lägenheten var jättefin!

mygod, inatt var vi på james bond premiären. quantum of solace. den var bra, men tyvärr under mina förväntningar. jag hade tänkt mig som casino royal men ÄNNU bättre. men denna filmen var snäppet sämre och på tok för kort! bondfilmer som brukar dra iväg mellan 2-3 timmar. nattens film var endast 1.45... och då räknas alla för och eftertexter med.
filmen får en trea av mig (och av alla andra tidningar och recensenter)

idag har jag vart ledig! vaknade dock när krille åkte till telia imorse. han var på intervju hos andreas, och tydligen gick det riktigt bra så vi hoppas att han får jobba med mig på supporten i vinter :)

men i eftermiddags åkte vi och tittade på en lägenhet jag fått erbjudande på. en jättejättefin 2a på 67 kvadrat så den var riktigt stor, ljus och galet fräsch med parkettgolv i hela lägenheten, nykaklat badrum med golvvärme och så dessutom på högsta våningen! våning 5 så det är högt i tak :D
vi får hålla tummarna.
ska titta på en annan lägenhet på måndag morgon också. det är mycket som händer just nu!


i helgen jobbar jag dock :/ det känns väl sådär, men jag antar att jag måste. måste till city tattoo i nästa vecka också och lämna skisserna till tony så han har tid att få ihop en riktigt fin tatuering. bara en vecka kvar drygt ^^




back to idol eftersnack - och lars var bäst ikväll!

007!

om ett par timmar så är jag på väg hem för att göra mig iordning för kvällens tillställning: nämligen premiären av nya bond filmen quantum of soalce! klockan 00:07 börjar filmen inatt. coolt, right?
jag längtar! innan filmen hoppas jag att vi kan komma ut och äta och dricka lite gott :)



ah

snart är det väl jul? eller?

igår blev en lite kaotisk dag måste jag erkänna.... först hade jag lite ångest för att jag slängt iväg närmare 15 tusen på en resa som kändes lite lite onödig. men ändå, så ville vi så gärna åka och det är värt alla pengar i världen att få komma till värmen när hösten är som värst.
men då kom problemet. krille har blivit kallad till intervju och erbjuden jobb här på telia bredbandssupport från november och fram över jul. då kan vi inte åka på semester, då var vi tvugna att välja. krilles jobb - och vår eventuella framtid, eller en vecka på teneriffa.
jag hade ju avbeställningskydd på resan men det gällde tydligen bara vid sjukdom och läkarintyg. PANIK. jag ringde till pappa som bönade och bad - och som vanligt fick jag hjälp!
dock kostade det mig två tusen kronor, men övriga 12 tusen fick jag tillbaka.


så nu blir det ingen resa til värmen - inte i höst iallafall. vi får väl kanske se till våren eller så.
men det viktiga är att krille får jobb, och det hoppas jag verkligen att han får nu.


jag längtar till julen... det ska bli så mysigt! dock kommer jag jobba hela jul, nyår och jaa. men det är stora pengar så jag klagar väl inte allt för mycket ^^ om krille dessutom jobbar kan vi julmysa på jobbet.


men först kommer halloween i helgen, men då jobbar jag också. vad ska ni hitta på då?

spara pengar

nu blir det till att spara pengar! dels för att jag gjorde av med typ 14 tusen igår på en resa till teneriffa. visserligen ska jag få ungefär hälften av krille när han får lön/födelsedagspengar och julklappspengar. men det är ändå mycket pengar som försvann där.
dessutom när vi tittat på lägenheten och eventuellt tar den kommer jag behöva lägga mycket pengar på hyra, mat och en hel del heminredning. jag bara hoppas hoppas att jag får vara kvar på telia efter årsskiftet, annars står jag där med min lägenhet och får ta av alla mina sparpengar. inte roligt...
allt händer på samma gång, varför?


nåväl, idag jobbar jag inte lika sent som de andra dagarna i veckan. slutar 19:30 idag. och imorn jobbar jag inte heller sent, men då ska vi gå på premiären på nya bond filmen :D det ska bli sjuk roligt. man bara måste ju dricka martini innan dess också....


vad har ni för er mina vänner? jag känner att jag tappar mer och mer kontakt med alla. det är så mycket nu, alla jobbar hit och dit, pluggar och jag själv hinner inte med allt. jag önsksar att jag hade kunnat dela mig på mitten.

semstern!

sådär, då var semestern bokad för i vinter! :D
om ca en månad så sticker jag och krille till teneriffa och röjer! på detta fina hotell ska vi bo:


LÄGENHET FFS!

JAG HAR FÅTT LÄGENHET!
- eller jag ska gå på visning, vill jag ha den så får jag den. står först på tur!





londontrippen!

förlåt att jag inte uppdaterat min blogg på ganska länge nu... men jag har vart upptagen med att vara i london och de två dagarna hemma nu har jag försökt koppla av ännu mer.
men, jag ska självklart berätta om london :)

på fredagen när vi landat blev det några timmar att försöka lokalisera sig i den stora staden. min pappa som fyllde 50 fick sig en födelsedagslunch av mig på pizza hut! (han fick faktiskt ett presentkort på 500 spänn på clas ohlson också, så jag är inte snål!)
vi gick runt i hyde park, på piccadily och sådär. sedan slutade jossan jobba och jag fick äntligen träffa henne <3 rena drömmen!
det blev många timmar på oxfordstreet och på primark!
det blev kväll och födelsedagsmiddag på hard rock café :) sjukt kul och jävligt god mat!
kvällen avslutades sen med mig och jossan på en stor klubb som hette sports cafe, med goda vodkashots och rödvin!


dag två var intensiv med madamme tausad (felstavning!) london eye och big ben! självklart blev det mer shopping och en hel del besök på starbucks! kolla gärna in mina bilder på bilddagboken, för där finns halva trippen nu upplagd :)







älskade älskade du <3



säljutbildning

hela morgonen har jag vart på säljutbildning - vi ska ju börja att sälja avtalsförlägningar, hastighetsuppgraderingar och sådär på supporten nu. jag är väl lite skeptisk till det hela, men utbildningen var riktigt trevlig! jag och 10 killar. mansdominerat yrke?


idag har jag jävligt ont i magen, dock vet jag inte varför...men det ska inte få hindra mig från att göra roliga saker!
jag ska på en workshop här om en stund och sedan slutar jag tidigt :)
då ska jag träffa krille på stan och vi ska hitta på nått mysigt. jag vill åka till mediamarkt eftersom dom fyller 2 år idag! snälla?
och så måste jag köpa en present till min pappa som fyller 50 bast imorn! fattar ni eller? 50! gubbe :D
fast, jag tror redan jag bestämt mig för vad han ska få.



imorgon åker jag, mamma och pappa till london! det ska bli underbart skönt och mysigt att få träffa jossan igen :) jag saknar dig bästis.

tatueringen väntar...

jag fick ringa till killarna på city tattoo idag och förklara att jag inte kan tatuera mig den 19 november längre - anledning: jag har fått en digitaltv-utbildning på jobbet precis den dagen och jag kan bara inte missa det. för ju mer kompetenser jag får innan jul, ju större blir chansen att jag får jobba kvar i vår. om telia lägger så mycket pengar på mig och skickar mig på utbildning kan dem ju inte bara göra sig av med mig, eller hur?
nåväl, nya dagen för tatueringen blev faktiskt innan orignaltiden. nu ska jag istället göra den 11 november klockan 15.00... och jag hoppas och tror på att det finns någon fin själ där ute som vill följa med mig och hålla mig i handen.
jag längtar!



XL

jag läste i emelies blogg att gina tricot skaffat ny hemsida! och jaa, äntligen en hemsida med en webshop. då kanske man äntligen kan få alla fina klänningar i L eller XL, eftersom dem ALLTID är slut i butiken. men fyfan vilken besvikelse... på hemsidan var alla klänningar i min storlek så klart slut. det fanns varken L XL eller 42...alla var slut. är inte det ett tecken på att man kanske borde göra lite större storlekar på sina kläder? och kanske inte så många XS eller strl 32 och 34?
självklart ska småvuxna människor också få kläder så jag menar inte att man ska sluta att göra allt i XS. men typ 50% av sveriges kvinnliga befolkning är faktiskt stora människor med strl 42-44. borde inte gina tricot som är ett så pass stor företag inse det? H&M har alltid storlekar upp till XXL och minst till 44-46.


dock har jag helt allvarligt börjar fundera på att träna nu - jag mår inte bra av att sitta instängd på telia hela dagarna och sen komma hem och äta godis framför tvn.
men jag har så svårt för att ta tag i saker och ting!
och storvuxen kommer jag alltid att vara, så större kläder gina tricot!




https://www.ginatricot.com/se - ingen hit för mig.

sådär ja

nu känner jag mig lite beredd att blogga. förvänta er inte det bästa bara ;)

helgen var bra! efter dopet på björkö, som förövrigt var jättetrevligt och roligt åkte vi direkt till partillerocken för att se massa av mina gamla klasskompisar spela. darkened mind och PM. båda banden var grymt bra, men tyvärr gick inget av dem vidare till final tråkigt nog.
lördagskvällen avslutades hemma  hos magdalena med en stor påse godis och en BECK-film. väldigt mysigt måste jag säga :) love you.

söndagen går knappt att beskriva. jag befann mig på valhalla IP klockan 12, två timmar innan matchstart. jag fick äntligen träffa min underbara fru sara staberg som jag saknat otroligt. vi sålde otroligt mycket souvenirer denna dag! för drygt 50 tusen! sedan var det avspark... efter bara någon minut sparkar marcus allbäck in 1-0 till öis. publiken blir galen och uppenbarligen blev trycket på läktaren för mycket, och läktaren rasade. det blev kaos och panik och matchen fick avbrytas i lite över en timma. ambulanser och poliser över allt men till slut kunde de sparka igång matchen igen.
efter 90 långa minuter stod det 3-0 oh öis var tillbaka i allsvenskan!
fy fan va underbart!
vi firade genom att springa ut och storma planen och duscha i champagne.... dock höll jag mig ganska långt ifrån duschen och sprang istället runt och försökte sälja allsvenskan 09 tröjor :D
kvällen avslutades på restaurang jensen  tillsammans med försäljarna :) jag drack lite mycket vin, blev salongsberusad och sov riktigt skönt den natten.


måndag - igår satte jag in en hormonsprial. fy fan AJ det gjorde mega ont. det kändes som världens värsta mensverk. "jag ska bara ta ett litet tag om din livmoder" alltså... jag hade ganska ont. jag har fortfarande ont.... men jag lever på lite ipren och liknande, så det funkar.
resten av gårdagen satt vi ändå bara i krismöte på jobbet.


och så idag, tisdag. fortsatt krismöte några timmar, men nu är det helt plötsligt kväll.
jag hoppas att få gå hem lite tidigare men det beror helt på köläget.
förresten så fick jag erbjudande på en lägenhet idag! dock i kortedala, så jag får väl se... har tackat ja, vi får se vad som händer!

det finns inga ord

just nu orkar jag inte blogga. det har vart omtumlande dagar och ja...
men just nu är jag lycklig! öis i allsvenskan 2009. det kunde inte bli bättre när det gäller mitt fotbollshjärta.
det andra bloggar jag om när jag orkar...


kork

snart på väg

igår klippte jag och slingade mitt hår hos min älskade frisör anita... dock möttes vi av en chok. när hon lagt i blonderingen blev mitt hår skitvarmt och började koka. inte SÅ roligt. så massvis med hår gick av och ramla ner till marken.
så vi fick klippa en hel del, och sen beslöt vi oss för att låta mitt hår vila ett par månader med mycket inpackningar och ingen plattång eller liknande. och sen kommer den stora överraskningen: mitt hår ska bli mörk. det klarar inte av mer blonderingar, så att färga det mörkt är mer eller mindre det enda alternativet. om jag inte vill gå runt med grått hår och utväxt.

igår var jag och krille också på mölndals sjukhus och hälsade på majbritt och tog med henne på en promenad i den sköna solen. det kändes skönt att hon var mer eller mindre som vanligt. jag hoppas att hon snart får komma hem.



snart ska vi åka till björkö på dop :) det är danskens son vincent som ska döpas. det ska bli vädigt trevligt att träffa dem där.
jag och krille har köpt en jättesöt doppresent.
dags att slänga på lite smink!
puss!

ledigheten väntar

knappt två timmar kvar på jobbet nu. jobbar stägning till 22.15.... sedan ska jag hem, duscha och skämma bort mig själv med lite inpackningar, nagellack och liknande.
fredag, lördag och söndag är jag ledig! så imorn fredag börjar jag med ett besök hos frisören! jag älskar min frisör. anita heter hon och är verkligen kanonbra! klipp och färg, alltid samma var 6e vecka!
därefter vet jag inte vad som händer med resten av fredagen. krille kommer hem till mig, så det blir nog en myskväll eller nått :)




lördagen har jag lite mer planerat. det blir dop av danskens son på björkö och kvällstid blir det förmodligen partille rocken! men mer om det imorgon...

sveriges bästa flickvän!

ja, jag måste säga det själv. jag måste vara sveriges bästa flickvän!
igår på min lunch så sket jag i att äta lunch... istället sprang jag bort i ösregnet till biografen bergakungen för att få tag till premiärbiljetter till mig och krille till nya bondfilmen! som sagt, premiärbiljetter klockan 00.07! hur grymt är inte det?
jag var en lycklig tjej när jag fick tag på dem. och jag hade en lycklig pojkvän som fick överaskningen igårkväll! <3



uppkörning, nästa!

teorin klarade jag av i sommras, och nu har jag också gjort halkörningen igår. det var roligt! jag var nervös innan jag kom dit, men när jag satte mig i bilen släppte nervositeten och jag hade riktigt roligt med en faktiskt bekant som jag träffade där.
nu ska jag köra som fan här en månad, sen är det dags för uppkörning!
jag tänkte boka lite dubbellektioner nu och så köra ordentligt med mamma och pappa. körkortet måste bli mitt innan jul! så är det bara.


jobbar idag och imorn, sen får jag långhelg igen. jag brukar ganska ofta vara ledig fredagar i samband med att jag jobbar helg! det är så jävla skönt. då hinner man faktiskt känna att man är ledig!
och nästa helg kan bli den bästa på hela året .då åker jag fredag till söndag till london och träffar min bästa vän josefin <3 jag längtar.



rottweiler?

jag och krille har börjat snacka om att skaffa hund när vi nu så småning om flyttar hem i från. och jag har bestämmt mig! jag vill ha en rottweiler, eller en grand danois! men just nu känner jag mest för en rottweiler... dem är otroligt vackra och lite mer behändliga än vad grand danoisen är. dessutom har rottweilern inte lika lätt för att få skelettsjukdommar och liknande.

jag menar, vem vill inte ha hem denna söta valp?


usch och fy!

alltså herrejävlar vilket äckligt väder det är nu! det regnar, blåser, är svinkallt och löven blåser omkring så att man knappt ser någonting. höst kallas det har jag hört talas om. ibland kan det vara mysigt med detta väder dock! när man kan krypa upp i soffan med en filt, varmt te och en bra film. tända stearinljus på det också! <3
men näe, idag var det för jävligt. mössan på!


nu har jag lunch snart iallafall. jag och zsuzsa tänkte gå till restaurang vällagat och käka! jag har hört att deras salladsbord är något ut över det vanliga ;)


imorgon gör jag halkan på stora holm... jag är riktigt nervös! inatt hade jag till och med mardrömmar om detta. krille och alla andra säger att det inte alls är jobbigt, och bara är roligt. men jag vet inte om jag vill hålla med. jag känner värsta pressen på mig! tänk om jag inte klarar det?


thats life, blondinbella!





blond

helgen och liknande

förlåt att jag lagt bloggen åt sidan ett par dagar... men det har vart mycket händelserika dagar både på gott och ont.
jag har fått en del riktigt tråkiga besked, men också gjort en hel del trevligt! :)

i fredags var jag som ni vet ledig. jag fick ett samtal från mamma på sjukhuset som inte var så roligt. jag orkar inte dra hela historien, men för er som vet vem majbritt aka. min extra mormor är så kan jag säga att läget med henne inte är så bra.... men eftersom jag var ledig och ändå kände att jag inte kunde sitta hemma och deppa så åkte jag och krille först till mölndalsbro där jag köpte mig en snygg vinterjacka! tusenlapparna rullade iväg.... men ändå! en didriksson parka blev det ^^
efter detta shoppande åkte vi vidare in till stan och mötte upp magdalena. vi gick upp till citytattoo och bokade en tid till henne och hennes hjärttatuering. 2 dagar efter att jag gör min! woho! :D
det blev en lugn fredagskväll med idol och tillbehör.

lördagen var inte fullt så rolig. jag gick till jobbet, och jag hade fått tillbaka mitt onda i örat. efter ett par timmar på jobbet sa det bara pang och örat började blöda och vara. SKOJ.
ringde till vårdcentralen som hänvisade mig till akuten på östra sjukhuset. krille kom som ett skott och upp till akuten. väl där fick vi veta att vi skulle vidare ytterligare till salgrenska akuten. där blev vi sittandes i totalt 6-7 timmar. inte sådär fruktansvärt roligt! men doktorn sög rent i mitt öra och jag fick nytt penecelin,
men jag är grymt irriterad på svensk sjukvård. man fick inga besked om någonting någonstanns! vissa patienter hade suttit där hela dagen, och dem var helt bortglömda. uscha!



näe, nu är det att jobba på här eftermiddagen ut. ikväll ska jag på middag med familjen fridén :) <3

22 dagar kvar....

ah

working 9 to 5!

ja, idag har jag nästan ett working 9 to 5 pass! jag jobbar 9 till 17.45.... så tja, nästan!
ikväll ska jag till krille och hans pappa :) jag längtar efter en stor kram. igår kväll hade jag typ ett psykbryt! allt kändes jobbigt. jag kände stress från jobbet, jag är stressad inför allt med körkortet. nästa vecka är det halkan sen måste jag verkligen köra mycket och boka en uppkörning. dessutom är jag nervös för den jävla spiralen jag ska sätta in. dock slipper jag komma ihåg p-piller.... men jag är rädd att det ska göra ont, lagom tills att jag ska åka på weekend till london.
nåväl! jag är ledig imorn och får försöka lugna ner mig då.

i helgen jobbar jag tyvärr :/ det känns segt. men jag jobbar ganska bra tider, och inte så jättelånga dagar. så jag hinner nog gosa lite med pojkvän ändå :)
och nästa vecka är det inte alls så mycket jobb! semester på tisdag för halkan... sen jobbar jag bara onsdag och torsdag, sen har jag långhelg igen! då ska jag gå på partillerocken, klippa mig, och allra helst hade jag velat hinna med att se navid modiri & gudarna på ungdomens hus.
och så är det öis sista hemmamatch nästa helg! tanken var att jag skulle följa med till uppsala och se den absolut sista matchen och fira att vi är tillbaka i allsvenskan, men då är jag i london.... dock inte helt fel det heller!

för övrigt planerar jag att hyra en lokal och ha 20 års fest i februari! då kan jag bjuda hur många som helst! hur bra låter inte det?


nu blir det rökpaus!
- förresten, hur ändrar man språk på datorerna? min är på engelska och jag förstår ingenting i kontrollpanelen.

saknad

dagen på telia är snart slut och jag ska få gå hem!
dock så saknar jag att komma hem till en pojkvän som vill pussas och kramas!
<3 kom!




skoj skoj! idag är jag på topp!

härligt!

gud va härligt med serger igår gubbar! ÖIS fick en dock ingen vidare bra start mot enköping. Efter nio minuter låg man under med 0-2... dessutom missade jag första målet och trodde hela tiden det stod 0-1... efter en halvtimma tittade jag efter tiden och insåg då att det stod 02. men ÖIS lyckades tygla nerverna och vände till seger med 4-2!
så nu känns det mer eller mindre avgjort. ÖIS spelar i allsvenskan 2009. eller? vad som helst kan hända visserligen. men det känns självklart just nu iallafall.

för övrigt var telia matchvärd igår, så jag hade kollegor med mig som stod och sålde i ett stackars litet tält. jag tror inte försäljningen gick sådär fruktansvärt bra - menmen! nu vet ni!


det blir en vanlig dag på jobbet idag... inga teammöten, ingen tårta.... en vanlig dag helt enkelt. och något som är skönt är att jag jobbar mest tidigt denna veckan! eller bara tidigt faktiskt. inga kvällspass alls. men ibland funderar jag på vad som är värst. att gå upp tidigt och vara mega trött, eller att sitta inlåst i teliahuset till klockan 22.







gör som jag!

gör som jag, och många andra. skriv på listan för att förändra attityden kring våldtäkt!
http://www.veckorevyn.com/skrivpa/

http://www.veckorevyn.com/skrivpa/






öis - enköping

yes, ikväll är det match på valhalla IP. öis tar emot enköping, och jag hoppas att det blir en bättre match än den vi såg sist mot qviding. för den kvällen var det inte speciellt härligt att vara öisare måste jag erkänna....
så som sagt! ikväll vill jag se nya friska tag och tre härliga poäng till i ryggen! :)
dessutom är det riktigt härligt fotbollsväder! sånna här höstdagar gillar jag. himlen är klarblå och solen värmer riktigt skönt på rökpauserna! men annars är väl inte hösten någon favorit direkt.... imorse när jag stack till jobbet så var det kolsvart ute! hur kul är det?


idag hoppas jag att krille bloggar! han ska nämligen cykla hem i från mig till kållered... det är säkert 3-4 mil eller nått.
ta med dig kameran älskling, så du kan dokumentera på bloggen och i bilddagboken ;)




öis

quantum of solace

måndag igen! woho! gud va roligt! eller inte...
nåväl! blev iallafall ett lyckat besök hos läkarn imorse. vi kom fram till att det bästa för mig blir hormonsprial. så nu vet alla det.hurra!

jag är mäktigt sugen på nya bond filmen: quantum of solace.... men det är ett par veckor kvar till preimären. hur ska jag kunna hålla mig? gosh. 
näe, jag är inte alls sugen på att skriva blogg just nu. jag kommer inte på något bra att skriva. bättre att lämna bloggandet en stund och istället jobba på lite.... behöver faktiskt förbättra min samtalsstatistik lite denna veckan.


puss o kram!

söndagsångest

nu när det är söndagskväll börjar ångesten komma krypandes. jag orkar verkligen inte gå till jobbet imorn! varför går en ledig helg så fort? och nästa helg jobbar jag dessutom. så det blir ingen ledighet på long time! uscha....
och så ska jag till läkaren imorn bitti. det känns som att veckan kommer blir ganska seg. men jag har ju krilleponken hos mig :) det känns skönt och trygg iallafall. någonting bra att luta sig tillbaka mot.


idag har vart en skön dag! först blev det en runda på frölunda torg, men jag hittade inget skoj. eller så var det för att jag shoppade allt jag ville ha igår?
så vi åkte vidare till IKEA, där jag fick köpt en snygg svart matta till sovrummet iallafall :)
nästa inköp får bli en ny platt-tv till sovrummet. jag har redan en där, men min mamma vill ta den av mig eftersom hon påstår att den är hennes.... så jag får väl köpa mig en egen nu när jag har råd misstänker jag.


för övrigt har jag sökt säkert 100 lägenheter till på boplats.se..... men det känns inte som att det händer så mycket där?!



ha en fortsatt trevlig söndagskväll! puss o kram lisa!

15 månader! och 19 år!

jag och min älskade pojvkän christian fridén firade igår 15 månader tillsammans :)
på dagen firade vi med att jag fick shoppa ;) jag drog med min pojkvän, men också magdalena ner till allum. och jag fick shoppat en hel del! först och främst nytt mineralsmink. en ny foundation och så ett rouge. och så köpte jag nya jättefina höstskor. och sen köpte jag något jag aldrig trodde att jag skulle köpa.... en britney spears parfym. men den hade kommit in en ny och vi blev påsprutade den på kicks, och gosh! den luktade himelskt! så jag kunde inte stå emot att köpa den.

efter shoppingen fick både jag och krille massage av magdalena när vi kom hem! helkropp dessutom! hon är grym på det....

och eftersom det var min och krilles dag (och kanelbullens dag!) så firade vi med att äta på restaurang denna kväll! maten var lika god som alltid. dock var vinet jävligt syrt! och när vi åkte hem var vi mätta och belåtna! väl hemma blev det beckfilm och myspys :) <3


OCH FÖR ATT INTE GLÖMMA! IDAG FYLLER JOSS OCH ANTON 19 ÅR! GRATTIS!
(jossan! snart kommer jag till dig!!!!!!!!!!!!)


ah

sminket var grymt bra, och man fick kanonfin hy!


skor

man ser inge vidare... men skorna är skitsnygga!





britneys parfymer brukar se så sjukt barnsliga ut med massa rosa, och paljetter.
men denhär såg kvinnlig ut, och inte alls så barnslig!
dessutom luktade den sjukt gott!

idol!



åhå, min brors barndomsvän och hela familjens vän jesper blomberg har gått vidare till finalen i idol :)

btw, så jobbar snubben på telia i allum. så nu kan alla jesperfans springa dit ;)



GI-metoden

jag har bestämmt mig... jag har läst igenom så himla många olika bantnings och träningsformer nu så jag är helt snurrig i huvuet. men jag tror att GI är den bästa metoden för mig. dels för att mamma och pappa bara äter GI-mat hemma och följer metoden själva. dessutom så får man äta mycket, det enda jag behöver undvika är kolhydrater, dvs socker. så inget godis, chips eller typ bröd, pasta eller sötad youghurt.
men jag satt och tänkte på vad jag FICK äta istället, och dessutom äta hur mycket som helst! stora biffar med vitlökssmör, ost och andra goda pålägg, mörk choklad, grädde, coca cola light, grönsaker med dip, frukt och jaaa. det funkar helt klart! dessutom går man ner bra i vikt hälsosamt!

jag ska snacka med mina päron ikväll så att jag kommer igång med det ordentligt!
och så ska jag läsa gi-boken.
rökningen där i mot som många tjatar på mig att jag bör sluta med tar jag tag i någon annan gång.... annars blir det för mycket!

maximal tur i oturen!

min klocka ringde inte i morse. jag vet inte varför! jag är helt säker på att jag ställde den på åtta igår kväll. jag vaknade av mig imorse,  jag hade riktigt otäcka mardrömmar.... och som tur var slängde jag en blick på klockan och vafan! klockan är ju nästan nio. jag ska ta bussen om en kvart! panik!
jag hann inte duscha, jag bara slängde på mig kläderna borstade håret och hällde i mig ett glas laktosfri mjölk. sedan låste jag om krille och sprang ner till busshållplatsen.
klockan var 09:18, och det är då bussen ska komma. men det stod fortfarande folk på busshållplatsen så det var ingen panik. sen kom buss 515, några minuter för sent, men bussen jag skulle ta 513 kom inte, och jag såg den inte på vägen heller. så jag gjorde något spontant som räddade mig från att komma en timma för sent till jobbet. jag hoppade på 515. när jag gick av vid svingeln läste jag på den där skärmen med tidtabellen där det stod att 513 blivit inställd.



mina parfymer där hemma börjar ta slut faktiskt.... jag borde köpa mig en ny höst/vinter-doft!
en miss dior chérie hade minsann inte suttit fel nu!



r

krille har skaffat blogg!

det är helt sant. krilleponken har skaffat sig en blogg där han skriver om sitt liv som arbetslös.
följ honom gärna på vägen mot framgång! http://skunken.se/


krille

lunchtime!

fortfarande den roligaste bloggen på länge: http://hallahelapressen.wordpress.com/2008/09/29/det-menar-du-inte/

näe, nu ska jag gå på lunch! jag är visserligen inte speciellt hungrig.... jag får nog äta middag ikväll med krille när han hämtar mig från jobbet :)
det verkar förresten som det gick riktigt bra på hans intervju tidigare idag! jag hoppas att han får det här jobbet. det vore underbart! <3


och ja! jag längtar efter mitt körkort. jag måste ut och köra ordentligt nu, både med körskolan och hemma med mamma och pappa. mitt mål är innan julafton. tror ni att jag grejar det?


riktig höst!

nu är det verkligen riktig höst.... första oktober, och källartrappan där hemma var full med gula löv när jag gick hem i från.
jag vet inte, egentligen gillar jag hösten. men fortfarande så går jag runt i mina sommar skor, tunna ballerina, och vill liksom inte riktigt fatta att det faktiskt är oktober.
men oktober brukar vara en bra månad! och när man gick i skolan gick den ju så fort, med höstlov och grejer!
på söndag fyller anton och joss 19 år. jag önskar att jag kunde vara hos joss då och slänga tårta på henne... men eftersom hon som jag nämnt många gånger tidigare bor i london blir det lite långt.
men å andra sidan är det bara 2-3 veckor kvar tills det är min tur att flyga över till england för att hälsa på henne :) det ska bli himla roligt och mysigt.

krille är just nu i borås och irrar omkring. han ska på arbetsintervju, men han hittar inte rätt! haha, så här sitter jag på jobbet och läser upp vägbeskrivningar och kartor från hitta.se! stackarn! jaja, hoppas det löser sig iallafall! ^^


jag lovade att inte slänga bort allt för mycket av min lön denna månaden. men det är svårt! jag har redan slängt bort några tusen på tvspel och skit. och jag behöver nytt smink! och jag ska från och med nu bara köpa allt mitt smink på body shop. köpte lite smink där förra veckan, och jag är verkligen helnöjd!
och jag menar, hur mycket pengar kommer inte att försvinna när vi åker på shopping i london en helg? hm.



bb

RSS 2.0