operation utan det viktiga är att tömma levern på allt fett, och att krympa levern så mycket det bara går. detta är för att operationen ska bli så enkel som möjlig för kirurgerna.

nu börjar mitt nya liv!xx

datum!

nu har jag fått datum för min gastric bypass operation. jag opereras 14 februari och ska börja med min pulver/shake-diet i nästa vecka. så snart kommer jag även uppdatera bloggen lite mer regelbundet, för det inser jag nu att jag inte gjort...

tadaa!

nu äre snart dags...


jag minns allt som naglarna mot glas

nytt år, nya möjligheter, nya misstag.

RSS 2.0