malta?

någon som varit på malta? min pappa säger att det var "sådär" men han utgår ju egentligen bara ifrån att golfbanorna var "sådär" så jag vet inte riktigt om jag vågar lita på hans ord.
jag och min kollega samt vän anna funderar på att ta en liten resa i maj. vi båda har massa komptid och ledighet att ta ut från jobbet, och det måste tas ut innan semestermånaderna juni-augusti.
så kanske blir det en vecka till malta. eller har ni något annat roligt restips?



är malta något att ha?


Kommentarer
Postat av: Caroline

Jag tycker att kroatien var fint! Inga stränder dock och om man inte kan flytande tyska kan man ibland ha det svårt men det var så fantastiskt att bara åka direkt över till venedig :) Har aldrig varit på malta, men det ligger väl i spanien? hehe :D

2011-03-23 @ 10:27:05
URL: http://enbyggtjejs.blogg.se/
Postat av: Caroline

haha ojdå...Det visste jag inte! Nåväl...hehe. Fast kroatien är väl inget partyland direkt i fall man vill festa till det :)

2011-03-23 @ 10:46:59
URL: http://enbyggtjejs.blogg.se/
Postat av: Anonym

blidde det inget körslaget?

2011-03-23 @ 17:14:57
Postat av: elsa

nej, jag har inte varit på malta, men jag tycker verkligen att ni ska prova Cypern & Fig three bay och bo på Blue Village Nausicca Beach.

det äger, har vait där 2 ggr, och det är det bästa hotellet och allt jag bott på, solsäkert, barnvänligt och max 400 m till en jättesandstrand, och max 100 m till havet, om man inte vill bara vid stranden ! :-)

2011-03-25 @ 16:50:45
URL: http://elsaannakristina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0