2 dagar kvar

så har snart ännu en helg passerat. som jag skrivit tidigare gillar jag inte helger för tillfället på grund av att jag går på diet och bara får dricka pulvershakes. men nu är det bara 2 dagar kvar till operation! sedan slipper jag dessa äckliga shakes. ska bli så gott att få äta en sked youghurt eller dricka ett glas juice! och att inte tala om sedan när jag får börja äta riktig mat. av någon anledning är jag sjukt sugen på broccoli. och på majs. och potatismos. herregud va gott det ska bli!


igår var jag och min sambo ute på lite äventyr. vi var i en djuraffär och köpte det första halsbandet och kopplet till lilla alfons. tänk, det är bara 2 veckor kvar tills han ska flytta hem till oss! passade även på att kika på hundbädd, valphage och leksaker. men vi väntar nog tills in i det sista innan vi köper allt sånt. dessutom är det ju ingen idé att köpa en stor hudbädd för massa pengar som han ändå kommer växa ut efter någon månad.


sedan var vi en sväng på kungsmässan. passade på att köpa lite grejer inför sjukhusvistelsen. en bh utan bygel, nya leggings, trosor och lite nya tidningar. måste köpa öronproppar också! vägar ligga vaken hela nätterna för att någon annan jävel på avdelnigen snarkar.


lördagskvällen spenderades givetvis framför melodifestivalen. jag tror jag helt har tappat hoppet om svenska folket. hur kan man skicka vidare en dansande kontorist från norrland? haha.
därefter kollade vi på den bästa james bond filmen, casino royale.



dags att svara på lite fler mail! sitter på jobbet. kram på er :)


Kommentarer
Postat av: Lilladockan

tidningen (hus & hem retro) hittar du i de flesta affärerna och kioskerna som säljer tidningar :) den kan du köpa så du har lite läsning när du återhämtar dig :)

2012-02-12 @ 15:42:47
URL: http://denlilladockan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0