denna veckan:

tänkte vara lite mainstream, jag gör också en veckoplanering!


måndag:
*jobb 09:45-18:30
*städa badrummet

tisdag:
*jobb 10:30-19:15
*tvätta

onsdag:
*fixa mina naglar på youngnails
*jobb 13:30-22:15

torsdag:
*LEDIG!
*veterinären, kastrering av kissemissen
*årets musikal på porthälla?

fredag:
*jobb 09:15-18:00
*middag hos laura

lördag:
*LEDIG!
*krille ska på en familjemiddag jag inte får följa med på :/ jag får väl försöka vara glad ändå, och hitta på nått annat. men lite ont gör det att inte få vara med...

söndag:
*LEDIG!
*DERBY!!!!!! ÖIS-GAIS!!!!!!!

konstigt....

jag vet att det låter konstigt, men jag vill flytta till stockholm. möjligtvis till london, eller kanske new york? saken är den att jag vill hinna uppleva saker! och jag vill inte uppleva när jag är 30 bast och sitter hemma på ljungkullen som tvåbarnsmamma. jag vill uppleva nu! kanske flytta utomlands för att jobba! eller plugga? tillsammans med krille givetvis....
samtidigt borde jag inte längta bort så mycket som jag gör! vi har det bra här hemma. jag har ett jobb som jag trivs otoroligt bra med, vi ska snart flytta till sävedalen, jag har mina underbara vänner i sävedalen som jag snart kommer bo nära och jaa, vi har absolut en framtid här! ändå så trånar jag efter någonting annat..... är det något fel på mig?

det blir nog att jag börjar med att flytta till stockholm. sedan utvecklar jag det till london, madrid, lisabon, för att slutligen hamna som någon toppchef på teliasonera i new york. låter det otroligt?
otroligt skönt!

sunday morning

har alla ställt fram klockan en timma nu? jag gjorde det igår kväll, men trots det så lyckades jag med konsten att komma PRECIS i tid till jobbet. grymt nära en försening!
jag och krille sov i kållered eftersom krille jobbade där inatt. jag satte klockan på åtta (föredetta sju) men av någon anledning stängde jag av alarmet första gången telefonen ringde istället för att klicka på znooze. och det resulterar i att jag vaknar 09:01. jag började jobba 09:15. jag flög upp ur sängen, i ett par mjukisbyxor och en urtvättad mjukiströja. på med skorna, och så borstade jag igenom håret på väg upp mot bilen.  
sedan fick jag köra i ilfart till jobbet! tur att det var söndagsmorgon och inte så mycket trafik.
 hur som helst, jag var utanför jobbet 09:17, så jag fick helt klart godkänt. från sängen - till jobbet på 16 minuter. det är bra jobbat! dock har jag inte borstat tänderna. jag får köpa tuggummi på min första rast sen! ;)


igår efter jobbet åkte jag, krille, pe & hans polare upp på ramberget för att se nedsläckningen över göteborg, under "earth hour" men fyfan vilken besvikelse! jag såg inte en enda lampa som slocknade! jag och säkert 300 pers till stod på ramberget o bara väntade.... men när klockan var 20:45 insåg vi att det blir nog inte mörkare än såhär.
ENDA stället där dem hade ansträngt sig för att släcka ner var på avenyn. så där tog vi en liten cruise med bilen. sen var den mörka timman över.
jag var iallafall nöjd, då jag visste att våran lägenhet hemma i lövgärdet var kolsvart!  hur firade ni earth hour?


ny tid för gaddning!

ska gadda mig igen, på city tatto :) denna gång är det mats tur att få dekorera min kropp!
det ska bli en svala på ryggen - med en text. det kommer bli himlans snyggt!
fick en tid den 24e april, dock jobbar jag den dagen och ska försöka byta till 22e april istället.



vad har hänt sen sist?

inte bloggat på ett bra tag nu. så, vad har hänt sen sist?

jo, hela förra veckan bestod av jobb jobb jobb! och det har vart ganska körigt och mycket att göra på jobbet. så bloggande har inte vart så prioriterat på jobbet. och när man väl kommer hem efter en så jobbig arbetsdag med 9 timmar framför datorn är jag inte direkt sugen på att sätta mig hemma framför datorn igen. så förlåt, bloggen har drabbats. men det kan det kanske vara värt! :)


men som sagt, i veckan har det inte hänt jättemycket. det gick riktigt bra för mig ett tag i badrums-tävlingen! men nu har jag gidit ner från första placeringen... så jag får nog inte räkna med något nyrenoverat badrum tyvärr :/

maggie har vart hos oss en del i veckan! mysigt värre.
och igår tog jag, maggie och krille en långsväng på stan! jag hittade ett par sjukt snygga skor! ett par knallrosa björn borg.
sedan tog vi en frukost&lunch&fika på husaren i haga! och gissa vad jag gjorde? jo, jag glömde skorna på caféet och vi forsatte vandringen på stan. men efter någon timma kom jag på att jag glömt påsen! jag rusade tillbaka till haga, och tur som jag hade så stod dem kvar. puh!


dessa fina björn borg skor köpte jag igår :)

tack alla!

tack alla som röstar! fortsätt med det :) ligger just nu på topplistan - plats nummer två! fortsätt rösta? snälla!
jag lovar att dela med mig av vinsten!

http://hafa.qbrick.com/view.aspx?id=97





http://hafa.qbrick.com/view.aspx?id=97

rösta på mig!

http://hafa.qbrick.com/view.aspx?id=97


min elaka fästman & sambo smygfilmade mig i duschen.... men nu när den ändå finns - kan ni väl rösta & ge mig ett bra betyg?







jobb jobb jobb

behöver jag säga nått mer? jag vill shoppa!

helgen i helhet!

jag har ju berättat om fredagen med middag & bio tillsammans med min underbart söta kusin sara :) nu tänkte jag berätta lite mer om min helg :)

när jag körde hem från bion i fredags hade jag megaont i huvudet. typ migrän! och det hjälpte inte att komma hem till min lilla lägenhet där sebbe & krille satt o shottade jäger. uschnej. men jag somnade ganska fort! och stackars sebbe fick sova i den lilla pyttesoffan! haha.


sedan blev det underbara lördag. jag tvingade upp grabbarna, sedan stack jag & krille till backaplan och köpte färska frallor, pucko och ölkorv. vi åkte upp  till ramberget och åt frukost i den varma vårsolen! shit, det var underbart mysigt med en liten utflykt såhär i början på våren. lite kallt var det när det blåste, men annars värmde solen helt sjuk skönt!


lördagskvällen spenderade jag hemma hos jonna som nyss flyttat hemifrån. hon bor numera i utby! :) där hade vi tjejkväll:  jag, jonna, jeanette, fiffo och sofie. vi drack goda drinkar, käkade hallontårta, åt massa godis och tittade på nya robinsson - och spelade ett tjej spel - intim! haha, det var en frågelek. en del frågor var helt sjuka! ;) men som tur var är vi flickor ganska sjuka också.
natten kom - och min fästman hämtade upp mig och så åkte vi till kållered och sov där. mysigt och varmt!



igår, söndag var vi först hos alex på lite kalas! han fyllde 19 i lördags. så han fick paket och så käkade vi bullar & wienerbröd. efter detta var vi på middag hemma hos krilles mamma marie. och sedan var det hem o glo på beck!



min helg har vart underbart skön! nu kommer en hel vecka med jobb, och en hel HELG med jobb. uscha!




frukost på ramberget :)


sambo :)


mitt underbara göteborg!


frulle :)


godmorgon!

lördag morgon, och jag är ledig. alltid lika härligt! dock har jag ont  i huvudet som en gnu... känner mig bakis trots att jag inte druckit någonting! är inte det märkligt?


i går kväll var en väldigt mysig & bra kväll. efter jobbet åkte jag & hämtade sara utanför hennes jobb. sedan åkte vi hem till henne och var en stund i hennes supermysiga lilla lägenhet i örgryte. riktigt underbar med kakelugn, gamal parkett och högt i tak. :)
vi stack vidare till bergakungen där vi först käkade riktigt god mat och hade en mysig liten pratstund. allt skvaller om släkten, vänner och alla andra kom självklart fram! haha, det är så underhållande att prata om vår galna släkt...
dags för filmen! vi såg somsagt en shopaholics bekännelser. på premiär dagen! den var riktigt bra! självklart var det som vilken amerikans feelgood film som helst. man kunde förutse slutet långt innan filmen börjat. men ändå! den var rolig och underhållande. helt klart värd att se! shopping shopping! så underbart!





en shopaholics bekännelser!

hej alla goa & glada! äntligen fredag. jobbar till klockan halv sex, sedan är jag ledig två dagar :) det kommer bli underbart bra! helg helg helg.

ikväll efter jobbet ska jag hämta upp min älskade kusin sara utanför hennes jobb, hon jobbar på åhléns i nordstan. efter det ska vi ut & äta och sedan avsluta med ett biobesök. vi ska självklart gå på premiären av en shopaholics bekännelser! passar både mig och sara perfekt ;) haha, men hon är värre med mig. MYCKET värre än mig ;)


söta kusinen sara :)

våren är här!

jobbar kvällen idag också... det är lite segt när det är så fruktansvärt fint väder ute på dagarna nu - så sitter man inne med telefonen i örat 9 timmar om dagen. enda pausen man får är alla små rökpauser på rasterna tillsammans med en kaffe latte vanilj från caféet.

men det är riktiga vårkänslor ute nu! nu är sommaren på gång och jag längtar fruktansvärt mycket!
1 maj flyttar jag och min älskade pojkvän + våran lille katt till sävedalen! det känns fortfarande lite overkligt, men så är det :)
sedan kommer en månads jobb - och sedan har jag semester en månad. jag vill grymt gärna åka utomlands. vi får se vad ekonomin & jobb säger. men kanske kan man ta en sista minuten om inte annat?
sen är jag galet sugen på nya åkattraktionen på liseberg! ser den inte rolig ut? ett kinesiskt eller japanskt påhitt är det iallafall! det kanske syns?



hanghai - årets nya på liseberg :)

sommarens skor

jag har hittat sommarens skor :) hur fina är dem inte? perfekta nu när det äntligen börjar bli lite vår&sol!
dock är dem nog lite för kyliga än....







ÄNTLIGEN!

äntligen var det våran tur! vi har fått lägenhet i sävedalen :) sjukt skönt!
flyttar första maj! sävedalen, here we come!




här är lägenheten, på vallhamra torg. nybyggda 2007.

två veckor kvar!

vet ni vad som händer om två veckor ELLER? då är det premiär för allsvenskan, och derby på ny-gamla-ullevi! hur jävla underbart är inte det?
ÖIS - GAIS! på jobbet har vi redan börjat ladda upp... har en hel del gaisare i mitt team. så vi har dekoretat väggarna med öis och gaisemblem. men vet ni? jag är tamigfan helt säker på att öis vinner den matchen! eller hur?
självklart är jag också ledig den dagen - så det blir folkfest, folkfest, folkfest! för alla ska väl gå?



samba rödblått!

jag vill flytta, NU!

senaste veckorna har jag och min sambo krille fått säkerligen 5-6 stycken erbjudanden om nya lägenheter. vi har tackat ja till alla förrutom en som låg väldigt ocentralt för oss.... 
men näe, varje jävla vecka får man ner i bredinkastet "tack för visat intresse, dock har lägenheten gått till annan sökande".... vafan! när är det våran tur egentligen? 
jag väntar på ett besked idag - det är väl bara att hålla tummarna antar jag. 

tjejlistan 2oo9

Har du ett par blåa string? - tror det ligger ett par i någon låda
Vem var den senaste du pussade? - min sambo
Trivs du med det ? - ja ohja
Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil ? - oj, några stycken?
Gillar du nån nu ? - jaaa
Vad gjorde du inatt ? - jag sov & åt choklad
Och i förrgår natt ? - sov jag hos maggie och kramades på henne
Vad gör du innan du ska sova ? - kissar, pussas och låser dörren
Kan du prata med din mamma om allt ? - för det mesta
Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid ? - ja, det tror jag
Har du varit gravid ? - nej
Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig ? - helt klart! han har dock redan gjort det första gången ;)
Choklad eller glass ? - beror på
Push-up eller T-shirtbh ? -  push up
Stövlar eller gymnastikskor ? - det är inga tjejskor, det är vanliga gymnastikskor!
Kjol/klänning eller jeans ? - klänning!
Hemstad/ort : göteborg
hårfärg - just nu brunhårig, men min naturliga hårfärg är blond


Tio saker om ditt liv

1. Har du nånsin varit kär? - jaaa
2. Tror du på kärlek? -  yes
3. Varför tog ditt senaste förhållande slut? - för att det inte funkade med avståndet (distansförhållande)
4 . Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - japp 
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta ? - jag tror det, tyvärr.
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän ? - njae
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom ? - njae
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon ? - beror nog på kanske...
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare ? - haha, det vet jag inte, då hade den ju inte vart hemlig?
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
- nej


Tio saker: This or That

1. Kärlek eller pengar ? - kärlek
2. Vin eller öl ? - vin
3. Dag eller natt ? - dag
4. One night stand eller förhållande ? - förhållande
5. Tv eller internet ? - internet
6. Pepsi eller cola ? - pepsi MAX
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - beror helt på
8. Färgfoto eller svartvita ? - svartvit
9. Telefonkontakt eller face to face ? - face to face
10. Bilddagboken eller myspace ? - bilddagboken


 "Har du nånsin"

1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut ? - japp
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig ? - yes, tyvärr
3. Har du nånsin gjort något du ångrar ? - ja
4. Har du hoppat bungy jump ? - nääe
5. Har du nånsin gjort slut ? - ja
6. Har du nånsin ätit en hel tårta ? - haha nej, men man skulle kunna tro det....
7. Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa ? - ja
8. Har du nånsin gått på bio ensam ? - nej, jag var på väg en gång - men valde bingolotto med mormor istället
9. Har du nånsin tyckt att världen suger ? - ja


10 snabba

1. Saknar du någon just nu ? - det gör jag, krille & rolf!
2. Är du glad ? - ganska
3. Är du fundersam ? - ganska
4. Är du uttråkad ? - jag sitter på jobbet & gör denna? eeh, ja?
5. Är du tysk ? - HAHA, va?
7. Är du italienare ? - nej?
8. Är du fransk ? - nej nej nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta ? - japp
10. Gillar du någon just nu ? - japp

nästa del av helgen:

fortsätter berätta lite om min helg nu! :)



lördag:
vaknade upp ganska trött och seg. dock inte alls lika bakis! utekvällen i varberg blev inte direkt vild, men det var bara skönt! jag fick min dos av fylla och alkohol i torsdags, så jag var nöjd.
där i mot var jag somsagt riktigt seg, och min sambo kände detsamma. så det blev en ganska slapp dag. åkte till kållered, tog varsin pizza och sedan var det melodifestivalen som gällde.
från en början var jag riktigt störd på caroline af ugglas "snälla, snälla". men nu när man hört den några veckor på radion har den satt sig. och visst, det är ingen klassisk schlager låt. men texten är bra, och carolines röst berör verkligen! så jag satt som en tok o röstade på henne under kvällen - säkert 5-6 samtal och ett par sms-röster.
men oj vilken spännande omröstning det blev! jurryns röster var ju värdelösa, men när tittarrösterna kom blev det spännande! caroline af ugglas slutade iallafall som tvåa. inte helt pjåkigt! och vinnaren var också en riktigt bra låt!
jag har inte följt melodifestivalen någonting alls iår. jag har bara sett snuttar, så igår var första gången jag såg hela - och så var det ju självklart för att det var finalen.




heja malena!



söndag: klockan är snart sex på kvällen och krille ligger o sover... dock är det helt okej, eftersom han jobbade inatt och satt framför datorn & lanade fram till klockan 12 i förmiddags. så han har dispans.
men idag har vart väldigt lugnt & skönt också. jag och maggie åkte ner en snabbis till freeport och köpte björn borg underkläder. efter det hämtade jag upp krille i kållered. vi köpte mat, och nu är vi som sagt hemma. tänkte ställa mig vid spisen snart och få till spagetti & köttfärsås. lite senare ikväll kommer somsagt bilderna från i helgen :)



första biten av helgen:

nu har jag inte bloggat på flera, flera dagar.... men jag har haft fullt upp på min lediga helg. och hade jag inte fullt upp låg jag i sängen!
tänkte nu iallafall blogga lite om min helg! ^^ bilder lägger jag in i ett senare inlägg under kvällen här...

torsdag: efter jobbet gick jag till systembolaget och köpte mig 2 flaskor cinzano. därefter träffade jag maggie och carro på stan. vi åkte upp till min lägenhet där vi fixade iordning oss och förfestade lite granna! vid niotiden drog vi in till studentklubben på valand där det var tatuerings & piercingstema. de tatuerade och piercade live, och självklart var det dansgolv där vi skakade rumpan till grym musik. det blev en hel del kvällens drink för 25spänn styck.
efter ett tag drog vi vidare till rockbaren. inte direkt maggies favvoställe - men jag älskar stället! kanske mest för att min farbror jobbar som bartender där, och det blir en hel del dricka utan att plånboken tar någon smäll.
vid ett någongång blev jag lite för full - johan kom o körde hem oss, så vi slapp ringa taxi. väldigt snällt :)


fredag: jag vaknade upp riktigt bakfull. huvudet dunkade och jag såg gröna ljus löpa förbi framför ögonen. men efter ett par värktabletter och en hel del vatten var jag på fötter igen! jag och krille tog en vända på stan - bland annat till tribe där jag fick bytt lite piercingar.
sedan satte vi kurs ner till varberg och sebbe! väl i varberg blev vi lite rastlösa - men självklart kom jag på tanken
att det är inte långt till ullared från varberg! så jag satte mig bakom ratten och så åkte vi ner ullared. vi skippade dock gegås, men vi gick in på net on net och där köpte jag mig en ny dator! en minipc, självklart en rosa!
sedan var vi tillbaka i varberg. det blev tacos, tv-tittande och sedan utgång i lilla varberg!



torsdags, valand:




:)




ikväll ikväll ikväll!

nu väntar helgen!

långledig denna helg! fredag, lördag och söndag! hur underbart är inte det? detta ska firas!
ikväll blir det studentklubben på valand som har piercing & tatuerings-tema! riktigt coolt! alla med tatuering eller piercing kommer in gratis fram till klockan 23. dessutom är det happy hour fram tills dess också. detta kommer bli riktigt bra!
jag har en hel del piercingar: öronen, tragus, näsan, tungan, läppen och snart tillkommer en till! tatueringar har jag inte lika många. jag har två! en stor på benet och så stjärnan på handleden. jag vill göra fler! det kommer nog en hel del till inom kort! :)





mitt lilla öra! dock syns inte de hål jag har uppe i örkanten




min lilla läpp



tunga tunga




ska iallafall bli riktigt roligt ikväll med tjejerna! :)

hem hem hem

jag vill hem till min pluttiga katt (som vi förövrigt badade igår!) och så vill jag hem till min fästman och sambo.
jag slutar om en kvart... låter det bra?

tillbaka på jobbet

nu är jag tillbaka på jobbet. jag känner mig inte helt frisk, men om jag ska vara ärlig så klarar jag inte av att vara hemma.
dels så förlorar jag pengar. visseligen får jag ju 80% av min grundlön. men eftersom jag jobbar mycket kvällar och sådär är det ju en hel del hundralappar som försvinner iväg på OB tillägg och sådär.
dessutom får jag dåligt samvete. jag vet att jag bara hat vikariat än så länge, och för att få en fastanställning måste man visa framfötterna - och då är det inte så bra att ha massa sjukdagar.


idag innan jobbet hann jag iallafall med att gå till youngnails och så mina naglar fixade :) har ny design på dem nu! dem är i fransk manikyr med rosa glitternaglar! skitsöta :)
efter jag fått naglarna fixade tog jag en sväng på stan och fick köpt mig HÖR OCH HÄPNA ett par jeans! det trodde ni väl aldrig att jag skulle få köpt ett par?


segt eller segt.

det är jobbigt att ha feber - dock kan man ligga i sängen hela dagen med en påse godis utan att någon kan säga nått - jag är ju trots att sjukskriven och tänker inte anstränga mig. möjligtvis går jag till affären o köper lite mat, men inte mer än så.
så idag känns det skönt att krille är arbetslös. han får passa upp på mig! men han är nog otroligt nog ännu segare än vad jag är idag.....





zäta, krille och roffe :) <3


sjukling

uscha ja, jag har feber... inte roligt alls! jag kommer nog mest sova idag faktiskt.
har precis lagt över lite bilder från min kamera i datorn. det är sorligt, förr tog jag bilder varje dag, och var lika snabb med att lägga in dem, och sedan upp på blddagboken eller i bloggen med dem.
nu kan det gå en månad innan jag ens lägger in dem i datorn. fy skam!
tänkte iallafall bjuda på lite egobilder på mig till att börja med ;)













sen ankomst....

jag vet inte hur jag lyckades - men igår somnade jag långt innan jag hade tänkt mig, och glömde helt av att ställa klockan. jag somnade ifrån det helt enkelt!
och krille som satt uppe halva natten kunde väl kanske ha påminnt mig eller ställt min klocka. haha, men men.... jag lyckades trots allt vakna 5 minuter innan min buss gick. jag försökte hinna med den, men jag insåg att det verkligen inte skulle gå. så jag fick ta den som gick 15 minuter senare....
så idag kom jag till jobbet en kvart sent - inte helt okej. men sånt händer!

för övrigt har mina magproblem blivit bättre idag. hela helgen har jag haft ont i magen & huvudvärk - misstänkte först att det var bamboo-besöket i fredags som ställde till det i magen för mig. men näe, det kan det inte ha varit.
men nu mår jag som sagt bättre i magen. kanske var det lite stressigt i helgen?
huvudvärken består dock...


måndagar är väl alltid lite sega... det är svårt att komma igång! veckan består av jobb. !) jag jobbar dock bara 4 dagar denna veckan :) måndag - torsdag. ska bli skönt med en långhelg sen! men åter vill veckan: jobb, besök hos youngnails för nya akrylnaglar (rosa denna gången) sticky fingers med min svägerska carro och jaa... till helgen blir det att göra nått skoj!
hur ser eran vecka ut?

om en timma!

jag slutar jobba om en timma! hurra!

nya modellbilder?

jag är helt klart sugen på att ta nya modellbilder tillsammans med krille denna gång. lite små söta bilder som vi kan ge till familjen och sådär. nackdelen är att det är så dyrt! eller rättare sagt.... om man köper 3-4 bildetr är det ju inte så dyrt. men man kan aldrig bestämma sig och köper istället typ 20 bilder, och så går det på en hel del...
men kul är det!









dessa bilder är ca 2 år gamla. dags för nya?



god söndagsmorgon!

 vi öppnar telefonkön klockan nio på telia på helgerna.... och nu är klockan 09.10 och det står redan 30 pers i kö! sover inte folk ut på söndagsmorgonen? eller gör som jag... jobbar? då har dem väl fan inte tid att sitta o ringa hit. helt otroligt! har folk inget liv längre?


själv har jag efter många omständigheter sovit ca 3-4 timmar inatt. dessutom gick jag upp klockan sju, och tog pendeln från kållered tio i åtta (jag sov hos krilles mamma) men det var hyfsat enkelt ändå. blev en kaffe på espresso house när jag kom fram till centralen, och självklart har jag köpt med mig en pepsi max till jobbet. och så ett paket cigg på det! dethär kommer att gå bra.
dock kan ni ju gissa vem som kommer att vara trött ikväll?


derbyt, btw!

förresten! derbybiljetterna släppets igår... det finns ca 2 tusen biljetter kvar, av 20 tusen. så skynda, ni som inte har årskort!



lördag på jobbet!

sitter på jobbet.... min msn har någon jävel plockat bort från datorn! jag blir sjukt irriterad. men men, vänner! om ni vill mig något får ni helt enkelt ringa.

JAG UTMANAR ALLA MINA LÄSARE!

Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!


1. Vad heter du?: Lisa
2. Ett ord på fyra bokstäver: Leka
3. Flicknamn: Louise
4. Pojknamn: Linus
5. Yrke : Läkare
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Leggins
8. Mat: Lassagne
9. Sak i badrummet: Lotion 
10. Plats/stad: London
11. En orsak att vara sen: Låset i dörren krånglade
12. Något man skriker: Lägg av!
13. Film: Livet är en schlager
14. Något man dricker: Läsk
15. Band: Linkin Park
16. Djur: Leopars
17. Gatunamn: Lyckans väg (Johanneberg)
18. Bil: Lotus
19. Sång: La bamba!
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Lågstadiedisco


natt igen...

jag bloggar för lite nu, jag vet... men det är så mycket att göra på dagarna när man är ledig.
jag har städat, tvättat, diskat, handlat, tittat på ny lägenhet osv.

idag har  vart en bra dag annars :) började med lite shopping. köpte nya smycken till alla mina piercingar. alla i rosa såklart :D haha, jag börjar bli som maggie.
så först inne i stan, sedan blev det frölunda torg osv.

efter det kollade vi på lägenheten i hällingsjö. den var verkligen kanonfin! en stor och rymlig trea som låg jättefint med stor ballkong ut över sjön. allt var perfekt verkligen!
nackdelen är dock att det är en bit att åka, det ligger lite öde.
det är ju precis så jag vill bo i framtiden... på landet! det är min dröm. men det kanske är lite tidigt att flytta så än. jag tror jag och krille är för unga för det steget.
dessutom var inte lägenheten helt billig.


på vägen hem hälsade vi på prytz som nyss fått tillökning i familjen :) lilla dottern alva på 2 månader! en så sjukt söt liten tjej, jag blev helt knäsvag när jag satt med henne i famnen <3 aww.
självklart fick hon en present också! en liten rosa klänning med barbapappa på! :D hon såg helnöjd ut!


kvällen nu har iallafall avslutats på restaurang bamboo tillsammans med paka, hans bror, pe, magdalena och krille! mongolisk mat är verkligen megagott!

sängen

sängen kallar!

och så kommer det lite ny text...

jag är ledig torsdag & fredag. det ska bli grymt skönt! sovmornar och så kan man göra lite roliga och nödvändiga saker.
jag måste blandannat gå till banken & fixa nytt bankomatkort, jag måste tvätta och städa lägenheten.
men sen blir det ett par roliga saker också. lite shopping, jag och krille ska kolla på en lägenhet jag fått erbjudande om, middag hos krilles farfar osv.


sitter som vanligt på jobbet nu (självklart!) ibland är jag så trött på detta.... men jag måste verkligen jobba järnet!
jag går till och med in och jobbar över helger, jul, nyår, påsk... everyting! men pengarna är väl behövda eftersom jag inte bara betalar hyra & mat. jag ska också försörja min pojkvän.
jag hoppas verkligen att han uppskattar hur mycket jag ställer upp för honom. ibland känns det inte så! ibland känns det bara som att han glider med som på en räkmacka och njuter av att inte bidra till vår ekonomi.
samtidigt vet jag att han är jävligt trött och ledsen på att aldrig få ett jobb. och jag förstår honom! för just nu är det ingen lätt situation för någon ute på marknaden...
men krille, om du läser detta, vilket jag hoppas att du gör. så snälla. förså att jag inte är självisk! jag älskar dig och jag vill för både din OCH min skull att du ska få ett jobb.
snälla, uppskatta det jag gör för oss och visa mig respekt för det. annars kan jag lika gärna ge upp allt vad jobb, lägenhet, djur och relation heter.


nu ska jag inte prata mer om detta. har ni andra bloggare & läsare där ute haft en bra dag hittills? :)
själv har jag fått en present på jobbet. vi har en kvinna på vår avdelnig som har bevakat våra sälj på supporten - och det visar sig att jag sålt bäst av allihopa här! både mest, och av flest olika produkter. så därför belönades jag med en liten present av mitt team idag på ett möte.


lite mer nostalgi!

tjejer! alla minns vi väl de gamla DATE-dofterna? hittade lite underbara nostalgibilder.
gud vad jag älskar nostalgi! håren reser sig på hela benen, armarna och ryggen!

1996 kom dessa underbara dofter och förpackningar! robyn var helt klart min favorit! jag tror till och med jag har en oöppnad hemma jag sparade undan.
vilken var eran favorit?








mer mer mer...

jag har ännu mer abstinens idag, än vad jag hade igår. jag måste verkligen här i från nu! varför ska allt vara så krånligt? ge mig semester och ge mig pengar!
men jag hoppas vi kommer till joss i london nu snart i några dagar. det hade verkligen behövts!


idag är en ganska vanlig dag... jobb till klockan 20, sedan hem för att plocka iordning lite, (vår lägenhet ser typ ut som ett bombnedslag) och sedan ska jag lägga mig...
fan! jag är så trött på detta så ni anar inte.
och krille ska ut & käka med hans pappa och syster ikväll. sånt skulle jag också vilja göra....

ta mig här ifrån

jag är riktigt trött på livet en dag som denna.... samma visa hela tiden. jag går till jobbet, sitter med sura och irriterade kunder, jag kommer hem, måste städa, laga mat och samtidigt ha tid för att koppla av.
dessutom ska min lön räcka till precis alls! jag ska inte bara betala hyra, mat, räkningar och nöjen, utan jag ska också försörja min pojkvän som är arbetslös. och i dagsläget är det fruktansvärt svårt att få ett jobb.
och sociala hävdar att med min inkomst har jag försörjningsplikt för min sambo, om jag valt att låta honom bo här.
det är fan helt sinnessjukt! för att få socialbidrag i dethär jävla kalla och pissiga landet måste man antingen vara invandrare, kriminell eller missbrukare.

näe, jag vill verkligen bort här i från. jag & krille har pratat om att sticka till mallis i vår/försommar. men antagligen kommer det skita sig pga att våra pengar tyvärr inte räcker till riktigt.



underbara mallorca

tavlan!

hittade bild på tavlan som jag gav min bror i 26års present igår! :)



och så var det mars

helgen i sin helhet var bra! fredag och lördag har jag redan berättat om.
igår var det först mest bara en slappardag, med lite försök att orka städa lägenheten... men det gick inte så bra! :/
eftermiddagen/kvällen spenderades hemma hos min bror som igår (1 mars!) fyllde 26 bast... jag tror jag skrev att han fyllde 25 i tidigare inlägg? hursomhelst, 26 blev han. självklart blev han glad för mitt och krilles megastora paket.
det var en tavla från IKEA. det är en bild tagen i amsterdam på en kanal med en liten bro över. på bron står en cykel. hela bilden är svartvit, förrutom cykeln som är röd. den är verkligen skitsnygg! jag har velat ha den tavlan själv jättelänge! men det känns så tråkigt att köpa en så stor tavla till en lägenhet där vi inte vill bo kvar speciellt länge till.
igår grinade jag till och med över att jag så mycket vill flytta ifrån vår lägenhet.... kanske lite mesig, men jag trivs verkligen inte! lägenheten är för liten. jag vill ha minst ett rum till och ett ordentligt kök!
menmen, det är väl bara att hålla ut...

min helg har somsagt vart bra i det stora hela! inte mycket att klaga på... hur har eran helg vart?
jaja, nu ska jag börja jobba här. vi hörs av lite senare :)

förlåt för dålig uppdatering!

idag har inte vart någon bra bloggdag. men jag har gjort så mycket annat roligt, så jag har faktiskt valt bort datorn & bloggen helt...
alla ni som vill se en bild på glassen clip clap (som vi äntligen kom på att nostalgiglassen hette) får gå in på triumfglass hemsida :) där finns alla deras glassar genom tiderna. jag kom på ytterligare en favorit när jag satt där o dregglade över glassarna: kalle kanin! haha ^^


nu åter till helgen! igår efter jobbet åkte jag, krille och magdalena hem till krilles mamma. vi bjöds på taco och hade allmänt myskväll bara! fick också en försenad 20års present  av henne! ett presentkort på IKEA! alltid lika bra... jag har säkert presentkort på över 3500 spänn där nu. det blir fantastiskt roligt när vi ska köpa nya möbler :)
sedan var det hem till sängen.


idag har vart en mycket trevlig dag! jag och min älskade sambo tog lite sovmorgon. sedan åkte vi & hämtade my och magdalena för att åka till alingsås! det blev en mysig dag i alingsås med marknad, shopping och självklart ett mysigt café besök!
shoppade riktigt roligt idag också! en ny skitsnygg väska, saker från the body shop (alltid!) kläder... bland annat köpte vi ett par skitsnygga chinos till krille. dem satt som ett smäck! han passade riktigt fint i dem :)



magdalena & my på mysigaste caféet i alingsås :)


framåt eftermiddagen åkte vi tillbaka till göteborg igen. jag och min sambo tog vägen om IKEA. där köpte jag världens största födelsedagspresent till min bror som fyller 25 imoron! det gick åt 3 rullar med papper för att slå in den... men det vare värt! passade också på att köpa lite saker hem till vår lägenhet. nya lampor, ny toalettsitts, stearinljus och ja! lite småplock! jag har en förmåga att alltid bränna några tusenlappar för mycket när jag väl är på IKEA.


lördagskvällen avslutades iallafall med discobowling i gamlestan! helt klart en bra lördag :)
och imorgon blir en slappedag, och så ska vi på 25års kalas hos bror också!




maggiedarling lyckades nog med någon strike där ;)



krilleponken :) <3


jag ser onykter ut, men det var jag inte. drinken var alkoholfri, eftersom ja körde bil.

RSS 2.0