sol i sinne, brun inne.

tillbaka på jobbet igen. har legat hemma med feber och halsont i några dagar, men nu är jag feberfri och får äran att spendera helgen på kontoret! sjukt segt med tanke på det fina och varma vädret. dessa dagar ska man ju bara ligga vid havet, eller möjligvis på altanen. allt annat vore nog bättre än att sitta här. just nu känns det så i alla fall...

så himla skönt med denna värme. hela veckan har det känts som att man varit utomlands. 28 grader i skuggan i göteborg är ganska ovanligt. jag hoppas värmen håller i sig några veckor till, trots att min semester är slut.
när var det förresten som the ark skulle spela på liseberg? detta går ju inte att missa. sista spelningen med dem FOREVER. vem vill gå med mig?

det snurrar i min skalle

jag var hemma i från jobbet idag, sjuk. har nog åkt på some kind of halsfluss. eller något annat halsvirus! har skitont och kan knappt svälja... trodde först jag blivit smittad av min sambo, som också ligger hemma sjuk. men farbror doktorn sa till honom imorse att han har lunginflammation. så han har fått penicillin och han är nog snart på benen igen. jag också förhoppningsvis! jag menar, jag har redan plöjt igenom 100 timmar (!!!) av tre kronor denna sommaren, så jag har bara ett par avsnitt kvar innan det absolut sista avsnittet.
funderar på att klicka hem alla säsonger av rederiet nu...

är förövrigt otroligt hipp med matchande nagellack till mina olika koftor. igår var det himmelsblå!
OPI-nagellack finns i så många roliga färger!



dom där jag kommer ifrån

sitter på jobbet. lyssnar på håkan hellström. jag mår inte bra, jag tror min sambo smittat mig...
och jag är sugen på en ny blogglayout. får nog fråga tant carro....



herr hellström, vilken stilig pojk.



jag vet hur du ser ut i inga kläder

tredje dagen på jobbet efter semetern nu då. det flyter på rätt bra faktiskt! det är grymt tråkigt att jag är näst intill pank dock.
men bara fem dagar kvar, sedan väntar en skön lön! (det rimmade, det var inte meningen...)
i eftermiddag/kväll efter jobbet tänkte jag åka upp till min sambo som tillfälligt bor hos sin mamma på orust. eftersom jag börjar sent imorgon kan det vara skönt att åka upp dit lite :)
misstänker också att vi kommer vara där i helgen, men jag vet inte riktigt. vi får se!


måste förresten säga att jag upptäckt ett nytt klädmärke: object
har köpt flera tunikor och klänningar av det märket nu i sommar. ute där min mamma och pappa har sommarstuga, på hönö, finns en liten klädbutik som säljer jättefina kläder i olika, och lite ovanligare märken.
dem säljer också desigual, sebago, dkny, noa noa, marimeko och andra "vanliga" märken.
men jag har sett att "object" också går att köpa på nätet, men ja. mysigare att gå i små boutiqer såhär på sommaren! speciellt ute på ön :)



en av många söta tunikor jag köpt i sommar, av märket object :)


RHCP

suttit på jobbet och planerat lite konsert-höst med söta sara idag. verkar bli red hot chili peppers i sthlm iallafall :)
och eventuellt weeping willows och within temptation här i göteborg! måste ju ha något att se fram emot nu när hösten börjar smyga sig på (okej, det är bara mitten på juli, men nu är ju min semester slut...)
funderade ett tag på att dra way out west, men jag jobbar den helgen, plus att det är väl inga direkta favoritband heller. fast klart, thåström kommer ju. och det vore nice att se prince och robyn...


någon annan som ska på några bra spelningar? tipsa mig!

 

på scen i sthlm i oktober!


back to work

idag börjar jag jobba igen efter nästan 5 veckors semester. det känns konstigt! hur fort gick inte dessa veckor?
har iofs hunnit göra mycket. träffat massa vänner, varit i tyskland, sett håkan hellström i slottskogen, varit på metallica & maiden på ullevi, slappat en vecka på orust, solat och badat på hönö, shoppat i både ullared och hemma, gått på bio. jaa, jag har säkert glömt bort saker nu också! så egentligen har jag gjort mycket.
jag hoppas att jag får en mjukstart ikväll på jobbet i alla fall. har väl säkert 300 mail, 100 schemaändringar och massa nya upgfiter att gå igenom innan jag kan börja jobba.

körde upp min sambo till orust igår kväll. han hade tänkt vara där ett tag nu när jag börjar jobba, eftersom han har ett par veckor semester kvar.
jag tycker det är lite jobbigt när han är borta, och jag har så grymt svårt för att vara ensam hemma.
så inatt tog jag hit maggie :D låg såklart å tittade på tre kronor. vi är snart klara med 6 sässonger... kan inte fatta att vi lagt över 100 timmar på denna serie i sommar...

dagens låt!

arvingarna - pamela


nu säljer jag bilen

ska sälja min lilla prins, saaben eddy! det är dags för mig att köpa en ny skönhet! jag vet faktiskt inte om någon av mina vänner eller bloggläsare är så intresserad, men jag delar annonsen även här :)
http://www.blocket.se/goteborg/Saab_900_2_0T_Coupe_DX35N_34858202.htm?ca=15&w=1

nothing else matters

jag skrev i mitt tidigare inlägg om konserten med iron maiden i fredags. i söndags var jag på metallica. det finns inte ord för den spelningen! det går brara inte. det kan ha varit något utav det bästa jag sett, om det faktiskt inte VAR det bästa?
metallica har alltid, enda sedan jag var 4-5 år, varit mitt favoritband. att då få gå på the big 4 och se metallica är enormt.
eftersom båda konserterna var samma helg och inom samma genre är det lätt att man jämför - och det kanske inte är helt bra. men metallica slår iron maiden, det gör dem.
allt var helt enkelt lite bättre. ljudet, låtvalen, scenframträdandet, showen.
känslan när alla raketer och skott sköts under introt till "one"... herregud! rysningar i hela kroppen. som tur var finns hela konserten upplagd på svtplay, så jag kan uppleva detta om och om igen!
tack metallica, för att ni helt enkelt är bäst.

holy smoke

iron maiden i fredags var sjukt bra. crazy! jag å joss köade från klockan åtta på morgonen, men min sambo och våra kompisar köade från kvällen innan.
fick såklart platser längst fram i kohagen, och det var ett jävla drag.
graveyard och sabaton var förband. graveyard hade jag inte hört tidigare, men var helt okej! inte direkt metal, och kanske ett illa valt förband i detta sammanhang, men bra, det var dem!
sabaton var helt klart ett bättre val av förband. blev en sjukt bra stämmning när dem klev på scen.
maidens scenshow var nice, och som alltid lyckas dem underhålla 56 tusen pers. stämmningen var helt å hållet på topp när dem drog av fear of the dark och number of the beast.
var också jävligt glad över att dem spelade when the wild wind blows och blood brothers
THANK YOU IRON FUCKING MAIDEN!




frukost i kön



köa köa köa



äntligen inne på ullevi


publikhav



hade skitkass kamera, har inga bra bilder från scenen typ...

RSS 2.0