learning how to dance the rain

ännu en dag med deppväder. seriöst, är jävligt trött på regn, storm och gula löv just nu. och snart är det oktober, då blir allting värre. och november ska vi inte tala om!
november är bara en transportmånad fram till underbart mysiga december. tragiskt nog längtar jag efter jul! sitter redan nu och uppdaterar spellistan "JUL" på spotify. skadat?
just nu lyssnar jag på tommy körberg - gläns över sjö och stand


i natt åkte jag med krille på långkörning till falköping. det var spännande, vi blev stannade av polisen som hade fått tips om att det åkte runt en lätt lastbil i området där det tydligen hade stulits massa diesel sista tiden.
dock hittade polisen ingen diesel i vår bil, och körkortet visade inget konstigt. vi var varken rånare, terrorister eller fortkörare. ha!
spännande ändå att polisen i falköping var sjukt trevlig. trots att vi var storstadsbor som kom dit och skapade oro.


weeping willows på pusterviksbaren imorgon. pepp pepp! ska bli jävligt nice. sedan är det håkan hellström på liseberg på fredag. ännu mera pepp pepp!
är långledig i helgen, så tänkte passa på att måla om vardagsrummet hemma. det blir nog något svennson som cappucino, latte, eller choklad-färg.
tänkte även sätta någon fräck fototapet som fondvägg bakom tvn. någon som har tips på vart det finns fräcka sådanna?


xx


Kommentarer
Postat av: Caroline

Neeeeeeeeeeej inte kaffelatte! Måla vitt i så fall...Om ni ändå vill vara svenson! ;) Eller grå. Ännu bättre. Fototapeter finns lite överallt. Bland annat på Hornbach....haha!

2011-09-15 @ 22:49:13
URL: http://enbyggtjejs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0