RIP!

sörjer michael jackson - med billie jean på högsta volym på balkongen tillsammans med jordgubbar och cigg....





varsel suger kuk

jag är så otroligt ledsen! mitt jobb är inte det allra roligaste.... eller liksom, det blir ganska tröttsamt att sitta i telefon eller i chatt med kunder hela dagen och hjälpa otacksamma jävlar med deras bredband, telefon eller digitaltv.
men jag gillar mitt jobb ändå - fast av andra anledningar. mest för att jag har så underbara kollegor! dem gör verkligen min dag. man har alltid någon att snacka skit med, alltid någon att skvallra med. att ha kollegor runt omkring sig som man älskar är viktigt när man sitter 9 timmar framför en skärm i ett teliahus som är stort som ett slott.
men vad tror ni händer nu? i varslets tider? jo, dem kollegorna jag sitter med i mitt team blir varslade! de kollegor som jag tycker mest om på hela arbetsplatsen måste gå - och jag kommer tillhöra ett nytt team med gamla kärringar och gubbar istället som inte riktigt är på samma nivå som jag när det gäller någonting.

hur tänker ni när ni ska varlsa såhär mycket folk? supporten kommer inte alls hålla samma klass längre - vi blir ju knappt några kvar. och dem få som är kvar tappar helt lusten att göra ett bra jobb, eftersom vi inte kommer trivas med omgivningen.


frågan är, hur länge till kommer telia har nordens bästa tekniska support?





hjärtklappning

usch, flera gånger idag har mitt hjärta fått värsta ruset och dunkat jättehårt och jättefort - sådär så att man tappar andan! så jävla obehagligt... men jag antar att allt handlar om stress!
imorse var jag stressad över att jag skulle till tandläkaren - sen när väl tandläkarbesöket var över var det stress inför jobbet - det är mycket att tänka på och jag måste verkligen prestera nu för att få behålla mitt jobb! har massvis med kollegor och vänner som blivit uppsagda och varslade. inte alls roligt!

näe, jag behöver verkligen min semester nu. bara några dagar kvar.... denna veckan, sedan är jag helt fri från jobb i 4 veckor! 4 veckor, det är ju en hel månad! det ska  bli så skönt.
hade tänkt ta med mig älskling på lite småturer i sverige - göra mysiga små utflykter och så har vi ju såklart den underbara resan till mallorca som ligger och väntar. underbart!


denna bild tog jag från poolområdet på son callú, mallis, när jag och joss var där för två år sen.
i år åker jag och krille dit - till samma hotell! 4+stjärnigt!

midsommar, osv.

tja, alltså midsommar blev ju inte riktigt som vi tänkt oss. faktiskt.
vi hade planerat att ha en riktig höjdarkväll ute i skärgården och festa hela natten lång, tills det blev morgon och dags att ta första morgonbussen hem.
riktigt så blev det inte. det började dock bra! maggie, my och tommy kom hem till mig och krille på lite "förkrök". vi tittade på U21 matchen, drack och käkade chips. my hjälpte mig att locka håret också! det blev jättefint!

sedan åkte vi ut till hönö - för att gå på fest hos josefine aka. pingy! när vi kom dit kändes det bara som en stor kall klump i magen. först trodde jag bara att det var jag som kände så - men det visade sig att mitt sällskap kände likadant.
vi kände inte NÅGON förrutom josefine som hade festen. dessutom var ALLA minst 10 år äldre än oss. jag tror medelåldern låg strax över 35+. folk diskuterade dagisplatser, förskola och pension.
medans vi blev kallade för "barnen borta vid bordet"..... så njae, vi hade inte speciellt roligt faktiskt.
den enda som var i vår ålder var johanna! hon är ett par år ynre än oss. hon är 17, fyller snart 18. men hon var höggravid, i 8onde månaden. så hon om någon snackade ju bara babylycka.


efter någon timma eller två gav vi upp - vi sa till josefine som det var att vi inte riktigt kände oss så pepp på detta, och att vi skulle åka hem. hon verkade ta det bra! skönt, för hon är en jättemysig tjej och skitrolig! men det blev helt enketl bara helt fel i fredags.
som tur var mamma och pappa ute i våran stuga på hönö - så dem körde oss till färjan och sedan tog vi bussen hem till sävedalen igen. där fortsatte drickandet och vi däckade istället hemma hos oss. inte direkt någon lyckad midsommar - men alla kvällar kan inte bli bra helt enkelt! vi får ta igen det en annan dag :)













SÅ SANT!

melodi: "den blomstertid"


Den baddräktstid nu kommer när magen är för stor. Då valkar bara sväller och celluliter gror. Generande behåring lyfts fram i solens ljus. Nej stranden verkar boring vi stannar inomhus. De krav som sommarn ställer förstör vår ledighet. Vi sitter där och gnäller ”Fyfan vad jag är fet”. Fast vem vill motionera när man kan sitta still. Nej låt oss revoltera vi tar en kaka till!


ja, jag fyllde 20 och var inte nykter...


tack för jättekuken!

bloggkändisar, länkar och mallis!

vad sägs om att bli länkad på storstadspojkens blogg? haha! nils är förövrigt en av de mest roliga bloggar jag läst någonsin. en man med humor!
till en början trodde jag bara han körde bloggen som ett PR-trick för blondinbella. jag menar, sveriges bloggdrottning måste väl ha en bloggprins?
men jag tror helt ärligt att hans blogg kommer gå om hennes en vacker dag!


om en timma har jag lunch. då kommer krille hit, och tillsammans ska vi in till solresor-byrån och boka en resa till palma nova - magaluf! det ska bli great! mallorca igen, har saknat det stället totalt jättemycket.
ska bli så skönt att komma bort en vecka till värmen - och komma bort ifrån telia!



mallis, mallis!

hur kan helgen försvinna så?

helgen bara försvann - igen!
i fredags körde vi svärmor marie upp till orust och hennes nya gubbe. därefter åkte vi hem till hennes lägenhet som nu var tom och hade mysig tvkväll - tittade på reprisen av filip och fredrik när håkan hellström var på besök! vilken man det är alltså. vore han inte gaisare, så vore han nästan perfekt.

lördag - och vi sov bort hela dagen. klockan två ringde hemtelefonen - mamma väckte oss, och ville att pappa skulle komma bort till oss och sätta upp en hylla. så vi fick helt enkelt pallra oss upp. passade på att ta en liten shoppingtur. men inte en shoppingtur a lá kläder, smink och skor, utan en pappa-shopping-tur. köpte HDMI-kablar och såntdär tråkigt, men ack så nödvändigt (enligt min tekniknörd till sambo iallafall....)
det blev iallafall filmkväll denna kväll också - tillsammans med maggie. "vi hade iallafall tur med vädret - igen" som jag och krille visserligen sett innan. men det gör inget! den är så bra.... den är så svensson....den är så.... svensk! hurra!


igår hade vi en del av släkten hemma! mormor, bror, pernilla mfl. jag och krille var duktiga! vi städade hela lägenheten. dammde, dammsög, skurade, diskade och torkade av!
dessutom var jag mammaduktig och bakade en äppelpaj, som blev succé vill jag lova! inte för att min mamma är duktig på att baka.... men mammaduktig var ett bra ord.
söndagen avslutades med en tripp till hönö där vi hälsade på mamma och pappa i sommarstugan - och inte heller där är mamma mammaduktig. utan vi skulle käka middag där ute och förväntade oss god hemmalagad västkustmat. när vi kom stod mamma med menyn till pizzrian i högsta hugg!

tacobell!

gissa vad jag åt till middag igår kväll? och gissa vad vi ska äta ikväll? och imorn?


lisebergsnostalgi!

jag och krille var som i tidigare inlägg nämnt på liseberg igår!
och som vanligt när jag sitter på jobbet är jag ganska rastlös... så jag wikipediade lite på liseberg och alla åkattraktioner som funnits. och gissa vilken nostalgi kick jag fick! vissa av attraktionerna är så sorligt att dem tagit bort.
här har ni lite favvisar som jag saknar:


Aerovarvet (1989-2002)

HangOver (1997 - 2002)

LisebergsLoopen (1980 - 1995)

Rainbow (1983 - 2008)

Simulatorn(1990 - 2001)

Tornado (1989 - 2008)

TopSpin (1993 - 2006)

Villa Opp-Å-Ner (1985- 1996)





AEROVARVET OCH LOOPEN! underbara!


nyförvärv

igår var jag och krille en heldag på liseberg - vädret var ju inte på topp, fast å andra sidan kom det bara en liten regnskur! och det var knappt några köer till åkattraktionerna, så egenlitgen var det perfekt lisebergsväder! solen sken lite bakom molnen, men det var mulet dock inget regn. så ska ni gå på liseberg - passa på att gå en sådan dag!

självklart åkte vi alla attraktioner, både gamla och nya... vissa hann vi med flera gånger.
när vi stod i kön till balder som bara namnet får mig att rysa lite (trogen öisare som jag är) träffade vi fredrik pettersson - en gamal goo vän och öisare som kom med informationen att öis klockan 13 skulle hålla presskonferans!
självklart blev jag aningen nervös - misstänkte att det hade någonting med janne carlsson att göra (som jag förövrigt gillar, men har insett att han inte klarar av jobbet)
och jag hade rätt - när jag kom hem kastade jag mig framför datorn och fick läsa att vi från och med nu har ny huvudtränade vid namn Åge Hareide som tidigare tränat helsingborgs if och även norges herrlandslag!
trevlig överraskning minst sagt! detta behövde truppen...
sedan tidigare har vi också fått låna elfborgs johan sjöberg som också är en krigare (vad jag hört och läst!)
blir nu allbäck och santos friska tills efter uppehållet har vi nog ett av allsvenskans vassaste lag, utan tvekan!




bellme?

hm, jag känner mig skitlöjlig när jag säger detta, MEN jag tänker beställa en vara på bellme.
saken är den att det är en friis & company väska som jag gått och dregglat över i snart ett år, men tyckt att 900 spänn var lite dyrt för en oversizeväska. med tanke på att jag dessutom fick en friisväska förra året av krille i julklapp.

men nu finns den på bellme för 399 kronor! jag är så sugen. krille, får jag?


tillbaka?

jag känner att jag kommer och går väldigt mycket i denhär bloggen. ibland får jag värsta bloggsuget och kan säkert skriva 4-5 inlägg i mitt lilla anteckningsblock. sedan kan det gå 4-5 dagar mellan inläggen.
nu har det gått 4 dagar sen jag skrev sist, så nu måste jag uppdatera er lite.

i fredags efter jobbet blev det en jävla massa studentmottagningar. först var det hos my i brunnsbo. där fick vi smörgåstårta. sedan ganska fort där i från ner till kungsbacka/åsa för att gå på malins studentmottagning.
hon blev väldigt glad över att jag kom! vi umgås ju inte längre, vilket är tråkigt. men vi har vart kompisar sedan vi var 3 år - dessutom var hon på min mottagning, så jag kände att jag var tvungen - på ett bra sätt! mottagningen var skitmysig där vi satt med grillbuffé på soldäcket :)
sedan från åsa tillbaka till mölndal och johan som också tog studenten denna dag! jag säger då det, 90:orna som har verkat så jävla små hela tiden... nu är dem lika vuxna som jag och är ute i arbetslivet. eller... arbetslöslivet.

lördagen blev en hektisk dag! jag och krille flängde runt i hela storgöteborg för att titta på en ny tv.
efter många om och men och 4 timmar senare än där vi började blev det en samsung 40 tum som PRECIS på MILLIMETERN gick in i bokhyllan hemma.
så nu har vi en ny grym tv! så alla får gärna komma hem till oss på filmkväll någon dag ;)

lördagskvällen spenderades som helgen innan: på maggies altan tillsammans med massa underbara festprissar.
joss var den enda som hade kamera tror jag (båda helgerna!) så jag väntar ivrigt på att hon ska lägga upp bilderna på bilddagboken eller på typ fejan.
(ni får nöja er med en printscreen sålänge från maggans dator)



jennifer & jag :)

ge mig helgen!


vill ha helg!

idag är det.... torsdag va? inte långt kvar till helgen då! gud va skönt. det kommer bli en bra helg, det tror jag verkligen! :)
imorgon fredag efter jobbet ska vi på studentkalas hos my! sedan tror jag att alla studenter för iår ska vara avklarade. eventuellt skulle vi ner till åsa imorgon på studentkalas hos min barndomsvän malin också. men vi får se vad tiden räcker till!

lördagen ska först spenderas med lite shopping. vi ska kolla på en ny tv. det behövs verkligen! den jag har är ganska liten... jag är riktigt sugen på en 40tums LED eller någontgin! men jag antar att det får bli LCD.... LED är lite för dyrt än så länge.
men ny tv måste jag ha!
lördagskvällen kommer spenderas med en fest hemma hos maggie som det ser ut nu! :) tillsammans med massvis med underbara människor. man får ju passa på nu när joss är hemma på besök. snart är hon tillbaka i london igen.

och så söndag då! först var det tänkt att jag och joss skulle ta en heldag på liseberg. dock kanske inte det är det bästa att göra en bakisdag, efter massa festande? dessutom har joss redan hunnit vara där med sin syster nina. så istället blir det nog bio och någon restaurang innan. det ska bli så mysigt :) jag älskar när joss är hemma.
och lite senare i sommar ska jag åka till henne i london ett tag. och förhoppningsvis ska vi försöka klämma in en solresa också! självklart till mallis ;)


LED-TV, jatack!

i taket lyser stjärnorna

igår kväll/natt när jag kom hem från jobbet laddade krille ner en film åt oss. "I taket lyser stjärnorna" - jag och maggie hade länge tänkt gå och se den på bio i vintras, men det blev helt enkelt aldrig av.
men nu när den kom ut på pirate bay var det självklart att se den. men gud va besviken jag blev! jag hade hoppats på en film i stil med fucking åmål, hipp hipp hora eller liknande. men icke! skådespelarna var riktigt kassa enligt mig, inte ett enda känt namn man hört förrut heller... dessutom var storyn väldigt tunn och hela filmen var frukansvärt förutsägbar. ingen riktig feelgood film som jag hade hoppats på!

redhead

förresten, om ingen noterat så har jag färgat håret rött! hellyes! vad tycks?



studentdagar!

i torsdags eftermiddag efter jobbet åkte jag och krille upp till hans kusin, hanna fridén, som tog studenten! det blev en mysig mottagning med massa god mat uppe i stora höga!
hanna var full (precis som det skall vara) och allt var precis som en studentmottagning ska vara tillsammans med hela stora släkten, och massvis med vänner och bekanta.

i fredags var det dags för både carros och mickes studenter!
jag och joss möttes upp hemma hos mig för paketinslagning och kortskrivande. därefter åkte vi med bussen in till munkebäcksgymnasiet för att se carro springa ut. galen stämmning! jag saknar studenten så sjukt mycket när man ser alla vita klänningar, champagne, ballonger och framför allt alla studentskyltar!
carro sprang ut till kobojsarnas studentsång! haha, helt grymt!

jag och joss tog ett litet besök på systemet på vägen hem, och sedan slappade vi några timmar med några flaskor asti på min balkong.
sedan gick vi självklart på carros mottagning hemma, som också den kryllade med god mat och dryck.


micke tog också studenten denna dag! så vår student-turné fortsatte till olofstorp för ÄNNU en mottagning.
lika trevligt där!
här får ni lite bilder från torsdag och fredag - studentdagarna!


hanna fridén



joss, carro och jag



kusinerna andy, carro och jhonny



asti på min balkong tillsammans med joss


studentmottagning hos micke



mottagning hos micke, med massa god mat!



syskonen fridén: carro och krille!

jag ska berätta!

jag lovar att jag ska berätta vad som hänt senaste veckan/helgen och med tillhörande bilder.... om en stund!

RSS 2.0