... och så var det över för detta året!

jul & nyår passerade lika fort som jag misstänkte. jag jobbade mestadels, vilket inte var jätteroligt, men det kommer ge mig en fet lön nästa månad!

jul var en mysig tid, julafton var vi hemma hos min familj här i sävedalen. väldigt klassisk jul med kalle anka, julmat, glögg & pepparkakor och som vanligt SJUKLIGT mycket paket. fick riktigt nice grejer! blandannat en kaffemaskin från nespresso, en fotmassage, presentkort, kläder, pengar och mycket mer! och iår satte jag rekord i att GE julklappar. tror seriöst jag köpte julklappar för säkert 15 tusen. men! det är ju bara jul en gång om året. och dessutom har jag världens bästa familj som är värda all kärlek och alla julklappar i världen!

i mellandagarna firade vi jul med krilles familj. det blir ju lite mer komplicerat när familjen är utspridd på så många ställen, men vi fick ihop det riktigt bra.
något vi mer gjorde i mellandagarna var att införskaffa oss ny TV-möbel och nytt soffbord. soffbordet är en kista md blandannat vinställ! jag ska ta kort på dessa någon dag så ni får se vilka skönheter jag fått tag i.

nyår var väldigt oplanerat och rörigt till en början, men i sista stund fick vi ordning på det, och det blev en trevlig kväl. först var vi ett litet gäng hemma hos maggie och käkade middag! därefter fick vi tag i en taxi (!) och åkte till en av mina jobbarkompisar som hade fest på hisingen. där firade vi tolvslaget med champagne och en jävla massa raketer.
hemma vid tretiden ungefär om jag inte minns fel. och sedan börja jobba klockan åtta på nyårdagen! herregud, att jag inte klappar ihop snart.
thanks everyone
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0