the body shop, en bra affär!

häromdagen fick jag hemskickat ett kontoutdrag från the body shop. jag har ett klubbkort hos dem som jag drar varje gång jag handlar så får jag bonus. och när man handlat för en viss summa får man presentkort, rabatter eller små presenter. ni vet principen, h&m och åhléns har liknande grejer.
mitt kontoutdrag från the body shop från januari-juni var på 4700. fattar ni? nästan 5 tusen spänn bara första halvåret. och då vet jag att jag köpte massa saker där innan jul till julklappar, och handlade en hel del på mellandagsrean i december, som INTE räknas med, eftersom det var förra året.... annars skulle nog kontoutdraget vara på närmare 8000.
om jag fortsätter i samma takt kommer jag att handla för ca 12000 per år på bara the body shop! fast å andra sidan... det är nog vad jag lägger på cigaretter på några månader. så nej, jag kommer inte sluta handla på the body shop.
nästan alla mina hud&skönhetsprodukter som jag använder kommer just där i från. tvålar, shampo, balsam, parfym, body lotion, boddy butter, smink, badskum, deodorant... listan kan bli hur lång som helst! igår räknade jag att jag hade 12 stycken olika body butter. helt sjukt!

men jag har en sak jag bara MÅSTE rekomendera till er. när jag och mamma var inne på the body shop i förra veckan ville en av de anställda i butiken testa en "mirakelsten" på våra naglar. det var en såndär sten med 4 olika sidor som man skulle ta varje sida i 10 sekunder på varje nagel. jag har haft massvis med sådanna filer hemma, men dem har inte fungerat sådär jättebra. men denna var helt otrolig! våra naglar är fortfarande helt lena och ser nyputsade ut! så självklart har vi nu köpt varsin "sten" för bara 49 kronor styck!


för övrigt är the body shops bästa doftserie just nu cocos! har köpt en liten serie med tvål, badskum, läppglans och så en bodylotion med skimmer! :)





back to work!

efter fyra timmars sömn i natt (på TOK för lite!) så är jag nu tillbaka på jobbet. och det känns konstigt! när jag kom i morse kände jag bara en stor klump i magen. stället var helt tomt, mitt team är varslat och dem få kollegorna som jag har kvar har bytt plats.
dessutom fick jag beodrad övertid två timmar ikväll, direkt när jag kom. och köerna är illröda! men nu efter några timmar känns det lite bättre. jag ska också få byta plats och sitta med några av de gamla telianerna jag umgåts med mest under min tid här. dessutom är det en väldigt bra plats i hörnet med utsikt över de andra våningarna!


men annars känns det faktiskt ganska bra att jobba, speciellt i detta vädret. skönt att få lite rutiner igen! har faktiskt anmält mig till att jobba några fler övertidstimmar i veckan. jag är i behov av pengar, och telia är i behov av personal. det låter väl som en klok symbios?
men som sagt, vädret. jag som ska på match ikväll! från början skulle jag gå med några gamla kompisar, men dem verkar dra sig ur nu. så jag får nog ta ett paraply och springa direkt till ullevi och gå på fotboll i min ensamhet ;) men det är det värt!


nu ska jag göra lite nytta! och spela farm ville! ;)

sommarkrysset & barnfilm

ja, det har vart en mycket lugn dag detta! eftersom jag festat två kvällar i rad (i torsdags var vi ett gäng på rockbaren och igår var vi på hemmafest i kållered) behövde jag en slapplördag. vid femtiden var vi ute och storhandlade på Ö&B och sedan en lååång sväng på ica maxi  där nästa veckas mat köptes. mest nudlar och färdiga pastarätter att lägga i frysen....
för USCH på måndag börjar i jobbet igen.... och då är det slut på all lyxmat och alkohol.

hur som helst, kvällen har vart lugn. jag och min sambo krille har käkat tacos, tittat på sommarkrysset och tryckt i oss lite godis. i sommarkrysset var carolina gynning tillbaka. I LIKE! den kvinnan alltså.
sedan spelade jag några omgångar kort medans krille tittade på de 102 dalmatinerna. själv anser jag att det är en barnfilm, och ingenting som ska sändas halv elva på kvällen. men men, så var fallet.

nu ska jag spela lite kort igen, sedan blir det nog sängen! godnatt alla läsare, nya som lite äldre ;)



snygga kvinna!


bloggfri semester!

nu har jag haft mina 4 veckors semester! det har vart skönt att vara ifrån telia ett tag. och jag har hunnit med en hel del! men det finns fortfarande saker som jag vill göra som jag inte riktigt hunnit göra... men men!
har bland annat firat två år med min pojkvän - vi tog en resa till mallorca en vecka! underbart skönt och avslappnande.
har också vart lite i sommarstugan på hönö, träffat vänner, festat, shoppat och bara haft det bra!
jag har inte bloggat under semestern, men det beror mest på att jag inte suttit vid datorn speciellt mycket. eftersom jag sitter vis datorn 9 timmar varje dag när jag jobbar kände jag att jag kunde låta den vara.
men nu när jag är tillbaka på jobbet på måndag kommer det bli många timmar med bloggen varje dag!


här kommer lite bilder från vår semester på mallis! :)


















underbara magaluf/palma nova

2 år av lycka!

idag är det våran tvåårsdag! underbart! och om ett par timmar sticker vi till mallorca :) underbart älskling! <3


2 år tillsammans med dig!

packad och klar!

haha, näe. inte riktigt! jag har mycket kvar att packa. och så ska jag hinna åka och köpa shorts också! och växla pengar....
det är synd att dem inte har pesetas i spanien längre. dem var så snygga! euron är inte alls lika häftig.
hur som helst så ska det bli så himla skönt att åka iväg nu va! jag har visserligen haft en veckas semester här hemma i sverige nu, men det går inte riktigt att koppla av. det finns alltid någonting i lägenheten som behöver fixas, eller så ska det handlas eller tvättas. när jag åker bort behöver jag inte tänka på någonting mer än att gå upp mellan klockan 9-11 för att kunna få hotellfrukost. möjligtvis får jag inte heller glöma bort att smörja in mig med solskyddsfaktor. annars kommer det bli en "did you take all the sun today?"
åh, jag tänker på jossan hela tiden nu när vi ska till mallis. det är ju en jävla slump att jag och krille ska till exakt samma ställe. det kommer kännas konstigt!
men jag vet ju att stället är bra! och en vacker dag, kanske nästa sommar, så vet jag också att det är dags för mig och jossan att åka tillbaka. det placet kan man inte få för mycket av!

på tal om place man inte kan få för mycket av, igår gick jag och carro runt på IKEA. jag köpte lampor att ha i vardagsrumsfönstrena. mina fönster är så jävla stora, så jag köpte två ganska stora och höga lampor. skitsnygga! dessutom har jag fått det jättefint på balkongen nu med matta, doftljus och nya blommor! det ser ut som ett riktigt heminredningsprogram.



vill förresten passa på att tacka emelie & maggie för igår kväll :) det blev en lång fika på en mysig uteservering i vasastan! :) gööörmysigt!!!

semester = shopping

yes, nu har jag haft semester i ett par dagar. ni anar inte hur skönt jag tycker att det är? att inte behöva stressa upp på morgonen till ett jobb som jag förövrigt är väldigt trött på för tillfället.

under dessa lediga dagar så har jag hitills inte gjort så mycket. har tagit det väldigt lugnt, solat på hönö och shoppat en hel del! igår var jag en heldag på stan med carro. det blev väldigt mycket bra shopping! blandannat ett par nya skor, ett par lacoste. skitsnygga! köpte en matta på indiska också! den blev perfekt ute på balkongen. tänkte lägga upp lite bilder på det sen :)


näe, nu ska jag hänga upp tvätten ute i solen. det blir ju så himlans mysigt när det får soltorka!

RSS 2.0