duktig flicka!

idag har det vart en effektiv dag.... först var det heldag i skolan med bara musikalrep. så! ingen vanlig skola med lektioner på flera veckor. det ska bli riktigt skönt! bara musikal. och när det är avslutat måste det skrivas en rapport. sedan är projektarbetet avklarat! yummie! ^^

efter skolan övningskörde jag med mamma. det blev en runda ner till allum. först till farbror doktorn som gav mig en salva och ögondroppar till mitt cp-öga. shit, jag har verkligen riktigt ont.
sedan var jag på h&m och köpte mig en jäävligt snygg jacka! och i en annan färg än svart för en gångs skull. jag köpte mig en GRÅ jacka! muntert...  och så köpte jag en nice födelsedagspresent till min bror som fyller 25 år imorn.

sedan körde jag vidare till ica, sedan runt på massa krångliga gator, och sedan hem.
väl hemma bokade jag teoriprov! go for it lisa.. så om vi har tur har jag väl körkort i höst kanske? hm.

kvällen har spenderats hemma i soffan. ville egentligen följa med joss och gänget till park lane, men jag insåg att det vore mer eller mindre omöjligt. dels för att jag ska upp ganska tidigt imorn, ska spela på allum. det får ni inte missa! smakprov ur musikalen! klockan 13.00 och klockan 15.00.
så jag måste vara utvilad... måste sova ordentligt inatt känner jag. dessutom ser jag ut som en ailien med mitt öga. och det vore knappast skönt att gå runt och blunda hela kvällen heller.


näe, nu ska jag spela roller coaster.

image60



youtube

min far kom hem och skrek: lisa! jag har hittat dig på youtube. jag sökte på mitt namn, och sedan på min skola. och ja, där fanns jag. massa framträdanden. här är de bästa två! :D hahah


http://www.youtube.com/watch?v=S2q8r6TjDzg


http://www.youtube.com/watch?v=Wi4J4aFSDT8


TAKE ME OUT, OCH AT THE HOP :D HAHA.

fittont

jag har fått en vagel på vänsterögat... hela ögat har svullnat, det rinner och ser inte klokt ut.
varför händer det just mig? nu när vi ska ha repdag och allt.
 sov lite bättre inatt, trots att jag var uppe tre gånger. det är inte lätt när krille går upp halv tre för att dela ut tidningar.
menmen, det är ju alltid pengar.

nu ska jag göra mig iordning och försöka ta mig till skolan!

och så blev historian klar

yes, äntligen.... historiaarbetet är klart och är nu på väg via mail till michael marosan! det känns bra att lyckas lämna in någonting i tid. hm ^^ arbetet blev på 3 sidor... hade nog kunnat skriva mer, men jag är ändå ganska nöjd såhär. koloniseringen i indien var väl inget jag älskade att skriva om heller.... menmen.
orkade inte ta mig till skolan idag... dåligt av mig, jag vet. men denna dag känndes så jävla onödig, dessutom sov jag riktigt dåligt inatt. jag hade inte orkat.

idag borde jag ta tag i massa saker. men jag orkar inte. förhoppningsvis har jag lite pengar så jag kan åka till siba och köpa en ny datorväska.
sedan skulle jag behöva köpa löshår inför håruppsättningen till balen... men jag vet inte. det känns så avlägset på nått sätt.
och så är mitt clinuque-set slut.... men att köpa ett nytt går på över tusen spänn, och det är bara två månadersen jag gjorde det sist. får nog tjata lite på mormor, hon brukar erbjuda sig att betala sånt om min hy blir bättre, och om hon ser resultat. vilket man gör med dessa lyxprodukter!
studiebidraget, när kommer det? imorgon?


en stor chailatte, tack!

dagen började med frukost på espresso house. med en stor chailatte....
sedan gick jag en sväng i stan. när det var dags att ta bussen till skolan köpte jag med mig.... en stor chailatte.
väl i skolan var det helt okej. övade lite sånger inför musikalen, och så hade vi boksnack i svenskan. doktor glas. jag är så glad att jag är färdig med den boken nu va! dessutom fick jag beröm för att jag verkade "påläst och säker".

efter skolan åkte jag in till stan. och vem träffar jag på bussen om inte JOSSAN? :D halelujah moment liksom!
vi gick till espresso house o tog oss en fika. chicken bacon macka, och så.... EN STOR CHAILATTE!
den tredje innom loppet av ett par timmar.
men gud va roligt det var att träffa joss igen :D <3 åh, vi hann inte prata igenom allt. så det får bli en heldag i helgen sen ^^ jag längtar som fan.


nått som jag inte längtar efter är att jag egentligen NU måste sätta igång med mitt historiaarbete.... jag har inte ens börjat och det ska vara klart imorn. det känns väl sådär. dessutom är jag deppig.... och hungrig.
äh, jag slutar skriva här innan det blir för meningslöst.
puss!

snart...

... ska jag gå till skolan.
åh, denna morgonen har jag kommit på så mycket saker som jag inte skulle klara mig utan.
jag gör en snabb liten lista:

  • min pojkvän
  • mina vänner (speciellt vissa... som jossan! henne har jag saknat!)
  • min saltvattensspray
  • choklad...dessvärre ska jag leva utan den nu för att komma i balklänningen...
  • min kamera
  • min laptop. det är fan ett mirakel att jag klarat mig utan den innan!
  • och såklart min mobil.... sms = livsviktiga
  • sune! världens bästa katt... vad ska jag göra utan dig sen?

idag efter skolan blir det tribe! måste byta stav i tungan... och så tänkte jag passa på att köpa nytt smycke till tragus! yeeesh.
förresten. jag har färgat mitt hår! guldblondt, med platina slingor! ^^ så nu är jag inte lika gråhårig längre....


ja såhär känner jag idag.
image59



ÄNTLIGEN!

joss är hemma! fyfan, efter åtta veckor i sälen med bara festande är hon tillbaka i göteborg och lilla sävedalen ^^
det ska bli så otroligt skönt att få träffa henne igen! jag har verkligen saknat henne. <3 joss!

image58

sista veckan

var inte i skolan idag... vilket kanske var dumt. men jag var verkligen så jävla kass i magen! har vart det hela helgen, NOTEPAD.
missade musikalarbete... men jag hoppas att det fixade sig ändå.
nu är det bara denna veckan kvar, sen är det vecka 10 som BARA kommer bestå av musikalrep. sedan är det musikal, herregud. det är ju förfan inte sant. det är 2 veckor kvar. shit, nu fick jag panik.

det är väl lika bra att jag går och lägger mig..... ska bara försöka slita krille ifrån roller coaster.

natti!

missade melodifestivalen

japp.... det gjorde jag. och det är jag glad för!
igår var det lördag. en bakislördag. jag, krille och micke (som faktiskt hade sovit som en kung i extrasängen) satt inne hela dan och spelade roller coaster samtidigt som vi lyckades titta på nickelodeon och äta bakischips.
men så blev det kväll och då gick jag och krille på bio:

Morgan Pålsson - Världsreporter

image57

TACK!

tack för igår mina vänner! det blev en helt underbar kväll.

det började med förfest hemma hos mig... jag tror vi blev ungefär 15 stycken! det var ett jävla drag, och mitt hus var varmt som en bastu. det var allt från dans till carola till cancerpauser ute på trappan.
jag fick massa fina och roliga paket. tack vänner, det värmde verkligen! :)

runt halv elva åkte vi vidare in till stan. shiet, jag  var så kissenödig. vi var ett gäng tjejer som kissade på polhemsplatsen. helt offentligt! herregud... alkohol alltså.
vidare drog vi till majorna och flame! där träffade vi ännu mer folk. bland annat elin och amanda! :) jag blev så glad av att se dem, helt underbart.
sen var ju ch och gänget där.... och så fick jag träffa jeanettes pojkvän och hans kompisar. spännande ^^


ah, det var en riktigt lyckad kväll, och jag vill åter igen tacka alla som var med! ni gjorde mig riktigt lycklig!
btw, kolla in bilderna som kommer dyka upp på bildddagboken under dagen.


Holabaloo!

idag är det party! jag har fyllt 19 och det måste ju såklart firas :)
sitter och värmer upp med fun light och dr bombay ny!
ikväll kommer det massa folk hit på förfest, sedan är det utgång! det ska bli riktigt roligt... jag har längtat efter att få festa med riktigt många! ^^

somsagt, jag har fyllt år. jag fick en dator! en asnygg laptop med pianolack. dessutom fick jag mycket pengar som ska sparas undan så att jag kan resa mycket! och så fick jag lite annat fint! blandannat en friis väska som jag älskar! tack älskling <3 du är underbar.


hipp hipp hurra för mig!
image56

Life is a Roller Coaster

nu är jag hemma... hemma i mitt hem i sävedalen alltså.
spelar roller coaster. det låter töntigt, men åhnej. det är riktigt roligt! man blir dock lite beroende, och det är inte bra. men ändå!

imorn fyller jag år! 19 år... det är en ganska meningslös ålder. ungefär som att fylla 17. det är också meningslöst.
fast, jag är ett år närmre systembolaget. fast... det känns ganska patetiskt att säga så. och som en barndomsvän sa till mig på bussen idag. det är fan så mycket billigare att köpa smuggelsprit. och det är det ingen åldrersgräns på...

nä, dags att springa ut till bilen och hämta min telefon... jag lyckas alltid glömma den där. precis som någon annan jag känner.image55

musikalarbete

så var man tillbaka i skolan. jag har lunch nu, men jag kan inte äta. jag mår nog inte så bra idag egentligen...
får väl blogga lite på lunchen istället ^^
måndagar är dock ganska slappa. har bara musikalarbete. sitter med bullen och christian och försöker få färdigt den jävla planchen nu. den måste verkligen komma till tryckeriet. det är en hel del att stå i när det gäller den här musikalen alltså.

efter skolan tänker jag köpa lite nödvändiga saker.... ny rakhyvel och lite tvålar... kanske ett grymt shampo. och bodycream! 
måste fylla upp toaletten hemma hos krille ju! jag bor ju där mer eller mindre permanent nu! ^^

förresten, jag fyller år på onsdag... glöm inte det!

nybakta bullar & feber

så har ÄNNU en helg gått... till, ingen nytta alls? eller?
 
igår vaknade jag ganska tidigt, vid nio nångång. låg och lyssnade på doktor glas i någon timma innan jag vågade väcka älskling....
jag lyckades få upp honom, och efter många om och men fick jag med honom till en träningsmatch på öisgården.  det var ÖIS - Västra Frölunda
matchen sög, och slutade 0-4. och när jag tänker efter... varför hoppas vi alla på att allbäck ska komma hem? han kan inte rädda ett helt lag i kris som inte ens kan hålla nollan mot ett division 2 lag. näe.... nu har jag tröttnat.

det regnade mycket denna lördag, så det blev en eftermiddag framför tvn. tittade på james bond - casino royale. det är den enda bond film som jag lyckats se ända från början till slut. jag somnar alltid i alla bondfilmer, för att jag tycker mest att dom är långa och tråkiga.
men i denna film kan man ju inte somna. ALLA är ju tamigfan snygga.

image54
så blev det lördagskväll.
micke kom hit också. och så hade carro hemma en kompis. så det blev fullt framför tvn och melodifestivalen denna kväll.
haha, kebabpizza låten borde ju ha gått direkt till final! jag fattar inte det ;)

micke fick sova nere i mitt och krilles sovrum.... och imorse hörde jag honom klaga över att vi hade "låtit för mycket". men det kan omöjligt stämma. det enda han kan ha hört är krilles hostande... för den grabben har gått och blivit sjuk inatt. feber, huvudvärk och en jävla hosta.
snart smittar han väl ner mig också. vore ju perfekt såhär nu när jag äntligen känner att jag vill ta tag i skolan.





idag är det söndag. jag har lyssnat ut doktor glas. jävligt skönt att vara klar med det... ganska trist bok, men ändå. det är säkert nyttigt och kulturrikt att lyssna på lite gamal fin lyrik.
har precis ätit.... och marie har bakat kanelbullar. det luktar underbart i hela huset.
ikväll är det wallander på tv. det ska bli mysigt... sista kvällen innan skolan drar igång igen. men somsagt, jag är ganska pepp för skolan nu.
inte många veckor kvar till vecka 11. och då är det musikalvecka!
det får ni tamigfan inte missa alltså....


jag vill härifrån. följer du med?


image53

inte dags att komma hem nu, darling?

image52

alla hjärtans dag

idag är det alla hjärtans dag!
en dag som kunde startat mycket bättre... men som tur var blev det en underbar eftermiddag och en underbar kväll.
kärleksmiddag på donken ;)
sedan blev det geléhjärtan, chokladhjärtan och jordgubbsvin! så nu sitter vi här med varsin dator och bilddagbokar med alkohol i blodet.
faaast, det är inte så illa som det låter. vi ska titta på film och mysa om en stund!

image50


igår var vi i danmark. det var hur mysigt som helst! :)
båtresan dit var mysig och rolig. dock gjorde jag av med lite för mycket pengar på att spela... men, å andra sidan. hur ofta gör man det?
i fredrikshavn var vädret helt otroligt! det var skitvarmt, och det hade lika gärna kunna vart en dag i maj.
dock skulle vi spendera 8 timmar i en stad som har EN, jag lovar, EN gågata... efter en timma hade man sett ALLT. så tjaa, vi satt på lite olika bänkar.
sedan käkade vi middag på en restaturang där typ alla svenskar äter middag. servicen var ritkigt kass, men maten var god!
med mätta magar vandrade vi och köpte sprit som jag smugglade med hem...
hemresan var inte lika rolig... jag gjorde av med minst lika mycket pengar som på dit resan... men FAN va  långsamt tiden gick. 4 timmar känndes som en evighet.
tur att jag hade min prins med mig <3
jag älskar dig christian fridén, och det tänker jag alltid göra. du och jag mot världen!


image51


tiiiidigt....

jag hatar verkligen att gå upp tidigt... det är nått utav det värsta jag vet.
idag fick vi gå upp klockan fem. på lovet! och fatta, jag sitter och skriver blogg klockan halv sju på morgonen.. well well. anledningen till att vi är uppe är för att vi ska till danmark :) ska med stena line om en stund.
det ska bli så himlans mysigt!
jag återkommer ikväll eller imorn!
puss

rederiet!

det är en slapp morgon alltså... klockan är tre, och vi har gjort absoulut ingenting.
eller jo, vi har käkat hönökaka och nu tittar vi på rederiet. jag älskar den dvdboxen!
gammla minnen kommer tillbaka! ;)
och på tal om båtar... imorn ska jag och krille till danmark! det ska bli jävligt mysigt <3 jag älskar dig verkligen av hela mitt hjärta!

image49


ikväll ska jag hem till fiffo! det blir väl att spela spel, äta massa onyttigt och glo på film! ska bli trevligt att träffa lite grymma tjejkompisar! :)
tack o hej!

byfånen

så har ännu en helg gått... men nu är det ju lov en vecka, så då spelar det ingen större roll att helgen är över.
idag har det vart en skön söndag! var ute och gick långpromenad med hundarna runt härlanda och sådär förrut. det var ritkigt skönt! det är ju asvarmt ute. 11 grader, mitt i februari. midsommarvärme förfan!

kvällen har dock spenderats framför tvn igen... wallander.

christer sjögren

det är melodifestivalen nu ikväll... jag och familjen fridén kommer att sitta bänkade!
dessvärre ska christer sjögren vara med, vilket får mig lite illamående. jag hatar verkligen den mannen! och nu ska den äckliga gubben vara med och förstöra melodifestivalen. helt sannslöst! näe, mina röster kommer gå till e-type.. eventuellt också till amy diamond.


fotade hundarna förrut! marie skulle ha dem till en hemsida... naw, exet! du är allt bra fin! och korkad <3

image48

ciao bella

vaknade ganska tidigt imorse.... det är så jävla skönt att vakna upp och veta att det är lördag!
om det är lördag idag, så betyder det att det var fredag igår... det var en ganska lugn fredag. låg hemma och lyssnade på dendär förbannade doktor glas. sedan kom krille hem från skolan. vi låg typ inne och tittade på tv hela dan...
på eftermiddan kom min bror och hans flickvän på middag. jag vet inte varför, men jag är bara så jävla trött på honom. han hör aldrig av sig, och när man försöker få tag i honom så svarar han aldrig. han har blivit en jävla toffel, helt galet. dessutom kommer han bara hit och klagar på allt! hm.

jag och krille åkte & hyrde film på kvällen. ciao bella!
det var väl inte den bästa film jag sett direkt... den var lite för overklig. och så blir jag så trött på gothiakänslan! den gör mig stressad, och får mig att tänka på svettiga turkar och stekplattor.
men å andra sidan så har jag sett tusen gånger sämre filmer också...


image47


lördag idag somsagt... det är melodifestivalen ikväll!
HEJJA E-TYPE!!!!!!!

doktor glas

vi fick en bok i skolan när vi kom tillbaka efter jullovet... doktor glas.
den skulle vi ha läst ut tills i onsdag... och jag hade inte ens börjat!
men smart som jag är har jag nu laddat ner den på talbok, så nu ligger jag och lyssnar på den.
har lyssnat 1½ timma idag... det är väl kanske. en femtedel av boken! och nu har jag ju ett lov på mig, så jag får allt tvinga mig själv till att lyssna ut den. tur att tekniken går frammåt.



blondie!

jag fick ikväll för mig att slinga ett hår... krille blev försökskanin!

image46

äntligen lov!

som jag har längtat. visserligen var det nyss jullov, men lov kan man verkligen inte få för mycket av.
har egentligen inte så mycket planerat detta lovet. ska försöka komma iväg någonstanns med krille. romantik på hög nivå! annars blir det nog mest att ta det lugnt, och bara njuta av att slippa gå upp på morgonen!

hade två redovisningar i skolan idag också... först satt jag med i en debatt och skulle debattera om västtrafik. jonna körde över mig med massa argument innehållande siffror... men whatever! jag vet ändå att jag har rätt :D
sedan hade jag och jeanette vår redovisning i kulturhistorian, och jag måste säga att det gick bra trots att vi inte var förberedda för fem öre!
jag har fortfarande en del saker att ta igen i skolan, men det börjar gå åt rätt håll. och snart är det vecka 11... och då är det musikal för hela slanten.


men innan dess ska jag fylla 19! :D

aj aj aj

tyck riktigt synd om mig nu...
jag har nackspärr, och har grymt jävla ont i ryggen! jag känner mig helt förlamad...
kunde inte gå ur sängen imorse. har legat hemma hos krille och stirrat i taket hela dan. snacka om att jag blir rastlös.
har fått knapra värktabletter stup i kvarten också



näe, en påse godis och en mysig film skulle sitta fint nu.

image45

rockbaren och sådär

var ute med emma igårkväll! det var jättetrevligt, och framför allt väldigt mysigt... jag har saknat att ha sånna stunder med dig!

vi började på rockbaren, där min farbror för övrigt jobbar! :) egentligen var det 20år i dörrn, men vi kom in ändå. vakten tyckte nog att vi var extra söta.
väl framme vid baren visste jag inte om magnus skulle känna igen mig (min farbror). jag hade bara hört rykten av min pappa om att han jobbade där.
när det var min tur att beställa frågade jag lite diskret
"ursäkta mig, men vad heter du?"
...
han tittade på mig och...
"herreguuud! det är ju du! LISA! dig har inte jag sett sedan du var en meter lång och sprang omkring med en bandspelare i ena handen och sjöng... gud va roligt!"

vi fick det vi hade beställt, och slapp betala nånting. så vill man ha en gratis kväll på krogen vet jag vart man ska gå nu! ^^



efter rockbaren yrade vi runt på lite olika ställen... bla. flame, men det var ganska skabbigt där efter en stund. det fanns bara EN fungerande toalett och den hade såklart någon spytt ganska rejält på. hm.
kvällen avslutades iallafall på donken, och det var skönt. milkshake och cheeseburgare!



puss emma, jag älskar dig!

Adele, vilken jävla fantastisk röst! lyssna in hennes låt "chasing pavements"

image41

moget

ja, det känns ju väldigt moget att kommentera i min blogg utan att skriva i namn... speciellt eftersom IP adressen registreras och samma IP har dessutom skrivit i min blogg flera gånger innan. fast då med namn.
visst, du säger att jag tycker synd om mig själv och grinar så fort jag inte får som jag vill?
vemfan är det som tycker synd om sig själv så fort allt inte är perfekt? så fort du inte får synas och höras mest. hm, näe. det var omoget och det trodde jag inte om dig... tråkigt.


nu är klockan över tolv och då får man enligt regler egentligen gå & lägga sig... men jag är inte trött. jag är inte pigg. jag är inte glad. jag är inte ledsen. just nu känner jag mig helt känslolös. det är en ganska jobbig situation. jag vet liksom inte om jag ska gråta eller om jag ska skratta?

hursomhelst. jag är sugen på att göra en tatuering. en tatuering som betyder nått.
helst vill jag göra nått som symobliserar mig och krille, och att han gör en också. inte våra namn, men en text, en symbol eller en bild. men det kan jag inte begära. det är hans kropp och hans liv. men visst hade det vart gulligt?
jag vill att alla ska kunna se att han är den enda för mig. han betyder allt, och utan hans kärlek hade jag inte orkat mer. det kan jag lova!



fuck

inte mycket till fredagskväll detta....
åh, jag är så jävla trött på allt och alla. ge mig nått roligt nån gång!


dagens inköp på H&M är jag dock nöjd med:


image40

RSS 2.0