söndag

nu är det söndag. har precis vart ute med mamma och gått runt härlanda tjärn. det var skönt, men det blåste som in i helvete alltså! euh. men motion är alltid trevligt! och denna veckan ska jag vara ritkigt riktigt nyttig har jag bestämmt! yesbox!
ska snart hoppa in i duschen & fixa mig i ordning. jag & joss ska träffa frida och hennes pojkvän på stan för att fika innan vi ska på lars winnerbäck ikväll :D det ska bli så himla roligt!

gårdagen... hm. öis förlorade med 2-4. roligt! 14 insläppta mål på tre matcher. man kan inte säga annat än att det är fruktansvärt pinsamt. jag är glad att sässongen är över så att vi kan ta nya tag i vår...bara inte ifk vinner & tar sm-guld idag... då vore hela mitt fotbollshjärta förstört.

jaja, igår kväll var jag somsagt på tjejmiddag hos joss! det var jävligt mysigt :) bara goa tjejer. fick jättegod mat och hade bara allmänt mysigt & trevligt! det var synd att jag inte kunde följa med ut efteråt, men det kommer fler chanser! btw, drick aldrig sockerfri cider! det smakar rävpiss :D hahaha
image4

lov nu då! tanken var att jag skulle kunna slappa & festa hela lovet, men så igårkväll när jag kom hem hade pappa fixat jobb till mig hos honom hela veckan. ska packa upp datorer. 1500 st.... inte direkt roligt, men det är sjukt goa pengar som är välbehövda nu denna & nästa månad. det är födelsedagar hit och dit, och sen blir det en jävla massa julklappar också.

DONT WORRY, BE HAPPY!


fan, jag saknar min pojkvän extremt. kyss.


ledighet ffs!

äntligen! nu är det helg, och sedan är det lov. och jag har lyckats bli frisk! eller iallafall friskare, snorar fortfarande extremt mycket men jag har ingen feber längre.
jag vet inte riktigt hur lovets ska spenderas än. pappa snackade om att han kanske kunde fixa jobb till mig hos honom, men vi får väl se....

igår var det fredag. älskling kom hit en stund och höll mig sällskap :) det var myspys.
när han lämnade mig blev det såklart lika tomt som alltid. men, snart är det vi två igen. och våran kärlek kommer att finnas föralltid! <3

fredagskvällen spenderades med joss och carp. vi tittade på idol, sunes jul och miami ink. såklart fick jag ännu mer tatueringsabstinens! och nu har jag faktiskt börjat skissa på en ängel. och jag hoppas på att få mer hjälp med den snart :)

nu är det lördag. ska på match om ett par timmar, det är sässongens sista. det känns ganska skönt faktiskt, det har liksom inte gått något vidare för öis senaste halvåret känns det som. 10 insläppta mål på två matcher. hur förklarar man det? hm.
ikväll ska jag hem till joss på tjejmiddag! det kommer bli hur mysigt och trevligt som helst... och egentligen var tanken att jag skulle följa med tjejgänget ut sedan efteråt, men med min förkyldning är det nog bättre jag går hem och sover istället så att jag är pigg imorn. för då är det: LARS WINNERBÄCK! herregush. det blir fantastiskt! jag har längtat så länge efter att få se lasse live igen!


vi hörs igen, lisa     
                                          
image3

sjuk

nu har jag inte uppdaterat min blogg på jävligt länge, förlåt. igen!
men jag har vart sjuk och legat med feber hela veckan.
har det hänt mycket i veckan som är värt att skriva här då? näe.

olyckan/krocken i måndags... fruktansvärt! julia med familj, jag tänker på er och hoppas verkligen att din pappa blir okej, och att han kan leva ett hyfsat normalt liv i framtiden.
och emelie & jens som satt i den ena bilen, ni hade änglavakt!
jag hoppas de jävla idioterna som körde får livstid, eller dödstraff.


jag har iallafall vart hos älskling hela veckan :) sett på x antal avsnitt av "våra värsta år", knaprat ipren och bara vart allmänt bortskämd med frukost på sängen och såntdär! ibland är det fan med lite feber... fast det är jobbigt att sova.
nu är jag hemma, och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag eller imorn. blir ingen skola iallafall!
får väl sitta vid datorn och lyssna på musik.

dagens musik:

  • plain white t's - hey there delilah
  • snow patrol - chasing cars
  • timbaland - the way i are
  • kent - hela "tillbaka till samtiden" albumet

eventuellt återkommer jag med lite mer bloggande sen!
puss o kram!


elefanter


i hela mitt liv har jag väntat
på någon som liknade dig
hur kunde du lämna mig ensam
i en värld som har blivit så hård?

i hela mitt liv har jag längtat
långt, längre bort härifrån
nu står du först på min lista
över folk som förtjänar ett öde värre än döden



ah, kents nya platta är magisk!

håltimma

nu har jag håltimma. yippie, verkligen jätteroligt.
snacka om att det var jobbigt att gå upp imorse! jag tror jag tryckte på snooze säkert 5-6 gånger. i sängen var det varmt och mysigt. uppe var det minusgrader och skola. jag kan säga att jag övervägde flera gånger att ligga kvar i sängen hela dagen med christian brevid mig och bara mysa i värmen....
men tillslut lyckades jag (tyvärr!) pallra mig upp och in i duschen.
sendan lyckades jag även få upp min enormt trötta pojkvän ur sängen också. och tro mig, det är fan inte lätt.

men, det är iallafall fredag :D det känns bra.
efter skolan ska jag åka in till stan. titta på lite nya underkläder och så tänkte jag... det behövs nått nytt att piffa till vardagen med såhär i slutet av oktober ^^ något rött har jag på känn dessutom. och jaa, en födelsedagspresent till pappa vore bra om jag kunde investera i också, han fyller år nästa vecka. på fn-dagen och allt!

och ikväll är det idol! det blir också mysigt, en såndär äkta hemmakväll framför tvn. det är välbehövt just nu, och jag uppskattar det verkligen :) speciellt i min pojkväns närvaro!

yoga & meditation

håller på att skriva på min religionstenta. det är sådär halvskoj måste jag erkänna! men yoga & meditation är någonting som är roligt att skriva om... jag borde börja med det själv faktiskt! yoga & meditation alltså!

idag efter skolan så tog jag, älskling och carro en höstpromenad genom skogen och upp till björndammen och lite så. det var mysigt. men nu är det verkligen kallt ute, det blåser som fan. man måste verkligen ha vinterjacka och halsduk om man inte vill frysa ihjäl.
men vi hittade en bänk i ett vindstilla område & solen låg på som fan! så det var riktigt skönt att sitta där en stund...

och imorn är det äntligen fredag! helg! woho :)
det kommer bli en jättemysig och bra helg med. det bara vet jag!
ska träffa sara & ola på lördag kväll för att hitta på något skoj. det blir kanon, har inte träffat sara på huuur länge som helst. bio, fika eller nått sånt. myspys!


nu ska jag återgå först till pluggandet, och sedan till min pojkvän som ligger & tittar på vänner!

pouws o kram!

tillbaka till samtiden

förlåt att jag är dålig på att skriva här! men det är svårt att vara aktiv i en blogg innan man kommit in i det ordentligt... tror jag.
jag måste bara få säga en sak. KENT!
seriöst, nya skivan, "tillbaka till samtiden" har gått varm här hemma nu. skitbra verkligen! jocke berg kommer alltid att vara kung. jag längtar som ett jävla as till november & lisebergshallen!

appropå ingenting så har jag mensverk.
och ikväll är det näst sista hemmamatchen för öis. wey, jag är inte taggad nånstanns. menmen, missa matchen kan jag ju inte direkt göra.


vi hörs senare igen, jag ska duscha nu!

myslördag!

imorse sov jag  lääänge! det var skönt! jag älskar tamigfan helgen.
sedan begav jag och mamma oss in till stan och till universeum där vi träffade sara & anita. min kusin & min faster! :)
jag och min mor hade aldrig varit där innan, så för oss var det verkligen en stor upplevelse! haha! :D
träffade allt ifrån småfiskar, hajar, grodor, ormar, apor och... SPINDLAR! usch, fyfan. det var riktigt äckligt... stora och håriga var dem också. euh! 
efter ett par timmar på universeum gick vi vidare till världskulturmuséet! där har jag dock varit innan.
tittade på utställningar om fair fashion och trafficking. det var inge vidare roligt, men det var intressant.
kulturella idag eller? javisst!
sedan gick vi på restaurang, en turkisk! det var verkligen asgod mat och jag fick flashbacks till turkietresan!
det var verkligen en mysig dag! jag älskar min kusin, och jag älskar min faster! nästa gång vi ses tänkte vi gå på bio och sedan ha myskväll. jag längtar redan! :)


min dag avslutades nere i partille med massa klasskompisar & vänner på partillerocken!
vi var såklart där för att ge vårat stöd till "permanently nameless" som verkligen var bäst! men trots det och trots vårt stöd gick dem inte vidare till semi :/ cpjurry.

nu ska jag lägga mig i min säng för att spana lite film hade jag tänkt!
sleep tight!

100 dagar!

äntligen fredag! kom lite försent till skolan imorse av någon anledning (!) men det är ju så mysigt att ligga kvar där med dig i värmen.

aja, skolan sen då. först hade jag livskunsap, följt av religion. helt okej lektioner... sedan gick jag till tandläkarn! det var läskigt, han slipade äntligen ner min framtand. så nu slipper jag iallafall ha ont, och det slipper se förjävligt ut. men detdär med piercingen ska jag nog glömma för ett tag framöver. det känns lite tråkigt, men det är nog bäst att plocka ut den.
sedan var det tillbaka till skolan för att ha svenska. och GISSA att jag blev glad när jag fick tillbaka min filmanalys med högsta betyg?! bara bra kritik! ibland älskar jag skolan. dock inte ofta. väldigt sällan snarare. meeen, det händer! :)

har precis vart och handlat lite med mamma, så snart blir det käk.
och kvällen ska spenderas framför tvn hemma hos joss! det kommer bli helt underbart... en lugn kväll med idol och världens hetaste kvinna. joss! :D det är vad jag vill ha just nu. och coca cola zero.



och idag så vill jag även fira att jag och min totalt jävla underbara pojkvän har vart tillsammans i 100 dagar.
de är dem 100 bästa dagarna i mitt liv, och jag vill ha flera tusen till sådanahär dagar! jag älskar dig, och jag har aldrig kännt såhär för någon annan i min närhet :) jag hoppas du förstår det och känner likadant. du är bäst älskling!


happy friday!


plugg plugg plugg...

idag när jag vaknade kände jag bara att jag måste bli en lite nyttigare människa. sagt och faktisk gjort!
jag började sent idag. inte förrens vid ett. så istället för att ta bussen till skolan tog jag mig en promenad dit. sedan gick jag faktiskt hem också! jag borde kanske ta och använda stegräknaren lite mer seriöst? haha!
sen ska jag försöka att enbart äta godis på helgerna. det har jag klarat innan, så det borde jag klara igen.
och så får det bli nytt kort på gymmet! yay. nu är vi på g tjeeejer. :D

i övrigt så är detta en väldigt seg kväll. har spenderat all tid sen jag kom hem från skolan på plugg. måste skriva klart ett historiaarbete ikväll - det ska vara inne på torsdag, men imorn tänkte jag spendera lite tid med min pojkvän. så det blir att skriva klart det ikväll.
sedan så har jag TVÅ stycken tal som ska vara färdigskrivna denna vecka. alltså både svenska B och svenska C.
så ja. plugg plugg plugg...

imorn blir förhoppningsvis en bra dag! musikal ett par timmar :D kommer sitta hela dagen för att få tag i sponsorer och såntdär. men det är roligt, och jag känner mig riktigt engagerad och taggad inför musikalen nu!
och på tal om musikal, den 29 november, vilket är en torsdag, måste ALLA komma till partille kulturums aula för att se våran konsert "Best of NS3". den skulle också kunna heta "Best of Lisa Larsson" för det blir klassikers som Hold the line, At the hop och Take me out! KOM KOM KOM!

jag saknar min pojkväns närhet, men annars är allt toppen. puss.

blogg?

eftersom alla tjatat om att jag borde skaffa mig en blogg och eftersom det är ett MÅSTE i dagens samhälle att äga en sådan så har jag väl inget val -  så välkommen till lisas blogg!
bara en sån sak som att komma på ett namn till bloggen fick mig att börja kallsvettas! jag tänkte ju ta klassikern "trubbel" men det var ju upptaget. som jag misstänkte... problemet var att ALLA namn jag kom på var upptagna. så det fick bli en gamal helgonklassiker. radiovideo (vilket är en system of a down låt för alla som inte visste det!)

vad ska man skriva om i en blogg då? sitt liv antar jag. yippe, vill ni läsa nått intressant kan ni ju alltså sluta läsa min blogg från och med nu! haha, nejmen jag ska väl försöka skriva bra saker här! :)


puss o kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0