en prinsessa är född!

så var den svenska nya prinsessan född. nu blir det lite spännande. jag undrar hur hon ser ut? och framför allt, vad ska hon få för namn? jag hoppas innerligt på desiree!


Kommentarer
Postat av: Angelica

Visst är det gott med drinkar. Det finns verkligen för alla smaker med. Jag opades i slutet av oktober. Sen drack jag en cider i mitten på december ungefär. Sen i januari så provade jag att dricka ett glas vin och en drink. Drack upp det på typ fyra timmar, så tog det lungt :) Sen nu för ett par helger sedan så drack jag flera öl, men med lungt så klart, eller ganska iaf :) Känner att jag är betydligt mer lättpåverkad nu. Ta det försiktigt när du provar första gången sen bara. Alla tål ju det så olika.

2012-02-23 @ 19:19:28
URL: http://mygastricbypassoperation.blogg.se/
Postat av: Liza

Jag hoppas du slipper må kräks! Dietisten trodde det berodde på för lite mat ihop med träning. Så jag ska undvika träning några månader till och bara gå ut och gå när jag har extra energi. Det tar tydligen längre tid än man tror med denna nya magen =)

Hoppas det går bara bra för dig med din nya mage!

Postat av: Jennifer

Hej! Svarar på din kommentar här :) Jag var livrädd för grönsaker så det tog mer än 6 veckor efter op innan jag vågade testa.. Men då gick det bra! Jag kan äta alla typer av grönsaker utan problem. Men det är mycket skal, kärnor och annat som lätt kan fastna om man är nyopererad... Ha en trevlig söndag! / Jennifer

2012-02-26 @ 10:21:46
URL: http://www.gastricbypassop.wordpress.com
Postat av: KNORKAN - Presenter & Inredning

Varmt välkommen till KNORKAN! Just nu har du chansen att vinna ett virkat kuddfodral från Svanefors. Läs mer om tävlingen på KNORKANS facebook sida ♥

2012-02-26 @ 17:17:00
URL: http://www.knorkan.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0