voff!

en bekant skickade en kommentar i förra inlägget med en länk till jordbruksverkets hemsida, "så sköter du din hund" jag vet inte om någon missuppfattade när jag skrev att jag lämnade min valp på dagarna. han är alltså hemma korta stunder själv, ungefär en halvtimma per dag. resten av tiden är min sambo hemma, eller så är hunden hos min mamma. det är inte så att jag går till jobbet och låter honom vara själv hela eftermiddagarna. bara så att det inte missuppfattas! jag är väldigt noga med att han ska ha det bäst på alla sätt och vis.

jag och min fina kille <3-20 kg.

nu har jag snart gått ner 20 kg sedan jag började min viktresa. 20 kg! det är ganska mycket. tänk dig att bära runt på en ryggsäck med 20 stycken mjölkpaket. den ryggsäcken har jag nu kunnat ta av mig :) gött äre!


har äntligen börjat jobba igen också efter 6 veckor hemma i soffan. känns skönt att äntligen få lite rutiner igen.
dock är det lite jobbigt nu i början att lämna hunden. det är visserligen väldigt korta stunder han får vara ensam, men jag gillar ändå inte att lämna min lilla valp.
han har på så kort tid blivit så oerhört viktig! ångrar inte för en sekund att vi köpt hundvalp, trots att det är mycket jobb. det är så värt det!


ska försöka blogga lite mer framöver nu :) kram på er!


och i vår får jag se er igen!

i tried to go on like i never knew you
i'm awake but my world is half asleep
i pray for this heart to be unbroken
but without you all i'm going to be is incomplete

bilder från helgen!

i helgen var vi hos min sambos mamma på orust! det var så skönt väder! vi var ute mycket med lille alfons, som var så glad för att få träffa dom andra hundarna.
dessutom premiärgrillade vi! gud va gott :)
alfons och hans vänner
alfons och hans farmor
<3

viktnedgång

det är nu en månad sedan jag började med min diet och enbart åt pulvershakes, och det är ca två veckor sedan jag opererades.
jag gick ner 8 kg innan operationen med hjälp av dieten, och efter operationen har jag gått ner ca 5 kg. så totalt minus 13 kg på en månad. jag vet inte om det är bra eller dåligt? jag hade nog förväntat mig att det skulle gå lite fortfare efter operationen...

RSS 2.0